- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.261
Ben de yürüyerek gideceğim ilk defaBu hafta modum çok düşüktü ondan Canım, takıma da gelmedim tabi. Bu hafta yaptığım tek şey miskin miskin evde dolanmak oldu. Hiç bişi yapmak gelmedi icimden . Ama kendimi daha iyi hissediyorum artık. Haftaya daha güzel olacak inşallah. Bide seminer var, evde durmaktan da sıkılmıştım, yürüyerek gidip gelecem seminere bana çok iyi gelecek.
Arada çok nadir de olsa bağlıyorum ben böyle deprosyana ama çok uzun sürmüyor Allahtan☺
Hiç bilmiyorumBen de duydum onu ama çıkarınca salatalık yumuşamiyo mu ki
İnş canımİnternetten okudum ben de şimdi sevindim gerçekten kalkınmamız şart
zaten bilinç altının anlayışına göre : aynı beden yeni kıyafet almak yada büyük gelen kıyafetleri ya lazım olursa diyerek evde tutmak aynı kal yada tekrar kilo al o kıyafetleri kullanacaksın demektir , çok iyi yapmışsın az dar almak ona sığmaya çalışmak en iyisiolur valla ben senınle cok keyıfle yarıstım
haftaya bır challenge a baslıyorum 1 ayda karın kası yaptırıyor fln bakalım madem karantınadayım barı evde bunu yapayım yıne haftaya hızlı baslayacagım yani
ben 29 benden getırttım gelınce ıcıne gırmeye calısacagım dar olan kotlarım popomdan dusuyor
ellerine sağlık gülüm afiyetle sağlıkla yersiniz inşallah , annen de ne yapacaksın çay mı içeceksin ,karşılıklı kahve mi höpürdeteceksinizPazara gittim geldim dondurucuya domates attim yemeklik,menemenlik,maydanoz,salatalık rendeledim koydum çok yoruldum
Duş alip aksam yemeğini yapıp anneme geçeceğim
şükür uzun sürmüyormuş gülüm ,arada yalnız kalmak sakinde zaman geçirme isteği herkes de olur bir kaç günü geçerse sıkıntıBu hafta modum çok düşüktü ondan Canım, takıma da gelmedim tabi. Bu hafta yaptığım tek şey miskin miskin evde dolanmak oldu. Hiç bişi yapmak gelmedi icimden . Ama kendimi daha iyi hissediyorum artık. Haftaya daha güzel olacak inşallah. Bide seminer var, evde durmaktan da sıkılmıştım, yürüyerek gidip gelecem seminere bana çok iyi gelecek.
Arada çok nadir de olsa bağlıyorum ben böyle deprosyana ama çok uzun sürmüyor Allahtan☺
Tşk ederim abla❤ellerine sağlık gülüm afiyetle sağlıkla yersiniz inşallah , annen de ne yapacaksın çay mı içeceksin ,karşılıklı kahve mi höpürdeteceksiniz
bılınc altı onnu cok yapmasınzaten bilinç altının anlayışına göre : aynı beden yeni kıyafet almak yada büyük gelen kıyafetleri ya lazım olursa diyerek evde tutmak aynı kal yada tekrar kilo al o kıyafetleri kullanacaksın demektir , çok iyi yapmışsın az dar almak ona sığmaya çalışmak en iyisi
Maşallah ne düşünceli baban var güzelce dinlensin kadıncağızTşk ederim abla❤
Ben yemegimi yer giderim kahve içeriz
Annem senelik iznini memlekette gecirecek 2hafta babam önceden gitti bahçe yapmış
Yarinda annem gidecek
ya bir şey soracağım. domatesi salata için doğrasam buzluğa atsam, kışın çıkardığımda salatada kullanabilir miyim acabaPazara gittim geldim dondurucuya domates attim yemeklik,menemenlik,maydanoz,salatalık rendeledim koydum çok yoruldum
Duş alip aksam yemeğini yapıp anneme geçeceğim
Yok canım yemeğe menemene kullanabilirsin de salataya olmaz eziliyor çünkü epeyya bir şey soracağım. domatesi salata için doğrasam buzluğa atsam, kışın çıkardığımda salatada kullanabilir miyim acaba
AminKızlar disardaydim cocukla geldm onu uyuttm yemege giristm smdi agladi gene sallama modundayiz yemegi firina veriym gecmis bakicam insallah. Kilo veren herkwzi tebrik ederimmm guzel eksiler vardı darısı bana
Ben yürüyerek gitsem 2 saat sürer minBen de yürüyerek gideceğim ilk defahiç aklına getirme kötü şeyleri benim de var öyle modumun düşük olduğu zamanlar genelde adet döneminde
Bunu bilmiyordum.ben bol giyinmeyi severim ama tabi ki 5 xl lardan xl lara duserek de bol giyinebilirimzaten bilinç altının anlayışına göre : aynı beden yeni kıyafet almak yada büyük gelen kıyafetleri ya lazım olursa diyerek evde tutmak aynı kal yada tekrar kilo al o kıyafetleri kullanacaksın demektir , çok iyi yapmışsın az dar almak ona sığmaya çalışmak en iyisi
Benim eski okullarım da hep uzaktı ilk defa bu kadar yakındayımBen yürüyerek gitsem 2 saat sürer min
ben de ilk defa bu kadar uzağımBenim eski okullarım da hep uzaktı ilk defa bu kadar yakındayım
Eş durumuna başvurmuş muydun canım ?Sabahtan beri b
ben de ilk defa bu kadar uzağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?