- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.641
Yürüyüş sonrası tartı gerçeği yansıtmayabilir, su kaybı olduğu içinEvet kaptanım 21:00da birakcam
Aksine sabaha kadar susarım
Sabah yürüyüş yapıp öyle tartilirim
Siz de gelmiyor musunuz, kv ler felanannemgil yarin turkiyeye gidiyo butun gun burdayim.3 4 ay kalicaklar
gitmeden vakit gecirmeye calisiyorum onlarla
Geçen hafta leslie yapıp öyle tartıldımYürüyüş sonrası tartı gerçeği yansıtmayabilir, su kaybı olduğu için
Geçenn haftalarda da yürüyüşten sonra mı tartıldın canım
Menun güzel canım, patates Çarşamba Perşembe olmazsa iyi olur, Cuma günü kaçamak olarak kabul edebiliriz16 temmuz perşembe
Sabah uyanınca limonlu ılık su
09:30 1 haşlanmış yumurta domates peynir 6zeytin bi dilim ekmek yeşil çay
12:00 bi küçük şeftali yeşil çay
16:20 sade kahve
17:35
Fırın poşetinde pişmiş 4parca baget 4 patates dilimi
Bol salata bi bardak ayran
21:00 pul biberli yoğurt
Su 3lt olur 21:00 kadar
Spor yok
Sen kendini daha iyi bilirsin canım, spor yapmadan wcye çıkamıyorsan spor sonrası tartılabilirsinGeçen hafta leslie yapıp öyle tartıldım
Ondan önce reglden dolayı eksi olarak 100 gr görmüştüm o zaman spor yapmamıştım
Spor yapınca wc çıkabiliyorum sabah
Kabızlık sikintim var bu aralar
Yarın nasıl yapayım canım
Şimdi menümü paylascam bi bakarmisin yanlış bişey yapiyormuyum
Afiyet olsun canım güzel menü16 Temmuz Menüm(624 cal)
13.00: 24 kiraz
1 ceviz
__
16.00: 2 kase yalancı işkembe çorbası (kırmızı etle yaptım)
2 domates
5 acı biber
1 sade maden suyu
2 lt su
Afiyet olsun canım15 temmuz
10:30
3 kayısı
Kabak detoksu yaptım
14:00
Filtre kahve
17:00
Kabak detoksu yaptım.
3 litre su.
Netim yoktu yazamadım.
Çok aç kaldım o yüzden bıraktım
16 temmuz
10:00
3 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Roka
Semiz otu
3 zeytin
13:30
Türk kahvesi şekersiz tarçınlı
15:00
Filtre kahve
16:00
Nohut 1 tane küçük et ile
1 kepçe yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
3 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canım16 temmuz perşembe
Sabah uyanınca limonlu ılık su
09:30 1 haşlanmış yumurta domates peynir 6zeytin bi dilim ekmek yeşil çay
12:00 bi küçük şeftali yeşil çay
16:20 sade kahve
17:35
Fırın poşetinde pişmiş 4parca baget 4 patates dilimi
Bol salata bi bardak ayran
21:00 pul biberli yoğurt
Su 3lt olur 21:00 kadar
Spor yok
Evet emziriyorum 3 aylık oldu oğlum.Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Sen emziriyor muydun yanlış mı hatırlıyorum ?
Afiyet olsun canım
Emziren annelere detoksu önermiyorlar da o yüzden sordum. Bilgisi olanlar daha net cevap verir belki.Evet emziriyorum 3 aylık oldu oğlum.
Şu ara biraz yoğunluğum var. Her boş vakit bulduğumda giriyorum ama onceki mesajları okumakla hızlıca geçiyor vakit. Daha fazla girmeye calisacagim inşallahElif yildizz mesajlara beğenikerini görüyorum mutlu oluyorum ama mesajlarını göremeyince üzülüyorum.
Mezun oldum zaten diye yazmayı bırakma canım
Kolay gelsin canım ben de senin gibiyim fırsat buldukça yine geliyorum çok yazamıyorumŞu ara biraz yoğunluğum var. Her boş vakit bulduğumda giriyorum ama onceki mesajları okumakla hızlıca geçiyor vakit. Daha fazla girmeye calisacagim inşallah
evet artık güvendeler inşallah. dün akşam iki bardak bağırsakları çalıştırsın diye çay içtim. şuan yine içiyorum. bugün epey az yedim ama bu haftadan umutlu değilimçok şükür iyilermiş güvendelermiş .
yediklerini de yakarsın hızlıca gülüm sen dediğin gibi yarına dikkat etmeye başla yeter ki
Alllah razı olsun. çok teşekkür ederim.Başın sağolsun cnm. Enişteme Allah rahmet eylesin.
Teyzenlerede çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın
Allah razı olsun teşekkür ederim.
Evet biliyordum ama kızım 9 aylık iken emzirmeme rağmen yaptım. Oğlumda erken yaptım. Çok güçsüz düştüm o yüzden yapmayacağım. Biraz daha bekleyeceğim. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinEmziren annelere detoksu önermiyorlar da o yüzden sordum. Bilgisi olanlar daha net cevap verir belki.
Allah kavuştursun canım, hayırlısıyla gidip gelsinler inşallahannemgil yarin turkiyeye gidiyo butun gun burdayim.3 4 ay kalicaklar
gitmeden vakit gecirmeye calisiyorum onlarla
Koltukta pinekliyorum böyleiyi akşamlar kızlar nasılsınız. işe başladığım için gündüzleri giremiyorum. akşamdan akşama gireceğim artık.
Sana destek olmaya geldimKoltukta pinekliyorum böyleyarınki kabus tartımı merak ediyorum sen nasılsın? Yeni işin nasıl gidiyor ?
Ben de acım valla ama inanın yemek yemeyı bırakın meyve bile Agzıma atmak istemedimSana destek olmaya geldim
1.5 saat evvel tam yatacak iken fena bir açlık hissettim ve hiç yapmadığım birşeyi yaptım, gittim masayı donattım, karnımı doyurdum.
Şimdi de mide doluluğundan uyuyamıyorum
Bir daha yatmadan yemek yemek mi tövbeler olsun
:) ya yarın ben kesin artı çıkacağım bu hafta hiç iyi geçmedi.Koltukta pinekliyorum böyleyarınki kabus tartımı merak ediyorum sen nasılsın? Yeni işin nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?