- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.901
Kesinliklebağışıklık sistemini, vücut direncini yüksek tutmak lazım. Aç kalarak zayıflamak sağlıksız oluyor bu durumda.
Allah rahmet eylesin. Nereden bileceksiniz işte sigarayı Bırakırken diyet yapılmayacağını.
RAKİPLER LİSTESİ
Pembe Lotus ile ATTRAENTE
@zumazuma ile @sleepy angel
M mer_4260 ile @birkadin0
LoveAndMarriage ile @Turkuazkizz
denizbenimadim ile @strontium
@ela_2019 ile @MmerVveeEee
@lina0156 ile @Elisa01
@sugarpare ile @bi prenses annesi
@Furha63 ileUcmelekannesi
Haftaya Cuma yüzdesi yüksek olan kazanır
Rekabeti canlı tutalım ki motivasyonumuz artsın kızlar
Maasallah ama o menüden sonra cuma günü yeme krizi felan geldi mi acaba?3kisi birinci olmuş ben baktığımda tek kisiydi
En azından bilinçlisin bu konuda ne yapman gerektiğini biliyorsun. Kimse dört dörtlük dikkat edemez, elinden geldiğince kendini sınırlıyorsundur.Kolon anne tarafımda genetik
Anneannem 80 yaşında yakalandı, annem 50
Doktor çok hırpalamış kendini dedi, hatta kan değerleri yerinde olmadığı için ilk iki ay tedavi bile veremediler
Bu olaylar sırasında beslenme ile ilgili çok şey öğrendim
Ha herr şeye düzgün uyuyor muyum, hayır, uysam zaten kilo sorunum olmaz ama çok büyük değişikliklerden kaçınma ihtiyacı hissediyorum
Aynen. Bu menü kastan kaybettirir yağdan değilMenü birinciliği getirmiş ancak çok sağlıksız
En azından bilinçlisin bu konuda ne yapman gerektiğini biliyorsun. Kimse dört dörtlük dikkat edemez, elinden geldiğince kendini sınırlıyorsundur.
Ben pek yarisa dahil olabilecegimi sanmiyorum kuzum yaa. Furha yaa baska rakip bul istersen. Biz cunku bu gidisle bayrama kadar buralardayiz. Tarti yanimda degil. Yemek duzeni yok bide yemekte yok ortada hep borek tarzi getiriyorlar dikkat etme sansimda pek olmuyor. İns su telase bitsin bayram sonu tam konsantre aranizdayim
Basin sagolsun canimKizlarr merhabalar hic girme firsatim olmadi siteye .
Bas sagligi dileyen herkesten allah razi olsun sagolun bildirimden okudum hepsini ama alintilayamadim .
Misafirin biri gidiyor biri geliyor oylee olunca teli bile elime almiyorum.
Hepinizi optum cok ozledim
Aman Allah kolaylık versin benzer olay bizde de yaşandı evi sildim süpürdüm kahve yaptım kayınvalideciğimeSütten kestiğim bebeğimin masadaki kahvaltılıkları fırlattığı mutfağımı yıkıyorum.
Keşke bi resim atsaydım, kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası diye
Sana da kolay gelsin canım şimdi evime gidip bi rahat uzansaydım diye geçiyor içinden değil mi ? gerçi ben evindeyim ama rahat uzanamıyorum hepimizde ayrı dertKizlarr merhabalar hic girme firsatim olmadi siteye .
Bas sagligi dileyen herkesten allah razi olsun sagolun bildirimden okudum hepsini ama alintilayamadim .
Misafirin biri gidiyor biri geliyor oylee olunca teli bile elime almiyorum.
Hepinizi optum cok ozledim
Selammmm geldi mi telefonun artık daha sık görecek miyiz seni ? Zeki müren de bizi görecek miSelam kizlar
Kime çekmiş bu bebe töbeler töbesiSütten kestiğim bebeğimin masadaki kahvaltılıkları fırlattığı mutfağımı yıkıyorum.
Keşke bi resim atsaydım, kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası diye
Zalımın gızı asabımızı bozmaya mı geldin takıma 3 kilo nedir bi haftada hiç mi insafın yokYalnız benim yüzdem daha yüksekmiş 4.3ama listede olmadığım için daha da veremem herhalde 3 kilo 1 haftada
nerden yaptin canim bulamadimKızlar sitenin yeni uygulamasına göz atın hesap detaylarindan
Kendi profiline gir hesap detaylarını tiklanerden yaptin canim bulamadim
zvet yaptim ama senin gibi hesaplamadiKendi profiline gir hesap detaylarını tikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?