- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.281
Bu sene bu okulda kalmaya karar verdim canım. Yakın okullar çok kalabalık be haftasonu kurs açma zorunluğu var. Şu an bulunduğum okulda 18 saat ders var. Kursu da başka hoca gönüllü açıyor. Maddiyattan önce bebeğimi düşünmek zorundayımEş durumuna başvurmuş muydun canım ?
hmm tamam teşekkür ederimYok canım yemeğe menemene kullanabilirsin de salataya olmaz eziliyor çünkü epey
Listeye girmek isteyenler hemen yazabilir misiniz
Seni farklı tartıdan dolayı alamıyoruz canım.ben ama haftaya kaldım sabah konuşmuştuk
Pınarın önceki günlerden bildirimi yok
Geriye kaldı LusiPınarın önceki günlerden bildirimi yok
Doğrusu listeye girdikten sonra atak yapmak istiyorum, eksiler boşa gitmesin. Bir de kızım hasta olunca uykusuzluk direncimi düşürdü, diyeti gevşettim biraz. İnşallah haftaya iyi bir eksi olurGüzel canım biraz daha iyi bekliyordum açıkçası senden sebeplerini anlatmak ister misin ? Spor mu yapmıyorsun ?
Azimli sporcu Ayşe hu hu nerdesin ? Gelecek Cuma’ya eski sistemindeki gibi spor ve diyetle 60ı göreceğine inanıyorum
Seni bugün listeye alalım mı canımDoğrusu listeye girdikten sonra atak yapmak istiyorum, eksiler boşa gitmesin. Bir de kızım hasta olunca uykusuzluk direncimi düşürdü, diyeti gevşettim biraz. İnşallah haftaya iyi bir eksi olur
Ah inşallah Ekimciğimşu bildirim de eksi görmek ne güzel değil mi edibem çok şükür eksiler gelmeye başlamış gerisi su gibi akacak gelecek gülüm
Amin amin hep artsın eksiklerTebrık ederim
O 72 den nasıl düştünnn carsambadan beri 72.1 im yok anacım ınmedı ınat etti
Yüzden 0.41 canım tebrıkler ınsallah haftaya daha cok gider
Diyecek bir şeyim yok
MAŞALLAH!!!! 100 de bırakmak neee sen 100 de hızını alır pıt dıye 80 lerı gorur azcık 70 lerde oyalanır halledersın bu işi
Peki bu ne demek oluyorr haftaya güzel bir eksi geliyooorrdimi
Allahh hoşgelmiş yedilerr hemencecik de veda eder inşallahh tebrıkler canım
Tebrıkler canım
Çok iyisin rakibem tebrik ederimmkısırları yemedın al kaybettim işte bana bıraz acıdında mı 7 lere inmedin itiraf et
Eksisin yine bu da ıyı haftaya daha gaz olur bır bakmıssın haftaya 6lardasınnn
Tebrikler canım az bu bildirimde de oynayayım
Ohh gelsın eksıler her hafta arta arta gelsın hemdee
Çok iyi çok iyi tebrıkler canım
Hepiniz süpersiniz kızlar genel olarak guzel bır hafta olmuş @Tekrar dene rakıbem haftaya sen 7 lerı ben 6 ları goruyor muyuz patron çıldırdıııı
Eğer birinciliğe mani olmayacaksam girmek istiyorum. Listeye girmeden fazla zayıflamayayım diye tutuyorum kendimi, bekletmeyin beniSeni bugün listeye alalım mı canım
Peki, aldık o zaman, bugünden itibaren menülere azami dikkatEğer birinciliğe mani olmayacaksam girmek istiyorum. Listeye girmeden fazla zayıflamayayım diye tutuyorum kendimi, bekletmeyin beni
Tamam, çok teşekkür ederimPeki, aldık o zaman, bugünden itibaren menülere azami dikkat
Birincilik yine bizde gibi* * * 9.Takım 688. Etap * * *
Beyazkugu87 (80.6/79.6/1/%1.24)
zumazuma (60.3/59.3/1/%1.66)
mer_4260 (62.4/61.7/0.7/%1.12)
MmerVveeEee (75.1/74.5/0.6/%0.80)
Namaria (111.9/109.1/2.8/%2.50)
Tekrar dene (82.5/80.8/1.6/%1.94)
VisneReceliii (77.6/76.8/0.8/%1.03)
sabahvesen (72.7/71.2/1.5/%2.06) yeni üye BK:75 BT:28/07/20 HDF:55
9.Takım Ortalaması: % 1.543
Niye ilk defa, arabayı mi sattınızBen de yürüyerek gideceğim ilk defahiç aklına getirme kötü şeyleri benim de var öyle modumun düşük olduğu zamanlar genelde adet döneminde
Aynen öyle Canım, ama erkeklere garip geliyor bu hallerşükür uzun sürmüyormuş gülüm ,arada yalnız kalmak sakinde zaman geçirme isteği herkes de olur bir kaç günü geçerse sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?