Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Pes etme canim
Kolay gelsin ins cabuk ogrenir

2.5 yaşında canım, büyük tuvaletide aşamadık henüz 5 ci gün bugun diğer türlü iyi gidiyor.
Sizdemi yeni başladınız?
3 yaşında kızım 1 ay oldu bez takmayalı ama tualete oturmak istemiyor çişim yok diyor zorla oturtuyorum istediği bir şeyi yaıcam diyerek. dışarda da sıkıntı oluyor söylemiyor çişini kakasını kaçaklarımız oluyor. nasıl çözsem bilemedim

gecmis olsun canim. Offf benim bicirik kizda buyuyor o tuvalet egitimi gozumu korkutuyor. Zaten buyuk tuvalet sikinti oluyir .
Kac yasinda canim simdi kizin
Hayir esime ne oluyor
Adam 80.5 basladi diyete gecen hafta bugun
Tartildi 78.5 cikti ilk haftadan yendim seni diyo
Evdede yaris var ayran icuyirum hadi banada getur icine ne attiysan banada at demeler
ne gyzel iste en azindan benimki gibi kumpas kurmuyormus adam
çok sıktı gülüm öyleki denedim çıkaramadım eşime dedim yardım et patlamasın kolları çek şunu yukarı ki çıkarayım didim
Degistirme sansin yokmu abla yada iade.
İnternetten alisverisin sikintisida bu iste

Çok iyi kilo vermişsin canım başarı hikayeni anlatıp biz motive eder misin U UcanSupurge
Daha önce 100 kilodan 70e 6 ayda inip sonrasında da bi beş kilo daha verip 65e inmişliğim var canım maalesef ben de orta yolu yok doğumdan sonra 78 kilo iken 91 ile buraya geldim o sıra İnternette bir ayda 10 kilo diye Aratırken Yavuz yörükoğlunun 30 günde 10 yıl kitabına denk geldim merak edip aldım aralıklı oruç (if) üzerine bir kitap bilimsel açıklamalarıyla anlaşılır bir şekilde anlatmış sonrası da spor(genelde Leslie, ip atlama ve yürüyüş) ve iki öğün beslenmeyle devam ettim karbonhidrat haftada iki kere maksimum tükettim yarışmadan dolayı çoğunlukta cuma ve cumartesi günleri akşamları erken kapattım ve sonrasında hiç bir şey yemedim örneğin akşam 6da yemişsem ertesi gün 9-10 gibi ilk sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim
ara öğün yapmadım nadiren arada belki hafif bir şeyler yemişimdir Ramazan’ı sahursuz tuttum iftardan sonra kahve yanında çok az kuru yemiş veya hurma şeklinde geçiştirdim yarışmada olduğumuz için hiç salmak istemedim çünkü benim artı gelmem o hafta takımı dibe çekerse üzülürdüm biliyorum öyle yani genel itibariyle böyle geçti canım

Oyy o da zorlu bi süreç dimi Allah kolaylık versin öğrenir inşallah hemencik

değişim var gülüm de siparişten 1 hafta sonra geldi yarın hafta sonu kargo kapalı pazartesi yollasam bana geri gelmesi 1 haftayı bulur ama ben haftaya memlekete gidicem diye uğraşmak istemiyorum dursun kolları eritince giyerim olmadı :))
tontişim pantolonu geniş boru paça onu daralttırıp kola parça attır dedi ama bilmiyorum valla şimdilik dursun

Azim ve kararlılık bir arada darısı bize inşallah

Tuvalete oturma konusunda küçük kızımda şanslıyım çünkü lazımlığı hiç istemedi ve benim oturtmamıda istemiyor herşeyi kendi yapıcak.. ilk çocukmu acaba? İlkte galiba daha zor oluyor ilk kızımda oturmuyordu. Allah sizede kolaylık versin çok zor çocuk yetiştirmek

Eee nerden nasıl baslamaliyim
kesin kararlıysan göbek yağlarının şansı yok kesin gidecek guruba katılmaya karar verdiysen gülüm ilk sayfa da kurallar yazılı okuyup form var onu kopyala yapıştır şeklin de doldurup paylaşabilirsin

E sende haklisin abla erimek icin motivasyon olsun bu kiyafet demi
Tontisinin fikride guzelmis tabi ama ugrastirici sen zaten cok gecmez rahat rahat girersin o kiyafetin icine

Allah kolaylık versin canım bayramdan sonra bizde başlıyoruz
Hayir esime ne oluyor
Adam 80.5 basladi diyete gecen hafta bugun
Tartildi 78.5 cikti ilk haftadan yendim seni diyo
Evdede yaris var ayran icuyirum hadi banada getur icine ne attiysan banada at demeler
maşallah canım Allah tadınızı bozmasın

aslın da en rahat dönemleri küçük çocuk oldukları zaman büyüdükçe dertleri çeneleri de artıyor gülüm :)
aa tabi ki yiğide hakkını vermek lazım iltifat ederken bile ben sana takıldım nazım geçti kızzz
gezme işi nasıl olur bilmem 2 gün annem de 2 gün kv de mi olur artık eşim çamaşır yıkayıp yemek yapayım diye boyuna gel der yine amann olsun senelerdir ilk defa tüm kardeşler bayram da beraber olacağız ya bana yeter :))
sen ne yapıyorsun bayram da evde misin izin tatil aile ziyareti v.s. yok mu

gecmis olsun canim. Offf benim bicirik kizda buyuyor o tuvalet egitimi gozumu korkutuyor. Zaten buyuk tuvalet sikinti oluyir .
Kac yasinda canim simdi kizin
2.5 yaşında canım, bunuda atlatsak anaokuluna başlicak 4 hafta sonra. Orda alt değişiyorlar ama yaşıda geldi öğrensin çıksın aradan istiyorum
Oyy o da zorlu bi süreç dimi ☹ Allah kolaylık versin öğrenir inşallah hemencik
evet canım, inşallah
Allah kolaylık versin canım bayramdan sonra bizde başlıyoruz
Amin bacım, sizede kolaylık versin inş zorlanmadan atlatırsınız

E sende haklisin abla erimek icin motivasyon olsun bu kiyafet demi
Tontisinin fikride guzelmis tabi ama ugrastirici sen zaten cok gecmez rahat rahat girersin o kiyafetin icine
tamamdır şimdi senin de desteğinle karar verdim.
sırf inadına o kıyafete girmek için kolları eriticem o kadar
ben gidip duvar şınavı çekip kolları çalıştırayım gariiiii

azimli şirinemmmm mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun ömrün boyunca bir daha hiç fazla kilo derdin olmasın inşallahhh

İnşallah canım ben de orta yok her an geri gelebilirim yemezsem Yemem yesem de dünyayı yerim
Ben de öyleyim ya tam kesiyorum ya da kendimi durduramıyorum
İnşallah almazsın kilo, çok güzel vermişsin ayların emeği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…