- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.621
Yarın diyetime yeniden başlıcam inş
Menülerindeki çeşit sayısını ve miktarları azaltmalısın canımYarın diyetime yeniden başlıcam inş
Akşam min 17.00 de bitirecem inş. Bir de evde spor yapıyordum bugünden itibaren dışarda yürüyüşe de çıkmaya karar verdim. Yoksa gitmeyecek. 1,5 haftadır 73 üm ve acaip sinir olmaya başladım. Yarın başlıyorum inş. Bugün 19.00 da yedim çünkü.Teşekkür ederim
Kola normalde de hiç içmem. Ama tartıda sabit gördükçe gerilip yemediğim içmediğim şeyleri yiyip içmeye başladım yine. Sanırım yeniden o döngüye girmeye başladım. Kararlılıkla köklü değişiklik zamanı geldiMenülerindeki çeşit sayısını ve miktarları azaltmalısın canım
Tabak tabak yemek olmaz.
Menu yazarken de yk cinsinden yazarsan daha net anlarız
Kola da asla olmamalı menünde
Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi memleketine tayin istedi. Çıktı. Kavga kıyamet tayin iptal edildiNiyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadan
Gidiş gelişi kabul etmez.
Bende tayin istemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kimle karar verdiyse gitsin onla yaşasın
Bizimkinin 2.vukuatı canım, 6 yıl öncede aynı şeyi yaptı, ben gelmiyorum ne yaparsan yap dedim, iptal ettirdi.Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi memleketine tayin istedi. Çıktı. Kavga kıyamet tayin iptal edildi
Mısır gevreği diyete uygun değil glisemik indeksi yülksek. İnşallah gece çok acıkmazsın.10 Ağustos Menüm
12.30: 1 tane yufka ekmek
1 dilim peynir
1 yk vişne reçeli
10 tane zeytin
16.00: 1 tabak yulaflı,muzlu mısır gevreği
2 lt su
60 dk ekliptik bisiklet:240 puan U UcanSupurge
Su çok iyi, spor da var10 ağustos menüm
10:00 Bi haşlanmış yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates bi salatalık tb ekmegi bir dilim
12:00 yeşil çay
12:304 catal karpuz
15:00 iki küçük salatalık
16:00 sade kahve 2ceviz
19:00 gibi 4 köfte yarım bi kase cacık bol salata
21:00 gibi yoğurt salatalık yerim
Uyumadanda kayısı çayı
Su 4lt
Spor 30dk kondisyon bisiklet
15dk bölgesel hareket
Et doyurucu oluyor ama bağırsak sorunları yaşamamak için salata tüketmeyi ihmal etme canım.10 agustos pazartesi
Sabah kepek ekmekle haslanmis yumurtali tost
Ogle 100 gr kavurma yagini suyunu yemedim
Yogurt 3 parca karnabahar graten ve salata
Saat 3 gibi bir avuc ici findik cay
Aksam 7 de
Tabagin dibini kapatacak kadar tepsi kebabi etlerinden
Su 3 litre olmustur dukan birasi ile birlikte
Spor
Ogle 30 dk yuruyus
Saat 5 te 600 ip
Afferin bana
Menü güzel, spor süper10 Temmuz 2020
Kahvaltı 09:00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek
Öğlen 13:30
1 kase yoğurt içine küçük bir armut doğradım
Ara 16:30
1/2 haşlanmış mısır
Yeşil çay
Akşam 18:30
1 etli kabak dolması
1 etli biber dolması
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 2 lt
70 dk tempolu yürüyüş 210 puan U UcanSupurge
Biraz az gibi geldi bana ama sütünü etkilemiyorsa harika10 Ağustos 2020
11:00
2 kabaktan haşlanmış az zeytinyağı kattım
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 su bardağı yeşil çay
3 kuru kayısı
14:00
Sade Türk kahvesi
17:30
5 tane sarma dünden kalan
3 çay şekersiz çay
3 lt su
Spor yok
Bana da az geldi çok acıktım o yüzden yiyemem bir Türk kahvesi şekersiz içerim yarın biraz sebze tarzı beslenirim.Mısır gevreği diyete uygun değil glisemik indeksi yülksek. İnşallah gece çok acıkmazsın.
Su çok iyi, spor da var
Et doyurucu oluyor ama bağırsak sorunları yaşamamak için salata tüketmeyi ihmal etme canım.
Menü güzel, spor süper
Biraz az gibi geldi bana ama sütünü etkilemiyorsa harika
Tam aksine beni çok fazla tok tutuyor CanimMısır gevreği diyete uygun değil glisemik indeksi yülksek. İnşallah gece çok acıkmazsın.
Su çok iyi, spor da var
Et doyurucu oluyor ama bağırsak sorunları yaşamamak için salata tüketmeyi ihmal etme canım.
Menü güzel, spor süper
Biraz az gibi geldi bana ama sütünü etkilemiyorsa harika
Sana güvenemiyorum
Eve bir çuval un aldığın günden beri
Dilek aralıklı oruç yapıyor hem de iy kilo veriyor çok kıskanıyorum çokFitt_anne Dilekkk hiç geleceğin yok bacım gel bi selam ver Gül yüzünü görelim
+5.3 oldu simdiYa geçenlerde 60 kiloydun 3 kilo kalmıştı oysasen çok güzel spor yapıyorsun canım azıcık da dikkat etsen hemen gidiverecek
benimde arada dizim sizliyo gece yatarkan felan tam duz uzatip yatamiyorum ilaki biraz kiriryorum dizimiDokundurmak istemiyorum canım, vardır muhakkak uygulama yapılmadan düzeltecek bir yöntem, onu bulmaya çalışıyorum.
Bu ara zeytinyağı sürüyorum her iki dizime.
Meme ca da ameliyatı reddetmiştim, alternatif tıp ile çözüm bulmuştum, yine niyetim o şekilde şifa bulmak.
bugun muz aldim bende deniycem:)Eşimin anneannesinin dizleri çok ağrırdı, muz kabuğu koyuyor ve çok iyi geliyorDenemekte fayda var belki biraz hafifletir ağrılarını. Bi doktor söylemişti ona da
duraklamami oldu acabaGruba baktım kimseyi göremedim yazmadım
İçimden de gelmedi zaten
Cuma:73
Bugün:73
Deli olcam. Gece yarısı 45 dk spor yaptım.hergün nerdeyse 3 lt su içiyorum. Gram oynamıyor ya
+5.3 oldu simdi( bugunde olmadi ama yarin sabah sporuyla basliyorum insallah:)
benimde arada dizim sizliyo gece yatarkan felan tam duz uzatip yatamiyorum ilaki biraz kiriryorum dizimi
bugun muz aldim bende deniycem:)
duraklamami oldu acaba
yada vitamin eksikligi felanmi varki
Yok canım daha gerdirmedim gerdirsem çarşaf çarşaf foto paylaşır ele güne nispet ederüm bıktık senin ince belinden taş seksülü fücudundan diye isyan eder şikayet edersinizBen
Hain gaptan
SevgiliLusi karnını gerdirdin mi ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?