- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.401
evet tek başıma yapamıyorum yapmam gerektiğini bildiğim haldeburada olunca yediğimi içtiğimi yazıyorum sorumluluk olduğu için daha çok dikkat ediyorum :))
O zaman bugün itibari ile buradayımmm =))) Teşekkür ederim kaptan
1 Fincan tarçınlı yeşil çay ve tost yedim şimdi kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı temizlik yapıyorum..
slm kızlar
murccum beni bu hafta izinli yazarmısın işyerinde bir takım değişiklikler oldu inanılmaz yoğunum 2 gündür ilk defa girebildim siteye zaten diyet falanda hak getire onun için bu hafta izinli olmam sağlıklı olacak fırsat buldukça laflamaya gelirim yine (hiçç sanmıyorum zaman kalsın ama neyse)bu sıcak havalarda ben hep dış görevdeyimşimdilik hoşçakalın canlarım
öğlen bir bardak süt içtim .. 2 adette diyet büskivi
akşamda yoğurt ve 2 adet elma yiyeceğim sonra doğru spora...gidiyorum.. çok zayıflamam lazım çokkkkkkk
canım gerçekten çok kötü beni düşünsene bi de...63.5 iken şuan nerelerde kilolarım....ah ahhh .. o yüzden seni iyi anlıyorum umarım verirsin en kısa zamanda ...tabi ki hepimiz verelim bu kiloları...Kızlar bugün eski formumdayim diyet konusunda super gidiyorum gibi şimdilik :)
Sabah: 3 kayısı
Ara: yağsiz sütlu cappucino
Aksam üstü saat 16:30da 1 elma
Şimdiye kadar 2 litre sıvı
1 buçuk saat spor
Aksamda dans kursuna gidicem 3 saat
Bu hafta son 5 günde aldığım 2 buçuk kilodan kurtulmam
Lazım. Zaten daha yeni aldığım icin yerleşmemiş kilo
Çabuk gider
Günaydın kızlarrr ....
Herkese mutlu neşeli serin az kcl az kaçamaklı bır gun dılıyorum...
Dun taçsızprensesın paylasımlarına goz gezdırdım haydalı bılgıler tesekkurler cnm benımSu ramazan dıyetını yapabılırım bana mantıklı geldı sankı bugun daha detaylı okuyup arastırıcam.Ama sımdı gıdıp calısmam lazım.Hepınızı opuyorum cokcana
Artık durmam lazımNeden eskisi gibi iştahım kesilmiyo yaaaaaa delircem bir sürü donut yedim bugunde Hormonlarla ilgili bi problmim var bu aralar galiba, regl olamıyorum delircemmmmmmmmm
Günaydınlar kızlarrr ...
Herkese şahane bir çarşamba olması ve herkesın hıssettıgı gıbı bır gun gecırmesını dılıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?