- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.361
kızlar günaydın...hafta sonu isveç diyetini bırakmak zorunda kaldım...boğazım çok kötüydü... çorba içmek zorunda kaldım bolbol...ama sanırım yarın yeniden başlayacağım....ama spor yapmayı bırakmadım...2 saat yürüdüm...yarım saatte pilates yaptım pazar günü....
sabah ki menüm 1 bardak şekersiz çay
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin.
sabah kahvaltısı için çok az deilmi birde maşallah 2 saat yürümeye ayakların nasıl dayanıyor tempolumu yürüyosun bir seferde kaç km yapıyo toplamda hesaplayabiliyomusun? geçmiş olsun
canım az değil geçen hafta misafirler sayesinde kilo aldım... bu hafta vermem lazım....2 saatte 10 km falan yürüyorum...annemle yürüyoruz o yüzden çok hızlı yürüyemiyorum... yinede işe yarıyor...yarın hayırlısı ile yine isveç diyetine başlayacağım sanırım... kiloları vermem lazım... bu arada ben 4 yada 5 saat çok rahat yürürüm...yürüyüş ayakkabısı olduğu sürece tabiki
canım az değil geçen hafta misafirler sayesinde kilo aldım... bu hafta vermem lazım....2 saatte 10 km falan yürüyorum...annemle yürüyoruz o yüzden çok hızlı yürüyemiyorum... yinede işe yarıyor...yarın hayırlısı ile yine isveç diyetine başlayacağım sanırım... kiloları vermem lazım... bu arada ben 4 yada 5 saat çok rahat yürürüm...yürüyüş ayakkabısı olduğu sürece tabiki
anammm bırak vermeyi kilosunu sabit tutan bile yok vah bize vahlar bize
Kızlar herkeslere slmlar olsunn
Neşeli umdugumuz ıcımızden gectıgı gıbı bı hafta dılıyorum herkese...
Cumartesı pazarım hareketlı gectı kusadasına gıttım cumartesı aksamı dısarı cıktım pazar gunude denızdeydık butun gun aksam ustu 7 gıbı o yorgunlukla aydına dondum.Pılıc gıbı kızarmısım ama yuzmek kadar keyıflısı yok.Yaıklarım gayet cıddı hatta bugun hastayım dıyebılırım yatıyorum sabahtır ofıste...Güzel eğlencelı bı hafta sonuydu butun hafta sonları oldugu gıbı kendımı gene tıutmadımgercı bu aralar hafta ıcıde ıyı gıtmıyor ama neyse...
Takımın bu yersız sesızlıgı ve duzensızlıgı cok acayıp moralımı bozuyor.Keısn ve katı kurallar almak ıstemıyorum fakat bıldıgın saldık cayıra mevlam kayıra oldu nasıl toparlarız hıc bı fıkrım yok.Bana yardımcı olacak fıkırerınıze ıhtıyacım var...
herkesin günde en az 5 mesaj atması ve menülerini paylaşması ayrıca yararlı bilgiler paylaşması gerekmiyormu yani kural ihlalleri var zaten ekstra bişi yapmaya gerek yok gereken yapılsa yeter. bencede çok sessiz ve sakin dedikodumuz bile çıktı benden söylemesi. kardeş takımı dolaşıyorum orasıda aynı
kızlar haklısınız da havalar o kadar sıcak kii.. insanlar yorgunluktan mayışıp kalıyorlardın ..dün gece Antalya 40 dereceymiş....düşünsenize....bu havalarda topikler biraz zor şenlenir..hele bi de ramazan başlıyor....tutanlar hiç uğramaz sanırım topiklere...
Cnmm o kuralların hepsını koyduk malesefkı bellı sure uyulduktan sonra gevsenıyor.Dedokoduyu kım yapmıs valla bu ınsanlardan korkulur yaa sızene demı ama?
Yanı ınsanları zorla kolundan tutupta burda tutamam kı yenı uye desen basvuran yok adam akıllı dedıgın gıbı yazın verdıgı rehavetten oturu...
aslında bu aylar kilo vermek için çok elverişli değelendiremiyoruz birbirimize motive olsak daha kolay olur o zaman. ama sende haklısın zorla olmuyo işte gerçeten istemek gerekiyor
özelden yazabildiklerin varsa özelden yazabilirsin? onlarında bence motive olmaya ihtiyaçları var kim kilo vermek istemezki ama birlik ve beraberlikle daha kolay olur hatta listedeki son durumlara bak kimler mesaj atmış atmamış kilo vermiş vermemiş bildrim yapmış yapmamış burdan seslen hepsine tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?