- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.801
Kesinlikle ikimiz için de en mantıklısı bu. Gerçi ben tartı için bu sefer bir tablo çıktı alıp dolabıma astım, her sabah tartılıp yazıyorum, günde bir defa yani. Aslında dayanabilsem haftada bir en iyisi.Aynen öyle cnm
Artik sık sik tartilip kafayi tartiylada bozmucam :)) tek yapmaya calisacagim şey
Kacamak yapmamak, gece yememek
Aksam sonrasi aşırı aclik hissedersem yogurt vs. Olabilir
3 yıl geçmiş aradan ayrı gayrıCnm strontium mun artisi yüzde 5 den az, listeye giremezki
Perşembe yi biraz hafif tutup, aksaminida az erkene çekersenZor be sultanim o ya çünkü yeni baslamadimki mide alıştı az yemeğegerçi benim azimida siz biliyosunuz pekde az sayılmaz
İki kilo veririm ama senin hatrin için guzellik
Helede hedefe ulaşıp o lezzeti tattiktan tekrar kilo almak dahada mutsuz ediyor insanıİnşallah canım devamı gelsin
Çok sağol canım inşallah devam
Silkelenmen güzel olmuş canım kilo kadar insanı mutsuz eden başka bir şey Yok
İşin sırrı bu, kesinlikle katılıyorum. Bu sefer ben de bunu deniyorum. İşte bir meyve konusunu çözemedim. Yaz diye mi neyse tamamen vazgeçemiyorum. Sonra da ölçüyü kaçırıyorum.diyet değil de yediklerini,yeme düzeninin değiştir canım şeker, yağ,tuz,beyaz unu hayatından çıkar suyu arttır aksam yemeklerını olabıldıgınce erkene çek ustune bır de hıc yoktan yuruyus eklersen hop gıder kılolar
Helede kabak yersem yüzde bı milyon olurPerşembe yi biraz hafif tutup, aksaminida az erkene çekersen
Senin icin kolay bi eksi olur
Vazgeçme bence ölçülü yemeyi dene..kahvaltıda yemeye çalışıyorum şuan ben akşama bırakmıyorum tavsiye ederimİşin sırrı bu, kesinlikle katılıyorum. Bu sefer ben de bunu deniyorum. İşte bir meyve konusunu çözemedim. Yaz diye mi neyse tamamen vazgeçemiyorum. Sonra da ölçüyü kaçırıyorum.
Bakmamisdim listeye3 yıl geçmiş aradan ayrı gayrı
Ben yaptım oldu
Listeyi paylaşırken neredeydin mefkuşum
Ceza mı yedik şimdiBakmamisdim listeye
Hem paylasmadan buraya koymadinki :)
Kural dışı cnm
Bence günde bir doğru değil çünkü ister istemez her gün eksi görmek isteyecek beyin buda memkun değil demorilize olursun ..Ben nezaman tartıda artı gorduysem ozaman konsantreem bozulup ogun yrmisimdiir.Hic tartilmamakta doğru değil kontrolu elde tutmak içinKesinlikle ikimiz için de en mantıklısı bu. Gerçi ben tartı için bu sefer bir tablo çıktı alıp dolabıma astım, her sabah tartılıp yazıyorum, günde bir defa yani. Aslında dayanabilsem haftada bir en iyisi.
