- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #378.881
Ben neden bulamadım 1.yi yahuKizlar bu hafta birincinin sırrını merak ediyorum ne yaptida o kadar kilo verdi
Ve bu hafta verdiği kiloyu koruyabilecek mi?
Kilo verebilecekmi meraktayim
bana rağmen yinede 2. olduk :)Tebrik ediyorum kızlar çok iyi sonuç çok az farkla ikinci olmuşuz haftaya yine birinciyiz inşallah
Merhaba takiben benimbenim rakibim yokmu
motive ediyo benide
4takimdan tans adlı üye 3.100 gr vermisBen neden bulamadım 1.yi yahuKaç kilo vermiş
Yanlış üyeye bakmışım ben sağol canım :)4takimdan tans adlı üye 3.100 gr vermis
Menüsüne bakmak lazım farklı bi şey vardır belki4takimdan tans adlı üye 3.100 gr vermis
şu birinciler ne yemişCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 683. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4.takim) ==> %1.086
2. (9.takim) ==>0.905
3. (6.takim) ==> % 0.880
BİREYSEL DERECELER
1.EceZ ==>%4==> 5. TAKIM ,
@Tanssss ==> %4==> 4.TAKIM ,
Aylin42Konya ==> %4==> 10. TAKIM
2. B barga ==> %2.44 ==> 4. TAKIM
3.sara_28 ==> %2.22 ==> 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
MuMu85 ==> -%4.73==> 10.TAKIM
5. takımdaki ecez ne yedi diye baktım.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 683. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4.takim) ==> %1.086
2. (9.takim) ==>0.905
3. (6.takim) ==> % 0.880
BİREYSEL DERECELER
1.EceZ ==>%4==> 5. TAKIM ,
@Tanssss ==> %4==> 4.TAKIM ,
Aylin42Konya ==> %4==> 10. TAKIM
2. B barga ==> %2.44 ==> 4. TAKIM
3.sara_28 ==> %2.22 ==> 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
MuMu85 ==> -%4.73==> 10.TAKIM
Çoğumuz denemişizdir duraklamada filan detoksu tercih etmeni tavsiye ederim canımKozlar bu kabak detoksu diye bir şey duydum. Bunu deneyen ve ne olduğunu bilen var mı?
Kizlar bu hafta birincinin sırrını merak ediyorum ne yaptida o kadar kilo verdi
Ve bu hafta verdiği kiloyu koruyabilecek mi?
Kilo verebilecekmi meraktayim
3 kişi birinciydi diyecektim kendin de fark etmişsin Çarşamba’ya kadar 1. Ler sırlarını paylaşıyor topiği var oraya yazarlar canım3kisi birinci olmuş ben baktığımda tek kisiydi
ATTRAENTE
kuzum rakibem bu hafta daha bi hırsliyim
Bayramdan önce 7li kilolari gormek istiyorum hiç şansın yok
şu birinciler ne yemiş
5. takımdaki ecez ne yedi diye baktım.
15 Temmuz Menü
Sabah: 2 bardak kefir + 1 fincan yeşil çay
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 kase mercimek çorbası + 1 bardak ayran
15 Temmuz Spor
2 saat yürüyüş
20 dk koşu
16 Temmuz Menü
Sabah: 1 fincan beyaz çay regl oldum geç kalktım öğlen yemeğine geçtim direk
Öğle: 1 su bardağından pirinç lapası
Akşam: 1 su bardağından pirinç lapası
Bol su
16 Temmuz Spor
2 saat yürüyüş
diğerlerine de bakacağım :)
Bana da öyle geldi ama diyet konusunda pek bilgim olmadığı için yorum yapmak istememiştimMenü birinciliği getirmiş ancak çok sağlıksız
sagol canim:)Allah kavuştursun canim
oylede iste abla sanki kimsesiz gibi hissettim kendimirabbim nasip eder elbet kavuşursunuz kuzum yine, bu kadar üzülme yaaa çok şükür sağlıkla sağ selamet evine döndüler
en son kac kiloyla gormuslerdi seniTebrik ederim herkesı ıkıncı olmusuz ama bize birincilık yakısırdı olsjnBız geldık memlekete ankarada acayip trafik vardı sehır ıcınden iki saat te cıktık nerdeyse cocuklar cok sıkıldı sayısını unuttuğum kez mola verdik sukur sag salim ındık esim sabah gıdıyor bu arada annemin benı gorur görmez tepkisi nasıl Zayıflamışsıj oldu burdan 27 gun once 69 la gelmıstım su an 64 lerı gordum ucundan da olsa carsamba hedefim 63 lerı yakalamak herkese iyi geceler
merhaba canim:))Merhaba takiben benimbugün kaçamak oldu ama bu hafta seninle sıkı rakip olabiliriz
bizim takimdanda 3kg veren oldu ama listede degildi diycektim4takimdan tans adlı üye 3.100 gr vermis
kolay gelsin sana abla:))Sütten kestiğim bebeğimin masadaki kahvaltılıkları fırlattığı mutfağımı yıkıyorum.
Keşke bi resim atsaydım, kahvaltı öncesi, kahvaltı sonrası diye
Bana da öyle geldi ama diyet konusunda pek bilgim olmadığı için yorum yapmak istememiştim
KesinlikleHepimiz zayıflamak istiyoruz ama sürdürülebilir bir iş yapmak lazım
Bu şekilde verilir ama geri alınır ilaveten vücut direnci düşer, bir insanın ömür boyu bu şekilde beslenmesi mümkün değil
Her vücudun bir sistemi ve savunma mekanizmaları var
Rahmetli annem sigarayı bıraktı ve birlikte diyete başladı, 50 yaşında idi o zaman
Herkes alkışladı bravo ne güzel oldu falan, zayıfladı, sigara da gitti, sağlıklı oldu derken kanser geldi, çünkü direnci düşmüştü. O zaman doktordan öğrendim ki sigara bırakırken diyet yapılmazmış, vücut üzerinde köklü değişiklikler yapacaksanız bunu zamana yayacaksınız demişti mesela on kilo vereceksiniz, bunu en az üç ayda yapmanız lazım ki sistem kabullensin direnciniz kırılmasın demişti. Geçen yıl gittiğim diyetisyen de ortalama aynı şeyleri söyledi, eşimle birlikte gitmiştik onun ki erkek vücudu ayda 6-7 kiloya kadar vermesinde sorun yok ama sen maksimum 4 ü aşmayacaksın dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?