- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.861
Ben de en çok içli köfte için kimin aklına geldi bulguru hamur kıvamında yaptı içine kıyma doldurdu sonra bi daha pişirdi diye düşünürüm hepBende yemekler için düşünürüm bunu, nasıl bulmuşlar,icat etmişler çeşit çeşit diye
Yakala@Zeynebim2020
@sleepy angel
@VisneReceliii
@lina0156
@olive12
Takima ugramayan kızlar nerelerdesiniz
bi ses verin
Sezen en sevdiğimGeceye bir şarkı bırakıp yatmaya geçeyim
Hepinize iyi geceler kızlar
Sabah ola hayrola bu hafta çok ümitli değilim ama bayram haftası diğer takımları da etkilemiş olabilir diyip kendimi teselli ediyorumİyi geceler arkadaşlar yarın bol eksiler görürüz inşaAllah♥
Sevgiler.
Slov dinlediğini biliyorum ama Sezen dinlediğini bilmiyordum.Sezen en sevdiğimgenelde 80-90 yıllarındaki slow Şarkıları dinlediğimi söylemiş miydim günümüze gelemedim daha
KesinlikleSlov dinlediğini biliyorum ama Sezen dinlediğini bilmiyordum.
Hiç eskimiyor kadının şarkıları
Benimde ümidim yok bu haftadan, küme düşmeyelim yeterSabah ola hayrola bu hafta çok ümitli değilim ama bayram haftası diğer takımları da etkilemiş olabilir diyip kendimi teselli ediyorum
Umarım o derece değilizdirBenimde ümidim yok bu haftadan, küme düşmeyelim yeter
Ben takımdaki birkaç arkadaşın menülerini çok beğeniyorum bayram seyran dinlemeden sağlıklı yaşam beslenmesine devam ettilerSabah ola hayrola bu hafta çok ümitli değilim ama bayram haftası diğer takımları da etkilemiş olabilir diyip kendimi teselli ediyorum
Aaa Malatya’da şu an ikisi de değil mi ? Unutmuşum ekim abla Eskişehir’de ya Allah beterinden saklasın
Sağolasın canım ne zaman başlayacağımız belli olmasa daHayırlı olsun canım yeni okulun
Mobilyaların hayırlı olsun canım, güle güle kullan.Herkese iyi geceler kızlar
Bugün karmakarışık geçti
Mobilyalarım geldi, bütün gün evin altı üstüne geldi, saat 3 te işleri bitti, koştura koştura pazara gittim, geldim yemek telaşı, yemekten sonra temizlik, yerleştirme... ayaklarımın üstüne basamıyorum şişip kocaman oldular, sabah kahvaltı yaptım akşam gecikmiş ayaküstü bir şeyler atıştırdım, ne çay ne su bugün rezil geçti umarım tartı felaket olmaz yarın, bu haftada vermemişsem bırakıcam artık. Deli gibi yorgunum yarında tüm gün dışarıda olacağım ben artık yatayım, hepinize iyi geceler
Seminere gideriz gibi sanki, sonrası yine muammaSağolasın canım ne zaman başlayacağımız belli olmasa da
Süpersin canımBen takımdaki birkaç arkadaşın menülerini çok beğeniyorum bayram seyran dinlemeden sağlıklı yaşam beslenmesine devam ettiler
Kendimden de umutluyum o kadar şehir değiştirdim düzen vs kalmadı ama grupta listeyi bir gün bile aksatmadım diyetisyenimle de her gün her öğün görüştük.
Grup geneli için net konuşamam ama en azından kendimden umutluyum ben bu da benim için büyük bir adım
İkisi de ordalar canımAaa Malatya’da şu an ikisi de değil mi ? Unutmuşum ekim abla Eskişehir’de ya Allah beterinden saklasın
Bana da öyle geliyor ya aklım almıyor yeni düzeni çok zor olacak adapte olmamızSeminere gideriz gibi sanki, sonrası yine muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?