- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.241
ne demek gülümyaptım canım :) o kısmı biliyorum zaten saol
Hayırlı cuma lar hanımlar bildirim yapayım once
Cuma 62.4
Bugun 61.7
Fark 0.7
Yuzde 1.12
tebrik ederim kızlarKilo Bildirimi
Geçen Cuma :75,1
Bugün : 74,5
Fark: 0,6
Yüzde:0,45
İnşallah kaptanim ne güzel olur valla her hafta 1 üstü versemHer hafta böyle %2 yap yeter canım
Bir an evvel mezun edip korumaya alalım seni
Bi şey kalmamış canım70.9 diye hatırlıyorum canım
Nasılmış ? Çok merak ediyoruz onu ?Memleketteymis merve eve donunce gelir 1 ay sonra
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma :75,1
Bugün : 74,5
Fark: 0,6
Yüzde:0,45
Süpersin canımHaftaya daha iyi bir yüzde ile gelecegimmm inşallahBu haftaki sonuçtan memnun değilim
İyi günlerde giyin canım bence değiştir 42 al direktKendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuşama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
Aaa canım ne güzel ilerliyordun Neyin var? geçmedi diz ağrıların ?Handandandan kaptanım eğer mumkunü varsa bı sure ızine ayrılmak istiyorum bedenen ve ruhen toparlanamadım buraya da giremiyorum kendimi asırı kotu hissediyorum bu yuzden de. Netice de lıstedeuım ama varla yok arasıyım
Aaa neymiş acaba kızımı öğlen uykusuna yatırıyorumrecep tayip erdoganin mujdesini dinliyomusunuz kizlar
Evet aldım haberirecep tayip erdoganin mujdesini dinliyomusunuz kizlar
olur valla ben senınle cok keyıfle yarıstım.Rakibem seninle yarışmak büyük kryifti benim içinYenecegimi biliyordum ama bir ara kabak korkutma değil
Şekerim istersen yarışalım bu haftada belki mucize olur beni yenersin
ben 29 benden getırttım gelınce ıcıne gırmeye calısacagım dar olan kotlarım popomdan dusuyorayy ne güzellll güle güle sağlıkla giy gülüm hatta sık sık giy 1 aya bol gelecekkkk
acaba değişip bir küçük bedenini mi istesen ben de bol giymeyi severim ama kot kıyafetin çok bolu iyi durmuyor 1 aya cidden çuval gibi olmasın
İnternetten okudum ben de şimdi sevindim gerçekten kalkınmamız şartEvet aldım haberi
Güle güle kullan canımKendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuşama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
İnşallah Canımeksi bildirim her zaman candır gülüm haftaya dediğin gibi daha da candan olsun inşallah
Az eksi gelmenin sebebini buldum takıma eskisi gibi sık gelmemen olabilir mi ?İnşallah Canım
Salatalık mı ilk defa duydum hiç koymadım daha önce nasıl kullanıyorsun canım ?Pazara gittim geldim dondurucuya domates attim yemeklik,menemenlik,maydanoz,salatalık rendeledim koydum çok yoruldum
Duş alip aksam yemeğini yapıp anneme geçeceğim
Bende ilk defa koydum cacık için güzel oluyormuş bakalım inşSalatalık mı ilk defa duydum hiç koymadım daha önce nasıl kullanıyorsun canım ?
sağlıcakla yiyin inşallah
Bu hafta modum çok düşüktü ondan Canım, takıma da gelmedim tabi. Bu hafta yaptığım tek şey miskin miskin evde dolanmak oldu. Hiç bişi yapmak gelmedi icimden . Ama kendimi daha iyi hissediyorum artık. Haftaya daha güzel olacak inşallah. Bide seminer var, evde durmaktan da sıkılmıştım, yürüyerek gidip gelecem seminere bana çok iyi gelecek.Az eksi gelmenin sebebini buldum takıma eskisi gibi sık gelmemen olabilir mi ?
Ben de duydum onu ama çıkarınca salatalık yumuşamiyo mu kiSalatalık mı ilk defa duydum hiç koymadım daha önce nasıl kullanıyorsun canım ?
sağlıcakla yiyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?