- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.941
Ben her seferinde bulaşık makinasına atıyorum parçaları, koku olmuyor canım.Ben de mutfak robotuyla hepsini yapıyorum canım smotie için ayrı bir şey almanı tavsiye ederim soğan vs kokusu siniyor içine ya da koku hususunda epey hassasım ondandır
En tehlikeli zamanları, çok dikkatli olmak lazımçok haklısın canım her yere tırmanıyor bizimki de
Tarçın denerim canım Hindistan cevizi yağı ile yaptım sevmedimistersen icine biraz hindistancevizi yagi koyabilirsin cnm tadini yumusatiyor
Bide tarcin
Ben normalde tatli cok severim, paket paket cukulata yiyebilirim ama cayi kahveyi sekerli icemem :))
Bunlarda sekeri birakanlar kesinlikle sekerli icemezler
Yani zamanla alisiliyor, bikac hafta sabretmen lazim
Haklısın kuzum buradan uzaklaştıkça alıyorum kilo zatenKendini hazir hissetmeden veremezsin zaten canim. Buraya daha cok ugrasan motive olmayada baslarsin sanli canim
İşin kötüsü ne biliyor musun canım yemek yemek istemiyor, sadece meyve cips çikolata dondurma yemek istiyorumDiyet yapmayacaksın zaten canım.
Sağlıklı beslenmeyi yerleştireceksin hayatına.
Abur cubur yemeyeceksin
Valla ben de memnun değilim durumumdan ama ne biliyim böyle de kafam rahat garip bi şekildeayni koşturmaca devam cnm
bende oyle diye diye bak yukarilara ciktim cnm, sonunda daha cok üzülüyoruz
Tabiki ölücez hepimiz, ama kaliteli bi hayat sürüp ölmek var bide sürünerek ölmek var
Diyet yapma zaten, vucuduna iyi davran sadece
senin bildirimi benmi kacirdim guzellik
artik ne kadar giderse
kardesinin Allah yolunu acik etsin gönlüne göre versin cnm
Bize de cok uzak degil gelecegi yer
Nirannnn agzina biber surecem baksacmalama kuzum yaaa
Aynen öyle biliyorum kuzum birşey değişmediği gibi bi de kilo aldığım için de kendimi kötü hissediyorum ama işte yerken ki o mutluluk sonrasını unutturuyormasallah canim cok iyi
öyle düsünme canim.. Bende son zamanlarda baya stress liydim bildigin Sürekli yedim durdum.. düsününce aslinda biz stresime siginiyoruz aman ye ne olacak diye düsünüyoruz.. halbuki yesekte yemesekte bisey degismicek
Aman canim sakin buralardan kaybolma az kilo vermedin.. geri almak yok yasak
bi yerden sonra insan gercekten yeter diyor. Bende dedim, artik hic biseyinize karismicam ne karar verirseniz verin diyeEvet abla üniversite sınavına giriyorlar
Oğlandan pek ümidim yok lafda söyletmiyor karışmayın bana diye geziyo hiç ders çalışmıyor
Kızda çok istiyor kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor
Herkes kendine yapar okursa meslek edinirse çok sevinirim
Okumazsa oğlan babanın yanına ezilsin babanın gölgesinde
kız da doğru kocaya valla burnundan getiririm
Çok çeker benden susmamda biliyo
artık yeter yoruldum
Ac oldugun icin degil işte sadece can sikintisi, bosluk vs. O yüzden atistirma isteği oluyorİşin kötüsü ne biliyor musun canım yemek yemek istemiyor, sadece meyve cips çikolata dondurma yemek
Çok lezzetli görünüyor bu tabak kesin kilo yapar SanaChiaları yolladım valla mideye
Kızartma ne eve patates sokmuyorum boşuna çabalama haftaya da bırıncıyım
Aynen öyle abla midem patlamak üzere mesela bildiğin bi lokma daha yersem patlayacakmış hissi o kadar tokum ama yok bişe yemek istiyorumbi yerden sonra insan gercekten yeter diyor. Bende dedim, artik hic biseyinize karismicam ne karar verirseniz verin diye
Senin oglanda bu sene olmasa bile seneye akillanir belki
Ekimin ogluda oyle olmustu
Ac oldugun icin degil işte sadece can sikintisi, bosluk vs. O yüzden atistirma isteği oluyor
Kendini frenleyemiyorsan kalorisi olmayan yada çok düşük besinler bulundur.Aynen öyle abla midem patlamak üzere mesela bildiğin bi lokma daha yersem patlayacakmış hissi o kadar tokum ama yok bişe yemek istiyorum
Hiç yıkamasalar daha temiz gelirmiş eveMerhaba hanımlar
Bugune esımle temizlik yaparak kalktık sukur ki uzun zamandır ayak agrım yoktu. Gecede kızlarla esim ilgilendi mama cıs vs. Gece uykusu hersey ya resmen kendimi hissettim bugun. Hala evin ayrıntı temizliğini yapıyorum. Halılarımı yıkamaya vermıstım bu firmaya ilk kez halılqr hem olmayan kirlere sahip hemde bı halımda yanık var sigara atesi gıbı genelde boyle seyler beni bulur modum dustu bıraz ama yapacak bırsey yok sıkıldım insanlara islerini nasıl yapmaları gerektiğini anlatmaktan..
Canımm geç cevap verdiğim için kusura bakma, ancak girebildim. Çok sağol canim, aminnn inşallahGastrikAsit canımm hamiş misin çok sevindim güzel mutlu gebişliğin sağlıklı hayırlı bebişin olsun çok güzel heyecanlar rabbim kolaylıklar versin
Tatlım ugrayamadim bayadir, bayram yoğunluğu oluyo sadece aileler bile yetiyor. Bayram sonrası da kontrole gittim bebiş bir hafta geriden geliyomuş. Benim bildiğim çok normal bir durum ama doktor kontrol altında tutmamız lazım falan dedi ondan da moralsizim biraz. Bı doğsa da rahatlasamGastrikAsit nasılsın canım ? Bayramda geldin mi o sıra çok yoğundum görememiş olabilirim
Hoşbulduk kuzummm
22. Hafta 70 ile başladım şu an 73.5 -74 kiloyum. Nasıl ilerliyorum sence? Hızlı mi gidiyo acaba?
Şimdiden sonra hızlı alırsın, biraz daha dikkat etme zamanı22. Hafta 70 ile başladım şu an 73.5 -74 kiloyum. Nasıl ilerliyorum sence? Hızlı mi gidiyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?