- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.881
kesinlikle çok haklısın gülüm kışın iştahım gitse bile eksiye düşmüyorum yazın sıcağın da boyuna terleyince gidiyor , iştah hiç gelmese de olur :))))İştahının açılsın diye kendini hiç zorlama canım.
Hatta açlık hissetmeden birşey yeme.
Kış aylarında kilo vermek zor oluyor zaten.
Şimdi ne kadar hafifleyebilirsen o kadar iyi olur.
basen de yokta omuzlarim genis bide kemiklerim iriBasen var o zaman sende
ne guzel iste hazir istah yokken tikir tikir gider kilolarhoş buldum gülümmmm
her memlekete gidip dönünce eksi oluyorum sıcak çok etkiliyor bu defa iştahım da gitti ve hala yok yiyemiyorum ama enerjim gayet iyi çok şükür :)
aynenHer türlü kullanacaksın
bugunluk sporunuda yapmis oldunçarşı da yürü yürü yoruldum mutfak masası için örtü aldım 2 tane stantart boy sayılır ,135 tl verdim naylon ya silinenlerden anacım çok pahalanmış her şey, yol üstü taç mağazına girdim renkli 2 yorgan bakayım dedim eşim naylon bunlar yakıyor almam dedi yorgancı gördük oradan içi pamuk (yüne alerjimiz var elyaf yakıyormuş v.s.) 2 yorgan 4 de boncuk elyaf yastık aldık elimizde koca poşetler arabaya taşıdık:)sonra bana evde giymeye terlik aldık bir ara bankta oturduk 10 dk kadar suyumuzu içtik ,boyuna yürüdük 4 e doğru eve geldik aylardır bu kadar yürümemiştim
akşama yemek de yapmadım eşim karpuz almıştı yoldan onunla peynir ekmek yedi az önce yemek yapmaktan yırttım yaniiiiiiiiiiigece halim olursa bir dolu ütülenecek var onları hallederim yada halletmem paşa gönlüme sorucam
zaten burdada kar kiyamet kis olmuyoaman be gülüm kış olsa ne olur evler kaloriferli o elbiseye rahat girdiğin an giy gitsin yaz kış deme sonra daha zayıflarsın elbise bol gelir giyemezsin gözünde kalmasın daaa:)
Sanki paylaştığı bir hadiste akşam yememenin yaşlılığa neden olduğunu yazmıştı sporunu akşam mı yapsan acabaEvet öyle diyor, beklerim beklemesine ama tek öğünü akşam yaptığım zamanlar kilo veremiyordum
Ne mutlu sanaBugün annemlerden evinize döndük. 1.5 ay kaldık bebeğim de ben de çok alışmıştık. Onlar da bize tabi. Biraz nefes almıştım. Kızım geleli 1.5 saat oldu sürekli ağlıyor. Evi yabancıladı. Teyzelerini arıyor etraftainş çabuk atlatır yavrum. Ben de yoruldum epey. 3.5 saat sürdü ama sürekli mız mızlandı arabada. Baya yordu beni. Normalde sakin ve neşelidir ama çok mutsuz yavrum. Kalabalığı arıyor sanırım. Regl de olamadım karnım da ağrıyor gelir gelmez kapıda kaynanamı gördüm moral oldu
İnşallah ablacımdarısı 65 in yakınına inmiş olarak altına inmek isteyen herkese ve banaaa olsun inşallahhh:)))
Bi faydası dokunmuş en azındanbenim kizimda kalabalikta buyudu
zaten kv altli ustlu oturuyoruz
isim oldukca yukariya gonderdim
bosunami oturuyoz bari ise yarasin
67.5 u gördüm bi arakac kg ya ciktinki geri canim
Boyundan emin misin canım ? Mesela beni de evde 1.70 ölçüyorlar ama diyetisyene gittiğimde 1.68 demişti bi kere de polislik sınavına başvuracaktım orda da 1.68 denince kabullendim boyun son iki rakamı ile kilo arasında fark 10 kilo fazla veya eksik olabilirdi galiba yanlış hatırlamıyorsam tabi ben fazla kilomdan dolayı başvuramamıştımben 1.66 boy ve 65kg da 40-42 oluyo
Aman Dinlen abla yeterince yorulmuşsun zatençarşı da yürü yürü yoruldum mutfak masası için örtü aldım 2 tane stantart boy sayılır ,135 tl verdim naylon ya silinenlerden anacım çok pahalanmış her şey, yol üstü taç mağazına girdim renkli 2 yorgan bakayım dedim eşim naylon bunlar yakıyor almam dedi yorgancı gördük oradan içi pamuk (yüne alerjimiz var elyaf yakıyormuş v.s.) 2 yorgan 4 de boncuk elyaf yastık aldık elimizde koca poşetler arabaya taşıdık:)sonra bana evde giymeye terlik aldık bir ara bankta oturduk 10 dk kadar suyumuzu içtik ,boyuna yürüdük 4 e doğru eve geldik aylardır bu kadar yürümemiştim
akşama yemek de yapmadım eşim karpuz almıştı yoldan onunla peynir ekmek yedi az önce yemek yapmaktan yırttım yaniiiiiiiiiiigece halim olursa bir dolu ütülenecek var onları hallederim yada halletmem paşa gönlüme sorucam
Babam da hep bu hadisi hatırlatır, akşam muhakkak ye der ama ben bilimsel açıklamasını merak ediyorumSanki paylaştığı bir hadiste akşam yememenin yaşlılığa neden olduğunu
Akşam yürüyüş yapayım diye düşünüyorum ama bir türlü faaliyete geçemedim canımsporunu akşam mı yapsan acaba
