Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah rahmet eylesin
saol cnm
aynen abla bekleniyordu artık ama yine de insan konduramiyor ben kötü hallerini hiç görmedim kp ondan inanası gelmiyor bilmiorum abla bugünlük yok da istersen gelsin diyodu annem bakacaz duruma gore
Güzel günlerde büyüt canım bebelerini rabbim huni taktırtmadan keçileri kaçırtmadan büyütmek nasip etsin
Nikini de değiştirirsin artık hehehhe
saol cnm Allah razı olsun insAllah
Nicki degistircem beni karistirirsinz sanki ya

Karıştırmayız canım iki canavar annesi yaparsın ezber ederik
Bak değiştirdim hala kedi diyorlar niye çünkü kediliğimizden ve deliliğimizden hiç bir şey kaybetmedik evelallah

Sende gözükmez oldun Dream00
biraz kırıklık vardı, birde bitmeyen aksilikler uğraşıp duruyorum, stresside ayrı zaten bişey yapasım gelmiyor.. moral bozukluğundanda zaten geceleri başladım yemeğe umursamazlık geldi bana
"Karadenizli bu" diyorum ben, aynı dayilarımın huyu suyu
nereliler Karadenizliler çok inat ve sinirli olurda
başınıx sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah kurtuldu adamcağız
Kızlarla 1000 parça pazzle birleştirmeye çalışıyoruz ama daha bütüne ulaşamadık

Eki Görüntüle 2663282
Oh tam kafa dağıtmalık

biraz kırıklık vardı, birde bitmeyen aksilikler uğraşıp duruyorum, stresside ayrı zaten bişey yapasım gelmiyor.. moral bozukluğundanda zaten geceleri başladım yemeğe umursamazlık geldi bana
Yarından itibaren kilo bildirimini ihmal etme canım, kolay vermedin o kiloları hatırla

Karıştırmayız canım iki canavar annesi yaparsın ezber ederik
Bak değiştirdim hala kedi diyorlar niye çünkü kediliğimizden ve deliliğimizden hiç bir şey kaybetmedik evelallah

başınıx sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah kurtuldu adamcağız
saol canım Allah razı olsun evet Rabbim daha fazla çektirmedi kurtardı
Ucmelekannesi başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Fit mutlu anne seni de tebrik ederim kuzum hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah
Sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…