Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mefkuşum beyin fırtınası yapalım :))
geceden çorba yapıp şu termoslu bardaklara mı koysan o 10 dk lık arada kahve yerine ilk çorba içsen , yeşil salatanı önceden yapıp hazırlasan sonrada hava almayan kaba koysan eve gelince peyniri ona katıp yesen mi elinin altın da hazır bir şeyler olması lazım saat 3 e kadar açlıktan gözünün dönmesi normal çözüm aramaya devam edelim elbet aklımıza uygulanabilir pratik fikirler gelir canoom

güven de değilim:
beden kendini korumak için(duygusal ve fiziksel olarak) kiloyu tutuyor değil mi ana sorun genel de güvende olmadığını hissetmek endişe stres kaygı v.s. hepsinin sonucu güvende hissetmemek biz de sorunu dillendirir dillendirmez sorunu serbest bırakmış oluyoruz o yüzden güven de değilim diyoruz
bunu face de tıbbi nebi sitesin de görmüştüm memlekete gitmeden yaklaşık 1 hafta önceydi ,denedim bence işe yarıyor

Ama ben kendimi güvende hissediyorum beynim buna inanmazki şimdi
sen de o zaman diğerini dene gülüm
ben güçlü olmak istiyorum başlığını değerli olmak istiyorum , saygın sevilen biri olmak istiyorum başarılı olmak istiyorum diye değiştirip cümlelerin gerisine de uyguladım aklıma ne gelirse yaptım yani :)

allah eniştene rahmet eylesin başın sağ olsun gülüm
hah işte sağlık için kendin için zayıflamaya karar verdin mi bu iş tamamdır gülüm arada fire versen bile asla bırakmayacaksın kendimden biliyorum doğuştan şişman biri olup kendimi bildim bileli birilerinin zayıfla demesini dinledim çok da denedim ta kiii cidden sağlığım için birileri diyor diye değil kendim için zayıflamaya karar verene kadar da başaramamıştım
haydin gazan mübarek olsun artık gerçekten zayıflayacaksın

sana çok iyi gelecek çalışmak desene hadi hayırlı uğurlu olsun , zamanla tecrübene değer maaş da alırsın inşallah

Hadi hayırlı olsun şimdiden canım
Kaptan bana takti :)
Aslında durum senlik değil canım sütten ağzı yanmakla alakalı ben takıma geldiğimde Gülsüm vardı belki Kızlar hatırlar başka takımdan bildirimsiz ayrılmış filan neyse kabul edilmiş bizim takıma bi cuma yok oldu resmen kız ve hala yok

Menü sonda cortladı onun dışında ıyı canım
Doktora gıt de denmıyor bu donem yediğin birşey mi dokundu acaba
Afıyet olsunn
Petibör cekirdek dışında gozume bişicik batmadı su içtin mi peki

Su sapığınız olucam

Ay ne güzel içine atmıyorsun ben pireyi deve yapar büyütür dururum kendi kendimi yerim kimseyide kıramam senin karakterin gibi olsam keşke canım
Tatilde bol hareket ettigin için kilo almamışsın galiba ☺
Annendemi iş yaptırdı kv lere kaçtın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
değişik bir menü afiyet olsun
18 agustos menum
Saat 10.30 kahvaltı
Kucuk kase patateslı yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Yesillik

Saat 15.00
Yarım haslanmıs mısır

Saat 18.00 aksam
Bir kase corba
Salata
Su 2 litre spor yok
afiyet olsun canım pazar gununku menunu bile unutmadı mi yoksa başka yerdemi not alıyorsun
18 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1 yumurta 1k Peynir 1 zeytin 2dilim karpuz1d ekmek 1b kahve

Öğlen 13.30
1 lokum 2 ceviz

Akşam 17.30
4k et kavurma 2 dilim karpuz 1tb salata 2d ekmek
3lt su
afiyet olsun arkadaşım
sabahki ekmek çok geldi Afiyet olsun
afiyet olsun erken kapatmissin ne güzel
tam benlik bir menü afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
19.08.2020
12:00
1 kucuk boy protein süt
Gronala bar

16:00
Filtre kahve

19:30
3 kabaktan kavurma
1 ceviz
1 kase yogurt

Su 2lt
Spor 20 bin adım puan hesaplayamıcam
Rakibem gözüm korktu sankim biraz afiyet olsun canım
afiyet olsun çok güzel
afiyet olsun canım
19 ağustos çarşamba

10:00

şekersiz türk kahvesi

12:30
1 kase sebze çorbası
2 yk patates püresi
1 but tavuk
salata

19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado

1 litre su

12.00
1 yumurta
3 dilim ekmek
Domates salatalık

17.00

Maden suyu
limon

19:00
1 tabak kavurma sanırım 6 yk falandır

2 lt

spor yapıcam ama moralim bozuk her yerim şiş
bende yapicaktim ama üşendim
çok karışık olmuş afiyet olsun canım
afiyet olsun arkadaşım

ben 35 yaşından sonra değişmeye başladım da hayır demeyi öğrendim gülüm :))
kimseyi isteyerek hala kıramam onun yerine beni üzüyorsa anlamıyorsa enerjimi boşa harcamayıp umursamamayı seçiyorum
annemin de canı çıktı ev kalabalıktı erkek kardeşim eşi (bizi ruhen yordu canı sağ olasıca ) 8 aylık bebesi ,,, kız kardeşim 9 ve 3 yaşındaki çocukları , ben ve oğlum arada zaten memlekette oturan canım kahramanım ablam ve 28-23 yaşlarındaki yeğenlerde vardı bebeler 6 buçuk 7 dedin mi uyanıyordu bizde geç saatte yatınca perişan oldum annem hem eve hem çamaşıra hem işe hem gün boyu bebeğe bakıp geceleri de yanın da yatırınca bitti kadın hatta ona kız anne sen de gel kv ye gidip 2 gün uyuyup dinlenelim dedim
gülüm abla tavsiyesi vereyim mi kim olursa olsun herkese hak ettiği kadar saygı duymak lazım ,hak ettiğinden fazla saygı , değer gösterdin mi totoşları kalkıyor anacıımmm:))

bır de spor yapsan valla super olurmuş (badem şekerını gormedım sanma)
19 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1 yumurta 1k Peynir 1d karpuz 1b kahve

Öğlen 13.30
2 ceviz 3 kuru üzüm

Akşam 17.30
1 kase yüksuk corbasi 1kasik bamya 1kase cacık
2 ceviz birkaç kuru uzum
3lt su
afıyet olsun canım senınde guzel menun bı spor eksık

Evet bir su sapığına ihtiyacım var Günüm nasıl geçti anlayamadım suyu da takip edemedim ama yarın telafi edeceğim

Sağol Allah razı olsun, tez zamanda bu salgın biter inşallah.
Hepimizin gazası mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…