Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama ben kendimi güvende hissediyorum beynim buna inanmazki şimdi

Viks’i ayağının altına sürüyordum ama bakayım varsa o damlalardan yatağına damlatayım.
Soğanı da iyi hatırlattın, çok işe yarıyor, aklımdan çıkmış.
Hastalık pek iyi değil, rakamlar hala yükseliyor.

Evet inşallah gece uyursa toparlar.
Yani sadece çocuklar değil her gün yaklaşık dört saat bilgisayar başında çalışıyorum. Ev işleri, yemek, çocuklar bir de yarı zamanlı da olsa çalışınca gerçekten diyet zorluyor. Evden çalışmak kuşağa hoş geliyor ama dezavantajları da var. Sabah kalkıyorum yatana kadar yiyeceklerle mücadele bitmiyor. Gerçi bahane arayana bahane çok, kararlı olan her engeli aşar. Sen beni bırakma cidden. Korona’dan eniştem vefat etti daha 58 yaşındaydı ama kilosu vardı. Geçen gün hesapladım benim vücut kitle endeksim ondan daha fazla. Artık estetik kaygıymış, ben kendimi böyle kabul ettim falan yok, sağlık için zayıflamam lazım. Allahım güç ver bana
Telkinlere de hemen başlıyorum

Sizinde desteginizle vericem inşallah

Niyeyse aklımda çalışıyor diye kalmışsın canım.
Belkide çok yoğun olmandan kaynaklı öyle düşündüm.
Kararın ne yönde, istediğin şartlar mevcut mu?

Çok uzun yıllar çalıştım mutlaka yazmışımdır ondan aklında kaldı belki. Bu şirket benim donanımım için basit, sadece çalışma güdümü tatmin edeceğim, hala bir işe alınabileceğimi bilmek moralime çok iyi geldi, diğer yandan 1,5 yıldır evdeyim biraz tedirginim o ritmi yakalayabilir miyim diye. Şartları iyi sayılır yani özel sektörün şu an ki haline göre iyi, eşimde olumlu baktı, kabul ettiğimi bildireceğim yarın nasipse

Kalbime sorsam bedavaya bile olsa çalışır25 yıllık alışkanlık çalışma saatleri biraz uzun sabah 9 akşam 7 arası o beni biraz düşündürdü çünkü eşim erken geliyor eve ama sağolsun ben dert etmem dedi, teklif ettikleri maaş benim tecrübeme göre düşük ama işte çok zor değil dengeler yani, kabul etmeyi düşünüyorum nasipse

Allahtan hayırlısı abla bazı şeyler değişmiyor maalesef.. o şekildede insan daha çok yıpranıyor bi yere kadar gidiyor sonra patlayabiliyorsun herZaman aynı bu şekilde
değişmiyor bakış açını değiştirmeye çalış, bunun için kendinle konuş ne hissediyorsun o hisleri bul o hisleri hissetmezsen ne olur nasıl davranırsın nasıl gürürsün kendine sor bakalım gülüm, belki çözüm bile kendiliğinden gelecek
bir de patlayacak kadar duygu yükü biriktirmemeye çalışmaya başlasan mı artık gülüm yoksa sonuçta yıpranıp üzülen hep biz oluyoruz

Kuzenlerimi çok severim keza çocuklarını da ama işte bilmiyorum
gülüm kuzenlerinle konuşsan mı , senin yanındayken sık sık arayıp anneni aramalarının sana ne hissettirdiğini söylesen ama onlara bana güvenmiyor musunuz da annemi ikide bir arıyorsunuz demeyip sadece kendinle sana ne hissettirdiğiyle ilgili konuşmalısın mesela annem yanımdayken sizin sık sık aramanız onu kontrol ettiğinizi düşünmeme sebep oluyor bu da beni üzgün kırılmış hissettiriyor bana güvenmediğinizi annemin benim yanım da güvende olduğunu düşünmediğiniz aklıma geliyor belki de yanlış düşünüyorum ama bu beni gerçekten üzüyor kırılmış hissediyorum, dışlanmış hissediyorum v.s. , gibi kendi cümlelerinle .. kilit nokta sadece senin hislerinden bahsetmek yoksa karşı taraf eleştirildiğini düşünerek savunmaya geçer sonuç tartışma olur maalesef

Tampon kullan arkadasim. Uygunda bi mayo giyersen istedigin kadar denizde kalabilirsin. 4 saat garanti. İyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…