Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.861
Afiyet olsun hosgeldinİlk günüm basarili geçti
İş den gelince 15.00 gibi kgk ictim
45 dk sonra ekmeksiz yarim tb menemen, cevizli avakadolu salata yedim, doymadim
Aksam 20.00 gibi
Sogan biber kabak domatesle çakma kizartma, ustunde 2 ks. Yogurt, 1 avuc ceviz yedim yine doymadim
Simdi melisa rezene kakuleden cay yaptim onu iciyorum
Zor bi gece olacak yani
aaa bitter çok iyi fikir, bir parça yesem yeterCanım ben ilk başlarda bitter çikolatayla yaninda sade kahve içiyordum sonra onu bıraktım ben çok sicakken içmiyorum ilk sıcaklığı gidince içiyorum kahveyi
Ben hergun yaziyorum canim kirmizi kart silinmedimi9Takim menü tablosu
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı
aynen devam edelim
Bu hafta kırmızı kartı silinenler
@mer_4260
@Beyazkugu87
@MmerVveeEee
Kırmızı kartı olanlar
@hadikonusalim
@Elisa01
@ATTRAENTE
@strontium
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Evet canım daha fazlasını yapamıyorum şuan belki ilerde 18.6 deneyebilirimSen de 16:8 mi yapıyorsun?
Hoşbuldum :)
Hiçbir şey alma
Otur aşşa
Altının varsa göm gitsin
Can Yücel in bi sözü varya aklıma geldikçe hep gülerim memleketin hali böyle kanaatimce
Kurtarıcılar memleketi kurtara kurtara kurtardılar memleket olmaktan
listeden kopunca olmuyo bu iş yaa. Bende yemeye başladım. Yemek yemeye firsat olmuyo abur cubura düştümMuamma
Artik daha sık geleceğimmm insallah canimcim. Emin ol ki duygular karşılık li. Daha iyiyim şükür ama kızım bu seferde su çiçeği geçiriyor galiba. Bir gün ateş oldu sonra sabah içi sulu kizarikliklar. Bu gece de cok huzursuz uyuyamiyor.Hadi şimdiden hayırlı olsun canım
Süper
Maşallah Canımmüsait bi zamanında süreçteki tecrübelerinden bize bahşeder misin
biz de iyi ki tanımışız seni canım
Hey maşallah
Fark ettim
Eloş enerjini özlemişim lütfen gel artık nasıl oldunuz ?
Gayet iyi canım
benim de gündüz fırsatım olmuyor, gece çekirdeğe dadaniyorunBende geceleri acıkmaya başladım
Off bence de ya bende daha fazla ilerlemeden dur demeliyim.Ben de kimi zaman aciktigim icin bazende yemek istedigim icin yiyorum cnm
Sakin aliskanlik yapma, birakmasi cok zor oluyor
Sürekli nick değiştirdigimden anlamamış olabilirsin canimSürekli diyete başla bırak kısır döngüsü yaşayınca bu sefer de böyle bir değişiklik yapmak istedim. Baktım moralim bozuluyor dediğin gibi yaparım
Ayy bu arada senin bizim eski Dilek olduğunu anlamamışım. Eski kadro toplandık ne güzel.
@nanekekik
@askrhpozitif hadi siz de gelin
Elacigim selam canımlisteden kopunca olmuyo bu iş yaa. Bende yemeye başladım. Yemek yemeye firsat olmuyo abur cubura düştümbenim dönmem de 2 ayı bulur böyle gidersem.
Artik daha sık geleceğimmm insallah canimcim. Emin ol ki duygular karşılık li. Daha iyiyim şükür ama kızım bu seferde su çiçeği geçiriyor galiba. Bir gün ateş oldu sonra sabah içi sulu kizarikliklar. Bu gece de cok huzursuz uyuyamiyor.
benim de gündüz fırsatım olmuyor, gece çekirdeğe dadaniyorun
Off bence de ya bende daha fazla ilerlemeden dur demeliyim.
Supersiniz kizlar. Tebrikler. Ben nezaman girerim listeye kaptan cok pis gaza geldim.
