- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.301
Günaydın arkadaşlar, hakkaten topik ölmüş ya, can cekişiyoruz resmen ama nagişin dediğie doğru ramazan ertesine kadar bu durum böyle gider, yapılacak bişey yok bencede.
çoğumuz lay lay lom modundayız, e zaten ramazan da yapılacak bişey yok, o anki ruh halimize göre yiyip yiyip şişicez
ama ben ısrarla sabah k-fleks alışkanlığımı sürdürüyorum, eskiye göre yeme sistemimi hafiflettim, herşeyi yiyorum ama zıvanadan çıkmadan yani. bu sıcakta sporda yapamıyorum, şu akşam yemekleri yerine sadece meyve yemeyi başarabilsem, o bile tek başına yetecek yani. durun bu akşam et çıkarttım buzluktan onuda yiyim , yarın meyve yemeyi deniycem bakalım
herkesleri öpüyorummm
herkese merhaba, aranıza yeni katıldım yapmam gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuzzzz?
canım hoşgeldin, yaz dönemi sebebi ile biraz herkes uçtu, yeni biri gelmesine sevindim, burda bir kural filan pek yok, herkes kendi diyetini uyguluyor, sporunu yapıyor, en önemli şey bence birbirimizi gaza getirmek, şimdi topikçe tatil moduna girildiği için çoğumuz tatilde veya misafirliklerde lüp lüp götürüyor o yüzden gaza gelme durumumuzda yok. ama senle benim kilom birbirine yakın sayılır, gel biz senle yarış edelim :) cuma günleri tartı günümüz herkes saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyor, tablomuzu mursh arkadaşımız hazırlıyor kim birinci kim sonuncu çıkıyor.
ismim yasemin bu arada. tekrardan hoşgeldin. kendini biraz tanıtırmısın sende
kızlar gerçekten havalar çok sıcak..bi de misafirler gelip gidince diyet kalmıyor ;en azından benim için...gerçi yarın akşam misafirler gidiyor..ben aynen eski düzene dönüyorum...yarın tartılayımda bakayım durumuma ahh ahhh ...kesin kilo aldım hissediyorum vallahaaa.... o kadar spor yaparken birden bırak üstüne gece 11 lerde yemek ye insanlar kırılmasın diye,sabah sabah kızartmaları götür... bi de üstüne üstük yapı olarak erken kilo alan bünyen olsun gelde kilo alma...ama olsun...aldığımız gibi vereceğiz salmak yok.....
herkese merhaba, aranıza yeni katıldım yapmam gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuzzzz?
hahaha hiçç sevinme misafirler gidiyo diye alıp paşayı gelirim konarım senin eve beleş tatilgelirken murcu,yasemini gamzeyide topladımı yandın ki ne yandın
şakası güzelde yazın tatil yöresinde oturuyor olmayı hiç istemezdim yıl boyu aramayan insanlar nedense tatil sezonunda ahbap kesilir
hoşgeldin cnm bol paylaşımlı bol kg kayıplı olursun inşallah
oo süpersin mşallah sanayalnız akşam geç saatte yeme olayı seni bozuyor anladığım kadarıyla, ah bende akşamalrı bi meyve ile geçirebilsem süper olur.
google yaz istersen kilo çizelgesi nasıl yapılıyor diye, kadınlar kulubunun sayfalarında anlatılmış halleri var ordan bakabilirsin. benim anlatma yeteneğim azdır biraz
sanırım senin 1 hafta deneme haftan olacak, sanırım haftaya cuma seni listeye dahil edip kilonu yazar. mursh ilgileniyor böyle şeylerle, buraya gelince hemen sana yazar zaten gerekli olan şeyleri.
ortalama bir iki yıldır 57 kg da idim son zamanlarda pasta kurabiye işine sardım ve hiç anlamadan salı günü 59,8 i gördüm çok büyük hayal kırıklığına uğradım. 1,65 boyundayım vücudum orantılı olsada kgm fazla geldi. 57 de çoktu aslında ben onuda vermeye çalışıyodm dukan yapmıştım bir iki ay önce 1 ay sürdü sonra kendimi iyi hissetmedim ve kan tahlili yaptırdım kolestirolüm risk düzeyinde yüksek çıktı. hemen bıraktım tabi 55 olmuştum şimdi fazlasıyla geri aldım ilk ve son sağlıksız diyetimdi. şimdi daha orantılı beslenip düzenli spor yapıcam. en büyük dezavantajımda oturarak çalışıyo olmam wc için kalkıyorum bi tek yerimden sabah 8,30 dan akşam 6 ya kadar oturuyorum sadece yiyorum almayayımda ne olsun. en azından akşamları spor yapıp gün içinde harcayamadığım kalorileri harcamalıyım.
