Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydın herkese bu ara pek aktif olamıyorum rahatsızım giremiyorum siteye gırsemde ancak okuyup cıkabıliyorum. Handandandan kaptanım kusura bakmayın korona meselesi sonrası adapte sorunum da oldu mental olarak kafam off. Kaçamak yapmıyorum ama geceleri cok acıkıyorum bende durum boyle

Günaydın canım bende farkındayım eskisi gibi sohbete gelmiyorsun
Arada hepimize oluyor motivasyon düşüklüğü
Kendini toparla senin enerjini ne düşürüyor? koranada olsa bu şöyle düşün bütün önlemleri alıyoruz gerisi Allah'a kalmış

Ben ilk baslarda elimde çamaşır suyu dışardan aldığım paketli herşeyi onunla siliyordum ellerim yara oldu öksürüğü söylemiyorum bile

Esnettim artik çamaşır suyunu belirli yerlerde kullanıyorum
Poşetten fln gecseydi vakalar en üst seviyede olurdu diye düşünüyorum

Aldığım meyveleri sebzeleri hep sirkeli suda bekletip kullanıyordum koranadan öncede

Aksam uyumadan önce yoğurt yersen gece rahat uyursun açlık hissetmezsin fazla

Çok tatlısın canım cok Tesekkür ederim dusunce lerini paylastıgın ıcın bayramda amcaların korona olması ve bizimde onlarla bir gun muhabbet ortamında bulunmuş olmamız beni etkileyen yoksa korona nın ilk zamanaldındakı ben ben degılım zaten. Kafam biraz daha relaks. Kızların gunlerce grip olması gunduz lerı aglama krizleri Acaba bizde mi virus kaptık meselesı beni mental olarak dusuren sebep. Esımın de bu surecte gec saatlere kadar çalışması ve benim bu durumla uzun sure yanlız kalmam da etken. Ayak agrım ozellıkle benı sıkıntıya sokuyor hayat kalitemı dusurdu

Tebrik ederim 1 aydır azimle istikrarla güçlü bir şekilde hayellerine kavuşmak için mücadele ettigin için Kaç kilo verdin arkadasim
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı kilolara ulaşırız yolumuz daha uzun motivasyonumuz tam.
Canım tam rakamı yarin yazayım bugün tartı günü değil ama yaklasık 8-9 kilo civarı gitti elhamdülillah

yarin tartilamicam cnm haber vereyim dedim.
ama donuste tartilip yazarim

Tek olunca zor oluyor benim bi tane oldugu halde akşama üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum
Eşim gelince uyuyana kadar o ilgileniyor
Tek olman bütün gün seni yıpratmış
Ayak agrin için dr gittinmi?
Geçmiş olsun

Iyiler ablacim. Minigim hic durmuyor malum
Nasil gecti tatilin annenler filan iyiler mi

Aksamdan iki dl tahilli ekmekle sandvic hazirlasan abla evden cikmadan atarsin agzina gun boyu gözu doner insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…