- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.841
Ya bende şaşırıyorum kendime akşamları çayın yanına diyette iken bile kesin bişey yerdim leblebi iki bisküvi g.b ama şimdi dini oruca nasıl sadiksam aralıklı oructada böyleyim tek dileğim bu şekilde devam etsin aliskanligim hayat şeklim olsun..Aralıklı oruçla kilo vermek çok kolay eminim kiloyuda korumak çok kolay olacaktır yeterki açlık penceresinde ağzına bir lokma dahi atmamak lazimHala iki öğün götürmeye çalışıyorum canım kahvaltı öğlen yapıyorum eşim işten gelince de akşam öğünü şu sıra akşamlar çerez vs yemeye başladım çay yanında kesinlikle kolay günü ne kadar erken kapatırsan o kadar kardasın ve 16 saat açlığa muhakkak dikkat et
Yemeğin üstüne extradan çerez yiyorsan kilo alırsın canımHala iki öğün götürmeye çalışıyorum canım kahvaltı öğlen yapıyorum eşim işten gelince de akşam öğünü şu sıra akşamlar çerez vs yemeye başladım çay yanında kesinlikle kolay günü ne kadar erken kapatırsan o kadar kardasın ve 16 saat açlığa muhakkak dikkat et
Sade soda olur, meyveli olmaz canımKarnimda şiddetli guruldama sesleri geliyor
soda icsem sıkıntı olurmu kızlar açlıktan uyuyabilirim inş
Canım limon da sık sodaya gece yağ yakar vücutun. Sabah güzel bir kahvaltı yapacağını hayal etKarnimda şiddetli guruldama sesleri geliyor
soda icsem sıkıntı olurmu kızlar açlıktan uyuyabilirim inş
süt midemi rahatlatıyor dıye alıstım arada aksam yatmadan ıcıyorum sütSoda ve su tercih ediyorum canım.
Kalorisi olan herşey yağ yakan hormonumuzun salgılanmasını engelliyor
Ben çoğunlukta 18-6 yaptım galiba en geç 6-7 gibi yiyip ertesi gün ilk öğünüm 12-1 gibi oluyordu geç kapattığımda o günü boşa gitmiş sayıyorum ben de16 saatlik aclik yapilsada, yeme süresi geç vakit oluyorsa, işe yaramiyoren azindan bende öyle :)
Ya belli olmuyor mu +2 buçuk kilo var mezuniyet kilomdanYemeğin üstüne extradan çerez yiyorsan kilo alırsın canım
Dikkat et ne olur
Tşk ederim ❤Sade soda olur, meyveli olmaz canım
Ablacığım karbonhidrata şekere dikkat edip protein ağırlıklı beslenincede acikiyormusun ..Ben hamur tatlı yediysem doymak bilmiyorum gece acikiyorum diyet halinde iken açlık hissetmiyorum geneldeBikac sefer yiyince vücut alisiyor hemen cnm
Ayni saatte uyaniyorum
Heleki sen, normalde cok erken kapatmaya aliskinsin
Bence onada gerek yok
Vücut alisinca bi etkiside olmuyor
Oooo iktisatci gelmis hosgelmis. Hocam altinmi alalim dolarmi? Alalimmi satalimmi ? Ne olacak bu memeleketin hali ? :)9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Yasemin
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 76.6
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 3 17_17_8
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ: iktisat
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: var gibi de yok gibide atlattım sayılır yani inşallah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: aynadaki görüntüm
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: dengesiz düzensiz beslenme spor yapmama
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Kahve ic mucize bir icicek bence Hem tok tutuyor hem enerjini yükseltiyor daha ne ister diyette iken bir insanTşk ederim ❤
Sade soda içiyorum zaten hep içeyim yerlere kapancam açım diye yoksa biraz bastırır
Ay dur dilek deme öyleYasom hoşgeldinYaşlandık be gülüm eskidendi o bir haftada 3,4 kilo verdiğimiz zamanlar
Kahveyi ben de şekersiz içmek istiyorum ama hiç alışamayacakmışım gibi geliyor yaKahve ic mucize bir icicek bence Hem tok tutuyor hem enerjini yükseltiyor daha ne ister diyette iken bir insanama şekersiz tabi
Cok tesekkurler kaptan. Hastalikla ugrasiyorum 3 gundur. Oglum biraz toparladi esim tasini dusurdu. Yinede bu aksam yedigim bir kurabiye disinda kacamak yapmadim. Her hafta bir kilo 3 ayda hallediyoruz insallah bu isi.%1 den fazla gitmiş
Bence çok güzel
Tebrik ederim
Azim ve istikrarla devam
Sürekli diyete başla bırak kısır döngüsü yaşayınca bu sefer de böyle bir değişiklik yapmak istedim. Baktım moralim bozuluyor dediğin gibi yaparımBence günde bir doğru değil çünkü ister istemez her gün eksi görmek isteyecek beyin buda memkun değil demorilize olursun ..Ben nezaman tartıda artı gorduysem ozaman konsantreem bozulup ogun yrmisimdiir.Hic tartilmamakta doğru değil kontrolu elde tutmak için
Benim planım pazartesi, Perşembe cuma tartilmak bakalim
Canım ben ilk başlarda bitter çikolatayla yaninda sade kahve içiyordum sonra onu bıraktım ben çok sicakken içmiyorum ilk sıcaklığı gidince içiyorum kahveyiKahveyi ben de şekersiz içmek istiyorum ama hiç alışamayacakmışım gibi geliyor yaalışır mıyım zamanla ya da alışmak için ne yapayım yavaş yavaş mı azaltmam lazım
Geçmiş olsun canımCok tesekkurler kaptan. Hastalikla ugrasiyorum 3 gundur. Oglum biraz toparladi esim tasini dusurdu. Yinede bu aksam yedigim bir kurabiye disinda kacamak yapmadim. Her hafta bir kilo 3 ayda hallediyoruz insallah bu isi.
Sen de 16:8 mi yapıyorsun?Ya bende şaşırıyorum kendime akşamları çayın yanına diyette iken bile kesin bişey yerdim leblebi iki bisküvi g.b ama şimdi dini oruca nasıl sadiksam aralıklı oructada böyleyim tek dileğim bu şekilde devam etsin aliskanligim hayat şeklim olsun..Aralıklı oruçla kilo vermek çok kolay eminim kiloyuda korumak çok kolay olacaktır yeterki açlık penceresinde ağzına bir lokma dahi atmamak lazim
Hoşbuldum :)Oooo iktisatci gelmis hosgelmis. Hocam altinmi alalim dolarmi? Alalimmi satalimmi ? Ne olacak bu memeleketin hali ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?