- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.641
Çok iyi niyetli çokhah aynen gülüm hem eşinin de gönlü kırılmaz , adamcağız bize gelsinler plan yaparız v.s. de demiş o kadar iyi niyeti besbelliydi
aaa deli mi ne o doktor menisküs ameliyatı lazımsa oradaki şiş ödem gitmeden yapılmaz ki onu demiyorda başından savıp ev doktoruna mı yolluyor ayy tam cinnetlikBenim ortepedi kafadan kontak cnm :))
Adam aşınma icin igne vuralim sivi icin diyor (onun icin ekstra para aliyolar sigorta ödemiyor) yada ameliyat
Peki dedim sislik gecmedigine göre baska bi problem daha mi var
Miniskus falan
Evet oda var diyor
Onun icin ameliyat olunmasi gerekmiyormu
Onu ev dr la konus, ne yapilacagina beraber karar verin :))
Adam la bahce icin tartistik :)) gorumcemle yanyanayiz ya
Çit yapilirken araya kapi yapicam diyor
Zaten bi tarafi acik, tam kapali degil
Ben kapi istemiyorum
Oraya bi misafirleri gelse ben bahceye cikamiyorum
Biraz kendi bahcemde özgür olmak istiyorum dedim
Ne dediğini kendide bilmiyor galibaBenim ortepedi kafadan kontak cnm :))
Adam aşınma icin igne vuralim sivi icin diyor (onun icin ekstra para aliyolar sigorta ödemiyor) yada ameliyat
Peki dedim sislik gecmedigine göre baska bi problem daha mi var
Miniskus falan
Evet oda var diyor
Onun icin ameliyat olunmasi gerekmiyormu
Onu ev dr la konus, ne yapilacagina beraber karar verin :))
Adam la bahce icin tartistik :)) gorumcemle yanyanayiz ya
Çit yapilirken araya kapi yapicam diyor
Zaten bi tarafi acik, tam kapali degil
Ben kapi istemiyorum
Oraya bi misafirleri gelse ben bahceye cikamiyorum
Biraz kendi bahcemde özgür olmak istiyorum dedim
aaa adamcağızın günahını alma sırf karısının gönlünü yapıp ona hizmet etmek için ışınlanmış gelmiş daha ne istiyorsunÇok iyi niyetli çok
Şehir dışında görevdeydi bi hftadır bugün akşam da dönüyordu.
Öğleden sonra Annem kızla oğlanı aldı bahçeye indirdi. Ben de eşimi aradım ahh burda olaydın iki iş yapardık dedim herif 45 dakikalık yolu 10 dakikada ışınlanıp geldi. Eline imkan geçse demek daha buluşlar yapacak insanlığı ne medeniyetlere çıkaracak hahahahaah
İyi niyetinden hepsi zaar
Sagolasin bitanemGeldi gönlümüzün sultanı hoşgeldinnasılsın abla? Sonuçların ne oldu?
Ay valla sinir oldum bidaha gitmicem ona zatenNe dediğini kendide bilmiyor galibabu işlere ev doktorumu bakıyormuş alla alla
O gitmeden önce de regldim valla araya epey bi zaman girince güzelcene aldı gönlümü sağolsun hahahhahaaa adamcağızın günahını alma sırf karısının gönlünü yapıp ona hizmet etmek için ışınlanmış gelmiş daha ne istiyorsun
2.5 yaşındaSagolasin bitanem
Yukarda yazdim
Bizim oglanda baslandi çiş olayina :)) senin kizla yasitti heralde
Gecede biraktinmi, sariyonmu
sen de hoş geldin cancağızımmmm
Belli oldu neden çabuk verildiğine tercihesiluor demekkiAy valla sinir oldum bidaha gitmicem ona zaten
Cabuk termin verdiler diye oraya gittiydim
hahahahahahahahahahah gönül alan eş iyidirO gitmeden önce de regldim valla araya epey bi zaman girince güzelcene aldı gönlümü sağolsun hahahhah
Çok teşekkür ederim çok incesinizsen de hoş geldin cancağızımmmm
toplu yazdım ama yeni gelen çok arkadaş olmuş azıcık karıştırma huyum da var sana dedim mi demedim mi gülüm hatırlayamadım o yüzden şimdi diyeyim dedim tekrardan takımımıza ailemize gönlümüze hoş geldiiinnnnn
Canım menüler bu sayfaya yazılıyor 9.Takım Menü ve Spor ListeleriSabah 2 yumurta 1 domates 1 salatalık bir dilim peynir
Öğlen patlıcan kebabı 1 bardak asitli içecek
Akşam 1 kayısı 4 tane erik
2 lt su içtim
Yürüyüşe dün çıkmıştım bugün çıkmadım
Cok teşekkür ederim ❤Canım menüler bu sayfaya yazılıyor 9.Takım Menü ve Spor Listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?