Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun hosgeldin

Canım ben ilk başlarda bitter çikolatayla yaninda sade kahve içiyordum sonra onu bıraktım ben çok sicakken içmiyorum ilk sıcaklığı gidince içiyorum kahveyi
aaa bitter çok iyi fikir, bir parça yesem yeter teşekkür ederim canım öyle deneyeceğim

Ben hergun yaziyorum canim kirmizi kart silinmedimi

Anladim hocam. Dogru soze ne denir. Aynen oyle dusunuyorum. Hayirlisi olsun insallah. Allah dar gelirlinin issizin yardimcisi olsun. Hayat cok pahali.
Bende muhasebe uzmaniyim ozelde buyuk paralar buyuk kazanclar. Ayse teyzeler isteselerde kar edemiyor zaten.

listeden kopunca olmuyo bu iş yaa. Bende yemeye başladım. Yemek yemeye firsat olmuyo abur cubura düştüm benim dönmem de 2 ayı bulur böyle gidersem.
Artik daha sık geleceğimmm insallah canimcim. Emin ol ki duygular karşılık li. Daha iyiyim şükür ama kızım bu seferde su çiçeği geçiriyor galiba. Bir gün ateş oldu sonra sabah içi sulu kizarikliklar. Bu gece de cok huzursuz uyuyamiyor.
Bende geceleri acıkmaya başladım
benim de gündüz fırsatım olmuyor, gece çekirdeğe dadaniyorun
Ben de kimi zaman aciktigim icin bazende yemek istedigim icin yiyorum cnm

Sakin aliskanlik yapma, birakmasi cok zor oluyor
Off bence de ya bende daha fazla ilerlemeden dur demeliyim.

Sürekli nick değiştirdigimden anlamamış olabilirsin canim

Elacigim selam canım Benim donemimdede vardın sanki Çok geçmiş olsun bebisine İnşallah çabuk atlatır kuzu

Supersiniz kizlar. Tebrikler. Ben nezaman girerim listeye kaptan cok pis gaza geldim.

yanlızım sanıyordum sapık gıbı o buzdolabının etrafındayımm süt alıp ayrıldım sımdı
Aynı kilolardayiz arkadaşım Buzdolabından uzaklaş ve benim rakibim ol bu hafta Bence ben senden daha çok kilo verebilirim

Elacigim selam canım Benim donemimdede vardın sanki Çok geçmiş olsun bebisine İnşallah çabuk atlatır kuzu
Evet canim hoşgeldin, ne güzel herkes geri dönüyor sizleri görünce mutlu oldum cok sağol canım, inşallah

Aaa üst üste geldi resmen neyse Allah beterinden saklasın canım

Aaa üst üste geldi resmen neyse Allah beterinden saklasın canım
Sen ne yaptin. Şimdi tuvalet egitiminde ne asamadasiniz. Hamile kalana kadar aldığın 2.5 kiloyu cersen iyi edersin.

Bikac sefer yiyince vücut alisiyor hemen cnm
Ayni saatte uyaniyorum
Heleki sen, normalde cok erken kapatmaya aliskinsin
Bence onada gerek yok
Vücut alisinca bi etkiside olmuyor
Selam mefkurem. Ya dikkatimi cekti aynisi bendede var her gece ayni saatlerde 3 e on kala ile on gece arasinda uyanip hatta uyanmadan cunku mutfagin isigini bile acmadan cilginlar gibi yemek yiyorum donem donem. Gunduz o kadar sey yemem mumkjn degil. Sabahta bas agrisi ve mide yanmasi ile uyaniyirum. Stresli ve gergin oldugum zamanlar cok oluyor. Psikiyatriye gittim boyle bir hastalik yok aliskanlik yapmissin dedi. Simdi esim mutfagin kapisini kitleyip anahtari sakliyor :) psikiyatirda super cozum uretmissiniz dedi. Yine uyaniyorum anahtari bulamayinca su icip yatiyorum. Sende nasil basladi nasil yiyosun anlatirmisin. Yokmu kesin bir cozumu acaba berbat bisey omur boyu kapiyimi kitlettiricem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…