- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.601
Korumada sıkıntımız var gerçektn bi bozduk mu kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruzins canim halletmem gereken cok kilom var
haklisin canim. Su ara icmeye basladim yine bu kadar hizli kilo almamin sebebide bu sanirim.
senin en onemli avantajin ogretmen olman canim. Tabiki anne baba ve pgretmen farkli oluyor ama. En azindan daha faydali olursin sen.
Dedigindede cok haklisin okul okul cok onemli hala gozumu karartip gidip bir okula yazdiramadim kizimi.
oyy o kadar yani. O zaman daha fazla erteleme bence tedbirini guzelce alip git canim hastahaneye
kilo alma potansiyelim vermekten daha iyi canim.
Valla cenazede ve sonrasinda bi koyvermislik vardi. Borekler tatlilar kolalar derken aci son
Bu ürünleri biliyorum ama amacım ağrı gidermek değil canım, var olan problemi gidermeye çalıştıp kemiklerimi güçlendirmek.Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama farmasinin at kestaneli Balsamı da iyi geliyorHandandandan
Bu arada üye olmak isteyenlerle ilgilenebilirim
Dün döndüysen tatilden bir kısmı ödemdir snein kiloların.Ben başladım bugün canım dün akşam tatilden döndük malum evde tam takır sabah beri domates peynir yiyorum aşırı iddialıyım sabaha bi 5 kilo gidecek gitmezse naaaa şuraya yazıyorum bana şişko kedi desinler
şişko amma velakin gençliğin baharında seksü kedi de olabülü
Anam bu nasıl işNiyeti orada yaşamak olduğu için tayin istedi canım, bana sormadan
Gidiş gelişi kabul etmez.
Bende tayin istemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kimle karar verdiyse gitsin onla yaşasın
Arsuz a iskenderu na gelmedik bu kez gündüz gezilmiyor dedik erteledik. Adanadaydık genelde.Dün döndüysen tatilden bir kısmı ödemdir snein kiloların.
Geldin mi Arsuza
Kızlar hedef eklemeyenler eklesinler lütfenAĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(7-28 Ağustos) (3 haftalık)
Handandandan (73.2) ---------- 70.2
MmerVveeEee (76.6) ---------- 72
@Elisa01 (72.0) ----------70
Yasamakguzel123 (62.6) ---------- 59
Namaria 112.2---------108.7
zumazuma 61,1 ---------- 58.6
Pembe Lotus (81.9)----------------78
VisneReceliii (78.4)--------- 75
denizbenimadim (73.0)-----------69
Poni Bon (84.0)------------80
@mer_4260( 63.4)----------60
C chnnmkiz (74.7) -------- 70
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Kilomu bilmedigim icin Ben cumaya eklesem olurmuKızlar hedef eklemeyenler eklesinler lütfen
Evet canım o yüzden dün akşam misafirlikte her şeyden yedim. Küçük tabak yazmıştım ama servis tabağında hepsinden aldım. Sinirim bozuldu cidden. 1 ay öncesine göre nerdeyse 5 te 1 e düşürdüm yemek miktarımı ama gitmiyorEn korktuğum evre duraklama, arada vücudu şaşırtmak mi gerekiyor sanırım, az yemeye alışınca vücut bu sefer besin gelmeyecek diye onları depolamaya başlıyormuş
saol canım bakalım yatıyorum ılac alıyorum sureklı atesımı ölcüyorum dune gore bugun yukseldı ama mıde bozuklugu yok sukurdegildir canim ins.
Bizim burasida oyle canim. Hastahaneler cok kalabalik. Dedigin gibi beklerken bile hastalik kapabilirsin. Kendini gozlemle kotulesirsen cok daha kotulesmeden git hastahaneye.
Sabah öğlen idare eder diyelimSabah 11.30
1 yumurta
Domates salatalık
1 dilim tb
15.00
1 tabak sulu köfte
17.30
1 avuç ceviz badem 1 avuç kabak çekirdeği
19.00
1 küçük tabak tabak etli bezelye
1 küçük tabak sarımsaklı yoğurtlu dereotlu kabak
1 küçük tabak pirinç pilavı
3 pArça tavuk döner
1 parça tepsi kebabı
1 bardak kola
23.30
1 avuç ay çekirdeği
Sabah öğlen idare eder diyelim
Aksam çeşit çok üzerine bide kola var
Yetmedi gec saatte çekirdek kilo almadigina dua et ben bunlari yeseydim sabah artıdaydım
Bence bu yüzden kilo veremiyorsun
Canım kızlar çok haklı böyle bir menü bana artı getirirdi kesin ve günü erken kapatmadıkça asla eksi görmüyorumEvet canım o yüzden dün akşam misafirlikte her şeyden yedim. Küçük tabak yazmıştım ama servis tabağında hepsinden aldım. Sinirim bozuldu cidden. 1 ay öncesine göre nerdeyse 5 te 1 e düşürdüm yemek miktarımı ama gitmiyor
Ben de menülere baktım. Sanırım günü 17.00 gibi kapatmam şart. Yarından itibaren o düzene geçeyim inşCanım kızlar çok haklı böyle bir menü bana artı getirirdi kesin ve günü erken kapatmadıkça asla eksi görmüyorum
Yine if yine bir başarı686.Etap Birincisinin Sırrı
2 haftada 3.2 kilo vererek %5.52 ile etap 1.si olmuştur...
