Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yemekler için düşünürüm bunu, nasıl bulmuşlar,icat etmişler çeşit çeşit diye
Ben de en çok içli köfte için kimin aklına geldi bulguru hamur kıvamında yaptı içine kıyma doldurdu sonra bi daha pişirdi diye düşünürüm hep
@Zeynebim2020
@sleepy angel
@VisneReceliii
@lina0156
@olive12
Takima ugramayan kızlar nerelerdesiniz
bi ses verin
Yakala Affetme haftaya %2 yapsınlar en az

Sezen en sevdiğim genelde 80-90 yıllarındaki slow Şarkıları dinlediğimi söylemiş miydim günümüze gelemedim daha
Slov dinlediğini biliyorum ama Sezen dinlediğini bilmiyordum.
Hiç eskimiyor kadının şarkıları

Sabah ola hayrola bu hafta çok ümitli değilim ama bayram haftası diğer takımları da etkilemiş olabilir diyip kendimi teselli ediyorum
Ben takımdaki birkaç arkadaşın menülerini çok beğeniyorum bayram seyran dinlemeden sağlıklı yaşam beslenmesine devam ettiler
Kendimden de umutluyum o kadar şehir değiştirdim düzen vs kalmadı ama grupta listeyi bir gün bile aksatmadım diyetisyenimle de her gün her öğün görüştük.
Grup geneli için net konuşamam ama en azından kendimden umutluyum ben bu da benim için büyük bir adım

Aaa Malatya’da şu an ikisi de değil mi ? Unutmuşum ekim abla Eskişehir’de ya Allah beterinden saklasın

Herkese iyi geceler kızlar
Bugün karmakarışık geçti
Mobilyalarım geldi, bütün gün evin altı üstüne geldi, saat 3 te işleri bitti, koştura koştura pazara gittim, geldim yemek telaşı, yemekten sonra temizlik, yerleştirme... ayaklarımın üstüne basamıyorum şişip kocaman oldular, sabah kahvaltı yaptım akşam gecikmiş ayaküstü bir şeyler atıştırdım, ne çay ne su bugün rezil geçti umarım tartı felaket olmaz yarın, bu haftada vermemişsem bırakıcam artık. Deli gibi yorgunum yarında tüm gün dışarıda olacağım ben artık yatayım, hepinize iyi geceler

Mobilyaların hayırlı olsun canım, güle güle kullan.
Bugünkü yorgunluğun yarın ödem olarak dönecektir.
Hemen pes etmek yok

Süpersin canım bu defa olacak Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…