Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aklıma gelmişken sorayım kızlar.
Bir çoğunuz misafir ağırlıyorsunuz virüs tehlikesine rağmen.
Biz karantinanın başından beri kendi kendimizeyiz.
Öyle ki eşimin memleketinde çok yoğundu diye Kurban Bayramına kadar gitmesine izin vermedim.
Ankarada oturan her yıl buraya gelince bizi ziyaret eden arkadaşım var.
2-3 gün önce aradı.
"Geldik, sana da geleceğiz" dedi.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Hem Ankara'dan geldiği için hem de (Corona burada çok yoğunlaştı) herkesi ziyeret ettiği için tedirgin oldu.
"Keşke dışarda görüşmeyi teklif etsaydin" dedi.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz

kayınvalidemden dolayı bize pek gelen yok ..Sadece oğlu geliyor annemler geliyor onlarla da mesafeyi koruyor ama ben saldım iyce komsularla özellikle her akşam bahcedeyiz . Allah'a emanetiz artık ilk zamanlar gibi değiliz genel ülke olarak ne yazikki

Benim alerjik astımım var, kendim ve çocuklar için epey korkuyorum.
Hatta binada ve sitede vaka çıktıktan sonra evden çıkmaz olduk, çıkmak zorunda kaldığımızda hepimiz eldiven ve maske ile çıkıyoruz

Canım bence eşin haklı ben aile bireyleri hariç misafirliğe ve komşularıma gitmiyorum davet de etmiyorum maalesef. Yemek yapınca tabakları varsa ya da ben bişey yapmışsam kapıdan veriyorum hal hatır soruyorum
Ama bekliyoruz demişsin şimdi gelme desen ayıp olabilir. Ya da gelsin sosyal mesafe bol dezenfektan eşliğinde ağırlarsın canım

Bu dediklerini dikkate alacağım canım

Ben annemlerle görüşüyorum herkes dıkkat edıyor sarılmıyoruz kimse çocukları öpmüyor. Kayınvalıdeyle falanda görüştük bayramda hatta dün bize geldi sabah gitti eşim anne senin için daha tehlikeli bak falan dedi ama Komşu arkadaş görüşmesi yapmadık yaparsam da dışarıyı tercih ederim. Aslında eşin haklı keşke dışarı tercih etseydiniz.

Ama bekliyoruz demişsin şimdi gelme desen ayıp olabilir. Ya da gelsin sosyal mesafe bol dezenfektan eşliğinde ağırlarsın canım
Büyükler mesafeli dururuz, sarılmayız ama çocuklar yapamaz.
Eşim "pikniğe davet edelim" dedi ama kararsız kaldım
Bunu teklif etsem ayıp olur mu...

Çok kalabalık ailesi var, bazen bana sıra gelmiyor bile, dua edeyim bari bu defa sıra gelmesin bana diye, ne yapayım
Çok kötüyüm galiba

cok sükür canim stres azaldi
Aynen öyle abla midem patlamak üzere mesela bildiğin bi lokma daha yersem patlayacakmış hissi o kadar tokum ama yok bişe yemek istiyorum
ayni seyleri Bende yasadim toparlamaya gectim lütfen sende toparla
gecmis olsun canim
Nasil sigara yanigi oluyor bu insanlar Neden isini düzgün yapmiyor
Bugün yine sessiz takım hadi benim işim var siz napıyorsunuz hanımlar ?
hava serinledi bugun biraz kizcelerime hava aldirdim
hosgeldin canim, bencede endise edecek bisey yok.. saglikli olsun yeter
Görme bozukluğu yaşadım bugün canım, hep dinlenme halindeydim
neden öyle oldu?
iyi akşamlar kızlaaarr bugun misafir vardı evın kızı kahve yap çay yap servıs falan canım çıktı sizler nasılsınız?
yarasin yaglarin erimesine ins
ben misafir Kabul etmiyorum aile disinda darilan darilsin Ailedende Annem babam gelir, kardes.. Bizde bi anneme gideriz ablama 2 defa falan gitmisizdir.. artik kimde ne var ne yok bilmiyorsun güvendigin bildigine gidiyorsun
Sen benim dinle ekmek arası mantı müthiş zayiflatiyomus haftada 3 kilo garanti diyola dene bence
Manti demiyeydin iyidi

Hiç aklıma gelmedi maalesef

Güzel Fikirmis Hem temiz hava aliriz Hem Cocuklar eglenir diye bi bahaneyle mis

Afiyet olsun canım güzel menu
15 Ağustos Menüm
11.00: 4 yk menemen
3 dilim ekmek
Şekersiz çay

18.00: 1 kase kıymalı şehriye çorbası
5 yk mantı
5 kayısı

2 lt su
Afiyet olsun
Merhaba
15 Ağustos
12.00
1 yumurta
3 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çk reçel ve tereyağ

15.00
7 çatal
Yeşil fasulye

18.00
3 parça göğüs
5 yk pirinç pilavı
5 yk kuru fasulye
Afiyet olsun
15temmuz menü

Sabah
Omlet
Bir dilim ekmek
Domates yeşillik peynir
Cay

Öğlen
Sütlü nescafe

Bir şeftali

Akşam 18:00
Bır tabaktan az zeytınyaglı fasulye
Yogurtlu salata

suan cay ıcıyoru
Afiyet olsun
Afiyet olsun
15 ağustos cumartesi

13:00

2 çatal peynir
4 adet zeytin
2 yumurta ile melemen
1 tatlı kaşığı domates ezmesi
1 yk tereyağ
1 yk bal
3 dilim ekmek

17:00
filtre kahve

19:30
4 yk yoğurt ile yarım avokado
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…