- 8 Mart 2020
- 5.917
- 28.498
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.581
Pes etme canimHayırlı geceler arkadaşlar, yine başım ağrıyor yabi oturamadım.. teli elime alayım dedim Km girdim çıktım küçük yavrime koşturdum malum tuvalet eğitimindeyiz şuan küçük tuvaleti hallettik güzel gidiyor ama maalesef bu kızımdada büyük tuvaletinde sorum yaşıyorum neler yapıyorum ama pes etmek yok bu bi kaç günü çöp edemem
2.5 yaşında canım, büyük tuvaletide aşamadık henüz 5 ci gün bugunkaç yaşında kızınız? benmki 3 yaşında bizde de tualet problemi var
İnşallah canımPes etme canim
Kolay gelsin ins cabuk ogrenir
3 yaşında kızım 1 ay oldu bez takmayalı ama tualete oturmak istemiyor çişim yok diyor zorla oturtuyorum istediği bir şeyi yaıcam diyerek. dışarda da sıkıntı oluyor söylemiyor çişini kakasını kaçaklarımız oluyor. nasıl çözsem bilemedim2.5 yaşında canım, büyük tuvaletide aşamadık henüz 5 ci gün bugundiğer türlü iyi gidiyor.
Sizdemi yeni başladınız?
gecmis olsun canim. Offf benim bicirik kizda buyuyor o tuvalet egitimi gozumu korkutuyor. Zaten buyuk tuvalet sikinti oluyir .Hayırlı geceler arkadaşlar, yine başım ağrıyor yabi oturamadım.. teli elime alayım dedim Km girdim çıktım küçük yavrime koşturdum malum tuvalet eğitimindeyiz şuan küçük tuvaleti hallettik güzel gidiyor ama maalesef bu kızımdada büyük tuvaletinde sorum yaşıyorum neler yapıyorum ama pes etmek yok bu bi kaç günü çöp edemem
ne gyzel iste en azindan benimki gibi kumpas kurmuyormus adamHayir esime ne oluyor
Adam 80.5 basladi diyete gecen hafta bugun
Tartildi 78.5 ciktiilk haftadan yendim seni diyo
Evdede yaris var ayran icuyirum hadi banada getur icine ne attiysan banada at demeler
Degistirme sansin yokmu abla yada iade.çok sıktı gülüm öyleki denedim çıkaramadım eşime dedim yardım et patlamasın kolları çek şunu yukarı ki çıkarayım didim
Daha önce 100 kilodan 70e 6 ayda inip sonrasında da bi beş kilo daha verip 65e inmişliğim var canım maalesef ben de orta yolu yok doğumdan sonra 78 kilo iken 91 ile buraya geldim o sıra İnternette bir ayda 10 kilo diye Aratırken Yavuz yörükoğlunun 30 günde 10 yıl kitabına denk geldim merak edip aldım aralıklı oruç (if) üzerine bir kitap bilimsel açıklamalarıyla anlaşılır bir şekilde anlatmış sonrası da spor(genelde Leslie, ip atlama ve yürüyüş) ve iki öğün beslenmeyle devam ettim karbonhidrat haftada iki kere maksimum tükettim yarışmadan dolayı çoğunlukta cuma ve cumartesi günleri akşamları erken kapattım ve sonrasında hiç bir şey yemedim örneğin akşam 6da yemişsem ertesi gün 9-10 gibi ilk sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedimÇok iyi kilo vermişsin canım başarı hikayeni anlatıp biz motive eder misin U UcanSupurge
Oyy o da zorlu bi süreç dimiHayırlı geceler arkadaşlar, yine başım ağrıyor yabi oturamadım.. teli elime alayım dedim Km girdim çıktım küçük yavrime koşturdum malum tuvalet eğitimindeyiz şuan küçük tuvaleti hallettik güzel gidiyor ama maalesef bu kızımdada büyük tuvaletinde sorum yaşıyorum neler yapıyorum ama pes etmek yok bu bi kaç günü çöp edemem
değişim var gülüm de siparişten 1 hafta sonra geldi yarın hafta sonu kargo kapalı pazartesi yollasam bana geri gelmesi 1 haftayı bulur ama ben haftaya memlekete gidicem diye uğraşmak istemiyorum dursun kolları eritince giyerim olmadı :))gecmis olsun canim. Offf benim bicirik kizda buyuyor o tuvalet egitimi gozumu korkutuyor. Zaten buyuk tuvalet sikinti oluyir .
