Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2.5 yaşında canım, bunuda atlatsak anaokuluna başlicak 4 hafta sonra. Orda alt değişiyorlar ama yaşıda geldi öğrensin çıksın aradan istiyorum
2.5 yas tuvalet egitimi icin ideal bence. bi an once alisirsiniz ins canim.
Anaokulu ne kadar erken basliyor. Okullar acilmismiydi orda gonderecekmisin canim. Bu korona mahvetti bizi yaaa

ha sabır gülüm sık dişini bir kaç güne alışır inşallah wc ye 4 haftaya kadar bez derdi olduğunu bile unutursunuz

2.5 yas tuvalet egitimi icin ideal bence. bi an once alisirsiniz ins canim.
Anaokulu ne kadar erken basliyor. Okullar acilmismiydi orda gonderecekmisin canim. Bu korona mahvetti bizi yaaa
inşallah canım
Büyük bi ihtimal göndericem canım, nereye kadar evde tutucam diye düşünüyorum. 1 hafta sonra 3 haftalık tatile giriyor ozaman başlicak hayırlısıyla

İradene azmine hayran kaldım
Peki bişey sorcam sarkma falan oldu mu hani leslie fayda etti mi toparlanmana bende yapıyorum da ondan sordum

İnşallah abla büyük tuvalet sorun onu yapmıyor
yazın sıcağın da kendi de beze yapsa rahatsız olur artık , acaba kakasından korkan çocuklardan mı hiç karşında büyük insan varmış gibi alıp konuştun mu sordun mu neden yapmadığını çok basit ama onu etkileyen bir şey de olabilir belki

mefkuşummmmmmmmmmmm
nirdesin bacım ben bir kaç gün sabahları günaydın diyip sonra giremedim sen hiç görünmemişsin canooommm
İşe basladim cok yorgundum, bide adamla kavga ettiydik, hic biyere bakamadim :)))

Birazdan isten gelecek ufak biseyler hazirlayiop geliyom tatlicim

İşe basladim cok yorgundum, bide adamla kavga ettiydik, hic biyere bakamadim :)))

Birazdan isten gelecek ufak biseyler hazirlayiop geliyom tatlicim
tamam canoom eşinin yemeğini hazır et gel de anlat bakalım emar sonucu ne oldu , enişte seni niye kızdırdı

O işler karışık yav herifle birbirimize giriyoruz mevzu ne zaman açılsa. Kardeşimler eskişehire gelecekler ben de istiyorum ama curcuna oluyor iki çocuk onda iki ben de yattı kalktı yedi içti benim yardıma ihtiyacım varken periperişan oluyorum. Sesten koşturmacadan çocukların uykusu ne olacak diye düşünüyorum ki benim 15 aylık deccal gece yüzellimilyon katrilyonunda kalkıp duruyor.
Kardeşime Ankara'ya gelin burda görüşelim diyorum onlar mırın kırın ediyor.
Eşim bayramda adana da olmalıyız diyor Allah diyor,. Anam sen kardeşini sevmiyon mu gelmeyecek misiniz diyor, kardeşim yılda bir kere geliyoruz görüşmeyecek miyiz diyor.
Darlıyor herkes beni, bezdim daa

yok diyor sadece ama var biliyorum dakikalarca oturuyor yapmıyor, sonrada maalesef olan oluyor.. Büyük kızımda böyleydi maalesef korkuyordu yapmaktan, inş bunuda başaricaz
Gül kokulu lokumum, padişah sarmam, havuç dilimim katmerim gurban olduğum nasılsın
Bana niye iltifat etmiyorsun Siz naptınız canım tuvalet eğitimini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…