Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebeğin kaç aylık? Benim de boyum çok kısa. Şişman olunca bu sefer top gibi görünüyorum. Benim oğlum da 3 aylık
Allah bağışlasın, benimkisi seninkinden büyük cnm. 13aylık ek gıda alıyor. Sütüm olmadığı için geceleri sık sık uyanıp emmek istiyor süt gelmeyince de ağlıyor. Bide kızım çok zayıf olduğu için kıyamıyorum. 8.5 kilo.
Aynen cnm bende top gibi yuvarlanıyorum diyorum.

allahuuu ekberrrr aaa sen nereye hangi şehre kime yeteceksin gülüm eskişehir nere adana nere zıt yönler en iyisi ortası ankara
hızlı trenler çalışmaya başladı değil mi olmadı ankaradan eskişehire 1.saat 20 dk sürüyor atla gel 2 gün dur hem curcunaya 2 gün katlanılır fazlası olmaz zaten, ama bayram öncesi gelip gitmen lazım ki adanaya gidebilesiniz ayy bu sıcakta adana lafı bile insanı eritir ama mecbur bayram da gidiliyor işte

Allah yardımcın olsun bacım hepmi eşinin tarafındasınız? Eğer öyleyse eşin bencillik yapıyor seninde hakkın ailenle olmak

Bi kaç hafta içinde şükür rayına oturdu canım ara ara gece çişleri oldu ama az yapıp kaçırıp korkup bizi uyandırdı falan idare ettik. Şimdi uyuduktan sonra gece bi ara çişe kaldırıyorum. Bu sistem iyi geldi bize

evet ilk çocuk

Çok şükür canım atlatmışsınız ne güzel maşallah diyeyim

yazık yaa kuzum korkuyor ya da utanıyor da tutabildiği kadar tutuyor , alışacak eni sonu nasıl olsa sen fazla stres yapıp kendini paralama gülüm
mefkuşum özel iltifatta ona özel dur ben sana iltifat değil gerçekleri yazıverem :))
kır papatyası narinim çalışkan şirinem gönlü güzelim benimmmm

Krdeşim bayramın üçüncü günü gelecekler ve 4 gün sonra annemi de alıp tatile gidecekler. Biz çoluk çocuk boş ev bekleyeceğiz eğer bayram sonrası eşim Ankara'ya döner biz de Eskişehir'de kalırsak.
Bayram için Eskişehir'e gitsek kardeşimle iki gün görüşmüş olacağım ve eşimle birbirimize girdiğimizde kalacağız.
Eşim bayram la birlikte izin alma ihtimali olursa eğer bi hafta kadar onu da hop ora hop bura harcamak yerine direk Adana'ya gitmek mantıklı geliyor. İki zalım bebeyle bin km yapacak halim yok yav hepimize yazık.
Ama gel gör ki anam kardeşim yılda bir kere görüştüğümüz den mütevellit başımın etini yiyorlar.

Gül kokulu lokumum, padişah sarmam, havuç dilimim katmerim gurban olduğum nasılsın
Etli ekmek olmaya devam ediyom
Bu sene ondanda mahrum kalcaz :)

Sagol cnm bi degisiklik yok, iş güç aynen devam
Sen nasilsin, cocuklar nasil

Allah yardımcın olsun bacım hepmi eşinin tarafındasınız? Eğer öyleyse eşin bencillik yapıyor seninde hakkın ailenle olmak
Değiliz aslında ama eşim orda hepimiz yapamayız kardeşin Ankara'ya gelsin burda program yapar takılırız demişti onun da curcuna çekmeye gönlü yok geçen yıl çektik çok zor oluyor.
Ankara'da en azından bizim düzenimiz var kardeşine de odanın birini verdik mi rahat olurlar diyor.
Ki bizim şuanki ev çok büyük bi sitenin içinde parkı bahçesi yeşilliği bol balkonlar geniş ferah bunalsak etsek AVM vs dibimizde. Bizim teklif kardeşimlere cazip gelsin diye yırtınıyorum.
Ama orta yol da bulunmuyor kardeşim de bi kaç gün kalırız fazla kalamayız ki sizde diyorlar.
Herkes bişi diyor işte olan gariban kediye oluyor

stress yapmıyorum ama görünce üzülüyorum öyle, olacak inş
Kalbin güzel senin ablam

Boşver canım kimsenin gönlünü yapmaya çalışıpta sen yıpranma, sen nasıl istiyorsan huzurun keyfin nasıl iyi olacaksa ona göre davran bence, birde tatile gideceklermiş. Sizde kendi keyfinize bakın huzur bozulmasın

Etli ekmek olmaya devam ediyom
Bu sene ondanda mahrum kalcaz :)

Sagol cnm bi degisiklik yok, iş güç aynen devam
Sen nasilsin, cocuklar nasil
Bi listedeydin bi yok olmuşun kötü bir şey yok inşallah abloşum derdin yemekse ye anam yav herkes zayıf olcek diye bişi yok sen de şişko ol hem bakarsın ağır yaşamlara katılır ünlü olursun hehheheh şaka şaka dövmezsin inşalla beni
Benim zalım bebeler aynı oğlan kreşe de gitmeyince iyice tepeme çıkıyorlar vallaha bi kanepeye uzaniim desem saniyeler içinde bbüyük zalım karnıma oturuyor keyif koltuğuymuşum TV izlerken yumuşak yerde olmalıymış küçük zalım meme açmaya uğraşıyor herkesin derdi ayrı

ayyy çıkmaz sokak gibi olmuş be gülüm senin ki , keşke bacın erken gelebilse ve 1 günlüğüne de olsa sana gelse daha kolay olurdu , allah yardımcın olsun

Aynen canım herifi karşıma alsam -ben adanaya kendim giderim demeye başladı zırtapoz- ben orda cinnet geçiricem ses gürültü ekşın eksik olmaz 4 çocuk yav helöle hülelö balkon yok bahçe yok park yok
Anüüvvv vallaha size yazarken verdim kararımı herifle Adana'ya gideyim kardeşimler de iki günde iki gün gelsinler bize aman napiiim ya

tamam canoom eşinin yemeğini hazır et gel de anlat bakalım emar sonucu ne oldu , enişte seni niye kızdırdı
Benim ortepedi kafadan kontak cnm :))
Adam aşınma icin igne vuralim sivi icin diyor (onun icin ekstra para aliyolar sigorta ödemiyor) yada ameliyat

Peki dedim sislik gecmedigine göre baska bi problem daha mi var
Miniskus falan
Evet oda var diyor
Onun icin ameliyat olunmasi gerekmiyormu
Onu ev dr la konus, ne yapilacagina beraber karar verin :))

Adam la bahce icin tartistik :)) gorumcemle yanyanayiz ya
Çit yapilirken araya kapi yapicam diyor
Zaten bi tarafi acik, tam kapali degil
Ben kapi istemiyorum
Oraya bi misafirleri gelse ben bahceye cikamiyorum
Biraz kendi bahcemde özgür olmak istiyorum dedim

hah aynen gülüm hem eşinin de gönlü kırılmaz , adamcağız bize gelsinler plan yaparız v.s. de demiş o kadar iyi niyeti besbelliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…