Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu gün: beyaz peynirle kepek ekmeğine tost la uyandım..
öğleyin yemedim
ve akşam k flex yedim..
yalnız k flex sin miktarı mı fazlaydı yoksa fazlamı doyurucu bilemedim.. gayet başarılıydı bence.. fakat kullandığım kase çorba kasesinden biraz büyüktü..
bugün topik eppeyce sessiz beyaww :)

Evet kızlar bugün 64.8 kg geldim, 300 gram almış gibi görünüyorum sanki, ama almadım tabi bliyorum, reglm yaklaştı 2-3 gün kaldı muhtemelen vücut su falan toplayacak, şimdilik dayanmam lazım :) Kilom fazla çıkacak diye yılmamak gerek dietten.....

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH: 1 yeşil elma + 500 ml su + 500 ml yağsız sütlü cappucino

ÖĞLE: 1 tabak tulum peynirli salata + 500 ml su + 330 ml coca cola zero

ARA: 3 kaşık patlıcan salatası (sadece patlıcan, light yoğurt ve sarımsak vardı içinde), 1 kaşık domatesli baharatlı et sote (yağsız)

AKŞAM: 1 elma + 2 kayısı + 500 ml su

Yarında şişko çıkıcam gibime geliyooooooooooooooooooooo

BUGÜNKÜ SPOR: 10 DAKİKA

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
ben de osmanlının duraklama dönemi gibiyim.bi türlü veremedim kiloları.geçen hafta 100 gr vermiştim.bu hafta hala aynı(

dünkü menüm.
sabah yarım simit
haşlanmış patates
zeytin peynir

öğlen
1 dilim ekmek peynir elma

akşam barbunya yoğurt salata

spor 95 dk yürüyüş

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
bugünlerde çok yoğunum epey evrağım var ve hep dışardayım
güne 2 haşlanmış yumurtayla başladım biri yetmedimi diceksiniz dimi oğlum yemeyince bana kaldı
dün akşamıda 3 erik 4 kayısı ile kapadım evde sebze yemeğide vardı ama öyle sıcak ki hava yemek istemedi cnm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dün uğrayamadım ama bugün buralardayım, herkes iyidir umarım, havalar çok sıcak ya şimdiden bunalttı yürürken resmen işkence gibi çok kötü terliyorum. Havalardan sanırım iştah kalmıyor pek, dünkü menüm gayet iyiydi o yüzden.

Sabah
Yarım paket eti form bisküvi

Öğle
1 kase çorba
Yarım tabak patlıcan oturtma

Akşam
8 adet erik+1 fincan nescafe

Spor: 1 saat yürüyüyüş+20 dk spor

Bu sabah tartıldım 69.2 çıktım çok şükür 70'leri geride bırakıcam, bu hafta 1 kilo vermem lazım, 1 kaç haftadır sonuncuyum ya

herkese günaydın..
bugün sabah 5.40 da uyandım annemle birlikte tam 1,5 saat yürüdüm sonra 20 dk parklardaki aletleri yaptım...
eve gelip güzel bir duş arkasından limonlu su

sabah 2 dilim tahıl ekmeği,roka,1 adet haşlanmış yumurta
ve domates
10.30 sütlü nescafe
akşama kadarda 1 kilo yeşil elma+3 litre su
içilecek.....ve tabiki akşam tekrar yürüyüş ve spor....

merhaba bence duraklama dönemindeysen hemen vücudu şaşırt.farklı bir diyet yap...yürüyüşü sabah yapıyorsan akşam yapmaya çalış...hemen farkı hissedeceksindir...

slm hatunlar dün akşamı salatalarla geçiştirdim ama salatalarda salataydı yani, normal salatanın üstüne 10 tane kadar ceviz kırıp serpiştirdim diğer salatamıda biraz haşlanmış yağsız erişte,yoğurt,bol turşu ve bol dereotuyla yaptım tabi isterseniz içine mayonezde koyabilirsiniz misafire falan süper olur bence ,ben kendime ayırdıktan sonra kalana mayonez koydum babam ,annem ve kardeşim çok beğendiler
bugünde
kahvaltı 1 bardak süt
ara müsli ve elma
öğle 1 paket eti form kepekli çubuk kraker,1 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir,domates(üzerine kekik koydum)
ara yok
akşamda sanırım kiraz ve kayısı yerim ve bugün 1 saat sporum var

Selam beybiler,

kafam darma dağınık bu aralar. bir şekle sokamadım kendimi gitti.

