- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.761
Ama ben kendimi güvende hissediyorum beynim buna inanmazki şimdiaminnnn tek bana değil hepimize olsun gülüm
ablanız geldi iş başın da
ilk olumlama
güven de değilim en az 10 kere
2. olumlama
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
uykuya dalana kadar
sabah uyanır uyanmaz ve gün için de aklınıza geldikçe
en az 21 gün devammmm
yok canim kullanmam 1 yildan fazladir bugunu bekliyorum aksin ki butun stresim gitsin.İyi tatiller canım eczaneden tampon al diyeceğim kullanır mısın bilmem
sagol ablacim. insallahhoş buldum canoom
sıcak kumda iyice sökülsün 1 yıldan fazladır olmayan regl beline bacağına her yerine iyi gelir gülüm
Kaç kilo senin için ideal kilo canım ..bi ara kudurmuş gibi geceleri yedim abla
Pazartesi tartısı 57.1 di bakalım Cuma’ya ne olur
Viks’i ayağının altına sürüyordum ama bakayım varsa o damlalardan yatağına damlatayım.zaten savasmiyom kuzum
Benim sorunum iş yerinde bisey yiyememek
Saat 9 da bide 12 de, 10 ar dk. dan mola yapiyorum cnm. 2 sigara anca iciyorum :) ilk molada kahve
Bisey yemeye vakit yok
Eve 3 gibi geliyorum, cok acikmis ve yorgunluktan ölerek :) inan kimi zaman kendime yumurta yapmaya halim olmuyor
Ekmek arasi peynir vs.
Bide cok aç olunca insan direk karbon istixor
sizin orda hastalik ne durumda cnm
Cocuklar icin viks gibi damlalar oluyordu, yastigina damlatiyordu bizim gelin
Bide yatagina sogan kes koy
Neden guvende degilim
Evet inşallah gece uyursa toparlar.inşallah burnu tıkanmaz kuzumun da gece rahat nefes alır , aynı benim kız kardeşimin durmundasın o da 2 çocukla evin için de uğraşmaktan kendine zaman ayıramıyor 2-3 hafta sıkı diyete giriyor sonun da sinirleri dayanmıyor bıkıp bırakıyor ikinize de bıraktırmıycammmmmm tepenize çökecem kendinizden vaz geçseniz de ben sizden vaz geçmiyceeemmm sen de bu gece başla gülüm telkine önce de yazdımıştım kopyaladım şimdi:)
ilk olumlama
güven de değilim en az 10 kere
2. olumlama
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
uykuya dalana kadar
sabah uyanır uyanmaz ve gün için de aklınıza geldikçe
en az 21 gün devammmm
Cumartesi günü yazlıktaydım cnm bildirdim netim yok gelemeyeceğim diye ama salı da yazdım diye hatırlıyorumAfiyet olsun canım
Cumartesi ve sali günü menü paylaşmamışsın bilgin olsun
Cumadan bu yana 4menu paylaşmissin canimPembe Lotus dün paylaşmışım
Sizinde desteginizle vericem inşallahCanım illa salon veya hoca lazım değil ki Leslie yapabilirsin çok zorlayıcı değil sayaçlı ip alıp hedef belirleyip atlatabilirsin veya yürüyüş yapabilirsin veya YouTubeda bölgesel incelme için videolar var onları da yapabilirsin
İnsülin direnci malesef bende de var ve anne tarafım hep şeker hastası if gerçekten işe yarıyor sık sık yemek aslında beni mahvetmişti
Koşu bandının kurulu duracağı bir alanın yok mu canım şu ara gelen giden olmaz salon olabilir birkaç haftalığına hedef kilona ulaşana kadar en azından
Can sağlığıyla giy inşallah canım 10 gittiyse 17 de gider
Tamam canım dunle bugünü karıştırmışım kusura bakma ❤Pembe Lotus dün paylaşmışım
Geçmiş olsun canımViks’i ayağının altına sürüyordum ama bakayım varsa o damlalardan yatağına damlatayım.
Soğanı da iyi hatırlattın, çok işe yarıyor, aklımdan çıkmış.
Hastalık pek iyi değil, rakamlar hala yükseliyor.
Aynen benim de aklıma takıldı yazım hatası var sandım ablaNeden guvende degilim
Niyeyse aklımda çalışıyor diye kalmışsın canım.
Belkide çok yoğun olmandan kaynaklı öyle düşündüm.
Kararın ne yönde, istediğin şartlar mevcut mu?
Sağol bitanemGeçmiş olsun canım
hadi hakkına hayırlısı olsun , gönlün hangi yöne doğru kayıyor işi kabul etmekten yana mı reddetmekten yana mı karar vermediysen hala artısı eksisi getirisi götürüsü hepsini iyice tartıp biç gülüm ona göre kalbine sor :)
değişmiyor bakış açını değiştirmeye çalış, bunun için kendinle konuş ne hissediyorsun o hisleri bul o hisleri hissetmezsen ne olur nasıl davranırsın nasıl gürürsün kendine sor bakalım gülüm, belki çözüm bile kendiliğinden gelecekAllahtan hayırlısı abla bazı şeyler değişmiyor maalesef.. o şekildede insan daha çok yıpranıyor bi yere kadar gidiyor sonra patlayabiliyorsun herZaman aynı bu şekilde
gülüm kuzenlerinle konuşsan mı , senin yanındayken sık sık arayıp anneni aramalarının sana ne hissettirdiğini söylesen ama onlara bana güvenmiyor musunuz da annemi ikide bir arıyorsunuz demeyip sadece kendinle sana ne hissettirdiğiyle ilgili konuşmalısın mesela annem yanımdayken sizin sık sık aramanız onu kontrol ettiğinizi düşünmeme sebep oluyor bu da beni üzgün kırılmış hissettiriyor bana güvenmediğinizi annemin benim yanım da güvende olduğunu düşünmediğiniz aklıma geliyor belki de yanlış düşünüyorum ama bu beni gerçekten üzüyor kırılmış hissediyorum, dışlanmış hissediyorum v.s. , gibi kendi cümlelerinle .. kilit nokta sadece senin hislerinden bahsetmek yoksa karşı taraf eleştirildiğini düşünerek savunmaya geçer sonuç tartışma olur maalesefKuzenlerimi çok severim keza çocuklarını da ama işte bilmiyorum
Kaptan bana takti :)+20 kg sorun değil ama habersiz ortadan kaybolmak sorun canım.
8.takimdan haber vermeden ayrılmışsın ama onlar seni diskalifiye etmemek için izne ayrıldı göstermişler.
Bize de aynısını yapar mısın, bilemedim
Tampon kullan arkadasim. Uygunda bi mayo giyersen istedigin kadar denizde kalabilirsin. 4 saat garanti. İyi tatiller.merhabalar hanimlar
Esimin ani karariyla tatile cikmis bulunuyoruz. Ustelik ben regl donemimi kizimin 1 yas 3aydan sonra tamda tatile, denize cikacagim zaman yasiyorum. Bendeki de buyuk sanssizlik. Denize de giremiyorum.
bu cuma bildirim yapamicam sanirim ama eve doner donmez kiloma bakip yazarim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?