aynen bende oturarak çalışıyorum dediğin gibi wc olmasa hiç kalkmayacağım
bende evlendikten sonra 7 kilo kadar almışım habersizceıvır zırı çikolata puding bisküvi filan genç usulu şeyler yemekten aldım bende. inşallah vereceğiz bakalım. akşam yememek çok önemli ama işten gelince insan kurt gibi oluyor, aklıma şu geliyor , yemeğimi evden getireyim işyerinden çıkmadan evvel saat 17,30 gibi yiyip çıkayım akşam eve gidince açıkmam diyorum, bu da bir fikir
dün ben mısır gevreğimi o saatte yedim akşam yememek içinde dolu dolu yedim işe yaradı ama her zaman yararmı bilmem :)
aa o da güzel fikir, yemek getirmekten daha kolay, dolaba süt koyarım , gevrekleri atar içine yerim , yemeği ısıt mısıt yapamam zaten buralarda.
bende şimdi yoğurtlu ıspanak yedim, akşamada et yiycem mecburen çıkarttım buzluktan. sonraki günler akşam yemeği yemiycem bakalım ne olacak. sen iyiki geldin ya biraz daha canlandım he , bide bizim gamze vardır o da çok gaza gelir, o bi gelse daha da coşarız, bugünlerde şansına çok kalablakık değil topik, ama olsun sen azimli olduktan sonra kimse olmasada kendi kendine yazmak bile insana iyi geliyor burda.
yasemincim aslında sen iyi kg vermişsin. ne kadar zamanda nasıl verdin
nurgülcüm ah canım benim 1,8 kilo verdim henüz ama durdum , yaz moduna girdim bende. ilk başlarda haftada 500 gr garanti veriyordum. sonra yaz gelince durdum 1 aydır hiç vermedim bide tatile gittim 1 kilo aldım. ama inşallah normale döneceğim.
ben sabahları çikolatalı kfleksimi yiyorum.
öğlen normalde evden sandviç getirip yanında ayran içiyordum,
akşam ise evde ne yemek yaptıysam ondan pasta tabağı ölçüsünde pilavsız makarnasız olarak salata ve yoğurtla yiyordum.
birde 30 dk hızlı tempoda koşu bandı yürüyüşü yapıyordum, bu benim için yeterli oluyordu.
şimdi sıcaklardan spor da yapamıyorum ama yapıcam sen burda oldukça destekleriz birbirimizi inşallah
nurgülcüm ah canım benim 1,8 kilo verdim henüz ama durdum , yaz moduna girdim bende. ilk başlarda haftada 500 gr garanti veriyordum. sonra yaz gelince durdum 1 aydır hiç vermedim bide tatile gittim 1 kilo aldım. ama inşallah normale döneceğim.
ben sabahları çikolatalı kfleksimi yiyorum.
öğlen normalde evden sandviç getirip yanında ayran içiyordum,akşam ise evde ne yemek yaptıysam ondan pasta tabağı ölçüsünde pilavsız makarnasız olarak salata ve yoğurtla yiyordum.birde 30 dk hızlı tempoda koşu bandı yürüyüşü yapıyordum, bu benim için yeterli oluyordu.şimdi sıcaklardan spor da yapamıyorum ama yapıcam sen burda oldukça destekleriz birbirimizi inşallah
bizim gibi az kilo vermeye çalışan insanlar için kg vermek daha zor bence iyi bi rakam. en azından metabolizmanın çalıştığını emeğinin karşılıksız olmadığını görüyosun ve azmedersen devamının geleceğinide. aslında yazın daha kolay kg veriliyo mesela akşam 7,30-8 gibi yürüyüşe çıkabilirsin hem motive eder hem bol oksijen açık havada yapılan spor daha etkili. bide ip alamayı tavsiye ederim hem sıkılaşıyosun hem zayıflıyosun. kilo vermenin bide vücutta sarkmalara neden olduğnu biliyoruz bu dönemde egzersizeri sıkı tutmak sıkılaşarak zayıflamamıza neden olacak. ip atlamak zor ama yavaş yavaş arttırabilirsin örn. ben 20 dk ile başladım haftadan haftaya 5 dk arttırıcam inşallah :)) 30 da bitiricem yaptığım araştırmalara göre günde 30 dk ip atlamak ayda 1 kg verdiriyor.
haklısın bencede yazın kilo vermek daha kolay aslında, istem dışı olark bikere çok sıvı tüketiyorsun, çok ter atıyorsun toksinleri veriyorsun dışarı, e bide sıcak diye çok yiyemiyorsun. dışarda yürüyüş yapmak daha mantıklı haklısın bu akşm eşime bir söyliyim bakim ne diycek. ip atlama hakkaten sıkılaştırır ama ben onu yapmiyim çünkü bu arada bide bebek düşünüyorum, daha sarsıntısız sporlar yapmam lazım, olur ya tutar filan rahatsız etmeyelim minişibide açık havada oksijenli spor yapmak daha pozitif hissettirir insanı bu iyi oldu ya, eşim inşallah tembellik yapmazda çıkarız. Gamze bi gelse bu ip atlama olayıonın sıkılaştırdığını duysa seni öper yanaklarından, çünkü sıkılaşmak istiyor
aa bende çocuk düşünüyorum bir iki aya kadar inşallah daha bi çalışma yok ama bi sakıncası olurmuki hiç o açıdan düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?