Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım en azından dikkat edipte +'larda çıkmadın, şimdi sebebini biliyorsun regl'den sonra baya bir düşüş yaşarsın

Bugünkü menüm

Sabah
2 yumurta
3 zeytin
1,5 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
1 biber dolması
1 domates

Akşam
10 erik
1 domates+1salata
1 bardak cacık

Spor: 1 saat yürüyüş.

Yürürken acaip terliyorum sanırım eskiye göre daha fazla karlori yakıyorumdur.Akşam 68.8 çıktım yarın 500 gr eksik çıkarım sanırım çünkü yemek yedikten sonra tartıldım..

Annem sarma yapmış sabahtan tembihledim, bak dedim sakın akşam ye diye zorlama sabah kahvaltıda yerım biraz dedim akşam tatrtıştık dedi sabah mabahda yok sana sarma neyse gözüm kalmasın diye sabah için ayırır bana sabah yürüyüşle yakarım ben onları

Menünü çok beğendim,afiyet olsun :) Düşüşlerde olmana da sevindim, darısı başıma :))

Sadece zeytin daha az olsa daha güzel olurmuş ama sporla dengelemişsin, hiç sorun yok. Aynen devam

bende regl oldum 200 gr fazla çıkıyorum yarın daha fazla çıkıcam galiba, inşallah çıkmam yeme sakın, o kdr uğraş boşa gitmesin

Çok sevindim canım, 68e düşersin yakın zamanda :) Süper gidiyorsun, bu gidişle bir an önce kilolarından kurtulcaksın.

Ben 200 gram eksi gördüm evet ama bugün regl oldum O yüzden cuma kilo bildirimimdeki kilomda normal kilom olmayacak. Muhtemelen regl bitiminde 64 kg gibi birşey çıkarım.

Son düzenleme:
göndereyim sana hayatım.. ne demek.. :)

Harika olurdu canım, çok teşekkürler :) Ama bu hakkımı 60 kiloya saklıyorum :) 60 kg olduğumda kendime 1 öğün kaçamak hakkı vericem :)

Afiyet olsun valla canım nasıl çekse de çekmesiyle yetinicem 60 kiloya kadar açım

Bu arada az önce tartıldım 64.3 kg Yani kilo vermişimmmmmmmmmmmmmmm ! Yarın muhtemelen bu 300 gram da eksik çıkar sabaha 64 gelirim belki de

Günaydın kızlarrrr...

Afyondan denetleme gelmıs malesef bugun cok fazla gıremeye bılırım...Sabah 6 da bı karın agrısıyla uyandım kı hıc sormayın regl oldum sabahın korunde nasıl cnm sıkkın anlatamam.Neyse yapcak bısey yok cekcez bıde ustune bu denetleme cıktı ppöööff yaaa.

3 gundur oglenlerı guzel yıyorum ama aksamları 1 dılım karpuz yıyorum sadece sımdılık ıyı gıdıyor yavas yavas oglenlerıde bı duzene sokabılsem daha bısey ıstemem valla Ben gıdeyımde calısayım azcık olmadı gelırım arada

Günaydın efenim dünden itibaren toplamda 600 gram gitmiş, 64.1 kg geldim Oleyyyyyyyyyyy
Duraksamayı bu seferlik de aştım

anaaamm valla harikasın şekerim.nazarlar değmesin

kolay gelsin güzelim. sabah öğlen değil de önemli olan akşlam dikkat etmek.6 dan sonra bir şey yememeye çalışıyorum.bu cumaya baya kilo verenimiz olacak

Selam kızlar...

906090 cnmm gözünaydın eksilere düşmüşsün yine zaten bizi şaşırtan arada +'larda çıkıyor olmamız, hemen salıverıyoruz kendimizi, sen iyi tam gaz devam ettin eksileri gördün

Sıcaklar başladı artık eskisi gibi iştah yok bende de. Dün akşamdan gözüm kalmıştı sabah sarmalarımı yedim ama yürüyüşümüde yaptım öğle ve akşamı hafif geçirip yarına kadar 1,5 kilo vermiş olmak ıstıyorum

Bu sabah 68.3 çıktım, 65 olana kadar kaçamak yok...

günaydın dün misafir gelince denize gidemedim ama olsun..1,5 saat güzel güzel yürüdüm....uyumadanda 1 bitki çayı içtim..yarın bakacağız artık sonuca.....yanlız birşey öğrendim..sizlerlede paylaşayım..
1 saat normal yürüdüğünde 200 kalori harcıyormuşsun
1 saat hızlı yürüdüğünde 240 kalori
ama sırt çantasına 5 kilo ağırlık koyup 1 saat normal yürüdüğünde tam 540 kalori harcıyormuşsun..
karar verdim yarın itibari ile deneyeceğim...
bu arada sabah ki menüm
bugün canım karpuz yemek istedi sabah sabah
2 dilim karpuz ve peynir yedim 2 çatal.
sonra sütlü nesafe
öğlende 2 elma 5 kaşık yoğurt yiyeceğim...

tşk ederim yirmicim inş çabucak iyileşir kuzum

bende regl oldum 200 gr fazla çıkıyorum yarın daha fazla çıkıcam galiba, inşallah çıkmam yeme sakın, o kdr uğraş boşa gitmesin

ben bu ara diyet miyet saldım gitti topiğe az girme sebebimde bu ya yüzüm yok

slm kızçeler
oğlumun huysuzlukları aynen devam dün ki bombayı anlatayım uyuyana kadar diskoya gidicem diye tutturdu ağla ağla en sonunda babası aradı kuzeni gel çocuğun kafasına soktuğun gibi sustur diye
diyalog aynen şu :
e: anne diskoya gidicemmmmmm
ben: oğlum çok geç oldu
elsun anne gidicemmmmm
ben ğlum diskoya kimler gidiyo biliyomusun
e: evet anne biliyorum ben,amcam bide kızlarrrrr (koptuğum andır )varın ortamı siz düşünün ağlaya ağlaya uyudu yavrum

merhaba kardeş takım, nasılsınız?
bize bilgisayar geldi bir bakayım dedim herkes iyidir inşallah
nagişim geçmiş olsun eymen kuzuma, ne o discolar falan çok güldüm :))

teşekkür ederim cnm :) Aynen işte ama o +lar vücuttaki su birikmesinden dolayı çıkıyor :)

İnşallah verirsin :)

Bugünkü menüm :

Sabah 1 kıvi

Öğlen 1 elma

Toplam 2 litre su

Akşam: Bolca patlıcan salatası (sadece közlenmiş patlıcan, light yoğurt ve sarımsak var içinde) + domatesli tavuk (sadece tavuğun göğüs eti ve domates püresi var ) + coca cola zero

Sanki bu akşam yediklerimle kilo alacakmışım hissi var, inşallah almam

BUGÜNKÜ SPOR: 30 DAKİKA

Son düzenleme:
Yarın veriyor olacağımı bildiğim için bir an önce yarın olsun istiyorum, bugünü de çok şükür iyi atlattım sayılır

Menüm:

Sabah
1 tabak sarma (Akşam yemedim, sabah yürüyüş yaptığım için sabah yedim bunu )

Öğle
1 kase çorba
1 dilim karpuz

Akşam
15 erik
1 domates+1 salata

Spor: 45 dk yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…