- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.881
4 farklı eğitim modeli konuşuluyormuş.Bana da öyle geliyor ya aklım almıyor yeni düzeni çok zor olacak adapte olmamız
Güle güle kullan canım hayırlı olsun iyi uykular biraz dinlenseydin yarınki işini erteleyipHerkese iyi geceler kızlar
Bugün karmakarışık geçti
Mobilyalarım geldi, bütün gün evin altı üstüne geldi, saat 3 te işleri bitti, koştura koştura pazara gittim, geldim yemek telaşı, yemekten sonra temizlik, yerleştirme... ayaklarımın üstüne basamıyorum şişip kocaman oldular, sabah kahvaltı yaptım akşam gecikmiş ayaküstü bir şeyler atıştırdım, ne çay ne su bugün rezil geçti umarım tartı felaket olmaz yarın, bu haftada vermemişsem bırakıcam artık. Deli gibi yorgunum yarında tüm gün dışarıda olacağım ben artık yatayım, hepinize iyi geceler
Son yani 4. senaryoda uzaktan eğitim görülüyor ya bayram sonrası vaka artışı olacaktır böyle bir durumda ertelenir açılması gibi geliyor bana4 farklı eğitim modeli konuşuluyormuş.
Bakalım hangisini uygulayacaklar
Uyuyacaktık biz değil miNe zaman yatıyorum desem uyayamıyorum
Açılıp geri kapanacak diye söylenti dolaşıyor özel okulllarda çalışan öğretmenler arasındaSon yani 4. senaryoda uzaktan eğitim görülüyor ya bayram sonrası vaka artışı olacaktır böyle bir durumda ertelenir açılması gibi geliyor bana
Hayrolsun İnşallah, iyi geceler canımUyuyacaktık biz değil mihaydi uyuyalım yarın bakalım ne olacak
Selâmlar buralardayım.@Zeynebim2020
@sleepy angel
@VisneReceliii
@lina0156
@olive12
Takima ugramayan kızlar nerelerdesiniz
bi ses verin
Muhteşemsin canım tebrik ederimHayırlı sabahlar herkese ☺ oğlum erken uyandığı için gün erken başladı. Şimdiden tartındım
24 temmuz 63.9 kilo
Bugün 62.6 kilo
Fark -1.3 kilo
Yüzde 2.034
Yarısı alınıyor galiba
Yüzde 1.017 çıkıyor yanlış heseplamadıysam.
Günaydın canım, neyseki biraz toparlamışsınGünaydın hanımlar
Bayram öncesi cuma 61.6
Bu cuma 61.1
Fark 0.500
Yüzde 0.81
0.81/2=0.41 (iki haftaya bölünce)
Çok eksim yok ama bayramdaki fazla baklavaları felan yine iyi toparladım bence.
Günaydın canımHerkese günaydın
Kilo bildirimim ;
Geçen Cuma 82,1
Bu Cuma 81, 6
Fark 500 gr
Sabah 6 da tartıldım, biraz şişliğim var hem dünden çok yorgunum hem regly yakın,wc ye bile gidemedim 6 dan beri sokaktayım. Yarın sabah bir daha tartılmayı düşünüyorum
Onu unutmuşum canımMuhteşemsin canım tebrik ederim
Doğru hesaplanmışsın, virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeri ise, virgülden sonraki 2.rakama +1 ekliyoruz
Canım harikasın tebrik ederim :)Hayırlı sabahlar herkese ☺ oğlum erken uyandığı için gün erken başladı. Şimdiden tartındım
24 temmuz 63.9 kilo
Bugün 62.6 kilo
Fark -1.3 kilo
Yüzde 2.034
Yarısı alınıyor galiba
Yüzde 1.017 çıkıyor yanlış heseplamadıysam.
tebrik ederim kaptanım :)Pazartesi 73.9
Bugün 73.2
Fark -0.7 (% 0.95)
aynen neyse ki toparladım. üç gündür akşamları pek bir şey yemedim sanırım o işe yaradı. akşamları az yemek gerçekten iyi oluyormuş :)Günaydın canım, neyseki biraz toparlamışsın
Tebrik ederimhaftaya daha iyi olacağına inanıyorum
canım bence sonucun iyi. sakın pes etme. bende bu hafta moralim çok bozuktu kilo yüzünden. ama sende halledersinHerkese günaydın
Kilo bildirimim ;
Geçen Cuma 82,1
Bu Cuma 81, 6
Fark 500 gr
Sabah 6 da tartıldım, biraz şişliğim var hem dünden çok yorgunum hem regly yakın,wc ye bile gidemedim 6 dan beri sokaktayım. Yarın sabah bir daha tartılmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?