- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.901
Aha sonunda disime göre bir rakip buldumahaha yapma yapma gazla çalısıyorum ben üzerim
İkiden önce uyumadigim için genelde benim için erken saatlerBu erkenin mi
Amin canım ÇalışıyormusunAnladim hocam. Dogru soze ne denir. Aynen oyle dusunuyorum. Hayirlisi olsun insallah. Allah dar gelirlinin issizin yardimcisi olsun. Hayat cok pahali.
Bende muhasebe uzmaniyim ozelde buyuk paralar buyuk kazanclar. Ayse teyzeler isteselerde kar edemiyor zaten.
Ayy bu hafta 70 e baya yaklaşıcam deseneAha sonunda disime göre bir rakip buldumHayatım hele ben ver bana gazi çekil kenara yapicaklarimi izle sonra Cuma günü senden fazla kilo veririm ben hemde çok rahat
Migrenin falan mı varBaş agrisi ile yatıp baş ağrısı ile uyanmak kadar keyif kaçıran birşey yok yakahvaltıdan sonra ilaç almali
oss yemi girecekler cnmEn güzeli kendinle yarışmak zaten
Benim ikizler bu sene sınava giriyor kimseyle değil kendine hırslan her hafta kendini geçmeye yenmeye çalış diyorum inşallah duyarlar beni
ne yersem yiyim farketmiyor cnmAblacığım karbonhidrata şekere dikkat edip protein ağırlıklı beslenincede acikiyormusun ..Ben hamur tatlı yediysem doymak bilmiyorum gece acikiyorum diyet halinde iken açlık hissetmiyorum genelde
Benim porsiyonlarim büyük ondanmi acaba
istersen icine biraz hindistancevizi yagi koyabilirsin cnm tadini yumusatiyorKahveyi ben de şekersiz içmek istiyorum ama hiç alışamayacakmışım gibi geliyor yaalışır mıyım zamanla ya da alışmak için ne yapayım yavaş yavaş mı azaltmam lazım
merve memlekette cnm oncesinde burdaydi o da 90 lardan 72 lere düşmüştüSürekli diyete başla bırak kısır döngüsü yaşayınca bu sefer de böyle bir değişiklik yapmak istedim. Baktım moralim bozuluyor dediğin gibi yaparım
Ayy bu arada senin bizim eski Dilek olduğunu anlamamışım. Eski kadro toplandık ne güzel.
@nanekekik
@askrhpozitif hadi siz de gelin
tam olarak sebebini yada çözümünü bulamadim cnmSelam mefkurem. Ya dikkatimi cekti aynisi bendede var her gece ayni saatlerde 3 e on kala ile on gece arasinda uyanip hatta uyanmadan cunku mutfagin isigini bile acmadan cilginlar gibi yemek yiyorum donem donem. Gunduz o kadar sey yemem mumkjn degil. Sabahta bas agrisi ve mide yanmasi ile uyaniyirum. Stresli ve gergin oldugum zamanlar cok oluyor. Psikiyatriye gittim boyle bir hastalik yok aliskanlik yapmissin dedi. Simdi esim mutfagin kapisini kitleyip anahtari sakliyor :) psikiyatirda super cozum uretmissiniz dedi. Yine uyaniyorum anahtari bulamayinca su icip yatiyorum. Sende nasil basladi nasil yiyosun anlatirmisin. Yokmu kesin bir cozumu acaba berbat bisey omur boyu kapiyimi kitlettiricem ya.
Ayagin niye agriyoki cnmKızlar tebrik ederim birinci olmusuz yinebugun abımlerdeydık gec geldık kızları yatırdım bende uyuyacam kac gecedir ayak agrım beni yordu sabah gorusuruz
Devami gelsin insallahgünaydın kızlar :)
bugün 200 gr daha eksik çıktım çokta motive oldum :) yazlığa kaçacağım öğlen netim çok az pazartesi yediğimi içtiğimi yazarım hep :)
Kapilari acabiliyormu cnmYattığımda 2 'yi geçiyordu
5 buçukta uyandı canım.
8.katta oturuyorum, düşer diye ödüm patlıyor, uykusuzda olsam kalkıyorum
Havalar sicakmi sizin ordaBaş agrisi ile yatıp baş ağrısı ile uyanmak kadar keyif kaçıran birşey yok yakahvaltıdan sonra ilaç almali
Havalar sıcak olduğu için kapı pencere açık zaten canımKapilari acabiliyormu cnm
Nasilda taniyosun beniHavalar sicakmi sizin orda
Belki o yüzden olabilir cnm
Biseye canini sikmamişindir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?