- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.961
Görme bozukluğu yaşadım bugün canım, hep dinlenme halindeydimBugün yine sessiz takım hadi benim işim var siz napıyorsunuz hanımlar ?
ahahahah töbe de lapa yıyorum yapmasınÇok lezzetli görünüyor bu tabak kesin kilo yapar Sana
Fena yorulmuşsundur, anlarım canımiyi akşamlar kızlaaarr bugun misafir vardı evın kızı kahve yap çay yap servıs falan canım çıktısizler nasılsınız?
Sen benim dinle ekmek arası mantı müthiş zayiflatiyomus haftada 3 kilo garanti diyola dene benceahahahah töbe de lapa yıyorum yapmasın
kayınvalidemden dolayı bize pek gelen yok ..Sadece oğlu geliyor annemler geliyor onlarla da mesafeyi koruyor ama ben saldım iyce komsularla özellikle her akşam bahcedeyiz . Allah'a emanetiz artık ilk zamanlar gibi değiliz genel ülke olarak ne yazikkiAklıma gelmişken sorayım kızlar.
Bir çoğunuz misafir ağırlıyorsunuz virüs tehlikesine rağmen.
Biz karantinanın başından beri kendi kendimizeyiz.
Öyle ki eşimin memleketinde çok yoğundu diye Kurban Bayramına kadar gitmesine izin vermedim.
Ankarada oturan her yıl buraya gelince bizi ziyaret eden arkadaşım var.
2-3 gün önce aradı.
"Geldik, sana da geleceğiz" dedi.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Hem Ankara'dan geldiği için hem de (Corona burada çok yoğunlaştı) herkesi ziyeret ettiği için tedirgin oldu.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
Benim alerjik astımım var, kendim ve çocuklar için epey korkuyorum.kayınvalidemden dolayı bize pek gelen yok ..Sadece oğlu geliyor annemler geliyor onlarla da mesafeyi koruyor ama ben saldım iyce komsularla özellikle her akşam bahcedeyiz . Allah'a emanetiz artık ilk zamanlar gibi değiliz genel ülke olarak ne yazikki
Canım bence eşin haklı ben aile bireyleri hariç misafirliğe ve komşularıma gitmiyorum davet de etmiyorum maalesef. Yemek yapınca tabakları varsa ya da ben bişey yapmışsam kapıdan veriyorum hal hatır soruyorumAklıma gelmişken sorayım kızlar.
Öyle ki eşimin memleketinde çok yoğundu diye Kurban Bayramına kadar gitmesine izin vermedim.
2-3 gün önce aradı.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Hem Ankara'dan geldiği için hem de (Corona burada çok yoğunlaştı) herkesi ziyeret ettiği için tedirgin oldu.
"Keşke dışarda görüşmeyi teklif etsaydin" dedi.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
Bu dediklerini dikkate alacağım canımKendini frenleyemiyorsan kalorisi olmayan yada çok düşük besinler bulundur.
Birşeyler yeme isteği geldiğinde soda, limonlu su, ayran kurtarıcı olabilir..
Kabak çekirdeği de hem tok tutucu etki yapıyor hemde bağırsakları çalıştırıyor
Ben annemlerle görüşüyorum herkes dıkkat edıyor sarılmıyoruz kimse çocukları öpmüyor. Kayınvalıdeyle falanda görüştük bayramda hatta dün bize geldi sabah gitti eşim anne senin için daha tehlikeli bak falan dedi amaAklıma gelmişken sorayım kızlar.
2-3 gün önce aradı.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
Büyükler mesafeli dururuz, sarılmayız ama çocuklar yapamaz.Ama bekliyoruz demişsin şimdi gelme desen ayıp olabilir. Ya da gelsin sosyal mesafe bol dezenfektan eşliğinde ağırlarsın canım
cok sükür canim stres azaldiAynen öyle biliyorum kuzum birşey değişmediği gibi bi de kilo aldığım için de kendimi kötü hissediyorum ama işte yerken ki o mutluluk sonrasını unutturuyor
Sen niye streslisin kuzum hayırdır bişe mi var
ayni seyleri Bende yasadim toparlamaya gectim lütfen sende toparlaAynen öyle abla midem patlamak üzere mesela bildiğin bi lokma daha yersem patlayacakmış hissi o kadar tokum ama yok bişe yemek istiyorum
gecmis olsun canimMerhaba hanımlar
Bugune esımle temizlik yaparak kalktık sukur ki uzun zamandır ayak agrım yoktu. Gecede kızlarla esim ilgilendi mama cıs vs. Gece uykusu hersey ya resmen kendimi hissettim bugun. Hala evin ayrıntı temizliğini yapıyorum. Halılarımı yıkamaya vermıstım bu firmaya ilk kez halılqr hem olmayan kirlere sahip hemde bı halımda yanık var sigara atesi gıbı genelde boyle seyler beni bulur modum dustu bıraz ama yapacak bırsey yok sıkıldım insanlara islerini nasıl yapmaları gerektiğini anlatmaktan..
