- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.681
Allah razı olsun. alıştım ve alışıyorum. amin Allah herkesin sıkıntılarında yardımcısı olsun. hafta sonu becerebilirsem bir iki gün su orucunu denemek istiyorum. vücudumu biraz arındırmak istiyorum. nedense yediğim şeyler yüzünden içimi kirli gibi hissediyorum.Allah kolaylık versin canım alışabildin mi yeni işine ? Allah başka sıkıntı vermesin inşallah haftaya çok iyi bir sonuçla geleceğine eminim
Allah razı olsun. teşekkür ederim.
SüpersinIyi geceler dostlar
Yine cok yorucu felaket bi haftaydi :))
Hayirlisiyla bi haftasonu gelseydi, cok sevinecem
Not :bahceye kapi yapilmadi
Can ablam kayınvalidemler geldi İzmir’den misafir var yani yoğun geçiyor biraz sen nasılsın dizin ne durumda ?Cıtırım mezunum ne yapiyon
Allah kolaylık versin canım çocuk büyütmek zor hakikaten her aşaması ayrı ayrı zorlukta herhaldebende varim yalniz degilsiniz biktim evi toplayip silip supurmekten kizim cok fena. oglanlar o kadar dagitmiyorlardi. kizimin sadece uzerini saat basi degisiyorum. oglanlarin da yiyip icip toplamamalari illallah ettiriyor bana. cildiracammm
İyi tatiller İyi eğlenceler canım çok kaçırmamaya çalış almak kolay da verene kadar göbeği çatlıyor insanınSelam kızlar menülere bakamıycam hepinize afiyet olsun diyeyim
Çok ani bi kararla tatile gidiyoruz yarın akşam üzeri çıkcaz daha alıncaklar var geceden hazırlanıyorum sabahtan tekrar çarşı belli olsa bugün alırdım ahh bu erkekler
İnternetim yok birinden bağlanabilirsem girerim giremezsem kızmayın lütfen çok dikkat ederim beslenmeme de
Sabah tartı bildirimi mutlaka yapıcam akşam geç yemenin artısı olmaz umarım
Süpersinbi bitseydi abla yaz bitmeden azıcık bi sefasını sürseydin
Hee vallaablam kayınvalidemler geldi İzmir’den misafir var yani yoğun geçiyor biraz sen nasılsın dizin
Basiniz sagolsun cnm. Allah rahmet eylesin.
Sagolun kizlar allah razi olsun
sağol ablacım amin insAllah
Teşekkürler canımFit mutlu anne geçmiş olsun cnm. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinsagol canim allah razi olsun
hemde ne kotuymus abla bugun yikarken esim dayanamayip cikmis yanindan babasinin vucidunu gorunce. Allah razi olsun
allah razi olsun canim
Evet abla aynen oyle oluyormus.
Amin ins
İyi tatiller canım, iyi yolculuklarSelam kızlar menülere bakamıycam hepinize afiyet olsun diyeyim
Çok ani bi kararla tatile gidiyoruz yarın akşam üzeri çıkcaz daha alıncaklar var geceden hazırlanıyorum sabahtan tekrar çarşı belli olsa bugün alırdım ahh bu erkekler
İnternetim yok birinden bağlanabilirsem girerim giremezsem kızmayın lütfen çok dikkat ederim beslenmeme de
Sabah tartı bildirimi mutlaka yapıcam akşam geç yemenin artısı olmaz umarım
Ablacım pazartesi döneceğim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?