Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldın beyyybbııı pazulrını gormek ısterımm

benide alırmısınız aranıza... 70 kg den 55 kg ye düşmem gerek.. ama tek başına zor sanırım.. (((

Bızımde yenı uyeye ıhtıyacımız vardı ne ıyı ettın geldın hosgelşdın.Bize bıraz kendınden bahsedermısın

geçmiş olsun kardiş.... bende alerjiden günde 150 kere hapşırıyorum, bir gün hakkaten oturup saycam....

Bendede vaar o alerjı denen seyden kulaklarım bogazım burnum kasınmaya bı baslıyo durduramıyorum valla bıde ustune hapsuruk kırızlerı ppeehhh

yaaa ama boğumlar net çıkmıyoki et parçası gibi duruyo kolum, beyaz et ayy fotoğraf makinamı bir gören olsa sapık zannetcek.... yok göbeğemi çekmişim yok pazı mı yok bacağımı :))) ne çeşit bir manyak acaba bu diye sorabilir

ahh evet birde o var bende kaşımaktan burnumun şekli bozuldu valla patlıcan burunlu oldum....... alerji ilacı var gerçi o iyi gelitor pirinç tanesi kadar bir şey ama ben ilaca karşıyım

*** 9. Takım 260. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (96,7/96/ 0,7/%0,72)
Hoppidicik (84,1) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: (83,7/83 /0,7/%0,84)
Nagieymen (66,1/66/ 0,1/%0,15)
Doksanaltmısdoksan(65,9/65,1/0,8/%0,61)
graphicdesigner (63/62,2/ 0,8/1,27 )
Nora (69,3/69,8/-0,5/%-0,72)
Yirmi (85,7/85,6/0,1/%0,12)
Btlbetul (67,4/67,8/-0,4/%-0,59)

9.Takım Toplam % 0,37

Liste yukrıdakı sekılde canlarım bu hafta genel lısteyı duzenleme sırası bızde heyecan yaptım becerırım unarım

Ahh betus bıde bana sor dun gıttım dr ye ılac ve burun spreyı yazdı ben kullanmak zorundayım cunku cok fazla hapsurdugum ıcın bogazlarım tahrıs oluyor ve sankı bademcıklerım sısmıs gıbı acı verıyor o acıyı cekmektense kullanıyorum daha ıyı

Resım konusundada oncesı sonrası ıcın bencede cekmen en dogrusu

eline sağlık murscum, iyi bari 800 gr eksi çıktım çok şükür şu regl halimle
ayy betüş gelmiş,, hoşgelmiş. canım özlemişim senin şu güzel cümlelerini ya okurken bayılıyorum senin şu tabirlerine
yeni gelen arkadaşıda hemen bağrıma basıyorum hoşgeldin canım, biran evvel sokul aramıza

istanbulda 2 kız annesiyim.adım oya.grafikerim ama kızlar büyüyünceye kadar evde kalmam gerekiyor.. son doğumumu 6 sene önce yaptım ama kilolar yapıştı üzerime... spora başladım geçen hafta faydası olacağına inanıyorum.. henüz diyete başlamadım ama sizinla bugün başlıyorum.. haydi hayırlı olsun o zaman..inşallah manken gibi olalım beraber :)
teşekkürler bu arada :)

ah gamzecim sana sonuna kadar katılıyorum, bende alışverişe gidince bir zayıflama azmi geliyor sorma
bu arada menülerin çok güzel.

kızlar yanlış foto oldu yukarda doğru olan bu olacakEki Görüntüle 439802
maşallah canım verelimde az çok fark etmez
maşallah sana yaa 41 kere maşallah takımımızın gururusun
nagişim canım afferim sana, bende aynı senin durumundaydım bu hafta pek dikkat etmedim ama bir öğün çok yediysem diğer öğün yemedim filan dengelemiş demekki kendi kendine çok şükü bu haftayıda yüzümüzn akıyla tamamladık
Gûnaydın kızlar farem bozuk telden yazıyorum kilom 96 spor 580dakika0
Mursh pazartesi evime badanacı girecek .kartonpiyer yapılcak 1hafta beni izinli yazarmısın hepınizı öpûyorum
fadime ablacım yaa özledim seni bu senin yoğun spor tempon bizi ayırdı
Selamlar kızlar bugün çok yoğunum kilomu yazıp çıkıcam,
Resim ekliyemicem makinam bozuk yaptırmadım daha...
Geçen hafta:69.3
Bu hafta: 69.8
canım sana resmen nazar değdi ben ona inanıyorum

ayy meslektaşım gelmiş yaşasınnnn sen kesin bizim gruba katılman lazım Oyacım. burası güzel, bakma sen bu bir iki haftadır biraz gevşedik filan ama toparladık bu hafta bir nebze çok şükür. aile gibiyiz samimi bir ortam sende katıl eminim çok memnun olursun. ben topiğe girmeyince çığrımdan çıkıyorum. burası diyet için bence en önemli unsur, o psikolojiye ancak burda arkadaşlarla konuşunca , onların yaptıklarını okuyunca girebiliyor insan.
tekrardan hoşgeldin

