- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #381.761
haklisin canimZararın neresinden dönersek kardır balım beraber veririzDönem dönem çok yediğimiz diyet yapmak için enerjimizin konsantremizin olmadığı oluyor önemli olan yeme işini süreklilik haline getirip tamimi ile ipin ucunu kaçırmak bence
Bana kalsa bütün gün karpuz yiyebilirim acaba zarari olurmuYazın en güzeli peynir karpuz yesilik kahvalti turu bence ama onuda bir gün yerler anca☹Bende bugün sadece köfte yapicam ekmek arası yesinler ayran ile yeter daha ne olsun
Kaptanım uzat elini pazarlık yapalımKurabiyeler pastalar, börekler olmayacaksa menünde gel canım
Birde yarım bıraktığın spor bakanlığını devralırsın
Bence olmazhaklisin canim
Bana kalsa bütün gün karpuz yiyebilirim acaba zarari olurmu
Canim rakiplerle yarışsak her hafta kazanani kaybedeni paylaşsan biseyler yapsak boyle cok monoton geciyor@MmerVveeEee
@zumazuma
Sizden bu hafta %1.5 üstü eksi ile gelmenizi bekliyoruz biliyorsunuz.
Tartıya son 3 gün
Aman dikkat
Gel canım gel, cansınKaptanım uzat elini pazarlık yapalımAralıklı oruç yapıyorum akşamdan sonra hiç birşey olmaz Menumde. kahvaltıda çok güzel az şekerli erik reçeli yaptım ondan bir kaç çatal olur kaçamak olayinida cuma günü makul ölçülerde saatlerde yaparım ödül niyetine kabulmu
Spor çizelgesini tutmak önemli değil yaparız ama o dönem motive etmiyordu arkadaşları sanki spor yapanlar hep aynı üç beş kişi idi oyuzden başka bir yöntem bulmak motive etmek için daha doğru olmaZmi
Bu konuda desteklerinize ihtiyacım var.Canim rakiplerle yarışsak her hafta kazanani kaybedeni paylaşsan biseyler yapsak boyle cok monoton geciyor
İl içinde değişiklik canım.Esinin tayini çıktı galiba nereye cnm başka ilmi nasıl yapicaksiniz siz gitmiyceksiniz galiba
Evet iyi fikir bu. kilosu birbirine yakin olanlardan 2 kisilik gruplar olusturup kapisalim.Canim rakiplerle yarışsak her hafta kazanani kaybedeni paylaşsan biseyler yapsak boyle cok monoton geciyor
Nasıl canım, biraz açarsan bana destek olmuş olursunİstemediğin bir şey yapma canım. Ben gittim. Sevemedim alışamadım ve burnundan getiriyorum he r fırsatta. Kendimi tutamıyorum maalesef
Nereye gitti eşin canım ben kaçırmışım o olayları ayrılık mı söz konusuAra ara böyle oluyorum ben canım.
Aslında ben yıllardır tayin isteyip gitmesini istiyordum ve istediğim oldu.
Gitmesi beni olumsuz etkilemiyor açıkçası
Bir kusuru kabahati yoksa kendine tek bir soru sor arkadasim seviyormusun?İl içinde değişiklik canım.
Ben gitmeme konusunda nettim, taki aile danışmanı ile görüşene kadar, şu an kafam çok karışık.
Eşim çocuğa bakarlar vs diye ısrarla ailesinin yaşadığı şehri istedi.kabul ettim. Geldim. Hiçbir şeyime karışmazlar vs ama şehri ortamını kültürünü sevemedim. Hatta nefret ediyorum ki gittiğim yerlere çabuk ısınırım. Orası beni boğuyor. Sık sık bunalıyorum ve eşime hayatı zindan ettim. Bence o da pişman bunu yaptığına. Ama öğretmen olduğum için bir daha düzgün bir Yere gidecek puanım da şansım da yok. Benim ailem Ank da Ankara ya gitmem zaten imkansız. Ama ilişkimiz bundan çok olumsuz etkilendi. Hep onu suçlarım en küçük olumsuzlukta. Ben yerimde mutluydum senin yüzünden geldim vs. Ki yerimde cidden çok mutluydum. Büyük şehirdi. Burası küçük. Velhasıl bize pek iyi gelmedi. 2 yıl oldu yok sevemedimNasıl canım, biraz açarsan bana destek olmuş olursun
Asla gitmem, tayinini istersen çıkarsa evliliğini bitirirsin dediğim yere tayin istedi canım.Nereye gitti eşin canım ben kaçırmışım o olayları ayrılık mı söz konusu
Asla gitmem, tayinini istersen çıkarsa evliliğini bitirirsin dediğim yere tayin istedi canım.
