Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar şu smotie yapan blendarlardan almak istiyorum ama tamamen amaç muzlu süt falan yapmak değil hani buz falan da kırsın sonracığıma soğan falan da çekeyim ama ufak elimin altında olsun istiyorum. Rende kullanmayı pek sevmiyorum. Robotum da kocaman bir sürü parçası var çıkart yıka kurula kaldır yorucu oluyor. Fiyat açısından da uygun birşey arıyorum. Önerdiğiniz var mı ?

Günaydın kızlarr gözümü ocagın basında yulaf lapası yaparken actım güzel haftasonlarııı
Yulaf lapasi ile doyarmi insan şöyle bol yağda patates kızartması tostlar felan varken yarın böyle bir kahvalti yap sen canım en iyisi

Soğan vs gibi küçük işlemler için tupperwere in soğan kıymasını tavsiye ederim. Harika bir şey. Tupper vb şeyler almam zaten plastik diye. Sadece onu aldım. Cidden çok iyi

Soğan vs gibi küçük işlemler için tupperwere in soğan kıymasını tavsiye ederim. Harika bir şey. Tupper vb şeyler almam zaten plastik diye. Sadece onu aldım. Cidden çok iyi
Amaç sadece soğan kıymak değil cnm mesela domates parçalayacak püre vs yapacak

Yurtdışında yaşayanlar kendi saatleriyle 21.00’e kadar yazacak değil mi?

Ben kendimi 70li rakamlarda kabul ediyorum bile pampa Ne yedin kahvaltida
Ben bir kahvalti yapmışım yumurtalı peynirli yarına kadar acikmam
Chiaları yolladım valla mideye
Yulaf lapasi ile doyarmi insan şöyle bol yağda patates kızartması tostlar felan varken yarın böyle bir kahvalti yap sen canım en iyisi
Kızartma ne eve patates sokmuyorum boşuna çabalama haftaya da bırıncıyım

Eklentiler

• IMG_20200815_110100.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 48
Evet abla üniversite sınavına giriyorlar
Oğlandan pek ümidim yok lafda söyletmiyor karışmayın bana diye geziyo hiç ders çalışmıyor
Kızda çok istiyor kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor
Herkes kendine yapar okursa meslek edinirse çok sevinirim
Okumazsa oğlan babanın yanına ezilsin babanın gölgesinde
kız da doğru kocaya valla burnundan getiririm
Çok çeker benden susmamda biliyo
artık yeter yoruldum

Yıllardır beko midi roboyu kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim, ceviz, fındık, badem,ekmek, kışlık domatesler neyim varsa ondan geçiyor, çok dayanıklı

Eklentiler

• 13BF6E54-1E11-4DF6-87F4-8068ACE51054.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 38
İyi rakibem çocuklarla evle uğrasıyordum dışarı cıkarıcam cocukları hava çok güzel sen ne yapıyorsun
Bende temizligi yaptım balkonda kahve keyfi yapıyorum
Akşam üzeride biz cikicaz
Iyi gezmeler canım ben aksam yuruyusude aradan cikaririm malûm senin hiç şansın yok cuma kazanan ben olcam

Yattığımda 2 'yi geçiyordu
5 buçukta uyandı canım.
8.katta oturuyorum, düşer diye ödüm patlıyor, uykusuzda olsam kalkıyorum
çok haklısın canım her yere tırmanıyor bizimki de
Ben de mutfak robotuyla hepsini yapıyorum canım smotie için ayrı bir şey almanı tavsiye ederim soğan vs kokusu siniyor içine ya da koku hususunda epey hassasım ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…