- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.321
ayy süpersn yaaa, gel biz senle daha yakından tanışalım baya ortak yönlermiz çıkmaya başladı :)
ben 2 yıllık evliyim ocaktan beri düşünüyorum henüz tutturamadık. sen nekadarlık evlisin canım bide nerdensizn? ben istanbul
bende istanbulda yaşıyorum ama aslen izmirliyim kova burcuyum :)))) fenerbahçeliyim 5 yıllık evliyim çocuk düşündüğüm için geçen ay jinekoloğa gittim 2,2cm çilolata kistin var dedi ama çocuk yapmaya engel deilmiş ramazandan sonra başlıcaz çalışmalara :))) doktorlar korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalma oranınız artıyo dedi.
hahaha hiçç sevinme misafirler gidiyo diye alıp paşayı gelirim konarım senin eve beleş tatilgelirken murcu,yasemini gamzeyide topladımı yandın ki ne yandın
şakası güzelde yazın tatil yöresinde oturuyor olmayı hiç istemezdim yıl boyu aramayan insanlar nedense tatil sezonunda ahbap kesilir
hoşgeldin cnm bol paylaşımlı bol kg kayıplı olursun inşallah
canım her zaman gelebilirsiniz başımın üstünde yeriniz var....cumartesi itibari ile artık sahalara dönüyorum....yarın ki durumuma bakayım daa...
ayy canım benim geniş gönüllü arkadaşımız bizim işte bak şu güzel cevaba bak, yok yok kıyamam sana yeterince yordu bu misafirler seni, sen bize gel de dinlen biraz tatlım
ayy canım iyi bende istanbuldayım, işim bayrampaşada evim avcılardayakınsak arada bi kahve içeriz
oo dr un dediğine göre tam benim hamile kalma zamanım gelmiş desenebenim bu ay 6 ay doldu, zaten regl düzenim filan değişti bi değişimler farkediyorum inşallah tutar bakalım, sende geç kalma hemen arkamdan gel ama bak, birlikte zayıflamaya çalıştığımız gibi birlikte şişmanlamaya başlarız ozaman
Kızlar gunaydınnn
Dun butun gun kk ya gıremeıdm tam gırıyorum takıma tak net dusuyo sayfa goruntulenemıyo dıedu ama baska sayfada gazetede okudum facede gırdım sanırım calısma felan bıseyler vardı.Neyse bugun sabah bı actım baktım duzelmıs.Sabah 7 den berı burdayım ama anca yazacak fırsatım oldu.Cumaları bızım sırketın sıparıs gunu fabrıkadan mal sıparıs edıyorz oglene kadar youn oluyorum.
Takıma gelen yenı arkadasımıza hosgeldın dıyorum bol paylasımlı bol kılo vermelı bı seruven olur ıns okudugum kadarıyla fazla bı kılon yok zaten bebıs dusunuyormussun allah gonlune gore versın ...
Uzun sureden berı dun butun gun verımlı gectı dıyet acısından aksam yedıgım az kızartma dahıl genede ıyıdı oncekı gunlere nazaran....
kilom malesef aynı geçen gün 95 olmuştum
sporum 460 dakika
şimdiye kadar 1.5 lt suyum bitti
toplam 4 lt içiyorum çok terledigim için
teşekkürederim dün gözümüz yollarda kaldı. ben bugün kilo bildirecekmiyim yoksa haftayamı kalsın evet bebiş düşünüyorum ama ramazandan sonra falan hemen olucak diyede bişi yok tabi inşallah olurda o zaman zarfı içerisindede ne verirsem kar benim için sağlıklı bi şekilde tabi. başta kolay verebilirim gibi geliyo ama sonraaaa???? bide eğer isterseniz bende salı günü tartıldığım fiş var hani şu yağ kemik kas ayrımı yapandan isterseniz taratıp mail atabilirim.
Günaydın kızlar, bazı sorunlar sebebiyle gelemiyorum, işte evde heryerde sorun üstüne sorun...
Murshum beni bu hafta izinli yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?