- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.801
noldu betülcüm neden kafa dağınık? bahsettin de ben mi kaçırdım acaba? bu arada menün iyimiş de probisler cinler minler olmamış yani...kış kış cinler kış kış
kola yok..cıs..cıs.. nette kolanın zararları diye arat gülüm. zaten tiksinir içemezsin
herkese günaydın..
bugün sabah 5.40 da uyandım annemle birlikte tam 1,5 saat yürüdüm sonra 20 dk parklardaki aletleri yaptım...
eve gelip güzel bir duş arkasından limonlu su
çooooook sıcak ama yaaa akşam oldu hala serinlemedi. birde laptopun klavyedende ateşler çıkıyo gibi parmak romatizması olcam yaaaa..... peki biz bu sıcaklarda ne iççezz.... ille de yicem iççem....
yok yaa yemek içmek olmasa ben kendimi avutamam asabi olurum.... zaten bütün gün çeşit çeşit insanlarla muhatabım sinirlerimin zıpkın gibi fişşek gibi olması lazım.... ayran mı içsek acep serin serin yoksa dadancam ben kolaya gene yaaa...
kafam karışık canımcım karman çormanım, ailevi bir şey.... neyyse içinden benim çıkamayacağım kesin, şu an köpüşümün tadını çıkarmaya bakıyorum...... amaan bitmez problemler, üzeni yollaaa isterse dönsün sonraaaaa sallaaaaa.... ayyy dönmesin vallaa almam içerii üzenleri :))
Şuanda aydın 40 derece inanamıyorum yaaa klimalar olmasa napcakmısız anlamadım ben.Allah dışarda çalışanlara yardım etsin
günaydın beybiler,
ve nihayet köpüşüm oldu.... minnak paytak tatlı bişii.... tabi pederden gizli eve soktum dün ayyy aynı apartmanda ayrı yerlerdeyiz her yere yetiyo yedi bela.... bir delinin kırk mahalleye zararı vardır misali... neeysee.... çok akullı bi bızdık maşallah hiç vıyaklamıyo bir bu sabah dükkana getirirken otobüste acık vıyakladı elimi verince ona sustu :)))
bu günkü menüm
sabah
1.5 kepek unundan poğaça hımmm bu diyete girer sanırım....
Ara
1 porsiyon kavun gidicem alıcam az sonra
Öğlen
4 köfte yoğurt
Ara
1 porsiyon erik
Akşam 4 köfte yoğurt
Niyetim bu hadi bakalım yapabilcemmi görcez az sonra....
ben şimdi markete gideyim köpüşüme mama alayım, kendime de mama alayım.... geleyiiim....
kafam karışık canımcım karman çormanım, ailevi bir şey.... neyyse içinden benim çıkamayacağım kesin, şu an köpüşümün tadını çıkarmaya bakıyorum...... amaan bitmez problemler, üzeni yollaaa isterse dönsün sonraaaaa sallaaaaa.... ayyy dönmesin vallaa almam içerii üzenleri :))
dün tüm gün elektrik kesikti... hiç giremedim... ama menümde k flex kahve ve karpuz peynir vardı...
bugün ne yiyecem hiç bilmiyorum.. akşama gene misafirim var yapmam lazım yine hamur işi....
şu an canımda o kadarrr hiç bişey istemiyo ki.... kahvemi verin gerisine karışmayın moddayım...
bir paylaşımda okudum acı biber metabolizmayı hızlandırıyormuş belki onu değerlendiririm. 5-6 kayısı yerim.. ha bide eti formun
mısır ve pirinç patlağı var tok tutuyor.. arada onu atabilirim ağzıma...
aslında kızlar okula başlasa hayatımda biraz hareketleneceğinden çoook rahat kilo vereceğim gibi geliyor ama... amaaaa....
eylülde geeeellllll.......