Merhaba kızlar. 5 takımdan Redsonja ben
Haftanın şampiyonu olarak diyet tüyolarımı ve motivasyonumu yazmam gerekiyormuş. Seve seve..
Öncelikle kendimi hazırladığım psikolojik motivasyondan bahsedeyim. Her ne kadar diyet başlangıç kilom listede 58 olarak yazılsada diyete başladığımda 58.8 kiloydum. Aslında boyuma göre bakıldığında kilom çok da fazla gelmeyebilir ama sanıyorum ki vucudumda yağ oranım yüksek olacak ki kilolarımı hep popo ve gögüslerden almaya başladım. Haliyle 36 beden pantolonlarım popomdan geçmemeye, gömleklerim tshirtlerim kısa gelmeye başladı. 38 beden alsam popodan geçiyor ama belim çuval gibi oluyordu. Ya tüm gardrobu değiştirecektim ya da o fazla 6 kiloyu verecektim. İkinci şık daha kolay ve masrafsız geldi bana ve zayıflamaya karar verdim. Sonuçta hiçbir abur cubur aynaya baktığımda gördüğüm 36 beden Redsonjadan daha çok mutlu edemezdi beni. Çok uzatmayayım bu süreçte yaptıklarımı yazıyorum..
1-öncelikle takım arkadaşlarımla takım sayfasında sürekli iletişim halinde oldum, menülerimi aksatmadan yazdım. Menü paylaşımı önemli nitekim gün içerisinde eliniz pasta böreğe abur cubura gidince “yok ya bunu da listeye yazamam ayıp olur” moduna giriyorsunuz ister istemez.
2- Ben sabah kahvaltımı hep yaptım. Genelde haşlanmış yumurta ve yiyebildiğim kadar domates, salatalık yedim. Sabah kahvaltısını ne kadar iyi, besleyici, doyurucu fakat en az kalori ile yaparsanız akşam o kadar az acıkıyorsunuz.
3-Ara öğünlerde şekersiz Türk kahvesi, ya da sütlü soğuk kahve yaptım kendime.. Ama süt tabii ki light tercih ettim. Şekeri hayatımdan çıkarttım.
4- öğlen öğünümde çorba içtim, yanında salata varsa salatamı yedim ancak salataya hiç sos vs koymadım. Arasıra bir yemek kaşığı zeytin yağı ve bolca limon sıktım gerçi.
5-Hiç ekmek yemedim. Belki 2 haftada sadece bir öğün 1 dilim yemişimdir.
6-Haftada en az 3 kez yürüyüş yaptım. Öyle çok uzun olmasa da 4000-5000 adım olsa da yürüdüm.
7-Ve asıl gelelim bence işin püf noktasına. Akşam yemek yemedim ben. çok acıkırsam yoğurt yedim mesela. Ya da ayran içtim. Akşam yemek yememek gerçekten zayıflatıyor insanı. İnanın bir müddet sonra alışıyorsunuz bu düzene. Açıkçası ideal kiloma inince de aralıklı oruç diyeti ile formumu korumayı düşünüyorum. Bu arada form demişken gün aşırı meşhur herkesin bildiği markanın kayısı çayı ya da kiraz sapı çayını içtim vucuttaki ödemleri atmak için. Kesinlikle işe yarıyor
umarım faydalı olur yazdıklarım.. Sağlıklı günler kerkese
BenVarım tabikiBakalım Cuma’ya kadar kim daha çok verecek
Hain gaptanBen seni tutuyorum
Yüzümü kara çıkarma sakın
SevgiliLusi karnını gerdirdin mi ?????Ben başladım bugün canım dün akşam tatilden döndük malum evde tam takır sabah beri domates peynir yiyorum aşırı iddialıyım sabaha bi 5 kilo gidecek gitmezse naaaa şuraya yazıyorum bana şişko kedi desinler
şişko amma velakin gençliğin baharında seksü kedi de olabülü
Sana güvenemiyorumHain gaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?