Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolon anne tarafımda genetik
Anneannem 80 yaşında yakalandı, annem 50
Doktor çok hırpalamış kendini dedi, hatta kan değerleri yerinde olmadığı için ilk iki ay tedavi bile veremediler
Bu olaylar sırasında beslenme ile ilgili çok şey öğrendim
Ha herr şeye düzgün uyuyor muyum, hayır, uysam zaten kilo sorunum olmaz ama çok büyük değişikliklerden kaçınma ihtiyacı hissediyorum

Kizlarr merhabalar hic girme firsatim olmadi siteye .

Bas sagligi dileyen herkesten allah razi olsun sagolun bildirimden okudum hepsini ama alintilayamadim .

Misafirin biri gidiyor biri geliyor oylee olunca teli bile elime almiyorum.

Hepinizi optum cok ozledim

Ben pek yarisa dahil olabilecegimi sanmiyorum kuzum yaa. Furha yaa baska rakip bul istersen. Biz cunku bu gidisle bayrama kadar buralardayiz. Tarti yanimda degil. Yemek duzeni yok bide yemekte yok ortada hep borek tarzi getiriyorlar dikkat etme sansimda pek olmuyor. İns su telase bitsin bayram sonu tam konsantre aranizdayim

En azından bilinçlisin bu konuda ne yapman gerektiğini biliyorsun. Kimse dört dörtlük dikkat edemez, elinden geldiğince kendini sınırlıyorsundur.

En azından bilinçlisin bu konuda ne yapman gerektiğini biliyorsun. Kimse dört dörtlük dikkat edemez, elinden geldiğince kendini sınırlıyorsundur.

İnsan barsağını korumanın en etkili yolu yürümek, olabildiğince yürüyorum ve paketli gıda tüketmiyorum, gazlı-gazsız hiç bir hazır içeceği ve çorbayı eve sokmuyorum. Kilomu da kontrol edebilirsem gerisi kader artık, gelecekse Allahtan gelene amenna

Özleriz seni ama
Çok dikkat et kendine, Allahım kolaylık versin

Basin sagolsun canim

Sütten kestiğim bebeğimin masadaki kahvaltılıkları fırlattığı mutfağımı yıkıyorum.
Keşke bi resim atsaydım, kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası diye
Aman Allah kolaylık versin benzer olay bizde de yaşandı evi sildim süpürdüm kahve yaptım kayınvalideciğime neyse yanına çerez koymuştum kabuklar hep yerdeydi bi daha süpürge açtım
Sana da kolay gelsin canım şimdi evime gidip bi rahat uzansaydım diye geçiyor içinden değil mi ? gerçi ben evindeyim ama rahat uzanamıyorum hepimizde ayrı dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…