Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hah aynen gülüm hem eşinin de gönlü kırılmaz , adamcağız bize gelsinler plan yaparız v.s. de demiş o kadar iyi niyeti besbelliydi
Çok iyi niyetli çok
Şehir dışında görevdeydi bi hftadır bugün akşam da dönüyordu.
Öğleden sonra Annem kızla oğlanı aldı bahçeye indirdi. Ben de eşimi aradım ahh burda olaydın iki iş yapardık dedim herif 45 dakikalık yolu 10 dakikada ışınlanıp geldi. Eline imkan geçse demek daha buluşlar yapacak insanlığı ne medeniyetlere çıkaracak hahahahaah
İyi niyetinden hepsi zaar

aaa deli mi ne o doktor menisküs ameliyatı lazımsa oradaki şiş ödem gitmeden yapılmaz ki onu demiyorda başından savıp ev doktoruna mı yolluyor ayy tam cinnetlik
mefkuşum o bahçe kapısı çok önemli anam bacım , hem görümcenle kocası da istemiyordur belki söyleyemiyorlardır ileride senin torunlar açıp geçer olmadı onların misafir çoluk çocuk girer çıkar sıkıntı çok büyük olur, yüz göz olmayın .. benim kv ile eltisinin de aynıydı bahçeyi ayıran aman aman bir şey yoktu avlu kısmı olduğu gibi açıktı onların misafir gelse karşıdan birbirimizi görüyorduk mahremiyet diye bir şey yoktu, arka bahçe kapısından kim ne zaman kv nin eve girecek belli olmuyordu 30 sene öyle yaşamışlar çok sorun oldu en son duvar ördüler dibine kapı yaptılar ki bana kalsa o kapı da olmamalıydı evde hop diye karşına yabancı biri çıkınca insanın ödü kopuyor yavvf:))

Ne dediğini kendide bilmiyor galiba bu işlere ev doktorumu bakıyormuş alla alla

aaa adamcağızın günahını alma sırf karısının gönlünü yapıp ona hizmet etmek için ışınlanmış gelmiş daha ne istiyorsun

Geldi gönlümüzün sultanı hoşgeldin nasılsın abla? Sonuçların ne oldu?
Sagolasin bitanem
Yukarda yazdim

Bizim oglanda baslandi çiş olayina :)) senin kizla yasitti heralde
Gecede biraktinmi, sariyonmu

aaa adamcağızın günahını alma sırf karısının gönlünü yapıp ona hizmet etmek için ışınlanmış gelmiş daha ne istiyorsun
O gitmeden önce de regldim valla araya epey bi zaman girince güzelcene aldı gönlümü sağolsun hahahhah

Sagolasin bitanem
Yukarda yazdim

Bizim oglanda baslandi çiş olayina :)) senin kizla yasitti heralde
Gecede biraktinmi, sariyonmu
2.5 yaşında
Küçükte ona beraber başlatmadım abla, büyük tuvalette sorun yaşıyoruZ. inş aşarız. Sizde nasıl gidiyor?

Çok teşekkür ederim çok incesiniz hosbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…