Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya bende şaşırıyorum kendime akşamları çayın yanına diyette iken bile kesin bişey yerdim leblebi iki bisküvi g.b ama şimdi dini oruca nasıl sadiksam aralıklı oructada böyleyim tek dileğim bu şekilde devam etsin aliskanligim hayat şeklim olsun..Aralıklı oruçla kilo vermek çok kolay eminim kiloyuda korumak çok kolay olacaktır yeterki açlık penceresinde ağzına bir lokma dahi atmamak lazim

Yemeğin üstüne extradan çerez yiyorsan kilo alırsın canım
Dikkat et ne olur

Soda ve su tercih ediyorum canım.

Kalorisi olan herşey yağ yakan hormonumuzun salgılanmasını engelliyor
süt midemi rahatlatıyor dıye alıstım arada aksam yatmadan ıcıyorum süt yoksa sadece su hatta sabah erken kalkıcam baya fazla su alarmsız uyanıyorsun

16 saatlik aclik yapilsada, yeme süresi geç vakit oluyorsa, işe yaramiyor en azindan bende öyle :)
Ben çoğunlukta 18-6 yaptım galiba en geç 6-7 gibi yiyip ertesi gün ilk öğünüm 12-1 gibi oluyordu geç kapattığımda o günü boşa gitmiş sayıyorum ben de
Yemeğin üstüne extradan çerez yiyorsan kilo alırsın canım
Dikkat et ne olur
Ya belli olmuyor mu +2 buçuk kilo var mezuniyet kilomdan

Bikac sefer yiyince vücut alisiyor hemen cnm
Ayni saatte uyaniyorum
Heleki sen, normalde cok erken kapatmaya aliskinsin
Bence onada gerek yok
Vücut alisinca bi etkiside olmuyor
Ablacığım karbonhidrata şekere dikkat edip protein ağırlıklı beslenincede acikiyormusun ..Ben hamur tatlı yediysem doymak bilmiyorum gece acikiyorum diyet halinde iken açlık hissetmiyorum genelde
Benim porsiyonlarim büyük ondanmi acaba

Oooo iktisatci gelmis hosgelmis. Hocam altinmi alalim dolarmi? Alalimmi satalimmi ? Ne olacak bu memeleketin hali ? :)

Tşk ederim ❤
Sade soda içiyorum zaten hep içeyim yerlere kapancam açım diye yoksa biraz bastırır
Kahve ic mucize bir icicek bence Hem tok tutuyor hem enerjini yükseltiyor daha ne ister diyette iken bir insanama şekersiz tabi

Kahve ic mucize bir icicek bence Hem tok tutuyor hem enerjini yükseltiyor daha ne ister diyette iken bir insanama şekersiz tabi
Kahveyi ben de şekersiz içmek istiyorum ama hiç alışamayacakmışım gibi geliyor ya alışır mıyım zamanla ya da alışmak için ne yapayım yavaş yavaş mı azaltmam lazım

%1 den fazla gitmiş
Bence çok güzel
Tebrik ederim
Azim ve istikrarla devam
Cok tesekkurler kaptan. Hastalikla ugrasiyorum 3 gundur. Oglum biraz toparladi esim tasini dusurdu. Yinede bu aksam yedigim bir kurabiye disinda kacamak yapmadim. Her hafta bir kilo 3 ayda hallediyoruz insallah bu isi.

Sürekli diyete başla bırak kısır döngüsü yaşayınca bu sefer de böyle bir değişiklik yapmak istedim. Baktım moralim bozuluyor dediğin gibi yaparım
Ayy bu arada senin bizim eski Dilek olduğunu anlamamışım. Eski kadro toplandık ne güzel.
North River
askrhpozitif hadi siz de gelin

Kahveyi ben de şekersiz içmek istiyorum ama hiç alışamayacakmışım gibi geliyor ya alışır mıyım zamanla ya da alışmak için ne yapayım yavaş yavaş mı azaltmam lazım
Canım ben ilk başlarda bitter çikolatayla yaninda sade kahve içiyordum sonra onu bıraktım ben çok sicakken içmiyorum ilk sıcaklığı gidince içiyorum kahveyi

Sen de 16:8 mi yapıyorsun?

Oooo iktisatci gelmis hosgelmis. Hocam altinmi alalim dolarmi? Alalimmi satalimmi ? Ne olacak bu memeleketin hali ? :)
Hoşbuldum :)
Hiçbir şey alma
Otur aşşa
Altının varsa göm gitsin
Can Yücel in bi sözü varya aklıma geldikçe hep gülerim memleketin hali böyle kanaatimce
Kurtarıcılar memleketi kurtara kurtara kurtardılar memleket olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…