- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.821
Allah şifa versin canım eski enerjimize dönmemiz lazımHuuu huuu
Başı ağrıyan bi beyazkugu geldi
Eee neler yapıyorsunuz bakiyim
Ağrı kesici aldım biraz hafifler uykusuzlukta var dün gece biraz uyuyamadim stres fln işte
menülere bakamadim hepsine bakacağım eksikler var eminim 2gunluk benimde var
ama yarından itibaren düzenli menü paylaşım yorum ıstiyorum takimimiz aktif ve çanlı olsun kızlar
hatta yarın aylık hedeflerimizi yapalım ne dersiniz
Lisede İHL ye verecekseniz şimdiden vermek daha mantıklı, yoksa o zaman daha çok zorlanır.İho icin kursa gonderdim canim ama sinavina giremedi kp hastaydi o donem ve o hafta sonu oradaydik. İho icin ben yeterli gormuyorum kizimi zaten zorlanirdi baya.
Ama ortaokulun imamhatip olmasinin lise icin bir artisi varmidir onu arastiriyorum su aralar cevremden.
En onemlisi zaten ogrencilerin durumu canim. Cunku sen ne kadar iyi yetistirirsen yetistir arkadas cok onemli. Cevremdeki okulun biri sirf bu yizden hic onerilmiyor.
Kizin icin iyi bir okul bulursunuz ins
Evet beğendim ben de. Bir dönem Sosyal medyada kitaplarından aşkla ilgili pasajlar görüyordum. Hiç sevmem o tarz kitapları. Hiç merak etmedim o nedenle. Ancak dolu dolu konuşuyor gibi. Teşekkür ederimHer videosu dopdolu canım.
Biz ailecek izliyoruz, özellikle kızlarım için başladım takibe.
Bi vizyon ve misyon kazanmaları lazım..
Yaş ilerledikten sonra kaçırdığımız şeylerin farkına varsakta zaman geçmiş oluyor maalesef.
Yokluğun belli oluyor canımHuuu huuu
Başı ağrıyan bi beyazkugu geldi
Eee neler yapıyorsunuz bakiyim
Ağrı kesici aldım biraz hafifler uykusuzlukta var dün gece biraz uyuyamadim stres fln işte
menülere bakamadim hepsine bakacağım eksikler var eminim 2gunluk benimde var
ama yarından itibaren düzenli menü paylaşım yorum ıstiyorum takimimiz aktif ve çanlı olsun kızlar
hatta yarın aylık hedeflerimizi yapalım ne dersiniz
Bence çok iyi giriş yapmışEvet beğendim ben de. Bir dönem Sosyal medyada kitaplarından aşkla ilgili pasajlar görüyordum. Hiç sevmem o tarz kitapları. Hiç merak etmedim o nedenle. Ancak dolu dolu konuşuyor gibi. Teşekkür ederim
Amin inşallah canım. Valla annem o kadar kilolu seviyor ki bilse kilo vermeye çalışıyorum başımın etini yer. O yüzden artıyla geleceğim ama az bir artı olsa iyi olur.rabbim bir omur boyu mutlu etsin kardesini canim.
Anne evi cis canim aman dikkat et artiyla gelme
Ah ah benimki tam bir hamur isi canavari.
Artı kabul etmiyoruz tatlımAmin inşallah canım. Valla annem o kadar kilolu seviyor ki bilse kilo vermeye çalışıyorum başımın etini yer. O yüzden artıyla geleceğim ama az bir artı olsa iyi olur.
O da iyiymişBenim esimde tam bir tatli canavari. Aksam yemeginde tatlisiz karnim doymuyor der hep.
Sorun surda ben kendimi tam kotive ettim ve kararliysam yemiyorum o tatliyi asla. Ama daha dun sabah dikkat etmeliyim dedikten sonra arayip tatli istedi neyse aksam yiyim yarin dikkat ederim diyerek hemen bozdum.
