Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de yürüyerek gideceğim ilk defa hiç aklına getirme kötü şeyleri benim de var öyle modumun düşük olduğu zamanlar genelde adet döneminde

zaten bilinç altının anlayışına göre : aynı beden yeni kıyafet almak yada büyük gelen kıyafetleri ya lazım olursa diyerek evde tutmak aynı kal yada tekrar kilo al o kıyafetleri kullanacaksın demektir , çok iyi yapmışsın az dar almak ona sığmaya çalışmak en iyisi

Pazara gittim geldim dondurucuya domates attim yemeklik,menemenlik,maydanoz,salatalık rendeledim koydum çok yoruldum

Duş alip aksam yemeğini yapıp anneme geçeceğim
ellerine sağlık gülüm afiyetle sağlıkla yersiniz inşallah , annen de ne yapacaksın çay mı içeceksin ,karşılıklı kahve mi höpürdeteceksiniz

şükür uzun sürmüyormuş gülüm ,arada yalnız kalmak sakinde zaman geçirme isteği herkes de olur bir kaç günü geçerse sıkıntı

ellerine sağlık gülüm afiyetle sağlıkla yersiniz inşallah , annen de ne yapacaksın çay mı içeceksin ,karşılıklı kahve mi höpürdeteceksiniz
Tşk ederim abla❤
Ben yemegimi yer giderim kahve içeriz
Annem senelik iznini memlekette gecirecek 2hafta babam önceden gitti bahçe yapmış
Yarinda annem gidecek

bılınc altı onnu cok yapmasın ben ustume bol gıyınmeyı cok severım altıma tayt dar kot fln gıyıyorum ama üst genelde bol

Pazara gittim geldim dondurucuya domates attim yemeklik,menemenlik,maydanoz,salatalık rendeledim koydum çok yoruldum

Duş alip aksam yemeğini yapıp anneme geçeceğim
ya bir şey soracağım. domatesi salata için doğrasam buzluğa atsam, kışın çıkardığımda salatada kullanabilir miyim acaba

Kızlar disardaydim cocukla geldm onu uyuttm yemege giristm smdi agladi gene sallama modundayiz yemegi firina veriym gecmis bakicam insallah. Kilo veren herkwzi tebrik ederimmm guzel eksiler vardı darısı bana
Amin girecen mi listeye 6 ayın doldu mu ? Neye karar verdin canım ne zamandır iki ileri bir geri yapıyorsun

Bunu bilmiyordum.ben bol giyinmeyi severim ama tabi ki 5 xl lardan xl lara duserek de bol giyinebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…