- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.821
Selam kızlar nasılsiniz Bakalım ?
Bugünkü menüm :
Sabah az meyve
Öğlen meyve salatası
Aksam üstü akdeni salata icinde otlu peynir ve siyah zeytinde vardı
sonrasında ise cappucino
Toplam 2 kusur litre sıvı aldım
1 saat Pilates
Bugün regl oldum neden sisko çıktığımda belli olmuş oldu
Sabahki kilom 64,7
Canım en azından dikkat edipte +'larda çıkmadın, şimdi sebebini biliyorsun regl'den sonra baya bir düşüş yaşarsın
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
3 zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 biber dolması
1 domates
Akşam
10 erik
1 domates+1salata
1 bardak cacık
Spor: 1 saat yürüyüş.
Yürürken acaip terliyorum sanırım eskiye göre daha fazla karlori yakıyorumdur.Akşam 68.8 çıktım yarın 500 gr eksik çıkarım sanırım çünkü yemek yedikten sonra tartıldım..
Annem sarma yapmış sabahtan tembihledim, bak dedim sakın akşam ye diye zorlama sabah kahvaltıda yerım biraz dedimakşam tatrtıştık dedi sabah mabahda yok sana sarma neyse gözüm kalmasın diye sabah için ayırır bana sabah yürüyüşle yakarım ben onları
akşama elmalı pay ve börek yapıcam.. ve ben kendimi sadece servise vermeyi planlıyorum..deli gibi servis yapayım hepsini bitirsinler :) bu arada bende yemeyi unutayım...
murccum beni sormuşsun bebem saolasın
benim işler yoğun hemde çok durdu durdu sıcakları bulduoğlum çok huysuz birde öksürük olmuş ki sorma her sabah annecim seninle kalmak istiyorum diye ağlıyo ve bana nasıl yapışık anlatamam wcye gidemiyorum akşama kuzene söz elbisesi almak için çarşıya çıkıcaz ama nasıl yanıyo ortalık off offf
diyete gelince sabah k-flekse devam öğlen ne bulursam onu yiyorum akşamları sıcaktan cnm bişey istemiyo ama herkeste olduğu gibi kola sıkıntısı bende de mevcut regl oldum ve 1 kg fazla çıkıyorum sıcaktada hiç gitmiyo regl yaww bakalım cumaya ne çıkıcak uzun lafın kısası diyetle yeme arasında biryerlerdeyim
Selamlar kızlar, yine kimsecikler yokbugün hava yine bunaltıyor dayanamadım klimayı açtım çok hasta ediyor ama sıcakta da sürekli yüzüm terliyor millet yüzümü yıkamışım sanıyor
Sabah 68.5 çıktım tartıda umarım cumaya kadar 68'lere düşerim, akşamı salata+meyve ile geçiştirince baya faydası oldu.
906090 cnmm eksileri görebildin mi, çok merak ediyorumBiraz hızlanayım da sana yetişeyim bende gerçi ben sana yetişene kadar sen hedef kilona ulaşırsın
betüş köpüşün hayırlı olsungüle güle eskit
göndereyim sana hayatım.. ne demek.. :)oofff feci canım çekti elmalı payoffffffffffffffffffffffff
göndereyim sana hayatım.. ne demek.. :)
Günaydın efenimdünden itibaren toplamda 600 gram gitmiş, 64.1 kg geldim Oleyyyyyyyyyyy
Duraksamayı bu seferlik de aştım
Günaydın kızlarrrr...
Afyondan denetleme gelmıs malesef bugun cok fazla gıremeye bılırım...Sabah 6 da bı karın agrısıyla uyandım kı hıc sormayın regl oldum sabahın korunde nasıl cnm sıkkın anlatamam.Neyse yapcak bısey yok cekcez bıde ustune bu denetleme cıktı ppöööff yaaa.
3 gundur oglenlerı guzel yıyorum ama aksamları 1 dılım karpuz yıyorum sadece sımdılık ıyı gıdıyor yavas yavas oglenlerıde bı duzene sokabılsem daha bısey ıstemem vallaBen gıdeyımde calısayım azcık olmadı gelırım arada
yok canım daha önce hiç denemedim.ilk defa yaptım.bakalım etkili olacak mı? yarın tartıda belli olur
canım içilecek kadar sıvı olmadı.ben kaşikla yedim. iğrenç değildi.yani yenilebilir.maydonozdan ziyade ekşi zorluyo.bakalım yarın tartıda sonuç ne olacak. sabah aç karnına 1 demet maydonoz,2 limonun suyu blendırdan geçirin.afiyet olsun.
ohh ohh yüzün gariiii..ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuuum.yüzmek iyi kalori yakıyo ama üstüne yememek lazım
nasıl güzel özetlemişsin canım halini, menünü, gününü
oğluşuna geçmişler olsun.alışveriş yapmaksa keyifli olur stres atarsın. kolay gele
bende regl oldum 200 gr fazla çıkıyorumyarın daha fazla çıkıcam galiba, inşallah çıkmam yeme sakın, o kdr uğraş boşa gitmesin
Selam kızlar...
906090 cnmm gözünaydın eksilere düşmüşsün yinezaten bizi şaşırtan arada +'larda çıkıyor olmamız, hemen salıverıyoruz kendimizi, sen iyi tam gaz devam ettin eksileri gördün
Sıcaklar başladı artık eskisi gibi iştah yok bende de. Dün akşamdan gözüm kalmıştı sabah sarmalarımı yedimama yürüyüşümüde yaptım öğle ve akşamı hafif geçirip yarına kadar 1,5 kilo vermiş olmak ıstıyorum
Bu sabah 68.3 çıktım, 65 olana kadar kaçamak yok...
Bugünkü menüm :
Sabah 1 kıvi
Öğlen 1 elma
Toplam 2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?