Son anda karar verdiBakmamisdim listeye
Hem paylasmadan buraya koymadinki :)
Kural dışı cnm
Ömrüm bunla geçti maalesef buralardan uzaklaşırsam bilin ki hunharca yiyip kilo alıyorumdurAboww dikkat et annem sen de kiloya çok müsaitsin Ama maşallah azimle de veriyorsun
Canım aralıklı oruç yaptım 16 saat aç kaldım akşam 8de yediysem ertesi gün 10 gibi sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim akşam da 6-7 gibi ara öğün genelde yapmadım Ramazan’ı sahursuz tuttum karbonhidrat haftada 1-2 kez tükettim listeden dolayı genelde Cuma-Cumartesi gibi ekmek ve hazır gıdalar yoktu hayatımda öyle öyle gitti işte kuzumVavvv kısa sürede azminden dolayı tebrik ediyorum seni takibe alıyorum neler yaptın anlatırsan sevinirim
İçime dokundu öyle söylemenDaha fazla anı biriktirmek istemiyorum canım
Kaçırmadın abla yapmadım çünküsenin bildirimi benmi kacirdim guzellik
Ben şokCnm strontium mun artisi yüzde 5 den az, listeye giremezki
Ceza puani hangi durumlarda veriliyordu hatirlamiyorum, deftere bakmak lazimCeza mı yedik şimdi
Haftaya o art verilsin, fermanimdirKaçırmadın abla yapmadım çünkü67.5 um çünkü
Herkesin motive olma şekli baska cnmKesinlikle ikimiz için de en mantıklısı bu. Gerçi ben tartı için bu sefer bir tablo çıktı alıp dolabıma astım, her sabah tartılıp yazıyorum, günde bir defa yani. Aslında dayanabilsem haftada bir en iyisi.
Herkesin motive olma şekli baska cnmKesinlikle ikimiz için de en mantıklısı bu. Gerçi ben tartı için bu sefer bir tablo çıktı alıp dolabıma astım, her sabah tartılıp yazıyorum, günde bir defa yani. Aslında dayanabilsem haftada bir en iyisi.
Zehra 65lemi mezun oldum ..Suanki yeme düzenin nasıl bende aralıklı oruç yapıyorum ve istiyorum ki ömrü billah böyle besleneyim tabiri caizse kuş gibiyim .sence devam etmek kolaymi hedefe ulasincadaÖmrüm bunla geçti maalesef buralardan uzaklaşırsam bilin ki hunharca yiyip kilo alıyorumdur
Canım aralıklı oruç yaptım 16 saat aç kaldım akşam 8de yediysem ertesi gün 10 gibi sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim akşam da 6-7 gibi ara öğün genelde yapmadım Ramazan’ı sahursuz tuttum karbonhidrat haftada 1-2 kez tükettim listeden dolayı genelde Cuma-Cumartesi gibi ekmek ve hazır gıdalar yoktu hayatımda öyle öyle gitti işte kuzum
İçime dokundu öyle söylemen
Kaçırmadın abla yapmadım çünkü67.5 um çünkü
Ben şok
Her şeyi sattık tayini bekliyoruz dediğinde Nasıl cesaret ettiniz ya çıkmazsa diyecektim sonra demek ki çok eminler deyip yazmamıştım. Hayırlısı olsunBı de o var ama idare edeceğiz artık. Beyaz eşyalar , halı, perde, bı de bazanin döşeği duruyor evde. Artık yerde oturup bilgisayari TV gibi kullanıp idare edeceğiz bu sene, yapacak bişi yokbenim için bunlar o kadar sorun değil de dolap yok evde elbiseler bavulda lazım olunca çıkarıp ütülüyom, dolap olaydı iyiydi ama bı sene için de yeni dolap almak mantıklı mı bilmiyorum. Olmadı duvara çivi çakıp asacam artık napam
o durum bende de var yemek yemeyıp sadece meyve yıyebılırımİşin sırrı bu, kesinlikle katılıyorum. Bu sefer ben de bunu deniyorum. İşte bir meyve konusunu çözemedim. Yaz diye mi neyse tamamen vazgeçemiyorum. Sonra da ölçüyü kaçırıyorum.
Sende tekrar hoşgeldin o zaman birlikte hallederiz yeterki çaba göster edibecimAynı demek isterdim ama çok daha şişkoyum. Onun dışında her şey aynı, iyiyim çok şükür. Daha yeni döndüm takıma, bir hafta bile olmadı.
Dilekciğim sen isteyince derece bilem yaparsınKızı uyuturken takimcigimada bakiyim dedim ve ne goreyim 1.olmusuztebrik ederim kızlar harika iş cikarmissin
İkinci güzel haberde listeye girmisim
Bundan sonra derecelerde benimde katkım olucak inşallah ❤❤❤
Bence sen patlatırsın abla kimi kestirdim gözüne de bakayımHaftaya bi bireysel derece patlatirsin artik canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?