- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.681
Selamlaar,,
bir ara işler yoğundu ve patronla papaz olduk ondan ötürü ihmal ettim sizi canlarım.... duydum ki henüz atılmamışım takımdan, koştum geldim bendee...foto çekmedim ama 67.8 im.... yaaa tartımada hiç güvenmiyorum aslında rakam her köşede değişiyor.... yeni bir tartı almam lazım....
sporumda çok yoğun ve yorucu oluyor.... ama müthiş pazılarım oldu. Belki göbeğimde de baklavalar oluşmuştur ama henüz yağlardan gözükmüyor. hani şu karnın iki yanında kaslar olurya onlarda baya belirgin hale geldi. Ama gelgörki tartıda bir değişiklik yok..... resmini çektim kol kaslarımın size göstereyim diye ama hiç belli olmuyor resimde....
benide alırmısınız aranıza... 70 kg den 55 kg ye düşmem gerek.. ama tek başına zor sanırım..(((
geçmiş olsun kardiş.... bende alerjiden günde 150 kere hapşırıyorum, bir gün hakkaten oturup saycam....
Hosgeldın beyyybbııı pazulrını gormek ısterımm
Bendede vaar o alerjı denen seyden kulaklarım bogazım burnum kasınmaya bı baslıyo durduramıyorum valla bıde ustune hapsuruk kırızlerı ppeehhh
yaaa ama boğumlar net çıkmıyoki et parçası gibi duruyo kolum, beyaz etayy fotoğraf makinamı bir gören olsa sapık zannetcek.... yok göbeğemi çekmişim yok pazı mı yok bacağımı :))) ne çeşit bir manyak acaba bu diye sorabilir
ahh evet birde o var bende kaşımaktan burnumun şekli bozuldu valla patlıcan burunlu oldum....... alerji ilacı var gerçi o iyi gelitor pirinç tanesi kadar bir şey ama ben ilaca karşıyım
ah gamzecim sana sonuna kadar katılıyorum, bende alışverişe gidince bir zayıflama azmi geliyor sormaİnşallah cnmm seni gördükçe daha bir k,ilo veresim geliyor zatenBir de alışverişler iyi geliyo bana, güzel kıyafetler görüpta eve geldikten sonra yemek y,iyemıyorum zaten bugün olduğu gibi
Bugün alışverişe çıktım kendime tulum aldım süper oldu ya incecik ve çok uzun gösterdi beni, resim çekersem eklerim facebook'a
Sürekli resim eklicem diye diye zaten makinayı da bozdumyarın yaptırırsam eklerim inşallah.
Çok güzel kıyafetler var yaa, hepsini alasım geldi
Menümüde yazıp yatayım benn
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim yağsız peynir
Öğle
1 tabak çorba
1 küçük kabak dolması
Akşam
1 domates+1 salata
Spor: 2 saat yürüyüş.
maşallah canım verelimde az çok fark etmezkızlar yanlış foto oldu yukarda doğru olan bu olacakEki Görüntüle 439802
maşallah sana yaa 41 kere maşallah takımımızın gururusunBu hafta bir duraksama hatta kilo alımı gibi bir şey yaşadım, ama hemen geri indi.
Haftaya cuma hedefim inşallah 64!!!!!
Kilo verme çizelgem şu şekilde:
21 mayıs 69.7
22 mayıs 69.2
23 mayıs 68.6
24 mayıs 68.4
25 mayıs 68
26 mayıs 67.7
27 mayıs 67.2
28 mayıs 66.6
29 mayıs 66.5
30 mayıs 66.1
1 haziran 65.9
7 haziran 65.6
8 haziran 65.1
nagişim canım afferim sana, bende aynı senin durumundaydım bu hafta pek dikkat etmedim ama bir öğün çok yediysem diğer öğün yemedim filan dengelemiş demekki kendi kendine çok şükü bu haftayıda yüzümüzn akıyla tamamladıkgünaydınnnn,
bu hafta deli gibi yediğim halde kg vermişim: 64:
foto çektim yarın eklicem 66 kg ]yim
bu hafta utancımdan menülerimi yazmadım ama kısaca şöyle yedim
sabahları 1 kase k fleks
öğlen Allah ne verdiyse (varın siz anlayın)
akşam yok (onun yerine meyve,dondurma yada çerez gibi şeyler yedim hergün değil tabi ve miktarlarıda azıcık ) öğlenleri ipini koparmış gibi yediğim için akşamları acıkmadım
fadime ablacım yaa özledim seni bu senin yoğun spor tempon bizi ayırdıGûnaydın kızlar farem bozuk telden yazıyorum kilom 96 spor 580dakika0
Mursh pazartesi evime badanacı girecek .kartonpiyer yapılcak 1hafta beni izinli yazarmısın hepınizı öpûyorum
canım sana resmen nazar değdi ben ona inanıyorumSelamlar kızlar bugün çok yoğunum kilomu yazıp çıkıcam,
Resim ekliyemicemmakinam bozuk yaptırmadım daha...
