Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah şifa versin canım eski enerjimize dönmemiz lazım

Lisede İHL ye verecekseniz şimdiden vermek daha mantıklı, yoksa o zaman daha çok zorlanır.

Normal ortaokulda seçmeli dersler var, imam Hatipta onun yerine Arapça var.

Bana göre bir dil bir insan, bir dil daha öğrense çok iyi olurdu.
Bizim gönderdiğimiz ortaokulda da haftalık İngilizce dersi 12 saat, öğretmenleri de çok azimli, şimdiden ingilizce de iyi bir seviyede..

Arkadaş çevresini beğenmiyoruz biz maalesef, onun için değiştirsek mi diye düşünüyorduk.

Bu yıl okulların durumu muallakta olduğu için değiştirmeyiz muhtemelen

Evet beğendim ben de. Bir dönem Sosyal medyada kitaplarından aşkla ilgili pasajlar görüyordum. Hiç sevmem o tarz kitapları. Hiç merak etmedim o nedenle. Ancak dolu dolu konuşuyor gibi. Teşekkür ederim

Yokluğun belli oluyor canım
Sen hep buralarda ol

Evet beğendim ben de. Bir dönem Sosyal medyada kitaplarından aşkla ilgili pasajlar görüyordum. Hiç sevmem o tarz kitapları. Hiç merak etmedim o nedenle. Ancak dolu dolu konuşuyor gibi. Teşekkür ederim
Bence çok iyi giriş yapmış
Başka türden kitaplar yazarak çok uzun sürede tanınırdı.
Bu güzel insanı bir an evvel tanımış olduk

rabbim bir omur boyu mutlu etsin kardesini canim.
Anne evi cis canim aman dikkat et artiyla gelme

Ah ah benimki tam bir hamur isi canavari.
Amin inşallah canım. Valla annem o kadar kilolu seviyor ki bilse kilo vermeye çalışıyorum başımın etini yer. O yüzden artıyla geleceğim ama az bir artı olsa iyi olur.

Amin inşallah canım. Valla annem o kadar kilolu seviyor ki bilse kilo vermeye çalışıyorum başımın etini yer. O yüzden artıyla geleceğim ama az bir artı olsa iyi olur.
Artı kabul etmiyoruz tatlım
Ne zaman gidiyorsun annene

O da iyiymiş
Öyle valla, ben de ona değişik şeyler yapmak için instagramda tatlı sayfalarında dolaşıyorum. Kendimi zor tutuyorum

Bende kızlar ıcın suan dusunuyorum napıcam diye. Ocak ayında bitiyor ucretsız ızın bı kac ay once baslatmak istiyorum krese ben evdeyken alısma sureci olsun diye gıdısat da kotu.

Artı kabul etmiyoruz tatlım
Ne zaman gidiyorsun annene
Annem o kadar inatçı ki bir ara yemedim diye günlerce ağladığını bilirim. 14 Ağustos gidiyorum kaptan ve köye gideceğim için şebekem çekmiyor o yüzden giremeyeceğim ama diyete devam ederim

Annem o kadar inatçı ki bir ara yemedim diye günlerce ağladığını bilirim. 14 Ağustos gidiyorum kaptan ve köye gideceğim için şebekem çekmiyor o yüzden giremeyeceğim ama diyete devam ederim
Ne zaman döneceksin canım

Bi gebelik olsa rapor ile devam ederdin
Vallahi guldum aslında benimde niyetim vardı bı kac oncesıne kadar ama suan bende bı kac sene ertelemek ıstiyorum esimde bende biraz yorulduk sanırım kızların arası 15 ay ankarada kimsemiz de yok en basiti cocuklardan birinı gecenın bı yarısı acile goturmemız gerekse ailecek hastanedeyız bu basıma cok geldi buyuk kızım da erken abla oldu falan falan biraz boyle devam

Bende bugün adet oldum, ne üzüldüm ama
Bir sürü hesap yapmıştım kendimce.
Nisan ayında doğum yaptıktan sonra Eylül de 2 yıl ücretsiz izne ayrılıp keyfime bakacaktım

Süper Canım
Çok güzel Canım, afiyet olsun
Süpersin Canım

Geç kaldım galiba hastalıktan dolayı gelemiyorum bayram günü izne ayrilacaktim bildirim yok muş.
Geçmiş olsun canım, yarınki bildirimle birlikte ayırırız o zaman seni.

Ankara ya her gittiğinde mi böyle oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…