- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.801
saol canımdeğişik bir menü afiyet olsun
afiyet olsun canım pazar gununku menunu bile unutmadı mi yoksa başka yerdemi not alıyorsun
afiyet olsun arkadaşım
sabahki ekmek çok geldi Afiyet olsun
afiyet olsun erken kapatmissin ne güzel
tam benlik bir menü afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Rakibem gözüm korktu sankim birazafiyet olsun canım
afiyet olsun çok güzel
afiyet olsun canım
bende yapicaktim ama üşendim
çok karışık olmuş afiyet olsun canım
afiyet olsun arkadaşım
anlayabileceklerini düşünmüyorum canım. yani çok farklı hayatlar vsgülüm kuzenlerinle konuşsan mı , senin yanındayken sık sık arayıp anneni aramalarının sana ne hissettirdiğini söylesen ama onlara bana güvenmiyor musunuz da annemi ikide bir arıyorsunuz demeyip sadece kendinle sana ne hissettirdiğiyle ilgili konuşmalısın mesela annem yanımdayken sizin sık sık aramanız onu kontrol ettiğinizi düşünmeme sebep oluyor bu da beni üzgün kırılmış hissettiriyor bana güvenmediğinizi annemin benim yanım da güvende olduğunu düşünmediğiniz aklıma geliyor belki de yanlış düşünüyorum ama bu beni gerçekten üzüyor kırılmış hissediyorum, dışlanmış hissediyorum v.s. , gibi kendi cümlelerinle .. kilit nokta sadece senin hislerinden bahsetmek yoksa karşı taraf eleştirildiğini düşünerek savunmaya geçer sonuç tartışma olur maalesef
önemli değil canımTamam canım dunle bugünü karıştırmışım kusura bakma ❤
Artı olmazsın değil mi yarınregl olmadım yacuma öncesi olacak sey mi pfffff
1 ayda çok güzel mesafe kat'ettin canımGünaydın arkadaşlar bugun diyete baslayali 1 ay olmusdiyetisyeimle aylik degerlendirme görüşmemiz var tartildim çok mutluyum daim olur inşallah hepimiz için
Yoook artı beklemiyorum onu yaşamamak için ikigündür çoook aç yatıyorumArtı olmazsın değil mi yarın
Öyle bir ihtimal varsa bugünü çok çok erken kapat, hatta sıvı günü yap canım
Annene söyleyebilirsin canım.anlayabileceklerini düşünmüyorum canım. yani çok farklı hayatlar vs
inşallah kaptanım 100'ü görünce süprizin vardı bana unutmadım1 ayda çok güzel mesafe kat'ettin canım
Azim ve istikrarla devam edersenmotivasyonunu yüksek tutarsan 1 ay sonra 2'li rakamları görebilirsin
İnşallah ödem olmaz cnmregl olmadım yacuma öncesi olacak sey mi pfffff
Ankara'da hava serin tam yürüyüş havasıSerin bir istanbul sabahindan günaydınlar
Tebrik ederim 1 aydır azimle istikrarla güçlü bir şekilde hayellerine kavuşmak için mücadele ettigin içinGünaydın arkadaşlar bugun diyete baslayali 1 ay olmusdiyetisyeimle aylik degerlendirme görüşmemiz var tartildim çok mutluyum daim olur inşallah hepimiz için
Kitaba bir ara bakacağım canım söyledim daha önce de ama maalesef işteAnnene söyleyebilirsin canım.
"Seninle beraber geçirebileceğim 2 saatte de onların seni araması sebebiyle bu 2 saati yine sensiz geçiriyorum, çok üzülüyorum, kendimi annesiz hissediyorum" gibi cümleler annende etki bırakır.
Dünkü önerdiğim kitabı okumanı ve videoları izlemeni tavsiye ederim, sende iyileştirici etki yapacaktır.
İnsallah insallahİnşallah ödem olmaz cnm
Ankara'da hava serin tam yürüyüş havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?