Kac yasinda canim simdi kizin
ne gyzel iste en azindan benimki gibi kumpas kurmuyormus adam
Degistirme sansin yokmu abla yada iade.
İnternetten alisverisin sikintisida bu iste
Azim ve kararlılık bir aradaDaha önce 100 kilodan 70e 6 ayda inip sonrasında da bi beş kilo daha verip 65e inmişliğim var canım maalesef ben de orta yolu yok doğumdan sonra 78 kilo iken 91 ile buraya geldim o sıra İnternette bir ayda 10 kilo diye Aratırken Yavuz yörükoğlunun 30 günde 10 yıl kitabına denk geldim merak edip aldım aralıklı oruç (if) üzerine bir kitap bilimsel açıklamalarıyla anlaşılır bir şekilde anlatmış sonrası da spor(genelde Leslie, ip atlama ve yürüyüş) ve iki öğün beslenmeyle devam ettim karbonhidrat haftada iki kere maksimum tükettim yarışmadan dolayı çoğunlukta cuma ve cumartesi günleri akşamları erken kapattım ve sonrasında hiç bir şey yemedim örneğin akşam 6da yemişsem ertesi gün 9-10 gibi ilk sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim
ara öğün yapmadım nadiren arada belki hafif bir şeyler yemişimdir Ramazan’ı sahursuz tuttum iftardan sonra kahve yanında çok az kuru yemiş veya hurma şeklinde geçiştirdim yarışmada olduğumuz için hiç salmak istemedim çünkü benim artı gelmem o hafta takımı dibe çekerse üzülürdüm biliyorum öyle yani genel itibariyle böyle geçti canım
Tuvalete oturma konusunda küçük kızımda şanslıyım çünkü lazımlığı hiç istemedi ve benim oturtmamıda istemiyor herşeyi kendi yapıcak.. ilk çocukmu acaba? İlkte galiba daha zor oluyor ilk kızımda oturmuyordu. Allah sizede kolaylık versin çok zor çocuk yetiştirmek3 yaşında kızım 1 ay oldu bez takmayalı ama tualete oturmak istemiyor çişim yok diyor zorla oturtuyorum istediği bir şeyi yaıcam diyerek. dışarda da sıkıntı oluyor söylemiyor çişini kakasını kaçaklarımız oluyor. nasıl çözsem bilemedim
kesin kararlıysan göbek yağlarının şansı yok kesin gidecek guruba katılmaya karar verdiysen gülüm ilk sayfa da kurallar yazılı okuyup form var onu kopyala yapıştır şeklin de doldurup paylaşabilirsinEee nerden nasıl baslamaliyim
E sende haklisin abla erimek icin motivasyon olsun bu kiyafet demideğişim var gülüm de siparişten 1 hafta sonra geldi yarın hafta sonu kargo kapalı pazartesi yollasam bana geri gelmesi 1 haftayı bulur ama ben haftaya memlekete gidicem diye uğraşmak istemiyorum dursun kolları eritince giyerim olmadı :))
tontişim pantolonu geniş boru paça onu daralttırıp kola parça attır dedi ama bilmiyorum valla şimdilik dursun
Allah kolaylık versin canım bayramdan sonra bizde başlıyoruzHayırlı geceler arkadaşlar, yine başım ağrıyor yabi oturamadım.. teli elime alayım dedim Km girdim çıktım küçük yavrime koşturdum malum tuvalet eğitimindeyiz şuan küçük tuvaleti hallettik güzel gidiyor ama maalesef bu kızımdada büyük tuvaletinde sorum yaşıyorum neler yapıyorum ama pes etmek yok bu bi kaç günü çöp edemem
Hayir esime ne oluyor
Adam 80.5 basladi diyete gecen hafta bugun
Tartildi 78.5 ciktiilk haftadan yendim seni diyo
Evdede yaris var ayran icuyirum hadi banada getur icine ne attiysan banada at demeler
İnşallah canımAzim ve kararlılık bir aradadarısı bize inşallah
aslın da en rahat dönemleri küçük çocuk oldukları zaman büyüdükçe dertleri çeneleri de artıyor gülüm :)Hehheheh kiloya göre iltifat ediyorum abloşum napiim mefkuşum limonlu brokolim salatam desem yakışır mı
İnşallah güzel bi yere yerleşir yavrucaklar periperişan oldular sınavdır strestir.
