- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.621
Allah bağışlasın, benimkisi seninkinden büyük cnm. 13aylık ek gıda alıyor. Sütüm olmadığı için geceleri sık sık uyanıp emmek istiyor süt gelmeyince de ağlıyor. Bide kızım çok zayıf olduğu için kıyamıyorum. 8.5 kilo.Bebeğin kaç aylık? Benim de boyum çok kısa. Şişman olunca bu sefer top gibi görünüyorum. Benim oğlum da 3 aylık
allahuuu ekberrrr aaa sen nereye hangi şehre kime yeteceksin gülüm eskişehir nere adana nere zıt yönler en iyisi ortası ankaraO işler karışık yav herifle birbirimize giriyoruz mevzu ne zaman açılsa. Kardeşimler eskişehire gelecekler ben de istiyorum ama curcuna oluyor iki çocuk onda iki ben de yattı kalktı yedi içti benim yardıma ihtiyacım varken periperişan oluyorum. Sesten koşturmacadan çocukların uykusu ne olacak diye düşünüyorum ki benim 15 aylık deccal gece yüzellimilyon katrilyonunda kalkıp duruyor.
Kardeşime Ankara'ya gelin burda görüşelim diyorum onlar mırın kırın ediyor.
Eşim bayramda adana da olmalıyız diyor Allah diyor,. Anam sen kardeşini sevmiyon mu gelmeyecek misiniz diyor, kardeşim yılda bir kere geliyoruz görüşmeyecek miyiz diyor.
Darlıyor herkes beni, bezdim daa
Allah yardımcın olsun bacımO işler karışık yav herifle birbirimize giriyoruz mevzu ne zaman açılsa. Kardeşimler eskişehire gelecekler ben de istiyorum ama curcuna oluyor iki çocuk onda iki ben de yattı kalktı yedi içti benim yardıma ihtiyacım varken periperişan oluyorum. Sesten koşturmacadan çocukların uykusu ne olacak diye düşünüyorum ki benim 15 aylık deccal gece yüzellimilyon katrilyonunda kalkıp duruyor.
Kardeşime Ankara'ya gelin burda görüşelim diyorum onlar mırın kırın ediyor.
Eşim bayramda adana da olmalıyız diyor Allah diyor,. Anam sen kardeşini sevmiyon mu gelmeyecek misiniz diyor, kardeşim yılda bir kere geliyoruz görüşmeyecek miyiz diyor.
Darlıyor herkes beni, bezdim daa
Bi kaç hafta içinde şükür rayına oturdu canım ara ara gece çişleri oldu ama az yapıp kaçırıp korkup bizi uyandırdı falan idare ettik. Şimdi uyuduktan sonra gece bi ara çişe kaldırıyorum. Bu sistem iyi geldi bizeyok diyor sadeceama var biliyorum dakikalarca oturuyor yapmıyor, sonrada maalesef olan oluyor.. Büyük kızımda böyleydi maalesef korkuyordu yapmaktan, inş bunuda başaricaz
Bana niye iltifat etmiyorsunSiz naptınız canım tuvalet eğitimini?
evet ilk çocukTuvalete oturma konusunda küçük kızımda şanslıyım çünkü lazımlığı hiç istemedi ve benim oturtmamıda istemiyor herşeyi kendi yapıcak.. ilk çocukmu acaba? İlkte galiba daha zor oluyor ilk kızımda oturmuyordu. Allah sizede kolaylık versin çok zor çocuk yetiştirmek
Çok şükür canım atlatmışsınız ne güzelBi kaç hafta içinde şükür rayına oturdu canım ara ara gece çişleri oldu ama az yapıp kaçırıp korkup bizi uyandırdı falan idare ettik. Şimdi uyuduktan sonra gece bi ara çişe kaldırıyorum. Bu sistem iyi geldi bize
yazık yaa kuzum korkuyor ya da utanıyor da tutabildiği kadar tutuyor , alışacak eni sonu nasıl olsa sen fazla stres yapıp kendini paralama gülümyok diyor sadeceama var biliyorum dakikalarca oturuyor yapmıyor, sonrada maalesef olan oluyor.. Büyük kızımda böyleydi maalesef korkuyordu yapmaktan, inş bunuda başaricaz
Bana niye iltifat etmiyorsunSiz naptınız canım tuvalet eğitimini?
