Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirli yolculuklar canim Allaha emanet ol
Memlekette cok yiyip şişko dönme

Herkese hayırlı cumalar
Baya güzel kilolar verilmiş

bende bildireyim en son bildirim galiba 55.8 miydi hatırlamıyorum.

bugun 56.5 kg vurmayın beni bütünde itibaren irademi ele geçirmeyi planlıyorum
Canim kilon az zaten bir iki kilo alip verirsin sorun olmaz senin icin iyi tarafindan bak :)
Ama cok alma :)

Hayirli yolculuklar canim Allaha emanet ol
Memlekette cok yiyip şişko dönme
sağ ol gülümm

kızz bak bu gün tartıldım 86.8 dim beni unutma sakın 40 gün sonra geldiğim de şişko değil sabit bile olmayacammmmm görürsünnnnnn
ben ne zaman memlekete gitsem 1-2 kilo da olsa verip geliyorum gülüm ondan bu kadar emin yazdım

Tmm bura not aliyorum kilonu bakalim kilo alacan mi vereccenmi
Şaka tatlim güle güle git gel inşallah

evet gülüm sabah erken namaz vakti kalkıp hava az aydınlanınca çıkarız rabbim kısmet ederse
Allah yolunuzu açık etsin abla iyi yolculuklar
Hayırlı geceler kusura bakma kaptanım netim yok gece verilen neti kullanıyorum. O yüzden geç yazıyorum.
65.8 kilo önceki
64.5 güncel kilom
Fark -1.3
Yüzdeye vurmayı bilmiyorum
Gayet güzel canım bildirimleri cuma öğlen ikiye kadar yapıyoruz diyecektim net paketinden dolayı geciktiğini yazmışsın

Allah yolunuzu açık etsin abla iyi yolculuklar

Gayet güzel canım bildirimleri cuma öğlen ikiye kadar yapıyoruz diyecektim net paketinden dolayı geciktiğini yazmışsın
Bu hafta sınavlardan dolayı neti erken bitti. O yüzden giremedim. Gece paketi de 6da bitiyor. Bu haftalık böyle olsun. Daha aktif olacağım. Oğlumu emzirmek için uyandım. Sınavlar bitsin paket yenilensin en aktif olmaya çalışacağım

Tebrik ederim herkesı ıkıncı olmusuz ama bize birincilık yakısırdı olsjn Bız geldık memlekete ankarada acayip trafik vardı sehır ıcınden iki saat te cıktık nerdeyse cocuklar cok sıkıldı sayısını unuttuğum kez mola verdik sukur sag salim ındık esim sabah gıdıyor bu arada annemin benı gorur görmez tepkisi nasıl Zayıflamışsıj oldu burdan 27 gun once 69 la gelmıstım su an 64 lerı gordum ucundan da olsa carsamba hedefim 63 lerı yakalamak herkese iyi geceler

Benım rakibem pek aktıf degıl bu hafta bende etkisiz eleman olurum zaten tevafuk olmus burda aktif olamayabılirim ama diyetten odun vermek yok

Dunden beri ses yok canim kapana dusmedi ama uzaklastirma cihazi ise yaradi galiba
Hadi inşallah canım gitmiştir o zaman
İyi yolculuklar abla sağ salim gidip gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…