Azimli ve başarılı takımım
Bu haftanın 1.si yine biziz
Hepinizi tebrik ediyorum
* * * 9.Takım 687. Etap * * * BİRİNCİ
Beyazkugu87 (81.9/80.6/1.3/%1.59)
zumazuma (61.1/60.3/0.8/%1.31)
mer_4260 (63.4/62.4/1/%1.58)
MmerVveeEee (76.6/75.1/1.5/%1.96)
Yasamakguzel123 (62.6/61.7/0.9/%1.44) sağlık problemi nedeniyle izne ayrılmak istiyor
Namaria (112.2/111.9/0.3/%0.27)
Tekrar dene (83.0/82.5/0.5/%0.03) 666. etapta 83.0 kg ile izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 21'e bölündü
strontium (70.8/73.1/-2.3/%-0.02) 532.etapta 2.takımdan 70.8 ile bildirimsiz izne ayrılan üye, yüzdesi 156 'ya bölündü
VisneReceliii (78.4/77.6/0.8/%1.02) yeni üye BK:79.5 BT:26/07/20 HDF:65
9.Takım Ortalaması: % 1.020
Orası öyle canım daha yaşayacak görecek güzel günlerimiz var Allah'ın izniyleAy dur dilek deme öyle
biz güçlü mücadeleci kadınlarız
Yıllar bizi eskitemez...
Aynı kilolardayiz arkadaşımyanlızım sanıyordum sapık gıbı o buzdolabının etrafındayımm süt alıp ayrıldım sımdı
Evet canim hoşgeldin, ne güzel herkes geri dönüyor sizleri görünce mutlu oldumElacigim selam canımBenim donemimdede vardın sanki Çok geçmiş olsun bebisine İnşallah çabuk atlatır kuzu
Aaa üst üste geldi resmen neyse Allah beterinden saklasın canımArtik daha sık geleceğimmm insallah canimcim. Emin ol ki duygular karşılık li. Daha iyiyim şükür ama kızım bu seferde su çiçeği geçiriyor galiba. Bir gün ateş oldu sonra sabah içi sulu kizarikliklar. Bu gece de cok huzursuz uyuyamiyor.
Sormaa uyuyamadim daha. Surekli uyanıyor. Dislerinide kasıyor du gündüz sanirim üstler de gelecek.Aaa üst üste geldi resmen neyse Allah beterinden saklasın canım
Sen ne yaptin. Şimdi tuvalet egitiminde ne asamadasiniz. Hamile kalana kadar aldığın 2.5 kiloyu cersen iyi edersin.Aaa üst üste geldi resmen neyse Allah beterinden saklasın canım
Selam mefkurem. Ya dikkatimi cekti aynisi bendede var her gece ayni saatlerde 3 e on kala ile on gece arasinda uyanip hatta uyanmadan cunku mutfagin isigini bile acmadan cilginlar gibi yemek yiyorum donem donem. Gunduz o kadar sey yemem mumkjn degil. Sabahta bas agrisi ve mide yanmasi ile uyaniyirum. Stresli ve gergin oldugum zamanlar cok oluyor. Psikiyatriye gittim boyle bir hastalik yok aliskanlik yapmissin dedi. Simdi esim mutfagin kapisini kitleyip anahtari sakliyor :) psikiyatirda super cozum uretmissiniz dedi. Yine uyaniyorum anahtari bulamayinca su icip yatiyorum. Sende nasil basladi nasil yiyosun anlatirmisin. Yokmu kesin bir cozumu acaba berbat bisey omur boyu kapiyimi kitlettiricem ya.Bikac sefer yiyince vücut alisiyor hemen cnm
Ayni saatte uyaniyorum
Heleki sen, normalde cok erken kapatmaya aliskinsin
Bence onada gerek yok
Vücut alisinca bi etkiside olmuyor
basiniz sagolsun canim Mekani cennet olsun insallahBütün dünya Su iletten ins tez vakit kurtulur
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin
başınız sağ olsun cnmdiğer amcanada cok gecmis olsun
Allah razi olsunsabit olman da guzel canim
gecmis olsun canim
Geldimi ust iste geliyor.
Bu erkenin miİyi geceler kızlar Erken yatiyim basım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?