Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet kaptanım 21:00da birakcam
Aksine sabaha kadar susarım
Sabah yürüyüş yapıp öyle tartilirim
Yürüyüş sonrası tartı gerçeği yansıtmayabilir, su kaybı olduğu için
Geçenn haftalarda da yürüyüşten sonra mı tartıldın canım

Yürüyüş sonrası tartı gerçeği yansıtmayabilir, su kaybı olduğu için
Geçenn haftalarda da yürüyüşten sonra mı tartıldın canım
Geçen hafta leslie yapıp öyle tartıldım
Ondan önce reglden dolayı eksi olarak 100 gr görmüştüm o zaman spor yapmamıştım

Spor yapınca wc çıkabiliyorum sabah

Kabızlık sikintim var bu aralar
Yarın nasıl yapayım canım
Şimdi menümü paylascam bi bakarmisin yanlış bişey yapiyormuyum

Menun güzel canım, patates Çarşamba Perşembe olmazsa iyi olur, Cuma günü kaçamak olarak kabul edebiliriz

Sen kendini daha iyi bilirsin canım, spor yapmadan wcye çıkamıyorsan spor sonrası tartılabilirsin

16 Temmuz Menüm(624 cal)
13.00: 24 kiraz
1 ceviz
__
16.00: 2 kase yalancı işkembe çorbası (kırmızı etle yaptım)
2 domates
5 acı biber

1 sade maden suyu
2 lt su
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Sen emziriyor muydun yanlış mı hatırlıyorum ?
Afiyet olsun canım

Elif yildizz mesajlara beğenikerini görüyorum mutlu oluyorum ama mesajlarını göremeyince üzülüyorum.
Mezun oldum zaten diye yazmayı bırakma canım
Şu ara biraz yoğunluğum var. Her boş vakit bulduğumda giriyorum ama onceki mesajları okumakla hızlıca geçiyor vakit. Daha fazla girmeye calisacagim inşallah

çok şükür iyilermiş güvendelermiş .
yediklerini de yakarsın hızlıca gülüm sen dediğin gibi yarına dikkat etmeye başla yeter ki
evet artık güvendeler inşallah. dün akşam iki bardak bağırsakları çalıştırsın diye çay içtim. şuan yine içiyorum. bugün epey az yedim ama bu haftadan umutlu değilim

Başın sağolsun cnm. Enişteme Allah rahmet eylesin.
Teyzenlerede çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın
Alllah razı olsun. çok teşekkür ederim.

zumazuma başınız sağolsun canım, mekanı cennet oldun inşallah ben kaçırmışım
Allah razı olsun teşekkür ederim.

Emziren annelere detoksu önermiyorlar da o yüzden sordum. Bilgisi olanlar daha net cevap verir belki.
Evet biliyordum ama kızım 9 aylık iken emzirmeme rağmen yaptım. Oğlumda erken yaptım. Çok güçsüz düştüm o yüzden yapmayacağım. Biraz daha bekleyeceğim. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

iyi akşamlar kızlar nasılsınız. işe başladığım için gündüzleri giremiyorum. akşamdan akşama gireceğim artık.
Koltukta pinekliyorum böyle yarınki kabus tartımı merak ediyorum sen nasılsın? Yeni işin nasıl gidiyor ?

Koltukta pinekliyorum böyle yarınki kabus tartımı merak ediyorum sen nasılsın? Yeni işin nasıl gidiyor ?
Sana destek olmaya geldim
1.5 saat evvel tam yatacak iken fena bir açlık hissettim ve hiç yapmadığım birşeyi yaptım, gittim masayı donattım, karnımı doyurdum.
Şimdi de mide doluluğundan uyuyamıyorum
Bir daha yatmadan yemek yemek mi tövbeler olsun

Ben de acım valla ama inanın yemek yemeyı bırakın meyve bile Agzıma atmak istemedim galiba artık irade konusunu astım ben

:) ya yarın ben kesin artı çıkacağım bu hafta hiç iyi geçmedi.
yeni işim iyi gidiyor şimdilik. çok sakin. bu aralar mı böyle yoksa hep mi böyle bilmiyorum. bir ay bitsin öyle anlayacağım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…