Krdeşim bayramın üçüncü günü gelecekler ve 4 gün sonra annemi de alıp tatile gidecekler. Biz çoluk çocuk boş ev bekleyeceğiz eğer bayram sonrası eşim Ankara'ya döner biz de Eskişehir'de kalırsak.allahuuu ekberrrr aaa sen nereye hangi şehre kime yeteceksin gülüm eskişehir nere adana nere zıt yönler en iyisi ortası ankara
hızlı trenler çalışmaya başladı değil mi olmadı ankaradan eskişehire 1.saat 20 dk sürüyor atla gel 2 gün dur hem curcunaya 2 gün katlanılır fazlası olmaz zaten, ama bayram öncesi gelip gitmen lazım ki adanaya gidebilesiniz ayy bu sıcakta adana lafı bile insanı eritir ama mecbur bayram da gidiliyor işte
Sağol canım benim darısı sanaÇok şükür canım atlatmışsınız ne güzelmaşallah diyeyim
Alışır inşallah canım, ikinci olunca büyükten ne görüyorsa onu yapmak istediği için herşey bi şekilde kolaylaşıyorevet ilk çocuk
Etli ekmek olmaya devam ediyomGül kokulu lokumum, padişah sarmam, havuç dilimim katmerim gurban olduğum nasılsın
Değiliz aslında ama eşim orda hepimiz yapamayız kardeşin Ankara'ya gelsin burda program yapar takılırız demişti onun da curcuna çekmeye gönlü yok geçen yıl çektik çok zor oluyor.Allah yardımcın olsun bacımhepmi eşinin tarafındasınız? Eğer öyleyse eşin bencillik yapıyor seninde hakkın ailenle olmak
stress yapmıyorum ama görünce üzülüyorum öyle, olacak inşyazık yaa kuzum korkuyor ya da utanıyor da tutabildiği kadar tutuyor , alışacak eni sonu nasıl olsa sen fazla stres yapıp kendini paralama gülüm
mefkuşum özel iltifatta ona özel dur ben sana iltifat değil gerçekleri yazıverem :))
kır papatyası narinim çalışkan şirinem gönlü güzelim benimmmm
Boşver canım kimsenin gönlünü yapmaya çalışıpta sen yıpranma, sen nasıl istiyorsan huzurun keyfin nasıl iyi olacaksa ona göre davran bence, birde tatile gideceklermiş. Sizde kendi keyfinize bakın huzur bozulmasınDeğiliz aslında ama eşim orda hepimiz yapamayız kardeşin Ankara'ya gelsin burda program yapar takılırız demişti onun da curcuna çekmeye gönlü yok geçen yıl çektik çok zor oluyor.
Ankara'da en azından bizim düzenimiz var kardeşine de odanın birini verdik mi rahat olurlar diyor.
Ki bizim şuanki ev çok büyük bi sitenin içinde parkı bahçesi yeşilliği bol balkonlar geniş ferah bunalsak etsek AVM vs dibimizde. Bizim teklif kardeşimlere cazip gelsin diye yırtınıyorum.
Ama orta yol da bulunmuyor kardeşim de bi kaç gün kalırız fazla kalamayız ki sizde diyorlar.
Herkes bişi diyor işte olan gariban kediye oluyor
Bi listedeydin bi yok olmuşun kötü bir şey yok inşallah abloşum derdin yemekse ye anam yav herkes zayıf olcek diye bişi yok sen de şişko ol hem bakarsın ağır yaşamlara katılır ünlü olursun hehheheh şaka şaka dövmezsin inşalla beniEtli ekmek olmaya devam ediyom
Bu sene ondanda mahrum kalcaz :)
Sagol cnm bi degisiklik yok, iş güç aynen devam
Sen nasilsin, cocuklar nasil
ayyy çıkmaz sokak gibi olmuş be gülüm senin ki , keşke bacın erken gelebilse ve 1 günlüğüne de olsa sana gelse daha kolay olurdu , allah yardımcın olsunKrdeşim bayramın üçüncü günü gelecekler ve 4 gün sonra annemi de alıp tatile gidecekler. Biz çoluk çocuk boş ev bekleyeceğiz eğer bayram sonrası eşim Ankara'ya döner biz de Eskişehir'de kalırsak.
Bayram için Eskişehir'e gitsek kardeşimle iki gün görüşmüş olacağım ve eşimle birbirimize girdiğimizde kalacağız.
Eşim bayram la birlikte izin alma ihtimali olursa eğer bi hafta kadar onu da hop ora hop bura harcamak yerine direk Adana'ya gitmek mantıklı geliyor. İki zalım bebeyle bin km yapacak halim yok yav hepimize yazık.
Ama gel gör ki anam kardeşim yılda bir kere görüştüğümüz den mütevellit başımın etini yiyorlar.
Aynen canım herifi karşıma alsam -ben adanaya kendim giderim demeye başladı zırtapoz- ben orda cinnet geçiricem ses gürültü ekşın eksik olmaz 4 çocuk yav helöle hülelö balkon yok bahçe yok park yokBoşver canım kimsenin gönlünü yapmaya çalışıpta sen yıpranma, sen nasıl istiyorsan huzurun keyfin nasıl iyi olacaksa ona göre davran bence, birde tatile gideceklermiş. Sizde kendi keyfinize bakın huzur bozulmasın
Benim ortepedi kafadan kontak cnm :))tamam canoom eşinin yemeğini hazır et gel de anlat bakalım emar sonucu ne oldu , enişte seni niye kızdırdı
hah aynen gülüm hem eşinin de gönlü kırılmaz , adamcağız bize gelsinler plan yaparız v.s. de demiş o kadar iyi niyeti besbelliydiAynen canım herifi karşıma alsam -ben adanaya kendim giderim demeye başladı zırtapoz- ben orda cinnet geçiricem ses gürültü ekşın eksik olmaz 4 çocuk yav helöle hülelö balkon yok bahçe yok park yok
Anüüvvv vallaha size yazarken verdim kararımı herifle Adana'ya gideyim kardeşimler de iki günde iki gün gelsinler bize aman napiiim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?