Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İngiltere'de Türk okullarına mı gidiyor çocukların canım
Eğitim sistemimiz farklı olabilir.
Yok İngiltere’nin devlet okullarına gidiyor ama hem Türkçesi gelişir hem de Matematik gibi içeriği benzer olan derslerden faydalanır diye düşünüyorum. Eba TV’deki anlatımları biraz durağan buldum. Belki bahsettiğin YouTuberları ilgi çekici bulur diye umut ediyorum. Bir de doğrusu dönersek Türkiye müfredatından kopmasın istiyorum.

Varım tabiki Bakalım Cuma’ya kadar kim daha çok verecek

Handandandan hayırlı olsun kilon canım zaten zor gidiyor almayaydın iyiydi
Ben de 69 u gördüm tövbeler töbesi
Sağol canım, seninki de hayırlı olsun.
7 'leri görmeden gel
Gel başlayalım artık, tatiller bitti nasıl olsa

Son düzenleme:
Tmm canım, akşam paylaşırım

Eşimin anneannesinin dizleri çok ağrırdı, muz kabuğu koyuyor ve çok iyi geliyor Denemekte fayda var belki biraz hafifletir ağrılarını. Bi doktor söylemişti ona da
Benim bir arkadaşta günde bir muz diz ağrısını geçiriyor, muhakkak dene dedi.
Onunda annesinin ağrıları öyle geçmiş

Bir başla gerisi gelir, sattıkça hoşuna gidiyor insanın :))

Bende liseden beri müdavimiyim
Kilo bildirimi yapmadın canım yada benim gözümden mi kaçtı
Gruba baktım kimseyi göremedim yazmadım
İçimden de gelmedi zaten
Cuma:73
Bugün:73
Deli olcam. Gece yarısı 45 dk spor yaptım.hergün nerdeyse 3 lt su içiyorum. Gram oynamıyor ya

İçimden de gelmedi zaten
Deli olcam. Gece yarısı 45 dk spor yaptım.hergün nerdeyse 3 lt su içiyorum. Gram oynamıyor ya
Sen yaz canım, gelen bakar merak etme.
Yeni mi başladın spora

Sağol canım, seninki de hayırlı olsun.
7 'leri görmeden gel
Gel başlayalım artık, tatiller bitti nasıl olsa
Ben başladım bugün canım dün akşam tatilden döndük malum evde tam takır sabah beri domates peynir yiyorum aşırı iddialıyım sabaha bi 5 kilo gidecek gitmezse naaaa şuraya yazıyorum bana şişko kedi desinler
şişko amma velakin gençliğin baharında seksü kedi de olabülü

İçimden de gelmedi zaten
En korktuğum evre duraklama, arada vücudu şaşırtmak mi gerekiyor sanırım, az yemeye alışınca vücut bu sefer besin gelmeyecek diye onları depolamaya başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…