Bende ben gelmiyorum dedim tabi, fikrim boşanmaktı, aile danışmanı ile görüştüm, "15 yıl senin isteğini yapmış bu adam, hayat takastır, sıra sende, şartlarını sun, söz al, git, sözünde durmazsa boşan, bu şekilde boşanırsan ilerde çocuklar bizi babamızdan ayırdın, diyerek suçlayabilirler, sen de pişman olabilirsin" diyor.
Kafam çok karıştı canım
Bir kusuru kabahati yok canımBir kusuru kabahati yoksa kendine tek bir soru sor arkadasim seviyormusun?
Ben esimden elimizde olmayan sebeplerle bir yil ayri kaldim kabus gibiydi. Simdi hicbirsey beraber uyuyabilmekten ozleyince koklayabilmekten kiymetli degil. Bende esimde boyle dusunuyoruz. Birlikte sogan ekmekle.mutlu olabilmek sehir efsanesi degil yani. Allah muhabbet versin size.
Bizde şu an burada çok mutluyken belkide ailesinin bize yakın olun baskısı ile küçük bir ilçe (ben köy diyorum-20 bin nüfuslu) bir yere tayin istedi.Eşim çocuğa bakarlar vs diye ısrarla ailesinin yaşadığı şehri istedi.kabul ettim. Geldim. Hiçbir şeyime karışmazlar vs ama şehri ortamını kültürünü sevemedim. Hatta nefret ediyorum ki gittiğim yerlere çabuk ısınırım. Orası beni boğuyor. Sık sık bunalıyorum ve eşime hayatı zindan ettim. Bence o da pişman bunu yaptığına. Ama öğretmen olduğum için bir daha düzgün bir Yere gidecek puanım da şansım da yok. Benim ailem Ank da Ankara ya gitmem zaten imkansız. Ama ilişkimiz bundan çok olumsuz etkilendi. Hep onu suçlarım en küçük olumsuzlukta. Ben yerimde mutluydum senin yüzünden geldim vs. Ki yerimde cidden çok mutluydum. Büyük şehirdi. Burası küçük. Velhasıl bize pek iyi gelmedi. 2 yıl oldu yok sevemedim
Peki denesen, aklında soru işareti kalmasa daha iyi olmaz mı ? Şartlarını sun dediği gibi, eğer ona rağmen olmazsa boşanmak en kolayı diye düşünüyorum. Zamanında aynı sebepten o noktaya gelmiş biri olarak söylemek istedim.Bir kusuru kabahati yok canım
Kocasını seven bir kadınım, onunda bana sevgide problemi yok.
Annesine çok yakın bir yere tayin istedi.
Kv benim geçen yıllarımın kâbusu.
Bir daha aynı şeyleri yaşama fikri bile beni boğuyor.
Gidio sorun yaşayıp boşanacağıma, sevgi saygı çerçevesinde boşanmak istiyorum
Çok küçük bir yer canım.Başka sorunlar da var mı bilemem ama güzel bir evliliğin var ise hayat her yerde yaşanır. İş güç bunlar ayarlanır ama iyi bir hayat arkadaşı zor bulunuyor, eşinin orayı istemekte özel bir sebebi var mı?
Çok küçük bir yer canım.
Kv ye de 45 dk'lık mesafe
Aile danışmanı da aynı şeyi söyledi "en olumsuzu düşünüyorsun, belkide şu durumunuzdan daha iyi olacak, denemeden bilemezsin" diyor..Peki denesen, aklında soru işareti kalmasa daha iyi olmaz mı ? Şartlarını sun dediği gibi, eğer ona rağmen olmazsa boşanmak en kolayı diye düşünüyorum. Zamanında aynı sebepten o noktaya gelmiş biri olarak söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?