Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öğlen bir bardak süt içtim .. 2 adette diyet büskivi
akşamda yoğurt ve 2 adet elma yiyeceğim sonra doğru spora...gidiyorum.. çok zayıflamam lazım çokkkkkkk

İşte Taylan Kümeli’nin sizin için hazırladığı Ramazan özel diyet programı:

* Sahurda (Kahvaltı yerine)

1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)
2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)
3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek
4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)

* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)

1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.
2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.
3. hafta: 2. hafta gibi olacak.
4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.

Veya masum bir tatlı:
1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)

Taylan Kümeli

Diyetisyen Taylan Kümeli yağ yakan diyetin sırlarını açıklıyor. Doktorum programına konuk olan diyetisyen Taylan Kümeli birçok kadının ihtiyacı olan formülü açıkladı. Yağlarını yakmak isteyenler için öncelikle aç karnına içmeleri gereken bir karışım var bunun için 1 fincan sıcak suyun içine 1 dilim limon, 1 parça kabuk tarçın ve taze nane eklemeniz gerekli. Bunu aç karnına içmelisiniz!

Sabah yemeniz gerekenler:

1 tabak sade yoğurt
2-3 tane çilek
1 adet kivi
1 dilim taze ananas
1 tatlı kaşığı keten tohumu
Ara öğün:

1 fincan mate çayının yanında birde 1 dilim ananas yemelisiniz
Öğle:

3 gün öğlen : Yulaf, 1su bardağı diyet süt, yarım rendelenmiş elmayı pişirin ılıyınca sonra. Üzerine tatlandırmak için 1 yemek kaşığı yaban mersini koyun.
2 gün öğlen ise: 2 adet orta boy zeytinyağlı enginar yanında salata

2 gün öğlen ise: 200 g diyet yoğurdun içine salatalık, nane, dereotunu doğrayıp koyun, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin, 1 dilim diyet etimek doğrayın ve bunu yiyebilirsiniz.

Böylece her öğlen aynı şeyi yemezsiniz ve sıkılmazsınız.
Öğle yemeğinden 2 saat sonra: 1 adet yeşil elma ya da armut, 1 fincan yeşil çay

Akşam:

3 gün boyunca istediğiniz kadar ıspanak ya da pazı, semizotu da olabilir,200 g diyet yoğurt
2 gün 200 g ızgara balık,salata
2 gün 1 tabak sebze çorbası,1 yemek kaşığı keçi peynirli domatesli roka salatası
Akşam yemeğinden 2 saat sonra: 2 tane kivi, 1 çay bardağı light kefir ya da 1 tabak sade yoğurt

Yatarken ise 1 fincan phytoslim çayı ve rezene çayıı

Doğadan mısır püsküllü çayı ödem söktürücü ve kabızlık için harika..

Tadı kokusu çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim..

Tekrardan donmene sevındım cnmm hosgeldın İyiki geldin...

Tmm cnmm ama arayı uzatma haftaya pzt burlarda ol

öğlen bir bardak süt içtim .. 2 adette diyet büskivi
akşamda yoğurt ve 2 adet elma yiyeceğim sonra doğru spora...gidiyorum.. çok zayıflamam lazım çokkkkkkk

Hadı bakalım maşallah

Kızlar bugün eski formumdayim diyet konusunda super gidiyorum gibi şimdilik :)

Sabah: 3 kayısı

Ara: yağsiz sütlu cappucino

Aksam üstü saat 16:30da 1 elma

Şimdiye kadar 2 litre sıvı

1 buçuk saat spor

Aksamda dans kursuna gidicem 3 saat

Bu hafta son 5 günde aldığım 2 buçuk kilodan kurtulmam
Lazım. Zaten daha yeni aldığım icin yerleşmemiş kilo
Çabuk gider

canım gerçekten çok kötü beni düşünsene bi de...63.5 iken şuan nerelerde kilolarım....ah ahhh .. o yüzden seni iyi anlıyorum umarım verirsin en kısa zamanda ...tabi ki hepimiz verelim bu kiloları...

Günaydın kızlarrr ....

Herkese mutlu neşeli serin az kcl az kaçamaklı bır gun dılıyorum...

Dun taçsızprensesın paylasımlarına goz gezdırdım haydalı bılgıler tesekkurler cnm benım Su ramazan dıyetını yapabılırım bana mantıklı geldı sankı bugun daha detaylı okuyup arastırıcam.Ama sımdı gıdıp calısmam lazım.Hepınızı opuyorum cokcana

günaydın kızlar akşam 1 saat zumba yaptım...inanılmaz terledim anlatamam ...
sabah 1 dilim karpuz
1 haşlanmış yumurta
ve azıcık peynir yedim
ekmek yemedim hiç...
öğlende 2 adet elma
1 su bardağı süt içeceğim
akşam 1 adet zeytin yağlı dolma ve yoğurt yiyip günü noktalayacağım ...

dün gündüz çok iyi gidiyodum kahvaltıda yarım simit domates salatalık arada yeşil çay öğlen çorba arada yine yeşil çay akşam üstü 5 gibi sade mısır gevreği peki ya eve gittiğimde işte o saymakla bitmez ama deniycem iki adet şeftali pazardan alıp eve gider gitmez yedim bir dilim pasta yine pazardan almıştım hemen gelince haşladım saat 9 a kadar anca oldu bir haşlanmış mısır bir alabalık bi fincan türk kahvesi ne alaka dimi ve hepsini sırayla geç saatlere kadar yedim en son mısırı yerken saat 11 di (( misafirim vardı ikram ettikçe bende yemek zorunda kaldım. bir saat tempolu yürüdüm hepsi o (

Son düzenleme:
Dün gece diyet yalan oldu, sabah 64.1 kiloydum.. Bugünde yemediğim şey kalmadı. Regl olmam gerekiyordu, 5 gün gecikti :S İştahımda aşırı bi artış var noluyoruz ya :S Karnım acayip şiş..

benim de ilgimi çekti ama eşim ile biraz zor :26: güzel ağır yemekleri sever

Artık durmam lazım Neden eskisi gibi iştahım kesilmiyo yaaaaaa delircem bir sürü donut yedim bugunde Hormonlarla ilgili bi problmim var bu aralar galiba, regl olamıyorum delircemmmmmmmmm

Son düzenleme:
Artık durmam lazım Neden eskisi gibi iştahım kesilmiyo yaaaaaa delircem bir sürü donut yedim bugunde Hormonlarla ilgili bi problmim var bu aralar galiba, regl olamıyorum delircemmmmmmmmm

sen bence o resmindeki kadına özendin :)) bırak onu örnek almayı oraya şöle sporman fit birini koy daha iyi gelir bence

Günaydınlar kızlarrr ...

Herkese şahane bir çarşamba olması ve herkesın hıssettıgı gıbı bır gun gecırmesını dılıyorummm

herkese günaydınlar öncelikle dünkü menümü yazayım
Sabah :
Ara : bir fincan yeşil çay
Öğlen : yarım tabak karışık zeytinyağlı
Ara : bir fincan yeşil çay
akşam üzeride bir dolu kase k fleks yedim
Akşam : bir yağsız karışık tos

2,5 lt su içtim 4 km yürüdüm

bu sabahta bir adet elmalı kurabiye yedim
şimdide yeşil çayımı içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…