Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende istanbulda yaşıyorum ama aslen izmirliyim kova burcuyum :)))) fenerbahçeliyim 5 yıllık evliyim çocuk düşündüğüm için geçen ay jinekoloğa gittim 2,2cm çilolata kistin var dedi ama çocuk yapmaya engel deilmiş ramazandan sonra başlıcaz çalışmalara :))) doktorlar korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalma oranınız artıyo dedi.

ayy canım iyi bende istanbuldayım, işim bayrampaşada evim avcılarda yakınsak arada bi kahve içeriz
oo dr un dediğine göre tam benim hamile kalma zamanım gelmiş desene benim bu ay 6 ay doldu, zaten regl düzenim filan değişti bi değişimler farkediyorum inşallah tutar bakalım, sende geç kalma hemen arkamdan gel ama bak, birlikte zayıflamaya çalıştığımız gibi birlikte şişmanlamaya başlarız ozaman

canım her zaman gelebilirsiniz başımın üstünde yeriniz var....cumartesi itibari ile artık sahalara dönüyorum.... yarın ki durumuma bakayım daa...

canım her zaman gelebilirsiniz başımın üstünde yeriniz var....cumartesi itibari ile artık sahalara dönüyorum.... yarın ki durumuma bakayım daa...

ayy canım benim geniş gönüllü arkadaşımız bizim işte bak şu güzel cevaba bak, yok yok kıyamam sana yeterince yordu bu misafirler seni, sen bize gel de dinlen biraz tatlım

ayy canım benim geniş gönüllü arkadaşımız bizim işte bak şu güzel cevaba bak, yok yok kıyamam sana yeterince yordu bu misafirler seni, sen bize gel de dinlen biraz tatlım

canım ben misafiri severim... kapımız herkese açık...tek sorun yemek ye diye ısrar etmeleri...diyette olmasam sorun olmazdı ....yarın akşam gidiyorlar...cumartesi günü bir aksilik olmazsa başlıyorum....

ben çekmeköydeyim baya uzağız birbirimize ama gönüller bir olursun tabi görüşürüz kahveyide çok severim. allah sana sağlıklı sıhatli bi bebek versin inşallah. ama hamile kalmadan önce ne kadar kilo verirsen okadar iyi nasıl olsa fazlasıyla geri alınacak :)))

Aminn nurgülcüm çok sağol inşallah bu duaların aynısı senin içinde geçerli olsun, dediğin gibi kilo verip bebek beklemek çok daha mantıklı, sonra o kiloya dönmek daha kolay olur.

Kızlar yarın sabah bildirim yapamayabilirim o yüzden bugunkü kilomu yazıyorum. Malesef eksilerdeyim. Reglmin yaklaşması ve son günlerde yediklerimin etkisiyle 62.8

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bugün tartıldım dün akşm çok yemenin ve geç yemenin verdiği etkiyle +100 gr çıktım ve 63.3 kg oldum. rezillik yani

Kızlar gunaydınnn

Dun butun gun kk ya gıremeıdm tam gırıyorum takıma tak net dusuyo sayfa goruntulenemıyo dıedu ama baska sayfada gazetede okudum facede gırdım sanırım calısma felan bıseyler vardı.Neyse bugun sabah bı actım baktım duzelmıs.Sabah 7 den berı burdayım ama anca yazacak fırsatım oldu.Cumaları bızım sırketın sıparıs gunu fabrıkadan mal sıparıs edıyorz oglene kadar youn oluyorum.

Takıma gelen yenı arkadasımıza hosgeldın dıyorum bol paylasımlı bol kılo vermelı bı seruven olur ıns okudugum kadarıyla fazla bı kılon yok zaten bebıs dusunuyormussun allah gonlune gore versın ...

Uzun sureden berı dun butun gun verımlı gectı dıyet acısından aksam yedıgım az kızartma dahıl genede ıyıdı oncekı gunlere nazaran....

teşekkürederim dün gözümüz yollarda kaldı. ben bugün kilo bildirecekmiyim yoksa haftayamı kalsın evet bebiş düşünüyorum ama ramazandan sonra falan hemen olucak diyede bişi yok tabi inşallah olurda o zaman zarfı içerisindede ne verirsem kar benim için sağlıklı bi şekilde tabi. başta kolay verebilirim gibi geliyo ama sonraaaa???? bide eğer isterseniz bende salı günü tartıldığım fiş var hani şu yağ kemik kas ayrımı yapandan isterseniz taratıp mail atabilirim.

günaydın kızlar .........
hoşgeldin nurgül dün çok yogundum dışarıda işlerim vardı bugünde bebek görmeye gidicem ,sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ama evişlerim hep duruyor kedim hastaydı 3 gündür zorla muhalebi veriyorum şırıngayla ,bu sabah veterinere götürcektik spordan geldim kızım anne kedi balıkyedi peynir yedi diyince çok sevindim inşallah artık yer zavallı kedim çok zayıflamış halsiz hep yatıyor

kilom malesef aynı geçen gün 95 olmuştum
sporum 460 dakika
şimdiye kadar 1.5 lt suyum bitti
toplam 4 lt içiyorum çok terledigim için

haftalık toplam spor saatin mi 460 dk. neler yapıyosun. kedin senin diyet yaptığını görünce oda diyete başlamıştır :)) düzelir inşallah geçmiş olsun. dünkü davetin içinde tekrar teşekkürler

Günaydın kızlar, bazı sorunlar sebebiyle gelemiyorum, işte evde heryerde sorun üstüne sorun...

Murshum beni bu hafta izinli yazar mısın?

Cnmm senın kılo bıldırımını haftaya yapalım sen bugunkı kılonu haftaya baslangıc yazarsın haftayakı kılonu yazarsın bıde hedefledıgın kılonu yazar bılfırımını yaparsın yanı kısacası sole

gecen haftakı kılom
bu haftakı kılom
hedef kılom

seklınde kılo bıldırımı yaparsın haftaya.Takımda genel kurallar ıcınde 1 HAFTA DENEME SURESI var bu hafta ıcınde onlıne ve msj yazma sıklıgına bakıyoruz...

Eger ımkanın varsa elındekı cıktının resmını cekıp burdan ekleyebılırsın...Daha sonrada her haftakı tartı resmını koyabılırsın...

Günaydın kızlar, bazı sorunlar sebebiyle gelemiyorum, işte evde heryerde sorun üstüne sorun...

Murshum beni bu hafta izinli yazar mısın?

tamm cnm yzıyorum ızınlı dıe ama arayı uzatma haftaya kadar topla kendını...Bende senın durumundayım cnmm evde ıste heryerde sorun var bu donemlerde gecer ınsss

kızlar günaydın....sabah tartıldım düşündüğümden de kötü... geçen hafta 63.5 dim sanırım bu hafta 67.1 olmuşum süperim yani....:2:
gr gr kilo ver sonra da kilo kilo al...vah ki ne vahhh... sabah misafirler gitti...bugün itibari ile isveç diyetine başlamış bulunuyorum.....

bugün ki menüm...
sabah 1 şekerli türk kahvesi
yediklerimin bedelini ödeyeceğim....
öğlen 2 adet haşlanmış yumurta ve haşlanmış ıspanak yağsız tuzsuz
akşamda
200 gr haşlanmış tavuk eti ve salata...
aslında bunlar bile bana çok...
neyse artık yapacak birşey yok..kaldığım yerden devam ediyorum.. 59 kilo olana kadar kaçamak falan yapmak yok... spor ve diyete ful devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…