valla gitsinler yavf , tıkır tıkır fıkır fıkır fokur fokur hepsine razıyım belime bacağıma yazık artık :))basen de yokta omuzlarim genis bide kemiklerim iri
elbiseler hep omuzlardan dar geliyo
ne guzel iste hazir istah yokken tikir tikir gider kilolar
aynen
cani sıkıldi kizimin
yukari gonderdim simdi:)
bugunluk sporunuda yapmis oldun
zaten burdada kar kiyamet kis olmuyo
zayiflarsam soguk sicak farketmez giyerim artik
hevesimi aliyim:)
Cok tesekkur ederim canimhay maşallah çok güzel gitmiş hafiflediğini hissediyor musun gülüm ben 111 kilodan 96-97 kiloya inene kadar hiç hissetmemiştim
aa sen yazınca hatırladım ahmet apa nın akşam yemekle ilgili yazısını ben de okumuştum aynen yazdığın gibi diyorduSanki paylaştığı bir hadiste akşam yememenin yaşlılığa neden olduğunu yazmıştı sporunu akşam mı yapsan acaba
Ne mutlu sanakalabalığı arıyordur çocukcağız
İnşallah ablacım
Bi faydası dokunmuş en azından
67.5 u gördüm bi ara
Boyundan emin misin canım ? Mesela beni de evde 1.70 ölçüyorlar ama diyetisyene gittiğimde 1.68 demişti bi kere de polislik sınavına başvuracaktım orda da 1.68 denince kabullendim boyun son iki rakamı ile kilo arasında fark 10 kilo fazla veya eksik olabilirdi galiba yanlış hatırlamıyorsam tabi ben fazla kilomdan dolayı başvuramamıştım
Aman Dinlen abla yeterince yorulmuşsun zaten
olmadı yoğurt ye niranım göbüş yağları erisin ,zaten peygamber efendimizin yemekten kastı hiç bizim sofralardaki gibi değil:)Babam da hep bu hadisi hatırlatır, akşam muhakkak ye der ama ben bilimsel açıklamasını merak ediyorum
Babam da hep bu hadisi hatırlatır, akşam muhakkak ye der ama ben bilimsel açıklamasını merak ediyorum
Araştırmak lazım dediğin gibi canım biz genelde dışarda yürüyoruz akşamlar hem etraf da sakinlemiş oluyor hem iş olsun diye saçma sapan tv programlarını izlememiş oluyoruzAkşam yürüyüş yapayım diye düşünüyorum ama bir türlü faaliyete geçemedim canım
Aynen abla iki gündür dikkat ediyorum geri dönmeliyim yoksa vitesi patlamış kamyon gibi kendimi bi anda 80lerde bulurumaa sen yazınca hatırladım ahmet apa nın akşam yemekle ilgili yazısını ben de okumuştum aynen yazdığın gibi diyordu
hımmmm senin ne işin var 67 lerde tü kaka oralar ayıp günah gitme bir daha o rakamlara hemiii
İyi alışverişler canım kolay gelsin teyzen hala sende mi ?Merhaba arkadaşlar ilce gorevimiz vardı Samandagdan yeni geldim biraz dinlenip pazara gideceğim gec olmadan insallah ☺
Sağol canımİyi alışverişler canım kolay gelsin teyzen hala sende mi ?
Kizz sesli güldümBugün annemlerden evinize döndük. 1.5 ay kaldık bebeğim de ben de çok alışmıştık. Onlar da bize tabi. Biraz nefes almıştım. Kızım geleli 1.5 saat oldu sürekli ağlıyor. Evi yabancıladı. Teyzelerini arıyor etraftainş çabuk atlatır yavrum. Ben de yoruldum epey. 3.5 saat sürdü ama sürekli mız mızlandı arabada. Baya yordu beni. Normalde sakin ve neşelidir ama çok mutsuz yavrum. Kalabalığı arıyor sanırım. Regl de olamadım karnım da ağrıyor gelir gelmez kapıda kaynanamı gördüm moral oldu
Ben 100 gram versemde alsamda hissediyorum. Nasil bi kilo takintim varsa.hay maşallah çok güzel gitmiş hafiflediğini hissediyor musun gülüm ben 111 kilodan 96-97 kiloya inene kadar hiç hissetmemiştim
zaman o kadar hızlı geçiyor ki bir bakmışsın 2 haneler gelmiş bir bakmışsın 80 ler 70 ler gelmiş bile 80 li kilolara indiğim de aaa benim boynum varmış demiştim :)))Cok tesekkur ederim canimne yalan soyleyim ben de daha cok bisey hissetmiyorum karin biraz gitti gıdık biraz gitti ama daha yol uzun
Eline saglik canim sanki hayat hikayemi okudumzaman o kadar hızlı geçiyor ki bir bakmışsın 2 haneler gelmiş bir bakmışsın 80 ler 70 ler gelmiş bile 80 li kilolara indiğim de aaa benim boynum varmış demiştim :)))
senelerce diyet, kür, ürün bakınıp yarım yamalak yaparak kaybettiğim zamana acıyorum, 20 li yaşlar 30 lu yaşları boşuna geçirmişim... amannn olsun zararın neresinden dönersek kardır , şimdi sen zayıfladıkça daha genç görüneceksin ya iltifatları gözün de beynin de canlandırmaya başla o an da ne hissederdin şimdiden hisset ki bilinç altın o anı yaşamak için çalışmaya başlasın sen de zorlanmadan rahat rahat zayıfla bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?