- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.361
Ayağını incitmis CanimAa ne oldu miniğe gecmis olsn
BilmiyorumE nasil olacak
Dubleksi parasini geç calisan ve 3 cocuklu biri olarak gözun kesiyor mi canm cok yıpratır sanki. Esinin okulunun oldugu yerle senin okulun arasi kac kmBugün apartman dubleksi baktık, 1.5 milyar idi
Okullarımız arası 120 kmDubleksi parasini geç calisan ve 3 cocuklu biri olarak gözun kesiyor mi canm cok yıpratır sanki. Esinin okulunun oldugu yerle senin okulun arasi kac km
Uyumuyum kizz :)) yattim ama
Çocuklarin fikri ne?Okullarımız arası 120 km
Dubleks farklı bir yerde canım
Yeni yere başladı canım, dönerken de ev baktıkİlişik kesti mi yoksa öyle bakmaya mı gidiyorsunuz?
Çocuklar beraber olacağımız her seçeneği kabul ediyorlar canım.Çocuklarin fikri ne?
Oyy ne kadar güzel bu minnak maşallah geçmiş olsunEki Görüntüle 2676770
Akşam eşim gelince ayağını sardik. Şimdilik uğraşmıyor bakalım . Bide patikten yatak yapıp içine yatırdım ohh mis sıcak sıcak yatıyor ☺ iyi olacak inşallah
Canim ne oldu bugün bu kadar mutsuz oldunŞimdi geldik canım
Çok yorgunum çok, ölüyorum....
Yaşamak çok zor
Insaallah iyi çikar abla. Bizimde seminer var yuzyuze olursa 1 hafta kayin validmden cocuklara bakmasini istedik gunde 4 saat. Diger kaynmda söylemis cocuklarina bakmasi icin. Getirin hepsini evde bakayim dedi esime. Eltimler hayatta evine goturmezler kriz kapida ne yapsam senceUyumuyum kizz :)) yattim ama
Gunduz bikac saat uyumuşum sonra corba yapip cocuklara götürdüm
Aksam 7.30 a kadar ordaydim
Bikac gündür hastalardi, burunlari akiyordu
Onlar iyi ama bugünde gelin hasta olmus
Oglen annesi gelmis, ikindin nöbet degistik
Bogaz, halsizlik, biraz ateşi var
Bugun cocuklarla dr a gitmisler
Test yapmislar, sonuc yarin cikacak
sagolasin tatlimTebrikler canım uykusuzluktanda ödem olabilir ama iyi gitmiş
fena degil işteBir sürü şeye rağmen gayet iyi ablacım
başlangıcın hayirli olsun tatlimKilo bildirimi
76.5 diyerek başlıyorum
Cok gecmis olsun tatlimKuşumun ayağı incindiYoutube da baktım sargı bezi ile sarıp bir müddet dinlenince geçiyormuş ama bizim yaramaz sargı bezini durdurmuyo ki. Cikaracam diye daha çok ugrasiyo o ayakla. Ben de ağrı kesici bir krem sürdüm. İyice yedirdim ayağına , kremi sürerken bile belli kendinden geçiyor bi rahatliyo kuş, belli ağrısı var inşallah toparlar yakın zamanda
Geçmiş olsun abla inş negatif çıkarUyumuyum kizz :)) yattim ama
Gunduz bikac saat uyumuşum sonra corba yapip cocuklara götürdüm
Aksam 7.30 a kadar ordaydim
Bikac gündür hastalardi, burunlari akiyordu
Onlar iyi ama bugünde gelin hasta olmus
Oglen annesi gelmis, ikindin nöbet degistik
Bogaz, halsizlik, biraz ateşi var
Bugun cocuklarla dr a gitmisler
Test yapmislar, sonuc yarin cikacak
Hala burnunun dikine gidiyor.Canim ne oldu bugün bu kadar mutsuz oldun
Eşinle aynı konularmi hala sormuyormu fikrini
Evine goturmezlerse, cocugu baskasina baktirsin o zaman :)) senlik bsey yokkiInsaallah iyi çikar abla. Bizimde seminer var yuzyuze olursa 1 hafta kayin validmden cocuklara bakmasini istedik gunde 4 saat. Diger kaynmda söylemis cocuklarina bakmasi icin. Getirin hepsini evde bakayim dedi esime. Eltimler hayatta evine goturmezler kriz kapida ne yapsam sence
Sagol cnm insallahGeçmiş olsun abla inş negatif çıkar
Çocuklar ve senin icin en iyisi olur insaallah. Es durumu bitmeden bi dusun ayni yerde calismak cocuklarla ilgilenmek icinde daha iyi olur.Çocuklar beraber olacağımız her seçeneği kabul ediyorlar canım.
Bizden olgunlar
Cnm oturup iyice konusmuyormusunuzHala burnunun dikine gidiyor.
Eltim esini bosanmayla tehdit ettigi icin benim alttan alip baska cozum bulmami beklerler sanirim ama gormek istiyorum vukuatli kv ne yapacakEvine goturmezlerse, cocugu baskasina baktirsin o zaman :)) senlik bsey yokki
Her zaman herşeyde fikrimi soran adama birşeyler oldu canım.Cnm oturup iyice konusmuyormusunuz
calistgi yere götürdüğüne gore, seni ikna edecegini düşünüyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?