Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kafam karışık canımcım karman çormanım, ailevi bir şey.... neyyse içinden benim çıkamayacağım kesin, şu an köpüşümün tadını çıkarmaya bakıyorum...... amaan bitmez problemler, üzeni yollaaa isterse dönsün sonraaaaa sallaaaaa.... ayyy dönmesin vallaa almam içerii üzenleri :))

dün tüm gün elektrik kesikti... hiç giremedim... ama menümde k flex kahve ve karpuz peynir vardı...
bugün ne yiyecem hiç bilmiyorum.. akşama gene misafirim var yapmam lazım yine hamur işi....
şu an canımda o kadarrr hiç bişey istemiyo ki.... kahvemi verin gerisine karışmayın moddayım...
bir paylaşımda okudum acı biber metabolizmayı hızlandırıyormuş belki onu değerlendiririm. 5-6 kayısı yerim.. ha bide eti formun
mısır ve pirinç patlağı var tok tutuyor.. arada onu atabilirim ağzıma...
aslında kızlar okula başlasa hayatımda biraz hareketleneceğinden çoook rahat kilo vereceğim gibi geliyor ama... amaaaa....
eylülde geeeellllll.......

Selamlar kızlar, yine kimsecikler yok bugün hava yine bunaltıyor dayanamadım klimayı açtım çok hasta ediyor ama sıcakta da sürekli yüzüm terliyor millet yüzümü yıkamışım sanıyor

Sabah 68.5 çıktım tartıda umarım cumaya kadar 68'lere düşerim, akşamı salata+meyve ile geçiştirince baya faydası oldu.

906090 cnmm eksileri görebildin mi, çok merak ediyorum Biraz hızlanayım da sana yetişeyim bende gerçi ben sana yetişene kadar sen hedef kilona ulaşırsın

betüş köpüşün hayırlı olsun güle güle eskit

herkese günaydın..
bugün sabah 5.40 da uyandım annemle birlikte tam 1,5 saat yürüdüm sonra 20 dk parklardaki aletleri yaptım...
eve gelip güzel bir duş arkasından limonlu su

Maşallah cnm sen 5 te kalkıp yuruyuse gıdıyosan asmıssın demektır zaten tebrık cakıyorum sana !

Ahh cnm yaa bazen benım hararetımı su bıle kesmıyor bende kolaya sarlanıyorum ama soguk meyve cayları yapabılırız aslında arastırayım ben bı Kola cok zararlı cokkk

Ahhh cnm sorma benımde aılevı sorunlar var bu aralar ne dertlı basım varmıs ıs hayatım kotu gıdıyo ev ıyı ev kotu ıs ıyı ıkısıde ıyı ask bokta afdersın.Valla bı herseyın duzenlı gıttıgı donemım olmadı yanı...Ben sey dıorum aıle benzemıyo hıc bı soruna atsan atılmaz satsan satılmaz secme hakkın hıc yok zten neyse uzatmıyıcm sıkma canını duzelır umarım...

Slmm kızlr 2 gundur gıremıyorum malesef inş herkesler iyidirler geçmişi okudum cokta fazl bı zıyret olmamıs malesef yaz rehavetı coktu heralde ustumuze...

Ben hem youndum hemde kafamda cozmem gereken sorunlar vrdı ısler bıttı azcık kendımı dınledım ondan gıremedım ama topıc hep acık okuyorum sureklı kımseyı goremeyınce uzuluyorum ne yapmalıyım da ayakta tutmalıyım takımı dıyorum?Neyse sonuc ıtıbarıyle ıslerı bıtıremedım kafamdakılerı cozemedım ve takıma bı care bulamadım bunların ustune bıde okuzzzzzllleeerrr gıbı yedımmmmm

Üstelık ayın 23 unde lansman var yemeklı sırket toplantısı ve 30 undada sunnet dugunu var arkadasın yegenının zmanım yok ben 1 2 kılo vercem dıe ugrasacagıma dahada ustune alıyorum cok acayıp seyler yedım.Stress sıkıntı yaramıyor malesef bana

Neyse sımdı buralardayımmmm umarım 23 u gelmeden su vucudumdakı odemı atmıs olurum en zından

Nagıscımmm dogru durust msj gormedım umarım burdan uzak kalamk sana yramıyordur ...

Grafıkercım msj aldım cnmm sana keyıflı tatıller dıkkat et cok kılo alma !

Nora cnmm gene aynı ıstıkrarda devam edıyorsun gordugum kadarıyla

sibel yenı azimli sirin masallahhh

Betusummm kopısın hayırlı ugurlu olsun cnmm cınsını yzarmasın bı netten bakıyım nasıl bıseymıs ooooo

20 cnmm senınde okul bıtmıs sınav kosusturman baslamıs oda bıter ıns en kısa zamanda

906090 cnmm sıkma canını vucudunu sasırt ıstıyosan bı soklama yap gıtsın kılolar...

