Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiyamam ben ona gecmis olsun nasil yaralandi ayagi
İncitmis ama nasıl yaptı hiç bilmiyorum Canım, sabah kalktığımda üzerine basamiyordu. Bi de bizimki bebek daha 1,5 aylık. Küçük olunca da en ufak bi şeyde daha dikkatli olması gerekiyor tabi

Süper süper
Çok güzel gidiyorsun Canım
17 Ağustos 2020

Sabah limonlu su

Kahvaltı 10:00

1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Çay

Ara 14:30

1 kase armutlu yoğurt

Ara 16:00

1 fincan sütlü kahve

Akşam 18:30

3 yk et kavurma
2 yk pilav

Su 2 lt
Spor yok
Harikasın Canım
12.00
Çiçek ekmek 1 parçası
1 yumurta
1 kk prynir
Domates salatalık

15.00
Aktiva

19.00
6 tane ızgara kanat
8 kaşık makarna
2 yk ezme
Valla harika
17 ağustos cumartesi

12:30

1 kase sebze çorbası
4 adet köfte
2 yk yoğurt
salata

16:30
4 yk biber yemeği

21:30
filtre kahve
Mükemmel mükemmel
Çok güzel Canım
O tabak ne kadar büyüklükte ölçü tam olarak ne bilmiyoruz Canım, yk olarak yazarsan net olur. Afiyet olsun
Çok çeşitli yemek kilo verimini olumsuz etkiler demişti Kaptanımız Handandandan , dikkat edelim Canım
Afiyet olsun Canım

Güle güle kullan canım ben en fazla 2sene kullanıyorum çocuklu bebekli ortamda kaşla göz arası alıp yere atıyorlar haliyle bozuluyor bi sene oldu gecen hafta ekranı değişti
Benmde geçen hafta guzelim 4 buçuk yillik telefonum miniğimi kucagima alirken elimden düştü yarm metreden ekran gitti esimnkini kullaniyorum ne alicam bilmiyorum

Ne aldin canm bnde bakiyorum

17 Ağustos Menüm
12.30: 2 yk menemen
1 dilim ekmek
2 acı biber
2 dilim fit kek(tane 122 cal)

18.00: 1 bardak ayran
1 kumru(Sandwich ekmeğini tam buğday unundan yaptım, 1 el boyutunda)

2 lt su
Fit kek tarıfıne bakıcam bendeee

12.00
Çiçek ekmek 1 parçası
1 yumurta
1 kk prynir
Domates salatalık

15.00
Aktiva

19.00
6 tane ızgara kanat
8 kaşık makarna
2 yk ezme
Makarna dışı guzel afıyet olsun canım su ne kadar içtin

Afıyet olsun su ne kadar içtin canım

Afıyet olsunn :)
Afıyet olsun canım su ne kadar içtin

Benmde geçen hafta guzelim 4 buçuk yillik telefonum miniğimi kucagima alirken elimden düştü yarm metreden ekran gitti esimnkini kullaniyorum ne alicam bilmiyorum
Xiomia al canım, tüm özellikleri çok iyi.
Duvara fırlattım, kırılmadı.

Kizlar kiracı olarak oturduğumuz ev icra müdürlüğünden ilana çikmiş bizde niyetlendik ama neye göre teklif belirlemeli bilemedik. Mesela 400 bin degeri, 200 bin acilis degeri
Çok düşük fiyat verirsen size düşmez canım.
İcra avukatlarına danış önce
500-1000 TL danışmanlık ücreti verirsin ama garantiye alırsın

İncitmis ama nasıl yaptı hiç bilmiyorum Canım, sabah kalktığımda üzerine basamiyordu. Bi de bizimki bebek daha 1,5 aylık. Küçük olunca da en ufak bi şeyde daha dikkatli olması gerekiyor tabi
Kucukler herzaman narin olurlar.
Cabucak iyilesir minnos ins

Güzel günlerde kullan canım.
Geçenki yaşadığın problem telefondan mı kaynaklanıyormuş

Fit kek tarıfıne bakıcam bendeee
Ben kafamdan uydurdum, her zaman yaptığım kek tarifi deki malzemeleri azaltıp biraz daha sağlıklı hale getirdim. İçine sadece yarım çay bardağı şeker koymama rağmen içindeki üzüm ve çikolata ile tatlı ihtiyacını tatmin edecek kadar güzel olmuştu.

Benim tarifim
2 yumurta
Yarım çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı maden suyu
2 yk kuru üzüm
1 yk damla çikolata
2 çay bardağı tam buğday unu
1 paket kabartma tozu

Dene pişman olmazsın ama yumurtayı çok çırp köpük köpük olsun, inan pamuk gibi oluyor bayilacaksin. Bi de unu kontrollü kullan kıvamını kontrol ederek. Benimkine 2 çay bardağı tam geldi.

Çok düşük fiyat verirsen size düşmez canım.
İcra avukatlarına danış önce
500-1000 TL danışmanlık ücreti verirsin ama garantiye alırsın
Bi bakalim ev sahibi alirsa da iyi olur baskasi alirsa ve cikin derse kotu olacak. Ev sahibi insaallah alir aslinda gozum kesmiyor gene yillarca bi eve maaşi baglamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…