Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumaya atarsın odemi sen dikkat et bol su iç canmim
insallah
afiyet olsunnnçok güzelll
Sabah :9.30

öğlen :13.00

ara:16.00

akşam:20.00

sabah klasik Kahvaltı yaptım öğlen yulaf lapam akşam da uzun zamandır yapmadığım tavuk köftesinden çekti canım

Eki Görüntüle 2676722
Afiyet olsun
17 ağustos cumartesi

12:30

1 kase sebze çorbası
4 adet köfte
2 yk yoğurt
salata

16:30
4 yk biber yemeği

21:30
filtre kahve
afiyet olsun

Güle güle kullan canım ben en fazla 2sene kullanıyorum çocuklu bebekli ortamda kaşla göz arası alıp yere atıyorlar haliyle bozuluyor bi sene oldu gecen hafta ekranı değişti

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan .

aaa :) moda tasarımı öğretmenliği. şuan yok tani 2011 mezunuyum.
sen hangi bölüm
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum ben de :)
Hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah yeni telefonunla

Afiyet olsun makarna 4kasik olaymış
Su spor yokmu?
Suyu yazmayı unuttum
2 lt içtim daha içerim gibi
Spor da benim velet uyursa yapcam inş. Hiç niyeti yok gibi. Bende de 3 gündür aşırı yorgunluk var. Sanırım geceleri tuttuğum diş nöbetinin etkisi

Ben hic kilo alma korkum olmadan doyunca yemek yemedim ya. Cok sanssiz hissediyorum kendimi. Neyseki bilincli biriyim. Yoksa okadar musait bir bunyem varki kilo almaya. Acaba hep aklimda bu fikir oldugu icinmi yedigim yariyor. Beynime yanlis sinyaller gonderiyorum. Kilo verdigim donemler cok yasamisimdir. Bu hafta kilo veririm dediysem kendi kendime verirdim. Ay veremiyorum ya dedimmi veremezdim. Sizede oluyormu boyle cok acim suan. Ama sanki yersem kilo vermeyecegime inanirim ve gercekten veremem. Sabahim moral bozukluguda var tabi. Gerginimmm. Kocis gelir gelmez anladi zaten saracak konu ariyorum ama hic malzeme vermiyor.

Güle güle kullan canım ben en fazla 2sene kullanıyorum çocuklu bebekli ortamda kaşla göz arası alıp yere atıyorlar haliyle bozuluyor bi sene oldu gecen hafta ekranı değişti
Evet ya bendede durumlar aynı sureklide elimizde en çok kullandığımiz aletdir tel herhalde.. en son raftan düşmüştü suyun içine bulaşık yıkarken dizi izliycem sevdasina heç ettim tel 5,6 ay önce bendw

Açlığı ben de dün gece feci yaşadım . Ama Yemeyip sabah uyanınca aç hissetmedim yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…