Takrar hosgeldın cnmm

Bı grafıkerımız daha oldu hadı bakalım hayırlısı Allah bagıslasın cnm masallah bebeklerı yapmıssın kac yasındasın ? Bizm takım ıcı kuralalrımız var elımızden geldıgı kadar mazeretımız olmzsa uyguluyoruz.Öğleden sonra sana kuralları yapıştırayım oku bakalım ama oncelıklı olarak;

*Hergun 5 msj yazma kuralımız var bu 5 msj tabıkı bı baraj daha daha fazlasını ıstıyoruz motıve acısından.
* Hergun menulerımızı toplu bı sekılde SABAH ÖĞLE AKŞAM ARA olarak paylasıyorum
*Her cuma oglen 12:00 ye kadar kılo bıldırımı yapıyoruz Buda tartı fotolu oluyo genelde.İmkanın varsa cok cok ıyı olur...
*Bide 1 hafta deneme surecımız var yanı takımdakı aktıflıgın ve onlıne olusuna gore senı takıma asıl uye olarak alıyoruz.Tam cuma gunu geldıgın ıcın bı sorun olmaz ama bılgın olsun dıe yazdım.

hoşbulduk canım benim..meslektaşın evde yıllardır paslanıyor canım yaa... bende memnun olacağımdan eminim.. önce biraz çekindim birbirinizi zaten tanıyorsunuz bu sıcaklık bundan diye.. ama belliki sıcacık olmak kanınızda var :)
hiç diyet yapmadım şu ana kadar,zaten evde olduğum için veremiyorum kiloları diye düşünüyorum.. sürekli evde olmanın getirdiği çoook fazla dezavantajı yaşıyorum..atlatıcaz ama inşallah...

mönüleri yazacaksak ne demeli bilmem ki... sabah kahvaltı yapmadım.. henüz bişey yemedim.. kahve içtim bol bol.. iyi olan tek şey çok su içiyorum.. bir litrelik şişem var (bardak kesmediği için) sürekli içiyorum.. yemek zorundaysam ne yiycem şimdi

valla ben işimin başında olduğum halde bile paslandığımı hissediyorum, hala freehand ve phothosop kullanıyorum, illustrator, indesign filan öğrenmem gerek, kara cahil hissediyorum kendimi artık mesleğimde onun için üzülme yani bu işi yapanlarda hala senin bildiklerinle yapıyorlar (örnek ben)
ayrıca dediğin gibi burda yeni gelene cevap vermemezlik veya onu dışlamak hiç olmaz, ben geldiğimde de hemen beni aralarına almışlardı sağolsun benim canlarım. o yüzden bizim geleneğimiz böyle sıcak kanlı olmak
birde evde olmak gerçekten diyeti zora sokan bir durum seni çok iyi anlıyorum, ama burda birbirimizi motive edip azimlendirmeye çalışıyoruz ve büyük oranda işe yarıyor, hiç olmazsa biraz dene, kesin az çok bişeyler verirsin

Cnmm bısey yemeden olmaz ama bence sen hafıf bıseyler atıstır mutlaka salata olur corba+salata olur az kcl ama enerjını yuksek tutacak bıseyler ye mutlaka 2 cocuk pesınden kosmak zor valla ıyı dayanmıssın sımdıye kadar...

ben corel ve phothosop kullanıyordum.. eşimdende artcam öğrenebilirsem belki iş olanağımı artırırım.. ekimde kısmetse yeniden iş bakıcam..burda olmanın motivasyonumu çok olumlu etkileyeceğine inanıyorum bende.. içimde bir his var 'herşey çok güzel olacak' :)

bu arada 29 yaşındayım ekimde 30 oluyorum kuzularda biri 7 diğeri 6 yaşında.. :)
oo süpersin maşallah ben 83'lüyüm aşağı yukarı yaşıtız bende daha çoluk çocuk yok, ama inşallah temelleri 2012 yılında atılacak artık
süper ekimde sahalara dönüyorsun yani hadi bakalım hayırlısı, tabiki herşey çok güzel olur, neden olmasınki, sağlığın huzurun yerinde olsun yeterki, onun dışındaki herşey olur, Allah ol desin yeterki, bide sen gayret et okadar.
sabah öğlen bişey yememek yıllanmış alışkanlığım.. su kahve ve sigarada olmasa oruç tut gitsin aslında :)

yav sanırım bu yemek yememk metabolizmanında çalışmamasını sağlıyor, onun içinde yemesen bile yakamıyorsun. Mursh çok haklı, en azında al eline bir hıyar , bir elma , salata gibi bişey, yemek istemesen bile ye ki , miden zannetsinki yemek geliyor, ve o sebeple çalışsın ve eritsin. bende o düşüncedeyim.

herkese merhaba canlar..alışkanlık olmuş n'apimm bilgisayarda sık kullanılanlarda ilk önce topiğim var..o yüzden elim ilkönce buraya geliyo..bi bakayım dedim benim tombul kelebklerim nasıllar..herkesin keyifler iyidir inşllah..

ayy hopişim bizi bırakmamış yaşasın, zayıflıyoruz biz valla gram gram da olsa, darısı başına inşallah, evin halinden dolayı sende kafayı yiyip yiyip yemek yeme sakın ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…