Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk 40 gün metabolizma çok hızlı olur, aç kalma ama gereksiz karbonhidrat almamaya çalış canım.
Protein ve sebze yemekleri tüketirsen iyi olur.
Bu alıntı bana gelmedi canım yeni gördüm rasgele insAllah güzel değerlendiririm hadi bakalım

Ramazanın başından beri 102 kilodan 91lere düştüm. Zaman zaman spor yaptım. Bazen bir hafta ara verdim. Diyet listesine uyduğum oldu. Çok kaçamak yaptığım da oldu. Nitekim öyle böyle 11 kilo gitti. Ama şu an nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. İlk zamanlar çok kolay kilo verirken şimdi zorlanıyorum. Diyet listesine sıkı sıkı uysam mı sporu mu arttırsam. Ya da bir kaç gün kabak detoksu, ayran detoksu falan mı yapsam.?! Bir dahaki aya kızımın bir yaş doğum günü var. Fotoğraf çekimi için bir 5-6 kilo daha vermek istiyorum.

annemler gitti bugun(
icime bisey oturdu sanki
hic bisey yapasim yoktu bugun
yemek bile yapmadim.bizluktan hazir yiycekler cikardim
rabbim nasip eder elbet kavuşursunuz kuzum yine, bu kadar üzülme yaaa çok şükür sağlıkla sağ selamet evine döndüler

Tebrikler takimimiz tebrikler kizlar

amanın 1 yaşşş en tatlı zamanlarından
verirsin gülün çünkü hedefin var kızının yaş günü şimdiden rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin minnoşuna

Detoks geçici eksilmeden başka bir faydası yok Canım. Detoks sonrası normal düzene geçince o kilolar yine geri geliyor. Nasıl besleniyorsun bilmiyorum hiç menü paylasmamissin sanırım . Menü sayfasında 5-6 sayfa gezindim menüne rast gelmedim. Ama dengeli beslenerek 11 kiloyu verdiğin gibi yine verebilirsin spor yapmadan da gidiyor kilolar ama sporla daha hızlı gider tabi

Hayırlı geceler kusura bakma kaptanım netim yok gece verilen neti kullanıyorum. O yüzden geç yazıyorum.
65.8 kilo önceki
64.5 güncel kilom
Fark -1.3
Yüzdeye vurmayı bilmiyorum
İlk sayfada yüzde hesaplama var Canım

kızlar yarın sabah erkenden yola çıkacağız memlekete gidiyorum, eskişehir den malataya ya :)
allaha emanet olun ben dönene kadar yağlarınız yansın kaslarınız güçlensin inşallahhhh , ha izin 1 eylüle kadar ama bir hafta yada 10 gün öncesi dönebiliriz yani baya zamanınız var yağ yakıp kas yapmak için
hepinizi seviyorum canımın canları arada gelip ce eee derim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…