- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.821
Ağustosla Martin yarisi yaz yarisi kış derlerİnsallah insallah
İstanbul aynı çok serin ve yağışlı🌧 nasıl ağustos bu
Yagmur yağıyor şuan ayyy yaz bittiİnşallah ödem olmaz cnm
Ankara'da hava serin tam yürüyüş havası
Günaydın canım bende farkındayım eskisi gibi sohbete gelmiyorsunGunaydın herkese bu ara pek aktif olamıyorum rahatsızım giremiyorum siteye gırsemde ancak okuyup cıkabıliyorum.Handandandan kaptanım kusura bakmayın korona meselesi sonrası adapte sorunum da oldu mental olarak kafam off. Kaçamak yapmıyorum ama geceleri cok acıkıyorum bende durum boyle
herkes farklı farklı yerlerden sonunda bir istanbul gördümSerin bir istanbul sabahindan günaydınlar
İyiydii sıcak sıcakkAğustosla Martin yarisi yaz yarisi kış derler☺
Çok tatlısın canım cok Tesekkür ederim dusunce lerini paylastıgın ıcınGünaydın canım bende farkındayım eskisi gibi sohbete gelmiyorsun
Arada hepimize oluyor motivasyon düşüklüğü
Kendini toparla senin enerjini ne düşürüyor? koranada olsa bu şöyle düşün bütün önlemleri alıyoruz gerisi Allah'a kalmış
Ben ilk baslarda elimde çamaşır suyu dışardan aldığım paketli herşeyi onunla siliyordum ellerim yara oldu öksürüğü söylemiyorum bile
Esnettim artik çamaşır suyunu belirli yerlerde kullanıyorum
Poşetten fln gecseydi vakalar en üst seviyede olurdu diye düşünüyorum
Aldığım meyveleri sebzeleri hep sirkeli suda bekletip kullanıyordum koranadan öncede
Aksam uyumadan önce yoğurt yersen gece rahat uyursun açlık hissetmezsin fazla
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı kilolara ulaşırızTebrik ederim 1 aydır azimle istikrarla güçlü bir şekilde hayellerine kavuşmak için mücadele ettigin içinKaç kilo verdin arkadasim
yarin tartilamicam cnm haber vereyim dedim.Günaydın Hanımlar
Tartıya kaldı bir gün
Menülerinize dikkat edelim
Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim
Günü mümkün mertebe erken kapatalım
Geç saatlere kadar su içmeyelim..
Yarın yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım
sagol tesekkur ederim arkadasim.Tampon kullan arkadasim. Uygunda bi mayo giyersen istedigin kadar denizde kalabilirsin. 4 saat garanti. İyi tatiller.
Tek olunca zor oluyor benim bi tane oldugu halde akşama üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorumÇok tatlısın canım cok Tesekkür ederim dusunce lerini paylastıgın ıcınbayramda amcaların korona olması ve bizimde onlarla bir gun muhabbet ortamında bulunmuş olmamız beni etkileyen yoksa korona nın ilk zamanaldındakı ben ben degılım zaten. Kafam biraz daha relaks. Kızların gunlerce grip olması gunduz lerı aglama krizleri Acaba bizde mi virus kaptık meselesı beni mental olarak dusuren sebep. Esımın de bu surecte gec saatlere kadar çalışması ve benim bu durumla uzun sure yanlız kalmam da etken. Ayak agrım ozellıkle benı sıkıntıya sokuyor hayat kalitemı dusurdu
Iyiler ablacim. Minigim hic durmuyor malumhoş buldumm ponimmmmben de siziii gülüm kk ye girince eve geldiğimi anladım insanın evi gibisi de yok vallaha :))
nasılsın cimcimeler nasıl minnak iyice büyümüştür ortalık karıştırıyordur şimdi
Aksamdan iki dl tahilli ekmekle sandvic hazirlasan abla evden cikmadan atarsin agzina gun boyu gözu doner insaninzaten savasmiyom kuzum
Benim sorunum iş yerinde bisey yiyememek
Saat 9 da bide 12 de, 10 ar dk. dan mola yapiyorum cnm. 2 sigara anca iciyorum :) ilk molada kahve
Bisey yemeye vakit yok
Eve 3 gibi geliyorum, cok acikmis ve yorgunluktan ölerek :) inan kimi zaman kendime yumurta yapmaya halim olmuyor
Ekmek arasi peynir vs.
Bide cok aç olunca insan direk karbon istixor
sizin orda hastalik ne durumda cnm
Cocuklar icin viks gibi damlalar oluyordu, yastigina damlatiyordu bizim gelin
Bide yatagina sogan kes koy
Neden guvende degilim
65kilo olmanin nasil bir duygu oldugunu unutmusum ben ya. Kac beden giyiliyodu o kiloyla? Benim hedefim 65tartıya son gün hadi kızlar dünden beri ben de dikkat ediyorum 65in altına tekrar ineyim diye
Boyuna göre değişir canım aslında ama bana 38-40 oluyor65kilo olmanin nasil bir duygu oldugunu unutmusum ben ya. Kac beden giyiliyodu o kiloyla? Benim hedefim 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?