- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.621
saol cnmallah rahmet eylesin
aynen abla bekleniyordu artık ama yine de insan konduramiyor ben kötü hallerini hiç görmedim kp ondan inanası gelmiyor bilmiorum abla bugünlük yok da istersen gelsin diyodu annem bakacaz duruma goreaaa ablanın kp vefat mı etti , allah rahmet etlesin ,durumu çok kötüydü belliydi son zamanları olduğu rabbim çektirmesin demiştik hep çektikleri günahlarına kefaret olur inşallah .
anneler gidip dönünce kız kardeşin geri gelecek mi gülüm
saol cnm Allah razı olsun insAllahGüzel günlerde büyüt canım bebelerini rabbim huni taktırtmadan keçileri kaçırtmadan büyütmek nasip etsin
Nikini de değiştirirsin artık hehehhe
Karıştırmayız canım iki canavar annesi yaparsın ezber ederiksaol cnm
aynen abla bekleniyordu artık ama yine de insan konduramiyor ben kötü hallerini hiç görmedim kp ondan inanası gelmiyor bilmiorum abla bugünlük yok da istersen gelsin diyodu annem bakacaz duruma gore
saol cnm Allah razı olsun insAllah
Nicki degistircem beni karistirirsinz sanki ya
Tabiki takımdasın, yazabilirsin menüleriniHerkese selam :))
Cezam bitti geldim
Halen takımda mıyım şimdi yazayım mı menülerimi iki günlükHandandandan
biraz kırıklık vardı, birde bitmeyen aksilikler uğraşıp duruyorum, stresside ayrı zaten bişey yapasım gelmiyor.. moral bozukluğundanda zaten geceleri başladım yemeğe umursamazlık geldi banaSende gözükmez oldunDream00
nereliler"Karadenizli bu" diyorum ben, aynı dayilarımın huyu suyu
başınıx sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah kurtuldu adamcağızDeğil abla bı gece hastanede bı gece evde kaldı yanımda saolsun iki gündür de bekâr kız kardeşim yanımdaydı ama sabah gidicek artık malesef ablamın kp vefat etti onun çocuklar annemlerde kalır yarın annlerde cenaze evine gidecek olunca kız kardeşim bakacak çocuklara biz normale donucez artık şükür acil ihtiyaclarj görecek kadar toparladim hallederim
Oh tam kafa dağıtmalıkKızlarla 1000 parça pazzle birleştirmeye çalışıyoruz ama daha bütüne ulaşamadık
Eki Görüntüle 2663282
Annem tarafı Gümüşhane, Erzincan melezi canımnerelilerKaradenizliler çok inat ve sinirli olurda
Yarından itibaren kilo bildirimini ihmal etme canım, kolay vermedin o kiloları hatırlabiraz kırıklık vardı, birde bitmeyen aksilikler uğraşıp duruyorum, stresside ayrı zaten bişey yapasım gelmiyor.. moral bozukluğundanda zaten geceleri başladım yemeğe umursamazlık geldi bana
Ederimde sorun boğazda onu halletmem lazımYarından itibaren kilo bildirimini ihmal etme canım, kolay vermedin o kiloları hatırla
Afiyet olsun canım
Karıştırmayız canım iki canavar annesi yaparsın ezber ederik
Bak değiştirdim hala kedi diyorlar niye çünkü kediliğimizden ve deliliğimizden hiç bir şey kaybetmedik evelallah
saol canım Allah razı olsun evet Rabbim daha fazla çektirmedi kurtardıbaşınıx sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah kurtuldu adamcağız
Sağol canım Allah razı olsunUcmelekannesi başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Fit mutlu anne seni de tebrik ederim kuzum hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Sıvı alımını da erken bırakalım Perşembe günü15dk önce akşam yemeğimi yedim
Artık yeşil çay ayran yoğurt takilirim
Evet kaptanım 21:00da birakcamSıvı alımını da erken bırakalım Perşembe günü
Kolay gelsin canımKayınvalidem ve eşimin yeğeni bizde çok yoğun geçiyor günlerim çok gelemiyorum kızlar sizi çok öpüyorum yarın güzel bi başarı yakalayacağız inanıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?