Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de mutfak robotuyla hepsini yapıyorum canım smotie için ayrı bir şey almanı tavsiye ederim soğan vs kokusu siniyor içine ya da koku hususunda epey hassasım ondandır
Ben her seferinde bulaşık makinasına atıyorum parçaları, koku olmuyor canım.

Tarçın denerim canım Hindistan cevizi yağı ile yaptım sevmedim
Babam tatlıyı çok sever ama çay kahve şekersiz içer o da alışkanlık işte

Kendini hazir hissetmeden veremezsin zaten canim. Buraya daha cok ugrasan motive olmayada baslarsin sanli canim
Haklısın kuzum buradan uzaklaştıkça alıyorum kilo zaten

Diyet yapmayacaksın zaten canım.
Sağlıklı beslenmeyi yerleştireceksin hayatına.
Abur cubur yemeyeceksin
İşin kötüsü ne biliyor musun canım yemek yemek istemiyor, sadece meyve cips çikolata dondurma yemek istiyorum

Valla ben de memnun değilim durumumdan ama ne biliyim böyle de kafam rahat garip bi şekilde

Aynen öyle biliyorum kuzum birşey değişmediği gibi bi de kilo aldığım için de kendimi kötü hissediyorum ama işte yerken ki o mutluluk sonrasını unutturuyor
Sen niye streslisin kuzum hayırdır bişe mi var

bi yerden sonra insan gercekten yeter diyor. Bende dedim, artik hic biseyinize karismicam ne karar verirseniz verin diye

Senin oglanda bu sene olmasa bile seneye akillanir belki
Ekimin ogluda oyle olmustu
İşin kötüsü ne biliyor musun canım yemek yemek istemiyor, sadece meyve cips çikolata dondurma yemek
Ac oldugun icin degil işte sadece can sikintisi, bosluk vs. O yüzden atistirma isteği oluyor

Bu akşam yuruyusede basliycam inşallah niyetim haftanın 4 günü 5 günü ..fucudda dengesini şaşırdı eskiden spordan sonra eksi çıkardım şimdi ertesi gün ödem olup artı çıkıyorumMümkün oldukça tartı önce spor yapmiycam

Aynen öyle abla midem patlamak üzere mesela bildiğin bi lokma daha yersem patlayacakmış hissi o kadar tokum ama yok bişe yemek istiyorum

Aynen öyle abla midem patlamak üzere mesela bildiğin bi lokma daha yersem patlayacakmış hissi o kadar tokum ama yok bişe yemek istiyorum
Kendini frenleyemiyorsan kalorisi olmayan yada çok düşük besinler bulundur.
Birşeyler yeme isteği geldiğinde soda, limonlu su, ayran kurtarıcı olabilir..
Kabak çekirdeği de hem tok tutucu etki yapıyor hemde bağırsakları çalıştırıyor

Merhaba hanımlar
Bugune esımle temizlik yaparak kalktık sukur ki uzun zamandır ayak agrım yoktu. Gecede kızlarla esim ilgilendi mama cıs vs. Gece uykusu hersey ya resmen kendimi hissettim bugun. Hala evin ayrıntı temizliğini yapıyorum. Halılarımı yıkamaya vermıstım bu firmaya ilk kez halılqr hem olmayan kirlere sahip hemde bı halımda yanık var sigara atesi gıbı genelde boyle seyler beni bulur modum dustu bıraz ama yapacak bırsey yok sıkıldım insanlara islerini nasıl yapmaları gerektiğini anlatmaktan..

Hiç yıkamasalar daha temiz gelirmiş eve

GastrikAsit canımm hamiş misin çok sevindim güzel mutlu gebişliğin sağlıklı hayırlı bebişin olsun çok güzel heyecanlar rabbim kolaylıklar versin
Canımm geç cevap verdiğim için kusura bakma, ancak girebildim. Çok sağol canim, aminnn inşallah
GastrikAsit nasılsın canım ? Bayramda geldin mi o sıra çok yoğundum görememiş olabilirim
Tatlım ugrayamadim bayadir, bayram yoğunluğu oluyo sadece aileler bile yetiyor. Bayram sonrası da kontrole gittim bebiş bir hafta geriden geliyomuş. Benim bildiğim çok normal bir durum ama doktor kontrol altında tutmamız lazım falan dedi ondan da moralsizim biraz. Bı doğsa da rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…