Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

boyle bi durumda insan kendini bi boslukya hissediyo gibi oluyo
kalabalik oldugu icin ilgilenen oynayan cok kisi vardi

Birkaç gün zorlanırsın canım.
Aile apt mı oturuyorsun

boyle bi durumda insan kendini bi boslukya hissediyo gibi oluyo
kalabalik oldugu icin ilgilenen oynayan cok kisi vardi
Tek başına çocuk bakmak zor gerçekten.
Kalabalıkta elden ele, farkında olmadan büyüyor çocuklar

Iyiler ablacim. Minigim hic durmuyor malum
Nasil gecti tatilin annenler filan iyiler mi
doğal afet olup evi darmaduman etme zamanları ponim
hayatımda ki en zorlu yorucu (özellikle psikolojik olarak) ama olsun tüm kardeşler en azından son 10 senedir ilk defa bir aradaydık sorun stres bol olsa da kalabalıkla kahvaltı bile ayrı bir koşturmaca curcunaydı hoşuma gitti :) onun dışın da herkes iyiydi çok şükür ben eve geldikten 1 gün sonra erkek kardeşimler araba kazası yaptı ona bir yüreğim hopladı canlarına bir şey olmamış şükür
kız ponim insanın evinin rahatı huzuru gibisi yok şimdi gayet rahat ve huzurluyum allaha çok şükür

Selam kizlar. Tunigim bol geldi ya cok sevincliyim. Regl oldugum icin gobekte fark yok ama omuzlar dusmus.
ne guzell benimde kafaama taktigim bi elbisem var
onun icine rahatca girmeden bana uyku yok artikama elbisede yazlik
onun icine girene kadar kis gelir heralde
1 ayda cok iyi vermissin tebrikler canim
tartıya son gün hadi kızlar dünden beri ben de dikkat ediyorum 65in altına tekrar ineyim diye
kac kg ya ciktinki geri canim
Boyuna göre değişir canım aslında ama bana 38-40 oluyor
ben 1.66 boy ve 65kg da 40-42 oluyo(

1-2 güne tekrar alışır kuzu evine bebeler hep böyle kalabalığa alışıp uzun süre kaldığı yerden eve dönünce boşluğa düşüyor sanki gülüm , biz yetişkinler bile öyleyiz (ben hariç , genel de tek olmayı seviyiiimmm )

ama aile aprtmanidanda da yasamak daha zor olsa gerek ozelliklede koca tarafiylan
hosgeldin abla
tatildede kg vermissin ne guzel
hoş buldum gülümmmm
her memlekete gidip dönünce eksi oluyorum sıcak çok etkiliyor bu defa iştahım da gitti ve hala yok yiyemiyorum ama enerjim gayet iyi çok şükür :)

çarşı da yürü yürü yoruldum mutfak masası için örtü aldım 2 tane stantart boy sayılır ,135 tl verdim naylon ya silinenlerden anacım çok pahalanmış her şey , yol üstü taç mağazına girdim renkli 2 yorgan bakayım dedim eşim naylon bunlar yakıyor almam dedi yorgancı gördük oradan içi pamuk (yüne alerjimiz var elyaf yakıyormuş v.s.) 2 yorgan 4 de boncuk elyaf yastık aldık elimizde koca poşetler arabaya taşıdık:)sonra bana evde giymeye terlik aldık bir ara bankta oturduk 10 dk kadar suyumuzu içtik ,boyuna yürüdük 4 e doğru eve geldik aylardır bu kadar yürümemiştim

akşama yemek de yapmadım eşim karpuz almıştı yoldan onunla peynir ekmek yedi az önce yemek yapmaktan yırttım yaniiiiiiiiiii gece halim olursa bir dolu ütülenecek var onları hallederim yada halletmem paşa gönlüme sorucam

aman be gülüm kış olsa ne olur evler kaloriferli o elbiseye rahat girdiğin an giy gitsin yaz kış deme sonra daha zayıflarsın elbise bol gelir giyemezsin gözünde kalmasın daaa:)

Doğru diyorsun
Akşamı bekleyince de 3 öğünün kazasını yapar gibi yiyorum
ben de istemeden omad yapıyorum gibi bir şey oluyor son bir iki haftadır iştahım kökten gitti yine sabah biliyorsun erken kalksam da yiyemiyorum öğlen 12-1.5 arası acıkıyorum yiyorum akşama yok canım istemiyor acıkmıyorum ki istesin , hazır iştah da yokken ben de zorlayıp yemiyorum dün akşam 4 dal marul yedim tıkandım yemesem de olurmuş

İştahının açılsın diye kendini hiç zorlama canım.
Hatta açlık hissetmeden birşey yeme.
Kış aylarında kilo vermek zor oluyor zaten.
Şimdi ne kadar hafifleyebilirsen o kadar iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…