Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.861
Hayirli yolculuklar canim Allaha emanet olkızlar yarın sabah erkenden yola çıkacağız memlekete gidiyorum, eskişehir den malataya ya :)
allaha emanet olun ben dönene kadar yağlarınız yansın kaslarınız güçlensin inşallahhhh ,ha izin 1 eylüle kadar ama bir hafta yada 10 gün öncesi dönebiliriz yani baya zamanınız var yağ yakıp kas yapmak için
hepinizi seviyorum canımın canları arada gelip ce eee derim inşallah
65,8-64,5:1,3İlk sayfada yüzde hesaplama var Canım
Canim kilon az zaten bir iki kilo alip verirsin sorun olmaz senin icin iyi tarafindan bak :)Herkese hayırlı cumalar
Baya güzel kilolar verilmiş
bende bildireyim en son bildirim galiba 55.8 miydi hatırlamıyorum.
bugun 56.5 kg vurmayın benibütünde itibaren irademi ele geçirmeyi planlıyorum
sağ ol gülümmHayirli yolculuklar canim Allaha emanet ol
Memlekette cok yiyip şişko dönme
Tmm bura not aliyorum kilonu bakalim kilo alacan mi vereccenmisağ ol gülümm
kızz bak bu gün tartıldım 86.8 dim beni unutma sakın 40 gün sonra geldiğim de şişko değil sabit bile olmayacammmmm görürsünnnnnn
ben ne zaman memlekete gitsem 1-2 kilo da olsa verip geliyorum gülüm ondan bu kadar emin yazdım
Allah yolunuzu açık etsin abla iyi yolculuklarevet gülüm sabah erken namaz vakti kalkıp hava az aydınlanınca çıkarız rabbim kısmet ederse
Gayet güzel canım bildirimleri cuma öğlen ikiye kadar yapıyoruz diyecektim net paketinden dolayı geciktiğini yazmışsınHayırlı geceler kusura bakma kaptanım netim yok gece verilen neti kullanıyorum. O yüzden geç yazıyorum.
65.8 kilo önceki
64.5 güncel kilom
Fark -1.3
Yüzdeye vurmayı bilmiyorum
Canım son işlem hariç doğru farkı ilk kiloya bölüp 100 ile çarpacaktın %1.97565,8-64,5:1,3
1,3/65,8:0,01975
Yüzde %19
İnşaallah yanlış hesaplama yapmadım
Bu hafta sınavlardan dolayı neti erken bitti. O yüzden giremedim. Gece paketi de 6da bitiyor. Bu haftalık böyle olsun. Daha aktif olacağım. Oğlumu emzirmek için uyandım. Sınavlar bitsin paket yenilensin en aktif olmaya çalışacağımAllah yolunuzu açık etsin abla iyi yolculuklar
Gayet güzel canım bildirimleri cuma öğlen ikiye kadar yapıyoruz diyecektim net paketinden dolayı geciktiğini yazmışsın
Tamam canım teşekkür ederimCanım son işlem hariç doğru farkı ilk kiloya bölüp 100 ile çarpacaktın %1.975
Hayırlı gecelerİyi geceler kızlar iyi geceler başarılı takımım
En son çıkan sonucu da 100 ile carpiyoruz. Yüzden %1,97 Canım65,8-64,5:1,3
1,3/65,8:0,01975
Yüzde %19
İnşaallah yanlış hesaplama yapmadım
Benım rakibem pek aktıf degıl bu hafta bende etkisiz eleman olurum zaten tevafuk olmusRAKİPLER LİSTESİ
Pembe Lotus ile ATTRAENTE
@zumazuma ile @sleepy angel
M mer_4260 ile @birkadin0
LoveAndMarriage ile @Turkuazkizz
@hadikonusalim ile @strontium
@ela_2019 ileMmerVveeEee
@lina0156 ile @Elisa01
@sugarpare ile @bi prenses annesi
@Furha63 ile @Ucmelekannesi
Haftaya Cuma yüzdesi yüksek olan kazanır
Rekabeti canlı tutalım ki motivasyonumuz artsın kızlar
Hadi inşallah canım gitmiştir o zamanDunden beri ses yok canim kapana dusmedi ama uzaklastirma cihazi ise yaradi galiba
İyi yolculuklar abla sağ salim gidip gelin inşallahkızlar yarın sabah erkenden yola çıkacağız memlekete gidiyorum, eskişehir den malataya ya :)
allaha emanet olun ben dönene kadar yağlarınız yansın kaslarınız güçlensin inşallahhhh ,ha izin 1 eylüle kadar ama bir hafta yada 10 gün öncesi dönebiliriz yani baya zamanınız var yağ yakıp kas yapmak için
hepinizi seviyorum canımın canları arada gelip ce eee derim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?