- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.781
merhaba bence duraklama dönemindeysen hemen vücudu şaşırt.farklı bir diyet yap...yürüyüşü sabah yapıyorsan akşam yapmaya çalış...hemen farkı hissedeceksindir...günaydın kızlar.
ben de osmanlının duraklama dönemi gibiyim.bi türlü veremedim kiloları.geçen hafta 100 gr vermiştim.bu hafta hala aynı(
dünkü menüm.
sabah yarım simit
haşlanmış patates
zeytin peynir
öğlen
1 dilim ekmek peynir elma
akşam barbunya yoğurt salata
spor 95 dk yürüyüş
Canlarım Ciğerlerim!!!!
Selaaaam ben geldim, fakat 2 haftalık bir ara vermek için geçici olarak vedalaşmaya geldim.
perşembe gününden itibaren izne ayrılıyorum tatile çıkıyorum ramazan gelmeden evvel bakalım kısmetse. Onun için Murshcuğum beni 2 haftalık izinli yaz canım benim.
Tabi gittiğim yerlerde müsait olursam cepten girer bakarım asayiş berkemal mi diye :
2 gündür de kafayı yemiş gibi çalıştım gitmeden evvel işlerimi yoluna sokmak içinonun için birtürü gelemedim, geçmişi okudum, okudum ama pekte coşkulu günler geçmemiş ben yokken, 2 dk da 4 günün özetini bitirdim. Çok özledim sizi yaa
Gamzecim menülerini okuyorum, kilonda maşallah düşmüş iyice, artık ciddi ciddi 70 lere veda ettin sen maşallah canım arkadaşım
Nagişimde benim gibi yoğunmuş, Allah yardımcın olsun tatlım inşallah.
Betüşüm yine isyanlarda müşterilerdenkola krizine girmişsin yerim seni, bugün bende içtim sıcakta varya ilaç gibi ayy tövbe tövbe
Mursh canım çok geçmiş olsun depremi hissetmişsin sende, Allah hepimizi korusun inşallah, bende deprem bölgesinde oturuyorum istanbulda, çok korkuyorum
Gülşeker canım öyle bir salata tarifi vermişsin ki okurken acıktım, ama mayonez işin içine girerse ben yokum he, severim zaten keratayı sus söyleme adını bak canım çekti
Hopişim de haftasonu otomatikmen gelmiş gene topiğimize, ne güzel pazar günlerinin neşesiydi, kimse yoksa bile elir keni kendine yazardı bişeyler eğlendirirdi sonradan okuyanları
Yirmi, canım okul bitti ama sizin sınavlar filan bitmedi dimi ayy eltimde öğretmen , her haftasonu bi sınav oluyor kadıncağız bi evde duramıyo, en kısa amanda özgür braksınlar artık sevgili öğretmenlerimizi yaaa
Oya ve Sibel Ah benim taze arkadaşlarım, sizi geç buldum tez yitirdimilk gün dolu dolu muhabbet ettik sonradan görüşemedik birtürlü, ama tatil dönüşü hergün yine burdayım nöbetteyim hiç merak etmeyin inşallah.
Hepinizi öpüyorum sevgili arkadaşlarım benim, lütfen hergün biriniz adımı zikretsin, 2 haftada silinip gitmiyim akıllardanbakın geçmişi okuycam hee, hiç üşenmem ona göre
Herkese kucak dolusu sevgilerimle
slm hatunlar dün akşamı salatalarla geçiştirdim ama salatalarda salataydı yani, normal salatanın üstüne 10 tane kadar ceviz kırıp serpiştirdim diğer salatamıda biraz haşlanmış yağsız erişte,yoğurt,bol turşu ve bol dereotuyla yaptım tabi isterseniz içine mayonezde koyabilirsiniz misafire falan süper olur bence ,ben kendime ayırdıktan sonra kalana mayonez koydum babam ,annem ve kardeşim çok beğendiler
bugünde
kahvaltı 1 bardak süt
ara müsli ve elma
öğle 1 paket eti form kepekli çubuk kraker,1 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir,domates(üzerine kekik koydum)
ara yok
akşamda sanırım kiraz ve kayısı yerim ve bugün 1 saat sporum var
noldu betülcüm neden kafa dağınık? bahsettin de ben mi kaçırdım acaba? bu arada menün iyimiş de probisler cinler minler olmamış yani...kış kış cinler kış kışSelam beybiler,
kafam darma dağınık bu aralar. bir şekle sokamadım kendimi gitti.
Yediklerimi yazayım hemencik
Sabah 1 parça peynir
Öğlen 2 parça but fırınlanmış kendi yağında
Akşam kumpir
idare eder diyebilirdiniz ama bitmedi.....
bol bol kola... gittim geldim içtim.... 1 probis.... 1 eti cin.....
işte böyle.....
çooooook sıcak ama yaaa akşam oldu hala serinlemedi. birde laptopun klavyedende ateşler çıkıyo gibi parmak romatizması olcam yaaaa..... peki biz bu sıcaklarda ne iççezz.... ille de yicem iççem....
yok yaa yemek içmek olmasa ben kendimi avutamam asabi olurum.... zaten bütün gün çeşit çeşit insanlarla muhatabım sinirlerimin zıpkın gibi fişşek gibi olması lazım.... ayran mı içsek acep serin serin yoksa dadancam ben kolaya gene yaaa...
haydi kızlar spor yapalımmmmyoğun bir günde bitti.1 bardak süt ve 1 adet haşlanmış yumurta yiyip doğru spora gidiyorum....
Canımcığım bir solukta okudum yazdıklarını, nerelere gidiyorsun, arada gir çok özletme kendini, yokluğunu hemencik hissediyorum, fırsatını buldukça kaç gel, ben hala izne çıkamadım, benim yerime de dinlen bol bolverdiğin kilolarıda alma sakın tatilde gerçi ne kadar dikkat edilir bilmiyorum ama veremesen bile en azından kilonu koru.seni özlücez canım öpüyorum çok çok
Bugünkü menümü paylaşayım
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 kase ev yoğurdu
Öğle
1 kase çorba
5 köfte
1 domates
1 salata
Ara: 1 salata
Akşam
8erik+2kayısı+1 domates+1salata+1 dilim karpuz
Akşam meyve sebze yemiş olsamda biraz fazla yedim sanırım ama akşam tartıda 69.2 çıktım ine sanırım yarın 68'leri görürüm
betüş cnmm aradakaç gel buraya hiç göremiyorum seni özletiyorsun kendini
906090 cnmm bence ertesi gün vermiş olacaksın, benimde öyle oluyordu, bugün +'da çıksamda dikkat ediğim için ertesi gün baya ekside çıkıyordum, maşallah demeyi unutmayayımçok iyi gidiyorsun.
menüm
sabah 3 dilim k ekmek zeytin peynir yumurta domates salatalık
ara muz çilek
öğlen pilav fasülye yoğurt
akşam közlenmiş biber patlıcan domates salatası
spor 75 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?