hava serinledi bugun biraz kizcelerime hava aldirdimBugün yine sessiz takım hadi benim işim var siz napıyorsunuz hanımlar ?
hosgeldin canim, bencede endise edecek bisey yok.. saglikli olsun yeterTatlım ugrayamadim bayadir, bayram yoğunluğu oluyo sadece aileler bile yetiyor. Bayram sonrası da kontrole gittim bebiş bir hafta geriden geliyomuş. Benim bildiğim çok normal bir durum ama doktor kontrol altında tutmamız lazım falan dedi ondan da moralsizim biraz. Bı doğsa da rahatlasam
neden öyle oldu?Görme bozukluğu yaşadım bugün canım, hep dinlenme halindeydim
yarasin yaglarin erimesine insiyi akşamlar kızlaaarr bugun misafir vardı evın kızı kahve yap çay yap servıs falan canım çıktısizler nasılsınız?
ben misafir Kabul etmiyorum aile disinda darilan darilsinAklıma gelmişken sorayım kızlar.
2-3 gün önce aradı.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
Manti demiyeydin iyidiSen benim dinle ekmek arası mantı müthiş zayiflatiyomus haftada 3 kilo garanti diyola dene bence
Hiç aklıma gelmedi maalesefBen annemlerle görüşüyorum herkes dıkkat edıyor sarılmıyoruz kimse çocukları öpmüyor. Kayınvalıdeyle falanda görüştük bayramda hatta dün bize geldi sabah gitti eşim anne senin için daha tehlikeli bak falan dedi amaKomşu arkadaş görüşmesi yapmadık yaparsam da dışarıyı tercih ederim. Aslında eşin haklı keşke dışarı tercih etseydiniz.
Güzel FikirmisBüyükler mesafeli dururuz, sarılmayız ama çocuklar yapamaz.
Eşim "pikniğe davet edelim" dedi ama kararsız kaldım
Bunu teklif etsem ayıp olur mu...
Çok kalabalık ailesi var, bazen bana sıra gelmiyor bile, dua edeyim bari bu defa sıra gelmesin bana diye, ne yapayım
Çok kötüyüm galiba
Yarin ne yapalim diyorduk esimleBende menümü yazayım sonra kızlara çanta yapayım hazırlık falan yarın piknik yaparız temiz hava alalım
Birkaç kilo aldım ya son zamanlarda, kilo ile birlikte insülin direnci görme problemi yapabiliyor canım.neden öyle oldu?
Afiyet olsun canım güzel menu15 Ağustos
Sabah 7.50
Yarım biber bir domates bir yumurtadan menemen bir dilim kaşar peyniri bir dilim tam bugd ekmeği
10.30 bir yeşil çay bir normal çay
15.30 1 tabak fasulye bir dilim tam bugd ekmeği
19.20 3 köfte bol salata bir dilim tam bugd ekmeği
Su 2 lt
Spor 80 dk normal tempo yürüyüş
Afiyet olsun15 Ağustos Menüm
11.00: 4 yk menemen
3 dilim ekmek
Şekersiz çay
18.00: 1 kase kıymalı şehriye çorbası
5 yk mantı
5 kayısı
2 lt su
Afiyet olsunMerhaba
15 Ağustos
12.00
1 yumurta
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çk reçel ve tereyağ
15.00
7 çatal
Yeşil fasulye
18.00
3 parça göğüs
5 yk pirinç pilavı
5 yk kuru fasulye
Afiyet olsun15temmuz menü
Sabah
Omlet
Bir dilim ekmek
Domates yeşillik peynir
Cay
Öğlen
Sütlü nescafe
Bir şeftali
Akşam 18:00
Bır tabaktan az zeytınyaglı fasulye
Yogurtlu salata
suan cay ıcıyoru
Afiyet olsunKahvalti 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin
Domates biber
Şeftali
1 tk tereyağı reçel
Arada 10 tane antep fistigi
Akşam 18.00
1 tabak yeşil fasulye
1kabak 1 biber dolması
Salata patlıcan salatası
2 bardak ayran
3 lt su 2 bardak kahve Türk kahvesi 1 bardak elmalı form cayi
Tahmini 1 saat yururum
Afiyet olsun15 ağustos cumartesi
13:00
2 çatal peynir
4 adet zeytin
2 yumurta ile melemen
1 tatlı kaşığı domates ezmesi
1 yk tereyağ
1 yk bal
3 dilim ekmek
17:00
filtre kahve
19:30
4 yk yoğurt ile yarım avokado
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?