Geçen hafta:69.3
Bu hafta: 69.8
istanbulda 2 kız annesiyim.adım oya.grafikerim ama kızlar büyüyünceye kadar evde kalmam gerekiyor.. son doğumumu 6 sene önce yaptım ama kilolar yapıştı üzerime... spora başladım geçen hafta faydası olacağına inanıyorum.. henüz diyete başlamadım ama sizinla bugün başlıyorum.. haydi hayırlı olsun o zaman..inşallah manken gibi olalım beraber :)
teşekkürler bu arada :)
istanbulda 2 kız annesiyim.adım oya.grafikerim ama kızlar büyüyünceye kadar evde kalmam gerekiyor.. son doğumumu 6 sene önce yaptım ama kilolar yapıştı üzerime... spora başladım geçen hafta faydası olacağına inanıyorum.. henüz diyete başlamadım ama sizinla bugün başlıyorum.. haydi hayırlı olsun o zaman..inşallah manken gibi olalım beraber :)
teşekkürler bu arada :)
ayy meslektaşım gelmiş yaşasınnnnsen kesin bizim gruba katılman lazım Oyacım. burası güzel, bakma sen bu bir iki haftadır biraz gevşedik filan ama toparladık bu hafta bir nebze çok şükür. aile gibiyiz samimi bir ortam sende katıl eminim çok memnun olursun. ben topiğe girmeyince çığrımdan çıkıyorum. burası diyet için bence en önemli unsur, o psikolojiye ancak burda arkadaşlarla konuşunca , onların yaptıklarını okuyunca girebiliyor insan.
tekrardan hoşgeldin
hoşbulduk canım benim..meslektaşın evde yıllardır paslanıyor canım yaa... bende memnun olacağımdan eminim.. önce biraz çekindim birbirinizi zaten tanıyorsunuz bu sıcaklık bundan diye.. ama belliki sıcacık olmak kanınızda var :)
hiç diyet yapmadım şu ana kadar,zaten evde olduğum için veremiyorum kiloları diye düşünüyorum.. sürekli evde olmanın getirdiği çoook fazla dezavantajı yaşıyorum..atlatıcaz ama inşallah...
mönüleri yazacaksak ne demeli bilmem ki... sabah kahvaltı yapmadım.. henüz bişey yemedim.. kahve içtim bol bol.. iyi olan tek şey çok su içiyorum.. bir litrelik şişem var (bardak kesmediği için) sürekli içiyorum.. yemek zorundaysam ne yiycem şimdi
oo süpersin maşallah ben 83'lüyüm aşağı yukarı yaşıtız bende daha çoluk çocuk yok, ama inşallah temelleri 2012 yılında atılacak artıkbu arada 29 yaşındayım ekimde 30 oluyorum kuzularda biri 7 diğeri 6 yaşında.. :)
süper ekimde sahalara dönüyorsun yaniben corel ve phothosop kullanıyordum.. eşimdende artcam öğrenebilirsem belki iş olanağımı artırırım.. ekimde kısmetse yeniden iş bakıcam..burda olmanın motivasyonumu çok olumlu etkileyeceğine inanıyorum bende.. içimde bir his var 'herşey çok güzel olacak' :)
sabah öğlen bişey yememek yıllanmış alışkanlığım.. su kahve ve sigarada olmasa oruç tut gitsin aslında :)
herkese merhaba canlar..alışkanlık olmuş n'apimm bilgisayarda sık kullanılanlarda ilk önce topiğim var..o yüzden elim ilkönce buraya geliyo..bi bakayım dedim benim tombul kelebklerim nasıllar..herkesin keyifler iyidir inşllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?