Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya ne guzel yolunuz acik olsun abla hayirla gidin hayirla gelin. Bol muhabbetleriniz olsun.

Bende hamdolsun.iyiyim cocuklarla ugrasiyorum, bi annem bi kayinvalidem gil yapiyorum. evde pek durmuyoruz.
sağ ol gülüm allah razı olsun
artık evde duracak halimiz kalmamış iyi ki 2 taraf da yakın istediğin gibi git gel yapıyorsun şükür

Tarifi ben de alabilirim canım. Normalde öyle bi problemim yoktu ama 1 haftadır diyete başlayalı sorun yaşıyorum.

Günaydın hayırlı cumalar
İlk kilo bildirimini yapayım henüz ödemler gitmedi yanlız
Hamilelik başlangıç: 84
Doğumdan önce son güncel kilom: 99.8
Bugün: 93.2 çıktım
Giden: 6.6 kg
Artık ekmeği kesmeyi planlıyorum buzlukta bekleyen tam tahıllı ekmeği çıkarıp ondan yicem bı kaç dilim insAllah onun dışında bol bol su içiyorum

Bol süt olsun bebişe

Handandandan bu hafta beni unutmayın lütfen ben de dahil olmak istiyorum
Nasıl unuttuğumuzu anlamadım canım, henüz kimseyi listeye almış değilim.
Düzenli gelip menü yazıp sohbetlere katılırsan zaten takıma dahilsin demektir.
Bugün kilo bildirimi yaparak başlayabilirsin

Tarifi ben de alabilirim canım. Normalde öyle bi problemim yoktu ama 1 haftadır diyete başlayalı sorun yaşıyorum.

Bu yemeğin aslı kuyruk yağıyla mısırla falan yapılır, Karadenizliler alınmasın :)))
Ama ben bunu yıllar evvel diyet yemeğine çevirdim :)))
Bir bağ karalahana, bir iki avuç barbunya, soğan, salça, yağ ve iki kaşık mısır unu
Lahanaları yıkayıp doğrayın, saplarını ayırmayın ince ince doğrayın onlarda girsin yemeğe
Ben vitaminleri ölmesin diye düdüklüde pişiriyorum
Soğanı kavurun az yağ ile, yarım kaşık salça koyun ve lahanaları ekleyin, tuzunu ayarlayın içine barbunyaları ilave edin (kuru barbunya ise önceden ıslayın, ben buzluktan taze kullanıyorum genelde kuru pek bulundurmam) benim düdüklüde 8 dk pişiriyorum( bu düdüklüye göre değişebilir benim ki Fissler çok çabuk pişiriyor siz kendinize göre ayarlayın) düdüklüyü açınca içine iki kaşık mısır ununu ilave edin, bunu suyu kıvamlansın diye yapıyoruz ilaveten çok leziz oluyor. Bu yemek inanılmaz tok tutuyor ve barsakları çalıştırıyor, vitamin değeride hayli yüksek sık sık yaparım, umarım beğenirsiniz.

Bu arada diyete uygun bir tarif vereyim karalahana ile ilgili, hani dolma yaparız da sapları kalır ya onları minik minik doğrayıp haşlayın, bu arada bir kaba küçük bir soğan doğrayın, haşlanan sapları sıcak sıcak soğanların üstüne kapatın maksat sıcağı ile soğanlar yumuşasın. Sonra içine 5-6 kaşık mısır unu ile bir fiske tuz ilave edin(bu aşamada isterseniz pul biber ya da karabiber de koyabilirsiniz damak zevkinize göre), çok az da su. Yapışmaz bir tavada bir kaşık yağ ile önlü arkalı pişirin. Bu tarifi pazı sapı ile de yapabilirsiniz, kalorisi düşük, barsaklara iyi gelen ve tok tutan bir tariftir

Not: Bu sapları haşlayıp buzlukta da saklayabilirsiniz, ne yiyeceğim şimdi derdine birebir :)))

Nasıl unuttuğumuzu anlamadım canım, henüz kimseyi listeye almış değilim.
Düzenli gelip menü yazıp sohbetlere katılırsan zaten takıma dahilsin demektir.
Bugün kilo bildirimi yaparak başlayabilirsin
Tamam kilomu bildireyim o halde
Geçen cuma: 76
Bugün:75
fark :1 kg
Yüzde :0,76

Geçen hafta: 91.9
Bu hafta: 91.5
Aradaki fark: 400g
Yüzde: 0,44
Tebrikler
Tebrikler
Cuma 77.4
Bugün 76.5
Fark 0.9
Yüzde 1.16
Wc çıksam daha çok olurdu ama olmadı
Tebrikler tatlım
Kilo bildirimi
Gecen cuma 70.4
Bugün 70.2
Fark -200 gr
Yuzde %0.26
Tebrikler canım
günaydııınnn :)
Hayırlı cumalar canım
Gecen cuma 83
Bu gün 82
Fark 1kilo
Yüzde 1.2
Inş doğru hesaplamışımdır
Handandandan
Tebrikler
Tebrikler canim
Herkese günaydınnnn❤❤
Bugün tartı günü ve ilk iş tartıldım ve sonuç:

10Temmuz 84,6
17 Temmuz 82,6

Fark 2 kg yüzde 2.36 Handandandan
Tebrikler
Günaydın ☀

geçen cuma : 70.5
Bugün : 67.5
Fark : 3
Yüzde : 4.3
Handandandan
Vaayyy rakibem yıkmışın ortalığı :)
Tebrikler

Emziren annelere detoksu önermiyorlar da o yüzden sordum. Bilgisi olanlar daha net cevap verir belki.
Detoks yapınca kilo vermis gibi gözükürsün tartıda, detoks bitince eski kilona gelirsin, tavsiye etmem.
Ödemin varsa ödem çayı yapabilirsin.

Tebrik ederim gayet güzel eksi
Haftaya da güzel bir eksi ile gelirsen listeye girme şansım yüksek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…