Gez abla gez yerime de gez ben de deccallerle uğraşıyorum büyüse de dert bitmiyormuş deyip hakkına razı oluyorum
2.5 yaşında canım, bunuda atlatsak anaokuluna başlicak 4 hafta sonra. Orda alt değişiyorlar ama yaşıda geldi öğrensin çıksın aradan istiyorumgecmis olsun canim. Offf benim bicirik kizda buyuyor o tuvalet egitimi gozumu korkutuyor. Zaten buyuk tuvalet sikinti oluyir .
Kac yasinda canim simdi kizin
evet canım, inşallahOyy o da zorlu bi süreç dimi ☹ Allah kolaylık versin öğrenir inşallah hemencik
Amin bacım, sizede kolaylık versin inş zorlanmadan atlatırsınızAllah kolaylık versin canım bayramdan sonra bizde başlıyoruz
tamamdır şimdi senin de desteğinle karar verdim.E sende haklisin abla erimek icin motivasyon olsun bu kiyafet demi
Tontisinin fikride guzelmis tabi ama ugrastirici sen zaten cok gecmez rahat rahat girersin o kiyafetin icine
azimli şirinemmmm mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun ömrün boyunca bir daha hiç fazla kilo derdin olmasın inşallahhhDaha önce 100 kilodan 70e 6 ayda inip sonrasında da bi beş kilo daha verip 65e inmişliğim var canım maalesef ben de orta yolu yok doğumdan sonra 78 kilo iken 91 ile buraya geldim o sıra İnternette bir ayda 10 kilo diye Aratırken Yavuz yörükoğlunun 30 günde 10 yıl kitabına denk geldim merak edip aldım aralıklı oruç (if) üzerine bir kitap bilimsel açıklamalarıyla anlaşılır bir şekilde anlatmış sonrası da spor(genelde Leslie, ip atlama ve yürüyüş) ve iki öğün beslenmeyle devam ettim karbonhidrat haftada iki kere maksimum tükettim yarışmadan dolayı çoğunlukta cuma ve cumartesi günleri akşamları erken kapattım ve sonrasında hiç bir şey yemedim örneğin akşam 6da yemişsem ertesi gün 9-10 gibi ilk sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim
ara öğün yapmadım nadiren arada belki hafif bir şeyler yemişimdir Ramazan’ı sahursuz tuttum iftardan sonra kahve yanında çok az kuru yemiş veya hurma şeklinde geçiştirdim yarışmada olduğumuz için hiç salmak istemedim çünkü benim artı gelmem o hafta takımı dibe çekerse üzülürdüm biliyorum öyle yani genel itibariyle böyle geçti canım
Ben de öyleyim ya tam kesiyorum ya da kendimi durduramıyorumİnşallah canımben de orta yok her an geri gelebilirim yemezsem Yemem yesem de dünyayı yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?