- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.601
2.5 yas tuvalet egitimi icin ideal bence. bi an once alisirsiniz ins canim.2.5 yaşında canım, bunuda atlatsak anaokuluna başlicak 4 hafta sonra. Orda alt değişiyorlar ama yaşıda geldi öğrensin çıksın aradan istiyorum
ha sabır gülüm sık dişini bir kaç güne alışır inşallah wc ye 4 haftaya kadar bez derdi olduğunu bile unutursunuz2.5 yaşında canım, bunuda atlatsak anaokuluna başlicak 4 hafta sonra. Orda alt değişiyorlar ama yaşıda geldi öğrensin çıksın aradan istiyorum
evet canım, inşallah
Amin bacım, sizede kolaylık versin inş zorlanmadan atlatırsınız
Harikasin sen yavvvtamamdır şimdi senin de desteğinle karar verdim.
sırf inadına o kıyafete girmek için kolları eriticem o kadar
ben gidip duvar şınavı çekip kolları çalıştırayım gariiiii
Hehheheh kiloya göre iltifat ediyorum abloşum napiim mefkuşum limonlu brokolim salatam desem yakışır mı
İnşallah güzel bi yere yerleşir yavrucaklar periperişan oldular sınavdır strestir.
Gez abla gez yerime de gez ben de deccallerle uğraşıyorum büyüse de dert bitmiyormuş deyip hakkına razı oluyorum
inşallah canım2.5 yas tuvalet egitimi icin ideal bence. bi an once alisirsiniz ins canim.
Anaokulu ne kadar erken basliyor. Okullar acilmismiydi orda gonderecekmisin canim. Bu korona mahvetti bizi yaaa
İnşallah abla büyük tuvalet sorun onu yapmıyorha sabır gülüm sık dişini bir kaç güne alışır inşallah wc ye 4 haftaya kadar bez derdi olduğunu bile unutursunuz
İradene azmine hayran kaldımDaha önce 100 kilodan 70e 6 ayda inip sonrasında da bi beş kilo daha verip 65e inmişliğim var canım maalesef ben de orta yolu yok doğumdan sonra 78 kilo iken 91 ile buraya geldim o sıra İnternette bir ayda 10 kilo diye Aratırken Yavuz yörükoğlunun 30 günde 10 yıl kitabına denk geldim merak edip aldım aralıklı oruç (if) üzerine bir kitap bilimsel açıklamalarıyla anlaşılır bir şekilde anlatmış sonrası da spor(genelde Leslie, ip atlama ve yürüyüş) ve iki öğün beslenmeyle devam ettim karbonhidrat haftada iki kere maksimum tükettim yarışmadan dolayı çoğunlukta cuma ve cumartesi günleri akşamları erken kapattım ve sonrasında hiç bir şey yemedim örneğin akşam 6da yemişsem ertesi gün 9-10 gibi ilk sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim
ara öğün yapmadım nadiren arada belki hafif bir şeyler yemişimdir Ramazan’ı sahursuz tuttum iftardan sonra kahve yanında çok az kuru yemiş veya hurma şeklinde geçiştirdim yarışmada olduğumuz için hiç salmak istemedim çünkü benim artı gelmem o hafta takımı dibe çekerse üzülürdüm biliyorum öyle yani genel itibariyle böyle geçti canım
Geldi gönlümüzün sultanı hoşgeldin
Sana mezuniyet hediyem bebegimm
mefkuşummmmmmmmmmmm
yazın sıcağın da kendi de beze yapsa rahatsız olur artık , acaba kakasından korkan çocuklardan mı hiç karşında büyük insan varmış gibi alıp konuştun mu sordun mu neden yapmadığını çok basit ama onu etkileyen bir şey de olabilir belkiİnşallah abla büyük tuvalet sorun onu yapmıyor
İşe basladimmefkuşummmmmmmmmmmm
nirdesin bacım ben bir kaç gün sabahları günaydın diyip sonra giremedim sen hiç görünmemişsin canooommm
tamam canoom eşinin yemeğini hazır et gel de anlat bakalım emar sonucu ne oldu , enişte seni niye kızdırdıİşe basladimcok yorgundum, bide adamla kavga ettiydik, hic biyere bakamadim :)))
Birazdan isten gelecek ufak biseyler hazirlayiop geliyom tatlicim
Gül kokulu lokumum, padişah sarmam, havuç dilimim katmerim gurban olduğum nasılsın
oyy oyy oyyyy iltifata gellllllGül kokulu lokumum, padişah sarmam, havuç dilimim katmerim gurban olduğum nasılsın
O işler karışık yav herifle birbirimize giriyoruz mevzu ne zaman açılsa. Kardeşimler eskişehire gelecekler ben de istiyorum ama curcuna oluyor iki çocuk onda iki ben de yattı kalktı yedi içti benim yardıma ihtiyacım varken periperişan oluyorum. Sesten koşturmacadan çocukların uykusu ne olacak diye düşünüyorum ki benim 15 aylık deccal gece yüzellimilyon katrilyonunda kalkıp duruyor.aslın da en rahat dönemleri küçük çocuk oldukları zaman büyüdükçe dertleri çeneleri de artıyor gülüm :)
aa tabi ki yiğide hakkını vermek lazım iltifat ederken bile ben sana takıldım nazım geçti kızzz
gezme işi nasıl olur bilmem 2 gün annem de 2 gün kv de mi olur artık eşim çamaşır yıkayıp yemek yapayım diye boyuna gel der yine amann olsun senelerdir ilk defa tüm kardeşler bayram da beraber olacağız ya bana yeter :))
sen ne yapıyorsun bayram da evde misin izin tatil aile ziyareti v.s. yok mu
yok diyor sadeceyazın sıcağın da kendi de beze yapsa rahatsız olur artık , acaba kakasından korkan çocuklardan mı hiç karşında büyük insan varmış gibi alıp konuştun mu sordun mu neden yapmadığını çok basit ama onu etkileyen bir şey de olabilir belki
Bana niye iltifat etmiyorsunGül kokulu lokumum, padişah sarmam, havuç dilimim katmerim gurban olduğum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?