Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle cnm
Artik sık sik tartilip kafayi tartiylada bozmucam :)) tek yapmaya calisacagim şey
Kacamak yapmamak, gece yememek

Aksam sonrasi aşırı aclik hissedersem yogurt vs. Olabilir
Kesinlikle ikimiz için de en mantıklısı bu. Gerçi ben tartı için bu sefer bir tablo çıktı alıp dolabıma astım, her sabah tartılıp yazıyorum, günde bir defa yani. Aslında dayanabilsem haftada bir en iyisi.

Zor be sultanim o ya çünkü yeni baslamadimki mide alıştı az yemeğegerçi benim azimida siz biliyosunuz pekde az sayılmaz
İki kilo veririm ama senin hatrin için guzellik
Perşembe yi biraz hafif tutup, aksaminida az erkene çekersen
Senin icin kolay bi eksi olur

İnşallah canım devamı gelsin

Çok sağol canım inşallah devam
Silkelenmen güzel olmuş canım kilo kadar insanı mutsuz eden başka bir şey Yok
Helede hedefe ulaşıp o lezzeti tattiktan tekrar kilo almak dahada mutsuz ediyor insanı

İşin sırrı bu, kesinlikle katılıyorum. Bu sefer ben de bunu deniyorum. İşte bir meyve konusunu çözemedim. Yaz diye mi neyse tamamen vazgeçemiyorum. Sonra da ölçüyü kaçırıyorum.

İşin sırrı bu, kesinlikle katılıyorum. Bu sefer ben de bunu deniyorum. İşte bir meyve konusunu çözemedim. Yaz diye mi neyse tamamen vazgeçemiyorum. Sonra da ölçüyü kaçırıyorum.
Vazgeçme bence ölçülü yemeyi dene..kahvaltıda yemeye çalışıyorum şuan ben akşama bırakmıyorum tavsiye ederim

Bence günde bir doğru değil çünkü ister istemez her gün eksi görmek isteyecek beyin buda memkun değil demorilize olursun ..Ben nezaman tartıda artı gorduysem ozaman konsantreem bozulup ogun yrmisimdiir.Hic tartilmamakta doğru değil kontrolu elde tutmak için

Benim planım pazartesi, Perşembe cuma tartilmak bakalim

Aboww dikkat et annem sen de kiloya çok müsaitsin Ama maşallah azimle de veriyorsun
Ömrüm bunla geçti maalesef buralardan uzaklaşırsam bilin ki hunharca yiyip kilo alıyorumdur
Vavvv kısa sürede azminden dolayı tebrik ediyorum seni takibe alıyorum neler yaptın anlatırsan sevinirim
Canım aralıklı oruç yaptım 16 saat aç kaldım akşam 8de yediysem ertesi gün 10 gibi sade kahve içtim 12-1 gibi ilk öğünümü yedim akşam da 6-7 gibi ara öğün genelde yapmadım Ramazan’ı sahursuz tuttum karbonhidrat haftada 1-2 kez tükettim listeden dolayı genelde Cuma-Cumartesi gibi ekmek ve hazır gıdalar yoktu hayatımda öyle öyle gitti işte kuzum
Daha fazla anı biriktirmek istemiyorum canım
İçime dokundu öyle söylemen
senin bildirimi benmi kacirdim guzellik
Kaçırmadın abla yapmadım çünkü 67.5 um çünkü
Cnm strontium mun artisi yüzde 5 den az, listeye giremezki
Ben şok

Herkesin motive olma şekli baska cnm
Ama dilegin dedigi gibi eksi olmadigin yada artiya gectigin gün moralin bozulabilir, motivasyonun düşer
Istersen cizelgeni haftalik yap
Bide pazartesi kontrol yapariz

Benim niyetim böyle bakalim

Herkesin motive olma şekli baska cnm
Ama dilegin dedigi gibi eksi olmadigin yada artiya gectigin gün moralin bozulabilir, motivasyonun düşer
Istersen cizelgeni haftalik yap
Bide pazartesi kontrol yapariz

Benim niyetim böyle bakalim

Zehra 65lemi mezun oldum ..Suanki yeme düzenin nasıl bende aralıklı oruç yapıyorum ve istiyorum ki ömrü billah böyle besleneyim tabiri caizse kuş gibiyim .sence devam etmek kolaymi hedefe ulasincada

Her şeyi sattık tayini bekliyoruz dediğinde Nasıl cesaret ettiniz ya çıkmazsa diyecektim sonra demek ki çok eminler deyip yazmamıştım. Hayırlısı olsun

o durum bende de var yemek yemeyıp sadece meyve yıyebılırım

Aynı demek isterdim ama çok daha şişkoyum. Onun dışında her şey aynı, iyiyim çok şükür. Daha yeni döndüm takıma, bir hafta bile olmadı.
Sende tekrar hoşgeldin o zaman birlikte hallederiz yeterki çaba göster edibecim
Kızı uyuturken takimcigimada bakiyim dedim ve ne goreyim 1.olmusuz tebrik ederim kızlar harika iş cikarmissin
İkinci güzel haberde listeye girmisim
Bundan sonra derecelerde benimde katkım olucak inşallah ❤❤❤
Dilekciğim sen isteyince derece bilem yaparsın
Haftaya bi bireysel derece patlatirsin artik canikom
Bence sen patlatırsın abla kimi kestirdim gözüne de bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…