Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba kızlar bu haftaki kilom diyet yapmayışıma ve regl haftama bağlı olarak 66 kg
denize gidicem diye adet geciktirici hap aldım vücudum nasıl şiş kasıklarım belim bütün belirtilerim aynen devam ediyo haftasonunu atlatayım hemen bırakıcam ilacı ilk defa deniyorum inş bir sıkıntı yaratmaz :18:

Son düzenleme:
ben dün sabah domates peynir bir dilim ekmek ekmeğimin yarısına ev yapımı reçelimden sürdüm, bir haşlanmış yumurta yedim, öğlen bardak çorba ve türk kahvesi içtim, akşam üzeri 5 gibi bir dolu kase mısır gevreği ve akşamda maalesef dayanamayıp yarım haşlanmış mısır yarım porsiyon pilav üzerine tazefasulye yedim yoğurtla yerken az gibi geliyo ama yazarken ne kadar çok olduğu anlaşılıyor :)) bugün sabah beyaz peynir domatesli tost yedim tost ekmeğine öğlen bi kase çorba içicem biraz öncede bi haşlanmış yumurta yedim akşam üzeride bi kase mısır gevreği yiycem inş. akşam boğazımı tutabilirim. az ve sık yeme taraftarıyım aç kalmadan atıştırma isteğimi bastırarak ama az kalorili doyurucu şeyler yemeye çalışıyorum tabi bunlara ek olarak günde 2 lt su sabahtan bi bardan öğlenden sonra bi bardak demleme yeşil çay içiyorum. inşallah faydasını görürüm. takımda kaç kişiyiz?

aahh yavrum been de aynı durumdayım. biran önce toparlayalım kndimizi takımca batık durumdayız yaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar, bazı sorunlar sebebiyle gelemiyorum, işte evde heryerde sorun üstüne sorun...

Murshum beni bu hafta izinli yazar mısın?

canım benim allah kolaylıklar versin.

herkese merhaba, aranıza yeni katıldım yapmam gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuzzzz?

hoşgldin canım takım olarak vahim durumdayız. ama en kısa zamanda toparlarız

*** 9. Takım 265. Etap Sonuçları ***

Fadime0293/95/-1,2/%-1,28)
Mursh: (84,5/84,7/-0,2/%-0,24)
Nagieymen(65,5/66/-0,5/%-0,76)
Doksanaltmısdoksan(61,9/62,8/-0,9/%-0,78)
graphicdesigner(63,2/63,3/-0,1/%-0,16)
Nora (67,4/67,4/0,0/%0,00)
Yirmi (86/87/-1,0/%-1,16)
antsibel (63,5/67,1/-3,6/%-5,67)

9.Takım Toplam % -1,25

Bu hafta takımcanak rezıllerı oynuyoruz hadı bakalım butun KK ya rezıl olduk anasını satayımmm

bencede rezil olduk amaaaaa ağlamakla birşey değişmez canımcım....hemen yeni kararlar alıp başlamamız lazım ....ben bugün başladım Allah ın izniyle...akşam doğru spora gidiyorum....:2:

nora tutmuş takımımızın en başarılı ismi tebrikler

Nora ızınlıydı cnm bugun onun ıcın sıfır yuksek ıhtımal oda lamıstır

bencede rezil olduk amaaaaa ağlamakla birşey değişmez canımcım....hemen yeni kararlar alıp başlamamız lazım ....ben bugün başladım Allah ın izniyle...akşam doğru spora gidiyorum....:2:

Aynı fıkırdeyım cnmm bugun regl oldum bendede sıslık olma oranı yuksek ıns haftaya ıyı bır sonuc alırız

bizim kardeş takımımız varmı?

var cnm 8.takım

kızlar merhaba...şuanda salata ve 200 gr haşlanmış tuzsuz hağsız tavuk göğsü yiyorum gerçi o mu beni yiyor yoksa ben mi onu yiyorum belli değil... ama olsun diyete kaçamak yapmadan devam edeceğim..haftaya görün arkadaşınızı nasıl aldıüı kiloları veriyor...

canlanalım arkadaşlar...belli ki bu hafta pek diyet yapılmamış ..karnemiz kötü.... çünkü... önümüzdeki haftaya hazırlanalım bence...

Kızlar yaaaa nazar değmiş takımımıza, herkes eksilerde

kızlar günaydın isveç diyetinin 2. günündeyim... sabah bir türk kahvesi...öğlen 1 dilim salam ve 100 gr yoğurt yiyeceğim..akşamda 200 gr tavuk eti haşlanmış...
dün akşam 2 saat yürüdüm...aslında bu diyette spor yok ama mecburen yapıyorum...

Günaydın kızalr..

Herkese mutlu neselı bır hafta sonu olsun ıns

Bugun buralar ıyıce sessız olur zaten herkes salmıs durumda bıde ustune hafta sonu ekle ınce ıyıce sessızlesır.Neyse takım ıcı tabloyu yapmıyorum hepınıze tek smle gonderiyorum buyrunn bayanlar ;

9.Takım :

Ben yarından itibaren toparlayacağım valla bu gidişle feci.. Sabah 63 kiloyuda gördüm, yuh bana :)

herkese öncelikle iyi haftalar diliyorum günaydınlar, ne zaman girsem kimse bişi yazmamış oluyo ne kadar sessiz sakin bi takımız. şunu bir kez daha anlamış oluyorum ki haftasonu düzenim bozuluyor gezip dolaşırken yada evdeyken neyi ne kadar tükettiğimi bilemiyorum hatta su bile ne kadar içiyorum hesaplayamıyorum. çalışırken diyet yapmak zor densede aslında çok yoğun çalışılmadığı sürece daha kontrollü bence en azından kahvaltı saati öğle yemeyi saati falan belli. cumartesi ve pazar (regl oldum) neler yediğimi saymakla bitmez ama haftaya güzel bi kahvaltıyla başladım iki dilim çavdar ekmeği yarım domates biraz peynir bir haşlanmış yumurta şimdi çayımı yudumluyorum saat 10 da da yeşil çay içicem beni çok rahatlatıyo şişliğimi alıyo ödem atmama yardımcı oluyor.

kızlar günaydın...hafta sonu isveç diyetini bırakmak zorunda kaldım...boğazım çok kötüydü... çorba içmek zorunda kaldım bolbol...ama sanırım yarın yeniden başlayacağım....ama spor yapmayı bırakmadım...2 saat yürüdüm...yarım saatte pilates yaptım pazar günü....

sabah ki menüm 1 bardak şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…