Yediklerimi yazayım hemencik

Sabah 1 parça peynir

Öğlen 2 parça but fırınlanmış kendi yağında

Akşam kumpir

idare eder diyebilirdiniz ama bitmedi.....

bol bol kola... gittim geldim içtim.... 1 probis.... 1 eti cin.....

işte böyle.....

çooooook sıcak ama yaaa akşam oldu hala serinlemedi. birde laptopun klavyedende ateşler çıkıyo gibi parmak romatizması olcam yaaaa..... peki biz bu sıcaklarda ne iççezz.... ille de yicem iççem....

yok yaa yemek içmek olmasa ben kendimi avutamam asabi olurum.... zaten bütün gün çeşit çeşit insanlarla muhatabım sinirlerimin zıpkın gibi fişşek gibi olması lazım.... ayran mı içsek acep serin serin yoksa dadancam ben kolaya gene yaaa...

Canlarım Ciğerlerim!!!!
Selaaaam ben geldim, fakat 2 haftalık bir ara vermek için geçici olarak vedalaşmaya geldim.
perşembe gününden itibaren izne ayrılıyorum tatile çıkıyorum ramazan gelmeden evvel bakalım kısmetse. Onun için Murshcuğum beni 2 haftalık izinli yaz canım benim.
Tabi gittiğim yerlerde müsait olursam cepten girer bakarım asayiş berkemal mi diye :
2 gündür de kafayı yemiş gibi çalıştım gitmeden evvel işlerimi yoluna sokmak için onun için birtürü gelemedim, geçmişi okudum, okudum ama pekte coşkulu günler geçmemiş ben yokken, 2 dk da 4 günün özetini bitirdim. Çok özledim sizi yaa
Gamzecim menülerini okuyorum, kilonda maşallah düşmüş iyice, artık ciddi ciddi 70 lere veda ettin sen maşallah canım arkadaşım
Nagişimde benim gibi yoğunmuş, Allah yardımcın olsun tatlım inşallah.
Betüşüm yine isyanlarda müşterilerden kola krizine girmişsin yerim seni, bugün bende içtim sıcakta varya ilaç gibi ayy tövbe tövbe
Mursh canım çok geçmiş olsun depremi hissetmişsin sende, Allah hepimizi korusun inşallah, bende deprem bölgesinde oturuyorum istanbulda, çok korkuyorum
Gülşeker canım öyle bir salata tarifi vermişsin ki okurken acıktım, ama mayonez işin içine girerse ben yokum he, severim zaten keratayı sus söyleme adını bak canım çekti
Hopişim de haftasonu otomatikmen gelmiş gene topiğimize, ne güzel pazar günlerinin neşesiydi, kimse yoksa bile elir keni kendine yazardı bişeyler eğlendirirdi sonradan okuyanları
Yirmi, canım okul bitti ama sizin sınavlar filan bitmedi dimi ayy eltimde öğretmen , her haftasonu bi sınav oluyor kadıncağız bi evde duramıyo, en kısa amanda özgür braksınlar artık sevgili öğretmenlerimizi yaaa
Oya ve Sibel Ah benim taze arkadaşlarım, sizi geç buldum tez yitirdim ilk gün dolu dolu muhabbet ettik sonradan görüşemedik birtürlü, ama tatil dönüşü hergün yine burdayım nöbetteyim hiç merak etmeyin inşallah.

Hepinizi öpüyorum sevgili arkadaşlarım benim, lütfen hergün biriniz adımı zikretsin, 2 haftada silinip gitmiyim akıllardan bakın geçmişi okuycam hee, hiç üşenmem ona göre
Herkese kucak dolusu sevgilerimle

Selam kızlar, bugün dans derslerine başladım :d Latin dansları, çok güzel geçti..

