- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.661
Bi tek ben öyleyim sanıyordum bi yandan topluyorum dönüyorum arkamı oyuncak çöplüğü gibi her yer neyse ki beraber delireceğim biri varmışBugun yine pert bı vaziyetteyjm carsı ısını hallettim bavul hazırladım utu yaptım sabah evi siler supur ur kapatırımkızlar ı mutfakta bes dakika yanlız bıraktım ve geldıgımde çorbaları ile oyun oynuyorlardı sınırım zıpladı resmen birbirlerıne corba nın suyundan tanesinden Allah ne verdiyse atıyorlardı. Halımı yıkayıp sereli bır ay bile olmadı halbuki kucuk ne yaparsa buyuk de onu ıkı kat fazla yapıyor resmen önüm topluyor arkam dagıtıyor. Boyle kendını tekrarlayan gereksiz yıgınla isten sıkıldım vallahi
Allah kolaylık versin canım alışabildin mi yeni işine ? Allah başka sıkıntı vermesin inşallah haftaya çok iyi bir sonuçla geleceğine eminimiyi akşamlar kızlar nasılsınız. işe başladığım için gündüzleri giremiyorum. akşamdan akşama gireceğim artık.
Sana destek olmaya geldim
1.5 saat evvel tam yatacak iken fena bir açlık hissettim ve hiç yapmadığım birşeyi yaptım, gittim masayı donattım, karnımı doyurdum.
Şimdi de mide doluluğundan uyuyamıyorum
Bir daha yatmadan yemek yemek mi tövbeler olsun
Ucmelekannesi
Başınız sağolsun
Geride kalanlara rabbim sabır versin
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
Ucmelekannesi başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Fit mutlu anne seni de tebrik ederim kuzum hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Sagolun canlar allah razi olsun. Kendime yeni geldim halada saka gibi geliyor bugun tabutunu gormesem hala hastanede yatiyor gibi geliyor.
Insan ne kadar beklesede, tabiki bi şok etkisi oluyor cnmSagolun canlar allah razi olsun. Kendime yeni geldim halada saka gibi geliyor bugun tabutunu gormesem hala hastanede yatiyor gibi geliyor.
ya ne guzel yolunuz acik olsun abla hayirla gidin hayirla gelin. Bol muhabbetleriniz olsun.çok şükür iyiyim kuzumm valiz hazırlığına girdim hafta sonu memlekete gidicez allah nasip ederse heyecanlıyım bacım erkek kardeşlerim de gelecek ablam zaten memlekette senelerdir ilk defa hep beraber olacağız :))
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Cıtırım mezunum ne yapiyonBi tek ben öyleyim sanıyordum bi yandan topluyorum dönüyorum arkamı oyuncak çöplüğü gibi her yer neyse ki beraber delireceğim biri varmışya da delirmişizdir çoktan kim bilir
sagol canim allah razi olsunallah rahmet eylesin
hemde ne kotuymus abla bugun yikarken esim dayanamayip cikmis yanindan babasinin vucidunu gorunce. Allah razi olsunaaa ablanın kp vefat mı etti , allah rahmet etlesin ,durumu çok kötüydü belliydi son zamanları olduğu rabbim çektirmesin demiştik hep çektikleri günahlarına kefaret olur inşallah .
anneler gidip dönünce kız kardeşin geri gelecek mi gülüm
allah razi olsun canimbaşınıx sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah kurtuldu adamcağız
Evet abla aynen oyle oluyormus.Insan ne kadar beklesede, tabiki bi şok etkisi oluyor cnm
ALLAH sabir versin eşine cocuklarina
bende varim yalniz degilsiniz biktim evi toplayip silip supurmekten kizim cok fena. oglanlar o kadar dagitmiyorlardi. kizimin sadece uzerini saat basi degisiyorum. oglanlarin da yiyip icip toplamamalari illallah ettiriyor bana. cildiracammmBi tek ben öyleyim sanıyordum bi yandan topluyorum dönüyorum arkamı oyuncak çöplüğü gibi her yer neyse ki beraber delireceğim biri varmışya da delirmişizdir çoktan kim bilir
Basiniz sagolsun cnm. Allah rahmet eylesin.sagol canim allah razi olsun
hemde ne kotuymus abla bugun yikarken esim dayanamayip cikmis yanindan babasinin vucidunu gorunce. Allah razi olsun
allah razi olsun canim
Evet abla aynen oyle oluyormus.
Amin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?