Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

70.9 diye hatırlıyorum canım
Bi şey kalmamış canım
Memleketteymis merve eve donunce gelir 1 ay sonra
Nasılmış ? Çok merak ediyoruz onu ?
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma :75,1
Bugün : 74,5
Fark: 0,6
Yüzde:0,45
Haftaya daha iyi bir yüzde ile gelecegimmm inşallah Bu haftaki sonuçtan memnun değilim
Süpersin canım
Kendime ödül olarak aldığım kot takımım geldi 44 beden okadar güzel oldu hatta 42 bile olurmuş ama geniş giymeyi seviyorum ben
Yeni cicilerimi giyip dışarı çıkmak istiyorum bugün
İyi günlerde giyin canım bence değiştir 42 al direkt

Aaa canım ne güzel ilerliyordun Neyin var? geçmedi diz ağrıların ?

.Rakibem seninle yarışmak büyük kryifti benim için Yenecegimi biliyordum ama bir ara kabak korkutma değil
Şekerim istersen yarışalım bu haftada belki mucize olur beni yenersin
olur valla ben senınle cok keyıfle yarıstım
haftaya bır challenge a baslıyorum 1 ayda karın kası yaptırıyor fln bakalım madem karantınadayım barı evde bunu yapayım yıne haftaya hızlı baslayacagım yani
ben 29 benden getırttım gelınce ıcıne gırmeye calısacagım dar olan kotlarım popomdan dusuyor

Pazara gittim geldim dondurucuya domates attim yemeklik,menemenlik,maydanoz,salatalık rendeledim koydum çok yoruldum

Duş alip aksam yemeğini yapıp anneme geçeceğim
Salatalık mı ilk defa duydum hiç koymadım daha önce nasıl kullanıyorsun canım ?
sağlıcakla yiyin inşallah

Az eksi gelmenin sebebini buldum takıma eskisi gibi sık gelmemen olabilir mi ?
Bu hafta modum çok düşüktü ondan Canım, takıma da gelmedim tabi. Bu hafta yaptığım tek şey miskin miskin evde dolanmak oldu. Hiç bişi yapmak gelmedi icimden . Ama kendimi daha iyi hissediyorum artık. Haftaya daha güzel olacak inşallah. Bide seminer var, evde durmaktan da sıkılmıştım, yürüyerek gidip gelecem seminere bana çok iyi gelecek.
Arada çok nadir de olsa bağlıyorum ben böyle deprosyana ama çok uzun sürmüyor Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…