BUGÜNKÜ MENÜM:

SABAH: 1 kivi + 500 ml su + 1 bardak cappucino

ÖĞLEN: 1 elma + 1 litre su + 1 bardak cappucino

AKŞAMÜSTÜ: Meyve salatası ( 1 bardak dolusu) içinde muz, kivi, ananas, elma vs vardı + 1 bardak cappucino + 500 ml su

AKŞAM: 5 erik + 1 şeftali + 10 tane kiraz

SPOR: 3 saat dans

Duraklama dönemimdeyim, hatta 400 gram almış gibi görünüyorum. Sabah 64.9 kiloydum.... Eve geldiğimde 64.8 kg geldim, bakalım sabah kaç gelicem. 64.5 bekliyorum ha gayret :) Şu duraklamadan çıkmak lazım artık!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

Canımcığım bir solukta okudum yazdıklarını, nerelere gidiyorsun, arada gir çok özletme kendini, yokluğunu hemencik hissediyorum, fırsatını buldukça kaç gel, ben hala izne çıkamadım, benim yerime de dinlen bol bol verdiğin kilolarıda alma sakın tatilde gerçi ne kadar dikkat edilir bilmiyorum ama veremesen bile en azından kilonu koru.seni özlücez canım öpüyorum çok çok

Bugünkü menümü paylaşayım

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 kase ev yoğurdu

Öğle
1 kase çorba
5 köfte
1 domates
1 salata

Ara: 1 salata

Akşam
8erik+2kayısı+1 domates+1salata+1 dilim karpuz

Akşam meyve sebze yemiş olsamda biraz fazla yedim sanırım ama akşam tartıda 69.2 çıktım ine sanırım yarın 68'leri görürüm

betüş cnmm aradakaç gel buraya hiç göremiyorum seni özletiyorsun kendini

906090 cnmm bence ertesi gün vermiş olacaksın, benimde öyle oluyordu, bugün +'da çıksamda dikkat ediğim için ertesi gün baya ekside çıkıyordum, maşallah demeyi unutmayayım çok iyi gidiyorsun.

menün harika canım.özellikle salata kısmına bayıldım.tarifleri nden bize de versene.ama ayrıntılı ve ölçülü olsun.mutfak işinde iyi değilim de
noldu betülcüm neden kafa dağınık? bahsettin de ben mi kaçırdım acaba? bu arada menün iyimiş de probisler cinler minler olmamış yani...kış kış cinler kış kış

kola yok..cıs..cıs.. nette kolanın zararları diye arat gülüm. zaten tiksinir içemezsin

haydi kızlar spor yapalımmmm yoğun bir günde bitti.1 bardak süt ve 1 adet haşlanmış yumurta yiyip doğru spora gidiyorum....

canım aynı saatte spora gitmişiz.ben de 19:15 de yürüyüşe cıktım.güzel ter atıp döndüm.75 dk yürüyüş yaptım.aralarda da koşuyorum. süper oluyor

menün güzel olmuş canım.bizim kızların hepsi meyveci, salatacı valla.ben de ekmekçi :26:

menüm
sabah 3 dilim k ekmek zeytin peynir yumurta domates salatalık
ara muz çilek
öğlen pilav fasülye yoğurt
akşam közlenmiş biber patlıcan domates salatası
spor 75 dk

menüm
sabah 3 dilim k ekmek zeytin peynir yumurta domates salatalık
ara muz çilek
öğlen pilav fasülye yoğurt
akşam közlenmiş biber patlıcan domates salatası
spor 75 dk

Offff :) Bende yarın patlıcan salatası yapıcam günlerdir patlıcan salatası çekiyo canım, geçen gün yaptım yedim, yarın yine yapmam lazım

Nolur yarın kilom azalmış olsunnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın beybiler,

ve nihayet köpüşüm oldu.... minnak paytak tatlı bişii.... tabi pederden gizli eve soktum dün ayyy aynı apartmanda ayrı yerlerdeyiz her yere yetiyo yedi bela.... bir delinin kırk mahalleye zararı vardır misali... neeysee.... çok akullı bi bızdık maşallah hiç vıyaklamıyo bir bu sabah dükkana getirirken otobüste acık vıyakladı elimi verince ona sustu :)))

bu günkü menüm
sabah
1.5 kepek unundan poğaça hımmm bu diyete girer sanırım....

Ara
1 porsiyon kavun gidicem alıcam az sonra

Öğlen
4 köfte yoğurt

Ara
1 porsiyon erik

Akşam 4 köfte yoğurt

Niyetim bu hadi bakalım yapabilcemmi görcez az sonra....

ben şimdi markete gideyim köpüşüme mama alayım, kendime de mama alayım.... geleyiiim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…