- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.341
aahh yavrum been de aynı durumdayım. biran önce toparlayalım kndimizi takımca batık durumdayız yaaaaaaaaaaaaaakızlar günaydın....sabah tartıldım düşündüğümden de kötü... geçen hafta 63.5 dim sanırım bu hafta 67.1 olmuşum süperim yani....:2:
gr gr kilo ver sonra da kilo kilo al...vah ki ne vahhh... sabah misafirler gitti...bugün itibari ile isveç diyetine başlamış bulunuyorum.....
Günaydın kızlar, bazı sorunlar sebebiyle gelemiyorum, işte evde heryerde sorun üstüne sorun...
Murshum beni bu hafta izinli yazar mısın?
herkese merhaba, aranıza yeni katıldım yapmam gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuzzzz?
Bu hafta takımcanak rezıllerı oynuyoruz hadı bakalım butun KK ya rezıl olduk anasını satayımmm
Bu hafta takımcanak rezıllerı oynuyoruz hadı bakalım butun KK ya rezıl olduk anasını satayımmm
anammm bırak vermeyi kilosunu sabit tutan bile yok vah bize vahlar bize
nora tutmuş takımımızın en başarılı ismi tebrikler
bencede rezil olduk amaaaaa ağlamakla birşey değişmez canımcım....hemen yeni kararlar alıp başlamamız lazım ....ben bugün başladım Allah ın izniyle...akşam doğru spora gidiyorum....:2:
bizim kardeş takımımız varmı?
*** 9. Takım 265. Etap Sonuçları ***
Fadime0293/95/-1,2/%-1,28)
Mursh: (84,5/84,7/-0,2/%-0,24)
Nagieymen(65,5/66/-0,5/%-0,76)
Doksanaltmısdoksan(61,9/62,8/-0,9/%-0,78)
graphicdesigner(63,2/63,3/-0,1/%-0,16)
Nora (67,4/67,4/0,0/%0,00)
Yirmi (86/87/-1,0/%-1,16)
antsibel (63,5/67,1/-3,6/%-5,67)
9.Takım Toplam % -1,25
Günaydın kızalr..
Herkese mutlu neselı bır hafta sonu olsun ıns
Bugun buralar ıyıce sessız olur zaten herkes salmıs durumda bıde ustune hafta sonu ekle ınce ıyıce sessızlesır.Neyse takım ıcı tabloyu yapmıyorum hepınıze tek smle gonderiyorum buyrunn bayanlar ;
9.Takım :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?