Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

denizbenimadim bu tesbitler çok doğru canım
Boşa kürek sallıyorsun gibi
Yarın diyetime yeniden başlıcam inş
Akşam min 17.00 de bitirecem inş. Bir de evde spor yapıyordum bugünden itibaren dışarda yürüyüşe de çıkmaya karar verdim. Yoksa gitmeyecek. 1,5 haftadır 73 üm ve acaip sinir olmaya başladım. Yarın başlıyorum inş. Bugün 19.00 da yedim çünkü.Teşekkür ederim

Menülerindeki çeşit sayısını ve miktarları azaltmalısın canım
Tabak tabak yemek olmaz.
Menu yazarken de yk cinsinden yazarsan daha net anlarız ne kadar yediğini
Kola da asla olmamalı menünde

Menülerindeki çeşit sayısını ve miktarları azaltmalısın canım
Tabak tabak yemek olmaz.
Menu yazarken de yk cinsinden yazarsan daha net anlarız
Kola da asla olmamalı menünde
Kola normalde de hiç içmem. Ama tartıda sabit gördükçe gerilip yemediğim içmediğim şeyleri yiyip içmeye başladım yine. Sanırım yeniden o döngüye girmeye başladım. Kararlılıkla köklü değişiklik zamanı geldi

Niyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadan
Gidiş gelişi kabul etmez.
Bende tayin istemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kimle karar verdiyse gitsin onla yaşasın
Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi memleketine tayin istedi. Çıktı. Kavga kıyamet tayin iptal edildi

Aynı şeyi arkadaşım yaşadı. Eşi memleketine tayin istedi. Çıktı. Kavga kıyamet tayin iptal edildi
Bizimkinin 2.vukuatı canım, 6 yıl öncede aynı şeyi yaptı, ben gelmiyorum ne yaparsan yap dedim, iptal ettirdi.
İl içinde kendi şehrine yakınlaşmak için tayin istedi, memleketine gitse anlarım.
Yine tavrım aynı olacak, nasıl isterse öyle yapsın

10 Ağustos Menüm
12.30: 1 tane yufka ekmek
1 dilim peynir
1 yk vişne reçeli
10 tane zeytin

16.00: 1 tabak yulaflı,muzlu mısır gevreği

2 lt su
60 dk ekliptik bisiklet:240 puan U UcanSupurge
Mısır gevreği diyete uygun değil glisemik indeksi yülksek. İnşallah gece çok acıkmazsın.
Su çok iyi, spor da var
Et doyurucu oluyor ama bağırsak sorunları yaşamamak için salata tüketmeyi ihmal etme canım.
Menü güzel, spor süper
Biraz az gibi geldi bana ama sütünü etkilemiyorsa harika

Bana da az geldi çok acıktım o yüzden yiyemem bir Türk kahvesi şekersiz içerim yarın biraz sebze tarzı beslenirim.

Tam aksine beni çok fazla tok tutuyor Canim

Ya geçenlerde 60 kiloydun 3 kilo kalmıştı oysa sen çok güzel spor yapıyorsun canım azıcık da dikkat etsen hemen gidiverecek
+5.3 oldu simdi( bugunde olmadi ama yarin sabah sporuyla basliyorum insallah:)
benimde arada dizim sizliyo gece yatarkan felan tam duz uzatip yatamiyorum ilaki biraz kiriryorum dizimi
Eşimin anneannesinin dizleri çok ağrırdı, muz kabuğu koyuyor ve çok iyi geliyor Denemekte fayda var belki biraz hafifletir ağrılarını. Bi doktor söylemişti ona da
bugun muz aldim bende deniycem:)
Gruba baktım kimseyi göremedim yazmadım
İçimden de gelmedi zaten
Cuma:73
Bugün:73
Deli olcam. Gece yarısı 45 dk spor yaptım.hergün nerdeyse 3 lt su içiyorum. Gram oynamıyor ya
duraklamami oldu acaba
yada vitamin eksikligi felanmi varki

yemeği erken saate alcam canım. Muhtemelen ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…