- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.321
aaa :) moda tasarımı öğretmenliği. şuan yok tani 2011 mezunuyum.Ben de gazi mezunuyumhangi bölüm ?
insallahCumaya atarsın odemi sen dikkat et bol su iç canmim
afiyet olsunnn17ağustos menüm
Sabah
08:46 cokelikli yumurta,5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği
11:30 Bi erik
16:00 Bi kase lahana kavurması acılı,2kofte bi bardak ayran
18:00 sade kahve
20:00 Bi kase yoğurt salatalık
Kayısı çayı uyumadan
Şu 4lt
Spor 35dk kondisyon bisiklet 10dk bölgesel hareket
Afiyet olsunSabah :9.30
öğlen :13.00
ara:16.00
akşam:20.00
sabah klasik Kahvaltı yaptım öğlen yulaf lapam akşam da uzun zamandır yapmadığım tavuk köftesinden çekti canım
Eki Görüntüle 2676722
afiyet olsun17 ağustos cumartesi
12:30
1 kase sebze çorbası
4 adet köfte
2 yk yoğurt
salata
16:30
4 yk biber yemeği
21:30
filtre kahve
Cok gerginim olucam muhtemelen. Ama huyumdur hemen evham yaparim boyle.Gecikmiş olabilir mi canım test yap için rahat etsin
Güle güle kullan canım ben en fazla 2sene kullanıyorum çocuklu bebekli ortamda kaşla göz arası alıp yere atıyorlar haliyle bozuluyor bi sene oldu gecen hafta ekranı değiştiMerhaba arkadaşlar 4 senelik telefonum geçen hafta arıza yaptı miyadi doldu diyerek yeni telefon aldım bugün elime ulaştı şimdi alışmaya çalışıyorum. Allah hayırlı konuşmalarda işlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Menümü yazayim
Ponicik biraz hızlan bak senin kilona geldim ben arkamda kalmaEkside olan herkesi tebrik ediyorum. Ben gibi arti olan arkadaslar kollari sivayalim. Cuma göz açıp kapayana kadar geçiyor
Hayırlı olsun cnm güle güle kullan .Merhaba arkadaşlar 4 senelik telefonum geçen hafta arıza yaptı miyadi doldu diyerek yeni telefon aldım bugün elime ulaştı şimdi alışmaya çalışıyorum. Allah hayırlı konuşmalarda işlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Menümü yazayim
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ben de :)aaa :) moda tasarımı öğretmenliği. şuan yok tani 2011 mezunuyum.
sen hangi bölüm
Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah yeni telefonunlaMerhaba arkadaşlar 4 senelik telefonum geçen hafta arıza yaptı miyadi doldu diyerek yeni telefon aldım bugün elime ulaştı şimdi alışmaya çalışıyorum. Allah hayırlı konuşmalarda işlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Menümü yazayim
Suyu yazmayı unuttumAfiyet olsun makarna 4kasik olaymış
Su spor yokmu?
Ben de Gazi fen bilgisi öğretmenliğiSiyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ben de :)
Evet ya bendede durumlar aynı sureklide elimizde en çok kullandığımiz aletdir tel herhalde.. en son raftan düşmüştü suyun içine bulaşık yıkarken dizi izliycem sevdasina heç ettim tel 5,6 ay önce bendwGüle güle kullan canım ben en fazla 2sene kullanıyorum çocuklu bebekli ortamda kaşla göz arası alıp yere atıyorlar haliyle bozuluyor bi sene oldu gecen hafta ekranı değişti
Açlığı ben de dün gece feci yaşadım . Ama Yemeyip sabah uyanınca aç hissetmedimBen hic kilo alma korkum olmadan doyunca yemek yemedim ya. Cok sanssiz hissediyorum kendimi. Neyseki bilincli biriyim. Yoksa okadar musait bir bunyem varki kilo almaya. Acaba hep aklimda bu fikir oldugu icinmi yedigim yariyor. Beynime yanlis sinyaller gonderiyorum. Kilo verdigim donemler cok yasamisimdir. Bu hafta kilo veririm dediysem kendi kendime verirdim. Ay veremiyorum ya dedimmi veremezdim. Sizede oluyormu boyle cok acim suan. Ama sanki yersem kilo vermeyecegime inanirim ve gercekten veremem. Sabahim moral bozukluguda var tabi. Gerginimmm. Kocis gelir gelmez anladi zaten saracak konu ariyorum ama hic malzeme vermiyor.
Çok hareketli ya, bilmiyom ki nasıl yaptı kafesin içinde CanimYa minicik kıyamam nasıl oldu ki canım ?
Aaa bi gazili dahaBen de Gazi fen bilgisi öğretmenliği
Güle güle kullan canım ben en fazla 2sene kullanıyorum çocuklu bebekli ortamda kaşla göz arası alıp yere atıyorlar haliyle bozuluyor bi sene oldu gecen hafta ekranı değişti
Hayırlı olsun cnm güle güle kullan .
Çok teşekkür ederim arkadaşlarHayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah yeni telefonunla
Ya minicik kıyamam nasıl oldu ki canım ?
Kiyamam ben ona gecmis olsun nasil yaralandi ayagiEki Görüntüle 2676770
Akşam eşim gelince ayağını sardik. Şimdilik uğraşmıyor bakalım . Bide patikten yatak yapıp içine yatırdım ohh mis sıcak sıcak yatıyoriyi olacak inşallah
Bugün yapmalıydım aslında gün aşırı yapmayı alışkanlık haline getirmek istiyorum ama , bugün hiç yapmak gelmedi icimden . Yarın kesinlikle yapmalıyımAfiyet olsun spor yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?