Şuanda aydın 40 derece inanamıyorum yaaa klimalar olmasa napcakmısız anlamadım ben.Allah dışarda çalışanlara yardım etsin
aman yesinler o bıdığı.adı ne? cinsi ne? fotosunu koysaydın.neyse siz biraz alışın birbirinize bakem
tatlım sıkıntılar hiç bitmez.herkesin ayrı bir derdi vardır. önemli olan başımıza gelen sıkıntıdan öğreneceğimiz şeyler bulmak, hayat tecübesi kazanmak. allah ferahlatsın güzelim.
( aaa hemen de öğretmen moduna geçmişim)
ben de uzun zamandır hamur işi yapmadım.oğlumla eşim de hiç ses çıkamıyo gariplerim
off gülüm sorma. biz de şu an klima eşliğinde gün geçiriyoruz. denize gideceksin.kızgın kumlardan serin sulara cossssssssssssss
maydanoz detoksu işe yarıyomu acaba? denedinmi daha önce?bu gün maydanoz detoksunu uyguladım.
sabah 1 demet maydonozla 2 limonun suyunu blendırdan geçirdim.aç karnına yedim25: )
sabah yarım simit peynir zeytin bal reçel
öğlen haşlanmış patates peynir 2 dilim ekmek
akşama da 1 kase mercimek yahnive salata yemeyi planlıyorum
Sanki ateş yağıyor üzerimize, bu sene çöl sıcakları olacakmış, Allah yardımcımız olsun bu yazın, sıcaktada hiç çalışası gelmiyor insanın 10 dk yaptığım işi oyalana oyalana yarım saatte yapıyorum.
tatlım sıkıntılar hiç bitmez.herkesin ayrı
off gülüm sorma. biz de şu an klima eşliğinde gün geçiriyoruz. denize gideceksin.kızgın kumlardan serin sulara cossssssssssssss
bu gün maydanoz detoksunu uyguladım.
sabah 1 demet maydonozla 2 limonun suyunu blendırdan geçirdim.aç karnına yedim25: )
sabah yarım simit peynir zeytin bal reçel
öğlen haşlanmış patates peynir 2 dilim ekmek
akşama da 1 kase mercimek yahnive salata yemeyi planlıyorum
amin inşallah canım.. biz sızdık vallahi sıcaktan çoluk çocuk uyumuşuz...
maydanoz detoksu işe yarıyomu acaba? denedinmi daha önce?
maydanoz detoksu işe yarıyomu acaba? denedinmi daha önce?
aaaaaa cnmm tadı nasıldı ben sıcak suda maydonozu demledım lımon sıktım ıcıne ama ıcemedım rezalettı ama ıcılebılır bıseyse denemek gerek cunku acayıp odem attırıyor
Ahhhh cnmm tm ogle uykusu vakıtlerı geldı ıyı yapmıssınız20 solesın bakalım bıze tadı nasıldı ıcımı nasıl yaparız belkımmm
slm kızlar bugün yoğun bir gündü her zaman ki gibi...sabah
1 bardak süt+1 adet haşlanmış yumurta
sonra bir türk kahvesi şekersiz
öğlen haşlanmış fasuye salatası 4 kaşık ve yanında 1 su bardağı ayran
akşamda 2 adet elma ile günü tamamlayacağım. sonrada denize yüzmeye giderim artık
murccum beni sormuşsun bebem saolasın
benim işler yoğun hemde çok durdu durdu sıcakları bulduoğlum çok huysuz birde öksürük olmuş ki sorma her sabah annecim seninle kalmak istiyorum diye ağlıyo ve bana nasıl yapışık anlatamam wcye gidemiyorum akşama kuzene söz elbisesi almak için çarşıya çıkıcaz ama nasıl yanıyo ortalık off offf
diyete gelince sabah k-flekse devam öğlen ne bulursam onu yiyorum akşamları sıcaktan cnm bişey istemiyo ama herkeste olduğu gibi kola sıkıntısı bende de mevcut regl oldum ve 1 kg fazla çıkıyorum sıcaktada hiç gitmiyo regl yaww bakalım cumaya ne çıkıcak uzun lafın kısası diyetle yeme arasında biryerlerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?