- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #380.841
Büyük kızım çok fazla TV izledi ilk 3 yaş içinde..ben çok korkuyorum tv telefon bağımlısı olmasından YouTube gibi uygulamalar hep pasif bende lazım olunca şifre ile aktive ediyorum reklam çıktığında çok kapılıyor televizyona bu da ilerde dikkat toplama üzerinde etkiliymiş
Sauna eşofman kullanıyor musun canımMerhaba arkadaşlar yürüyüşten geldim omuz başları ve sırt bölgem güzel terliyor ama karın bölgemde ısınma bile çok az. Gerçi he r zaman böyleydi ama isterdim karın bölgem de terlesin
Yok canım kullanmıyorum çok daraldım onu kullanmıştım bir zaman şimdi ince kıyafetler tercih ediyorumSauna eşofman kullanıyor musun canım
Yarından itibaren daha sık burda olurumYokluğun belli oluyor canım
Sen hep buralarda ol
Ben bel kismima streç film sarıyorum yürüyüşe cikinca acayip terletiyorMerhaba arkadaşlar yürüyüşten geldim omuz başları ve sırt bölgem güzel terliyor ama karın bölgemde ısınma bile çok az. Gerçi he r zaman böyleydi ama isterdim karın bölgem de terlesin
Nasip her şey canım benim de olmadı ama devamBende bugün adet oldum, ne üzüldüm ama
Bir sürü hesap yapmıştım kendimce.
Nisan ayında doğum yaptıktan sonra Eylül de 2 yıl ücretsiz izne ayrılıp keyfime bakacaktım
Anlıyorum canım ben de bi yerde okumuştum özellikle bebeklik döneminde reklam çizgi film izletmenin çocuklarda dikkat dağınıklığına yol açtığınıBüyük kızım çok fazla TV izledi ilk 3 yaş içinde..
Şimdi dersleri zor algılıyor, dikkat hep dağınık, benim aklıma hep TV nin etkisi geliyor...
Çocuğu TV nin karşısında büyütmek rahatlık gibi oluyor ama okul ve dersler başladığı zaman ebeveynler çok yoruluyor, bizim en büyük derdimiz büyük kızımın dersleri ve başarısı
Şimdi telafi eğitimi yapıyoruz ona
Güne rehberlik ve motivasyon konuşması yaparak başlıyoruz.
Gün boyu masada yanında ya eşim oluyor ya ben.
Eşim masadan 5 dk' lığına kalacaksa bile bana sesleniyor, ben nöbeti devralıyorum.
O kadar zor ki anlatamam
Tatildeyiz güya, okul döneminde gibi yoruluyoruz.
Bi tablomuz var aslında yarın onu bulup paylaşayım benSabah etiket yapıp aktif üyelerden aylık hedef tablosu yapalim
Annem de öyle yapardıBen bel kismima streç film sarıyorum yürüyüşe cikinca acayip terletiyor
Benim annemdeAnnem de öyle yapardı
Nerden öğrenmiş bu kadınlar bunuBenim annemde
Bende yemekler için düşünürüm bunu, nasıl bulmuşlar,icat etmişler çeşit çeşit diyeNerden öğrenmiş bu kadınlar bunukesin sabah çıkan kadın kuşağı programlarından
Süper olur kaptanım hem motive oluruz ❤Bi tablomuz var aslında yarın onu bulup paylaşayım ben
Ceza sistemimizin kurallarını Hammurabi Kanunlarından mı alsakSüper olur kaptanım hem motive oluruz ❤
Takıma ugramayanlar onlara bakıyorum suan
Süper olurCeza sistemimizin kurallarını Hammurabi Kanunlarından mı alsak( kızımla sosyal çalıştığım belli olsun )
O zaman caydırıcı bezdirici cezalar düşünmeye başlayalım kuralları ihlal edenler içinSüper olur
Iyi geceler canım ❤Geceye bir şarkı bırakıp yatmaya geçeyim
Hepinize iyi geceler kızlar
Ceza keserek hatırlatabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?