Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

noracım bakıyorum da sen de menünü bayaa hafiflettin.yarına güzel bir sonuç alacağına inanıyorum.

günaydınnnn 3 haftadır diyetle uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen çokk çokk şükür ki almıyorum en azından koruyorum buna şükür bu
haftaki kilom 66

Kızlar gunaydıııınnnn ...

Herkese hayırlı cumalar

Nagiiss oglun kopardı benıı bu yasta dısco askı buyuyunce yandınız valla Cnnmmm don buralara burdan ayrılınca ınsan kopuyor donnn cnmm benım doonnn ....

Kılom cosmus gene reglden olsa bu artıs yanı ole olmasını umuyorum ...

kızlar benim bir sorunum var ve beni korkutmaya başladı reglimin 3. günü bugün belirteyim ondan da olabilir belki :44: son 1 haftadır havaların aşırı ısınmasından mıdır yoğun tempodan mıdır ayaklarım bacaklarım davul gibi hamileyken bu kadar şişmedim ben resmen parmağım içine çöküyo basınca :18: bol bol suda içiyorum başka ne yapsam ki

Son düzenleme:

valla teyzesi benide kopardı sıpa
bende reglde pek değişmiyoda murccum bu ara çok şişim diyet modundan çıkalıda epey oluyo

noracım bakıyorum da sen de menünü bayaa hafiflettin.yarına güzel bir sonuç alacağına inanıyorum.

yirmi abla akşamları çok hafif geçirmeye çalışıyorum, ve bunun faydasını da bu hafta 1,80 kg vererek gördüm, akşam meyve ve domates+salata yedim sadece, çok az kaldı 65'e

Geçen haftaki kilom: 69.8
Bu hafta: 68

Maşallah canım çok iyi vermişsin, elma diyeti yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam, baya faydası olmuş.

sağol canım... elma diyetinden ziyade sporda çok yapıyorum...dün tam 1,5 saat yüzdüm....haftaya daha fazla vereceğime inanıyorum tabi bir aksilik olmazsa....bazen spor yapacak zaman olmuyor misafirlerden falan ama önemli değil 100 gr bile versem yeter...kilo almayayım da ...haksızmıyım...

*** 9. Takım 261. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (96) izinli
Mursh: (83/85/-2,0/%-2,41)
Nagieymen (66/66/0,0/%0,00)
Doksanaltmısdoksan(65,1/64,3/0,8/%0,61)
graphicdesigner (62,2) izinli
Nora (69,8/68 /1,8/%2,58)
Yirmi (85,6/84,9/0,7/%0,82)
antsibel (66,8/65,5/1,3/%1,95)

9.Takım Toplam % 0,44

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
doksanaltmışdoksanı istikrarlı ve azimli
norayı en iyi atak yapan
antisibeli de en sportmen ilan ediyorum.

( murshcum işine karışmış gibi olmasın. benimki espirik olsun )
ayrıca murshcum ikimiz de aynı kilodayız bu hafta.seni duelloya davet ediyorum

çok sessiz bugün buralar....: bugünkü menüm
sabah 1 bardak ayran,1 dilim keten tohumlu ekmek
1 adet yumurta,domates ve salata
öğlene doğru sütlü necafe
öğlen 2 adet elma
2 saat sonra 1 tabak tuzsuz cacık
şimdide salata yiyip doğru yürüyüşe...gidiyorum herkese hayırlı akşamlar

ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım.ama menü yazmayım.karman çorman bisürü şey yedim.

evet 75 dk spor yapıp döndüüüüüüüüüümmm.
duşumu aldım keyfim yerinde artık.bu arada kaçıncı olmuşuz haber yok.ben hemen gidip bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…