- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.861
boyle bi durumda insan kendini bi boslukya hissediyo gibi oluyoBugün annemlerden evinize döndük. 1.5 ay kaldık bebeğim de ben de çok alışmıştık. Onlar da bize tabi. Biraz nefes almıştım. Kızım geleli 1.5 saat oldu sürekli ağlıyor. Evi yabancıladı. Teyzelerini arıyor etraftainş çabuk atlatır yavrum. Ben de yoruldum epey. 3.5 saat sürdü ama sürekli mız mızlandı arabada. Baya yordu beni. Normalde sakin ve neşelidir ama çok mutsuz yavrum. Kalabalığı arıyor sanırım. Regl de olamadım karnım da ağrıyor gelir gelmez kapıda kaynanamı gördüm moral oldu
darısı 65 in yakınına inmiş olarak altına inmek isteyen herkese ve banaaa olsun inşallahhh:)))tartıya son gün hadi kızlar dünden beri ben de dikkat ediyorum 65in altına tekrar ineyim diye
Birkaç gün zorlanırsın canım.Bugün annemlerden evinize döndük. 1.5 ay kaldık bebeğim de ben de çok alışmıştık. Onlar da bize tabi. Biraz nefes almıştım. Kızım geleli 1.5 saat oldu sürekli ağlıyor. Evi yabancıladı. Teyzelerini arıyor etraftainş çabuk atlatır yavrum. Ben de yoruldum epey. 3.5 saat sürdü ama sürekli mız mızlandı arabada. Baya yordu beni. Normalde sakin ve neşelidir ama çok mutsuz yavrum. Kalabalığı arıyor sanırım. Regl de olamadım karnım da ağrıyor gelir gelmez kapıda kaynanamı gördüm moral oldu
Tek başına çocuk bakmak zor gerçekten.boyle bi durumda insan kendini bi boslukya hissediyo gibi oluyo
kalabalik oldugu icin ilgilenen oynayan cok kisi vardi
benim kizimda kalabalikta buyuduTek başına çocuk bakmak zor gerçekten.
Kalabalıkta elden ele, farkında olmadan büyüyor çocuklar
ama aile aprtmanidanda da yasamak daha zor olsa gerek ozelliklede koca tarafiylaBirkaç gün zorlanırsın canım.
Aile apt mı oturuyorsun
ama aile aprtmanidanda da yasamak daha zor olsa gerek ozelliklede koca tarafiylanBirkaç gün zorlanırsın canım.
Aile apt mı oturuyorsun
hosgeldin abladarısı 65 in yakınına inmiş olarak altına inmek isteyen herkese ve banaaa olsun inşallahhh:)))
kagit kurek islerimi?disardani isleri hallettim canim, dün sükürki aksamdan Evi toparlamistim
doğal afet olup evi darmaduman etme zamanları ponimIyiler ablacim. Minigim hic durmuyor malum
Nasil gecti tatilin annenler filan iyiler mi
ne guzellSelam kizlar. Tunigim bol geldi ya cok sevincliyim. Regl oldugum icin gobekte fark yok ama omuzlar dusmus.
1 ayda cok iyi vermissin tebrikler canimçok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı kilolara ulaşırızyolumuz daha uzun motivasyonumuz tam.
Canım tam rakamı yarin yazayım bugün tartı günü değil ama yaklasık 8-9 kilo civarı gitti elhamdülillah
kac kg ya ciktinki geri canimtartıya son gün hadi kızlar dünden beri ben de dikkat ediyorum 65in altına tekrar ineyim diye
ben 1.66 boy ve 65kg da 40-42 oluyoBoyuna göre değişir canım aslında ama bana 38-40 oluyor
Basen var o zaman sendeben 1.66 boy ve 65kg da 40-42 oluyo(
1-2 güne tekrar alışır kuzu evine bebeler hep böyle kalabalığa alışıp uzun süre kaldığı yerden eve dönünce boşluğa düşüyor sanki gülüm , biz yetişkinler bile öyleyiz (ben hariç , genel de tek olmayı seviyiiimmmBugün annemlerden evinize döndük. 1.5 ay kaldık bebeğim de ben de çok alışmıştık. Onlar da bize tabi. Biraz nefes almıştım. Kızım geleli 1.5 saat oldu sürekli ağlıyor. Evi yabancıladı. Teyzelerini arıyor etraftainş çabuk atlatır yavrum. Ben de yoruldum epey. 3.5 saat sürdü ama sürekli mız mızlandı arabada. Baya yordu beni. Normalde sakin ve neşelidir ama çok mutsuz yavrum. Kalabalığı arıyor sanırım. Regl de olamadım karnım da ağrıyor gelir gelmez kapıda kaynanamı gördüm moral oldu
hoş buldum gülümmmmama aile aprtmanidanda da yasamak daha zor olsa gerek ozelliklede koca tarafiylan
hosgeldin abla
tatildede kg vermissin ne guzel
Her türlü kullanacaksınbenim kizimda kalabalikta buyudu
zaten kv altli ustlu oturuyoruz
isim oldukca yukariya gonderdim
bosunami oturuyoz bari ise yarasin
aman be gülüm kış olsa ne olur evler kaloriferli o elbiseye rahat girdiğin an giy gitsin yaz kış deme sonra daha zayıflarsın elbise bol gelir giyemezsin gözünde kalmasın daaa:)ne guzellbenimde kafaama taktigim bi elbisem var
onun icine rahatca girmeden bana uyku yok artikama elbisede yazlik
onun icine girene kadar kis gelir heralde
1 ayda cok iyi vermissin tebrikler canim
kac kg ya ciktinki geri canim
ben 1.66 boy ve 65kg da 40-42 oluyo(
niranım omad yapacaksan bekle iyice acıkınca öğlen yada azıcık sonrası ye bence ,böylece akşama deli gibi acıkmazsın değil miBasen var o zaman sende
Doğru diyorsunniranım omad yapacaksan bekle iyice acıkınca öğlen yada azıcık sonrası ye bence ,böylece akşama deli gibi acıkmazsın değil mi
ben de istemeden omad yapıyorum gibi bir şey oluyor son bir iki haftadır iştahım kökten gitti yine sabah biliyorsun erken kalksam da yiyemiyorum öğlen 12-1.5 arası acıkıyorum yiyorum akşama yok canım istemiyor acıkmıyorum ki istesin , hazır iştah da yokken ben de zorlayıp yemiyorum dün akşam 4 dal marul yedim tıkandım yemesem de olurmuşDoğru diyorsun
Akşamı bekleyince de 3 öğünün kazasını yapar gibi yiyorum
İştahının açılsın diye kendini hiç zorlama canım.ben de istemeden omad yapıyorum gibi bir şey oluyor son bir iki haftadır iştahım kökten gitti yine sabah biliyorsun erken kalksam da yiyemiyorum öğlen 12-1.5 arası acıkıyorum yiyorum akşama yok canım istemiyor acıkmıyorum ki istesin , hazır iştah da yokken ben de zorlayıp yemiyorum dün akşam 4 dal marul yedim tıkandım yemesem de olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?