Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İştahının açılsın diye kendini hiç zorlama canım.
Hatta açlık hissetmeden birşey yeme.
Kış aylarında kilo vermek zor oluyor zaten.
Şimdi ne kadar hafifleyebilirsen o kadar iyi olur.
kesinlikle çok haklısın gülüm kışın iştahım gitse bile eksiye düşmüyorum yazın sıcağın da boyuna terleyince gidiyor , iştah hiç gelmese de olur :))))

Basen var o zaman sende
basen de yokta omuzlarim genis bide kemiklerim iri
elbiseler hep omuzlardan dar geliyo
hoş buldum gülümmmm
her memlekete gidip dönünce eksi oluyorum sıcak çok etkiliyor bu defa iştahım da gitti ve hala yok yiyemiyorum ama enerjim gayet iyi çok şükür :)
ne guzel iste hazir istah yokken tikir tikir gider kilolar
Her türlü kullanacaksın
aynen
cani sıkıldi kizimin
yukari gonderdim simdi:)
bugunluk sporunuda yapmis oldun
aman be gülüm kış olsa ne olur evler kaloriferli o elbiseye rahat girdiğin an giy gitsin yaz kış deme sonra daha zayıflarsın elbise bol gelir giyemezsin gözünde kalmasın daaa:)
zaten burdada kar kiyamet kis olmuyo
zayiflarsam soguk sicak farketmez giyerim artik
hevesimi aliyim:)

Evet öyle diyor, beklerim beklemesine ama tek öğünü akşam yaptığım zamanlar kilo veremiyordum
Sanki paylaştığı bir hadiste akşam yememenin yaşlılığa neden olduğunu yazmıştı sporunu akşam mı yapsan acaba Ne mutlu sana kalabalığı arıyordur çocukcağız
darısı 65 in yakınına inmiş olarak altına inmek isteyen herkese ve banaaa olsun inşallahhh:)))
İnşallah ablacım
benim kizimda kalabalikta buyudu
zaten kv altli ustlu oturuyoruz
isim oldukca yukariya gonderdim
bosunami oturuyoz bari ise yarasin
Bi faydası dokunmuş en azından
kac kg ya ciktinki geri canim
67.5 u gördüm bi ara
ben 1.66 boy ve 65kg da 40-42 oluyo
Boyundan emin misin canım ? Mesela beni de evde 1.70 ölçüyorlar ama diyetisyene gittiğimde 1.68 demişti bi kere de polislik sınavına başvuracaktım orda da 1.68 denince kabullendim boyun son iki rakamı ile kilo arasında fark 10 kilo fazla veya eksik olabilirdi galiba yanlış hatırlamıyorsam tabi ben fazla kilomdan dolayı başvuramamıştım
Aman Dinlen abla yeterince yorulmuşsun zaten

valla gitsinler yavf , tıkır tıkır fıkır fıkır fokur fokur hepsine razıyım belime bacağıma yazık artık :))
aynen gülüm her şey için geçerli bu zamanı geldi mi kullan yarına çıkacağımızın garantisi mi var elbiseyi de tabak çanağı da örtüyü de yok misafire yada misafirlikte yok zamanı mevsimi değil demeden kullanmak lazım
çok şükür kv ile anlaşıyorsunuz da istediğin zaman kızını yolluyorsun beraber sarmanızı böreğinizi yapıyorsunuz rabbim sevginizi muhabbetinizi arttırsın her daim

hay maşallah çok güzel gitmiş hafiflediğini hissediyor musun gülüm ben 111 kilodan 96-97 kiloya inene kadar hiç hissetmemiştim
Cok tesekkur ederim canim ne yalan soyleyim ben de daha cok bisey hissetmiyorum karin biraz gitti gıdık biraz gitti ama daha yol uzun

aa sen yazınca hatırladım ahmet apa nın akşam yemekle ilgili yazısını ben de okumuştum aynen yazdığın gibi diyordu
hımmmm senin ne işin var 67 lerde tü kaka oralar ayıp günah gitme bir daha o rakamlara hemiii

Babam da hep bu hadisi hatırlatır, akşam muhakkak ye der ama ben bilimsel açıklamasını merak ediyorum
olmadı yoğurt ye niranım göbüş yağları erisin ,zaten peygamber efendimizin yemekten kastı hiç bizim sofralardaki gibi değil:)

Babam da hep bu hadisi hatırlatır, akşam muhakkak ye der ama ben bilimsel açıklamasını merak ediyorum
Akşam yürüyüş yapayım diye düşünüyorum ama bir türlü faaliyete geçemedim canım
Araştırmak lazım dediğin gibi canım biz genelde dışarda yürüyoruz akşamlar hem etraf da sakinlemiş oluyor hem iş olsun diye saçma sapan tv programlarını izlememiş oluyoruz

Aynen abla iki gündür dikkat ediyorum geri dönmeliyim yoksa vitesi patlamış kamyon gibi kendimi bi anda 80lerde bulurum

Kizz sesli güldüm kaynananı çok mu özledin ki
Kızında alışır annesi❤

Cok tesekkur ederim canim ne yalan soyleyim ben de daha cok bisey hissetmiyorum karin biraz gitti gıdık biraz gitti ama daha yol uzun
zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir bakmışsın 2 haneler gelmiş bir bakmışsın 80 ler 70 ler gelmiş bile 80 li kilolara indiğim de aaa benim boynum varmış demiştim :)))
senelerce diyet, kür, ürün bakınıp yarım yamalak yaparak kaybettiğim zamana acıyorum, 20 li yaşlar 30 lu yaşları boşuna geçirmişim... amannn olsun zararın neresinden dönersek kardır , şimdi sen zayıfladıkça daha genç görüneceksin ya iltifatları gözün de beynin de canlandırmaya başla o an da ne hissederdin şimdiden hisset ki bilinç altın o anı yaşamak için çalışmaya başlasın sen de zorlanmadan rahat rahat zayıfla bacım

Eline saglik canim sanki hayat hikayemi okudum gercekten zararin neresinden dönersek kar. Simdi bile bayram donusu is arkadaslarim incelmissin dedi tabi moral oluyor ama onumde daha bi 40 kilo var fazla Allahin izniyle olur gider sagligimiza kavusalim bi hafifleyelim insallah ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…