Bu nefis ne pis bisey yahu
O da doğruBence çok iyi giriş yapmış
Başka türden kitaplar yazarak çok uzun sürede tanınırdı.
Bu güzel insanı bir an evvel tanımış olduk
Bende kızlar ıcın suan dusunuyorum napıcam diye. Ocak ayında bitiyor ucretsız ızın bı kac ay once baslatmak istiyorum krese ben evdeyken alısma sureci olsun diye gıdısat da kotu.Bu konuda bizde anlaşamamıştık eşimle
Ben vermek istedim iho 'ya, eşim karşı çıktı, onun dediği oldu, iyi bir ortaokula verdik ama şimdi de ordan almak istiyoruz öğrencilerin çok sıradışı olması sebebiyle.
Annem o kadar inatçı ki bir ara yemedim diye günlerce ağladığını bilirim. 14 Ağustos gidiyorum kaptan ve köye gideceğim için şebekem çekmiyor o yüzden giremeyeceğim ama diyete devam ederimArtı kabul etmiyoruz tatlım
Ne zaman gidiyorsun annene
Bi gebelik olsa rapor ile devam ederdinBende kızlar ıcın suan dusunuyorum napıcam diye. Ocak ayında bitiyor ucretsız ızın bı kac ay once baslatmak istiyorum krese ben evdeyken alısma sureci olsun diye gıdısat da kotu.
Ne zaman döneceksin canımAnnem o kadar inatçı ki bir ara yemedim diye günlerce ağladığını bilirim. 14 Ağustos gidiyorum kaptan ve köye gideceğim için şebekem çekmiyor o yüzden giremeyeceğim ama diyete devam ederim
Dönüş tarihim belli değil ben 1 hafta 10 gün düşündüm eğer vakalar çoğalırsa erken gelirim.Ne zaman döneceksin canım
Bi gebelik olsa rapor ile devam ederdin
Bende bugün adet oldum, ne üzüldüm amaVallahi guldum aslında benimde niyetim vardı bı kac oncesıne kadar ama suan bende bı kac sene ertelemek ıstiyorum esimde bende biraz yorulduk sanırım kızların arası 15 ay ankarada kimsemiz de yok en basiti cocuklardan birinı gecenın bı yarısı acile goturmemız gerekse ailecek hastanedeyız bu basıma cok geldi buyuk kızım da erken abla oldu falan falan biraz boyle devam
Süper Canım06.08.2020
08.50 (kahvaltı)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yarım dilim peynir
Domates-salatalık-biber-yeşillik
12.30
2 kayısı
1 kırmızı erik
14.30
1 bardak süt
17.45 (akşam yemeği)
1 tabak kabak yemeği
Salata
1 şişe sade maden suyu
su : 3,5 litre
30 dk bölgesel egzersiz : 90 puan U UcanSupurge
Çok güzel Canım, afiyet olsun6 Ağustos
8.00
Yarım mayalı ekmek 1 dilim peynir havuç
11.00 1 salatalık 1 kara erik
14.00 1 tabak ıspanak kavurma 1 kase cacık salata
16.00 1 yeşil çay limonlu
18.00 3 yağsız pirzola bol limonlu salata
Su: 1.5 lt (artacak inşallah)
Spor 40 dk normal tempo yürüyüş
Süpersin Canım6 Ağustos 2020
11:00
1 dilim peynir
1 dilim karpuz
Yarım porsiyon menemen
3 çay bardağı şekersiz çay
16:00
1 fincan sütlü şekersiz türk kahvesi
1 tane salatalık
17:00
4 kepçe mercimek çorbası az yağlı ve terbiye edilmemiş
1 su bardağı yoğurt
3 litre su
20 gibi sade Türk kahvesi içerim
Spor yok
Geçmiş olsun canım, yarınki bildirimle birlikte ayırırız o zaman seni.Geç kaldım galiba hastalıktan dolayı gelemiyorum bayram günü izne ayrilacaktim bildirim yok muş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?