Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 683. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (4.takim) ==> %1.086

2. (9.takim) ==>0.905

3. (6.takim) ==> % 0.880

BİREYSEL DERECELER

1. EceZ ==>%4==> 5. TAKIM ,
@Tanssss ==> %4==> 4.TAKIM ,
Aylin42Konya ==> %4==> 10. TAKIM

2. B barga ==> %2.44 ==> 4. TAKIM

3. sara_28 ==> %2.22 ==> 10.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

MuMu85 ==> -%4.73==> 10.TAKIM

şu birinciler ne yemiş
5. takımdaki ecez ne yedi diye baktım.

15 Temmuz Menü
Sabah: 2 bardak kefir + 1 fincan yeşil çay
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 kase mercimek çorbası + 1 bardak ayran

15 Temmuz Spor
2 saat yürüyüş
20 dk koşu

16 Temmuz Menü
Sabah: 1 fincan beyaz çay regl oldum geç kalktım öğlen yemeğine geçtim direk
Öğle: 1 su bardağından pirinç lapası
Akşam: 1 su bardağından pirinç lapası

Bol su

16 Temmuz Spor
2 saat yürüyüş

diğerlerine de bakacağım :)

Kozlar bu kabak detoksu diye bir şey duydum. Bunu deneyen ve ne olduğunu bilen var mı?
Çoğumuz denemişizdir duraklamada filan detoksu tercih etmeni tavsiye ederim canım
Kizlar bu hafta birincinin sırrını merak ediyorum ne yaptida o kadar kilo verdi
Ve bu hafta verdiği kiloyu koruyabilecek mi?
Kilo verebilecekmi meraktayim
3kisi birinci olmuş ben baktığımda tek kisiydi
3 kişi birinciydi diyecektim kendin de fark etmişsin Çarşamba’ya kadar 1. Ler sırlarını paylaşıyor topiği var oraya yazarlar canım

ATTRAENTE
kuzum rakibem bu hafta daha bi hırsliyim
Bayramdan önce 7li kilolari gormek istiyorum hiç şansın yok

Şu an yürüşten döndüm, terleme eşofmanlarımı giyip bi gayret tepindim sokaklarda bayrama çok az var o kadar hızlı verirsek hızlı alırız gibi geliyor ama yarış bu belli de olmassss

Menü birinciliği getirmiş ancak çok sağlıksız

Allah kavuştursun canim
sagol canim:)
rabbim nasip eder elbet kavuşursunuz kuzum yine, bu kadar üzülme yaaa çok şükür sağlıkla sağ selamet evine döndüler
oylede iste abla sanki kimsesiz gibi hissettim kendimi
annesi babasi hayatda olmayanlara allah sabir versin
hayirli yolculuklar abla bu arada

en son kac kiloyla gormuslerdi seni
Merhaba takiben benim bugün kaçamak oldu ama bu hafta seninle sıkı rakip olabiliriz
merhaba canim:))
ben kendime guveniyorum bu hafta daha fazla gidecek insallah:)bi an once listeye girmek icin ugrasiyorum:)
hasi bakalim bu hafta kim kazanicak:))
4takimdan tans adlı üye 3.100 gr vermis
bizim takimdanda 3kg veren oldu ama listede degildi diycektim

Sütten kestiğim bebeğimin masadaki kahvaltılıkları fırlattığı mutfağımı yıkıyorum.
Keşke bi resim atsaydım, kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası diye
kolay gelsin sana abla:))

Bana da öyle geldi ama diyet konusunda pek bilgim olmadığı için yorum yapmak istememiştim

Hepimiz zayıflamak istiyoruz ama sürdürülebilir bir iş yapmak lazım
Bu şekilde verilir ama geri alınır ilaveten vücut direnci düşer, bir insanın ömür boyu bu şekilde beslenmesi mümkün değil
Her vücudun bir sistemi ve savunma mekanizmaları var
Rahmetli annem sigarayı bıraktı ve birlikte diyete başladı, 50 yaşında idi o zaman
Herkes alkışladı bravo ne güzel oldu falan, zayıfladı, sigara da gitti, sağlıklı oldu derken kanser geldi, çünkü direnci düşmüştü. O zaman doktordan öğrendim ki sigara bırakırken diyet yapılmazmış, vücut üzerinde köklü değişiklikler yapacaksanız bunu zamana yayacaksınız demişti mesela on kilo vereceksiniz, bunu en az üç ayda yapmanız lazım ki sistem kabullensin direnciniz kırılmasın demişti. Geçen yıl gittiğim diyetisyen de ortalama aynı şeyleri söyledi, eşimle birlikte gitmiştik onun ki erkek vücudu ayda 6-7 kiloya kadar vermesinde sorun yok ama sen maksimum 4 ü aşmayacaksın dedi bana

Kesinlikle bağışıklık sistemini, vücut direncini yüksek tutmak lazım. Aç kalarak zayıflamak sağlıksız oluyor bu durumda.
Allah rahmet eylesin. Nereden bileceksiniz işte sigarayı Bırakırken diyet yapılmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…