Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büyük kızım çok fazla TV izledi ilk 3 yaş içinde..
Şimdi dersleri zor algılıyor, dikkat hep dağınık, benim aklıma hep TV nin etkisi geliyor...

Çocuğu TV nin karşısında büyütmek rahatlık gibi oluyor ama okul ve dersler başladığı zaman ebeveynler çok yoruluyor, bizim en büyük derdimiz büyük kızımın dersleri ve başarısı

Şimdi telafi eğitimi yapıyoruz ona
Güne rehberlik ve motivasyon konuşması yaparak başlıyoruz.
Gün boyu masada yanında ya eşim oluyor ya ben.
Eşim masadan 5 dk' lığına kalacaksa bile bana sesleniyor, ben nöbeti devralıyorum.

O kadar zor ki anlatamam
Tatildeyiz güya, okul döneminde gibi yoruluyoruz.

Merhaba arkadaşlar yürüyüşten geldim omuz başları ve sırt bölgem güzel terliyor ama karın bölgemde ısınma bile çok az. Gerçi he r zaman böyleydi ama isterdim karın bölgem de terlesin
Sauna eşofman kullanıyor musun canım

Yokluğun belli oluyor canım
Sen hep buralarda ol
Yarından itibaren daha sık burda olurum
Enerji vermemiz lazım takima
Sabah etiket yapıp aktif üyelerden aylık hedef tablosu yapalim
Merhaba arkadaşlar yürüyüşten geldim omuz başları ve sırt bölgem güzel terliyor ama karın bölgemde ısınma bile çok az. Gerçi he r zaman böyleydi ama isterdim karın bölgem de terlesin
Ben bel kismima streç film sarıyorum yürüyüşe cikinca acayip terletiyor

Bende bugün adet oldum, ne üzüldüm ama
Bir sürü hesap yapmıştım kendimce.
Nisan ayında doğum yaptıktan sonra Eylül de 2 yıl ücretsiz izne ayrılıp keyfime bakacaktım
Nasip her şey canım benim de olmadı ama devam
Anlıyorum canım ben de bi yerde okumuştum özellikle bebeklik döneminde reklam çizgi film izletmenin çocuklarda dikkat dağınıklığına yol açtığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…