Şuanda aydın 40 derece inanamıyorum yaaa klimalar olmasa napcakmısız anlamadım ben.Allah dışarda çalışanlara yardım etsin

Şuanda aydın 40 derece inanamıyorum yaaa klimalar olmasa napcakmısız anlamadım ben.Allah dışarda çalışanlara yardım etsin

Sanki ateş yağıyor üzerimize, bu sene çöl sıcakları olacakmış, Allah yardımcımız olsun bu yazın, sıcaktada hiç çalışası gelmiyor insanın 10 dk yaptığım işi oyalana oyalana yarım saatte yapıyorum.

aman yesinler o bıdığı.adı ne? cinsi ne? fotosunu koysaydın.neyse siz biraz alışın birbirinize bakem

tatlım sıkıntılar hiç bitmez.herkesin ayrı bir derdi vardır. önemli olan başımıza gelen sıkıntıdan öğreneceğimiz şeyler bulmak, hayat tecübesi kazanmak. allah ferahlatsın güzelim.
( aaa hemen de öğretmen moduna geçmişim)

ben de uzun zamandır hamur işi yapmadım.oğlumla eşim de hiç ses çıkamıyo gariplerim

off gülüm sorma. biz de şu an klima eşliğinde gün geçiriyoruz. denize gideceksin.kızgın kumlardan serin sulara cossssssssssssss

bu gün maydanoz detoksunu uyguladım.

sabah 1 demet maydonozla 2 limonun suyunu blendırdan geçirdim.aç karnına yedim 25: )
sabah yarım simit peynir zeytin bal reçel
öğlen haşlanmış patates peynir 2 dilim ekmek
akşama da 1 kase mercimek yahnive salata yemeyi planlıyorum

bu gün maydanoz detoksunu uyguladım.

sabah 1 demet maydonozla 2 limonun suyunu blendırdan geçirdim.aç karnına yedim 25: )
sabah yarım simit peynir zeytin bal reçel
öğlen haşlanmış patates peynir 2 dilim ekmek
akşama da 1 kase mercimek yahnive salata yemeyi planlıyorum

bu ara şansımdan misafir eksik olmadı ki canım yaa.. hani onlarada light bişeyler ikram edebilsek ne güzel olurdu... misafir için hazırlanacak salata bile extra kalorili... ( misafir bereketiyle gelir ya bu bereket bizim kilolara vuruyo :)

maydanoz detoksu işe yarıyomu acaba? denedinmi daha önce?

Sorma yaa aynen hıc calısasın gelmıyo valla

tatlım sıkıntılar hiç bitmez.herkesin ayrı
off gülüm sorma. biz de şu an klima eşliğinde gün geçiriyoruz. denize gideceksin.kızgın kumlardan serin sulara cossssssssssssss

Ahhh cnm aahhh bu vucutlada ne denıze gırılır yaaa bu yılda denız bana hram anlasılan ...

aaaaaa cnmm tadı nasıldı ben sıcak suda maydonozu demledım lımon sıktım ıcıne ama ıcemedım rezalettı ama ıcılebılır bıseyse denemek gerek cunku acayıp odem attırıyor

amin inşallah canım.. biz sızdık vallahi sıcaktan çoluk çocuk uyumuşuz...

Ahhhh cnmm tm ogle uykusu vakıtlerı geldı ıyı yapmıssınız 20 solesın bakalım bıze tadı nasıldı ıcımı nasıl yaparız belkımmm

akşama elmalı pay ve börek yapıcam.. ve ben kendimi sadece servise vermeyi planlıyorum..deli gibi servis yapayım hepsini bitirsinler :) bu arada bende yemeyi unutayım...

slm kızlar bugün yoğun bir gündü her zaman ki gibi...sabah

1 bardak süt+1 adet haşlanmış yumurta
sonra bir türk kahvesi şekersiz
öğlen haşlanmış fasuye salatası 4 kaşık ve yanında 1 su bardağı ayran
akşamda 2 adet elma ile günü tamamlayacağım. sonrada denize yüzmeye giderim artık

murccum beni sormuşsun bebem saolasın
benim işler yoğun hemde çok durdu durdu sıcakları buldu oğlum çok huysuz birde öksürük olmuş ki sorma her sabah annecim seninle kalmak istiyorum diye ağlıyo ve bana nasıl yapışık anlatamam wcye gidemiyorum akşama kuzene söz elbisesi almak için çarşıya çıkıcaz ama nasıl yanıyo ortalık off offf
diyete gelince sabah k-flekse devam öğlen ne bulursam onu yiyorum akşamları sıcaktan cnm bişey istemiyo ama herkeste olduğu gibi kola sıkıntısı bende de mevcut regl oldum ve 1 kg fazla çıkıyorum sıcaktada hiç gitmiyo regl yaww bakalım cumaya ne çıkıcak uzun lafın kısası diyetle yeme arasında biryerlerdeyim

yok canım daha önce hiç denemedim.ilk defa yaptım.bakalım etkili olacak mı? yarın tartıda belli olur

canım içilecek kadar sıvı olmadı.ben kaşikla yedim. iğrenç değildi.yani yenilebilir.maydonozdan ziyade ekşi zorluyo.bakalım yarın tartıda sonuç ne olacak. sabah aç karnına 1 demet maydonoz,2 limonun suyu blendırdan geçirin.afiyet olsun.

ohh ohh yüzün gariiii..ben de istiyoruuuuuuuuuuuuuuum. yüzmek iyi kalori yakıyo ama üstüne yememek lazım

nasıl güzel özetlemişsin canım halini, menünü, gününü

oğluşuna geçmişler olsun.alışveriş yapmaksa keyifli olur stres atarsın. kolay gele

Selam kızlar nasılsiniz Bakalım ?

Bugünkü menüm :

Sabah az meyve

Öğlen meyve salatası

Aksam üstü akdeni salata icinde otlu peynir ve siyah zeytinde vardı

sonrasında ise cappucino

Toplam 2 kusur litre sıvı aldım

1 saat Pilates

Bugün regl oldum neden sisko çıktığımda belli olmuş oldu

Sabahki kilom 64,7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…